Joj ba tebe, pa ne mogu dva sjevera na jedan stadionElegant je napisao/la:Da je nekako onu tribinu iz Tuzle preselit na Grbavicu da ne zjapi prazna.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Joj ba tebe, pa ne mogu dva sjevera na jedan stadionElegant je napisao/la:Da je nekako onu tribinu iz Tuzle preselit na Grbavicu da ne zjapi prazna.
[youtube][/youtube]insider je napisao/la:Očekivano. Leotar i Željo jednako bliski kao Gornji Vakuf i Jajce.
A sta Bukvic danas samo nastupio, nije branio ?MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj, vidi reakciju Bukvica kod drugog gola
pa ne bi zjapila prazna da je u funkciji tj da drotovi daju na nj.Elegant je napisao/la:Da je nekako onu tribinu iz Tuzle preselit na Grbavicu da ne zjapi prazna.
Šveđani su dobri zato što su nosioci u trećoj rundi, a realno nisu čemu, ne znam kako nabraše ovoliki koeficijent...ZELJO MOJA je napisao/la:po meni bi nam najbolji bili sveđani ili slovenci mada su svedjani i bolji jer imaju dosta bolji koficijent sto bi nam garantovalo ako ih prodjemo da bi u iducem kolu bili nosioci
Jesil siguran, imaš kakav link koji to potvrđuje?Armageddon2012 je napisao/la:nema vise regionalnih podjela..
Nakon ovoga sto sam vidio na ovom snimku poserem se ja na nase titule. Gledaj drugog gola! Covjek nabacuje, nas se sklanja da lopta prodje i onda famozna parada Bukvica!MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja se ne bi slozio sa tobom drug jer ta dva tima imaju slab koficijent sto nam nikako ne odgovara ako mislimo uraditi sta u evropi ove godine treba nam neko sa koficijentom iznad 9000Buducnost je napisao/la:Kako sam ja shvatio citajuci ovo oko regija Zeljo moze dobiti sljedece ekipe:
- Basel
- Bate
- Salzburg
- Zilina
- Helsinborg
- Serifa
- Debrecen
- Ventspils
- Slovan Liberec
- Slask Wroclaw
- HJK Helsinki
- Ekranas Panevezys
- FC Zestafoni
To je kako sam ja skonto.. E sad ko je ovdje najpovoljniji pitanje je..
Mozda ovaj Zestafoni ili mozda opet Ekranes..
jesil vidio kako Adilovic vuče ovog igraca leotara kod naseg gola, cist faul?za_zivot_cijeli je napisao/la:Nakon ovoga sto sam vidio na ovom snimku poserem se ja na nase titule. Gledaj drugog gola! Covjek nabacuje, nas se sklanja da lopta prodje i onda famozna parada Bukvica!MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FUJ