BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rodjak
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la rodjak » 12 maj 2012, 05:51

ma Enes samo tako kaze da ce doci igraci(reko mu gazda da siri :lol: ),a mozda koji i naleti kasnije.H.Dzinovic pjeva u sali ispod stadiona,veca je vjerovatnoca da ce igraci doci tu ispod stadiona nego na Enesov Koncert koji je 5-6 ulica udaljen,znaci moraju ici taxijem.A i nisu toliko bitni igraci (nek idu spavati :D ),bitno je ako pobjedimo da nastavimo festati do kasnih sati 8,a Haris ce se pobrinuti za to,vjerujem da ce napraviti dobar stimung.-)

IDEMOOO BIHHH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 18 maj 2012, 22:18

evo sad gledam ima jos karti za prodaju. dali ce biti stadion rasprodan do 31 maja?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 maj 2012, 22:39

Ima li iko da ide iz Mostara?
Da se ne vozim sam.Popola gorivo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 22:55

BH430 je napisao/la:evo sad gledam ima jos karti za prodaju. dali ce biti stadion rasprodan do 31 maja?
ako kome treba imaju 4 ulaznice za sekciju 153 odmah iza gola ..znaci ako ima neko ko bi zelio da sjedi blize, a treba 4 ulaznice neka mi se javi..onaj ko je zelio uzeti ulaznice blize terenu, a nije uspjeo, a ujedno gdje ce biti nasi navijaci BHF, eto samo da kazem da imaju 4 ulaznice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 23 maj 2012, 01:53

evo od mene promo video ;)

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

High

Post Postao/la High » 23 maj 2012, 02:04

Samo ne nosite one turske zastave, kako vas nije sramota. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 02:08

High je napisao/la:Samo ne nosite one turske zastave, kako vas nije sramota. :oops:
kakve turske zastave?..ma ko ebe tursku ..i meni nisu ljudi jasni sa tim turskim zastavama fakat....pa i ta turska nas je tretirala dobro znamo kako za vrijeme njihove vladavine..priznali su ostale nama dali qurac i jos su nas prodali austrougarskoj i onda ja da njih gledam kao nekakvu bracu?...ma daj ba ko god nosi te zastave neka se seli tamo u Tursku koja nam zvizdi himni na utkamici Turska-BiH
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 08:21

Ma kakve Turske zastave?
Nego,najgore je kontrolirati tu šaroliku masu,tih 5-10.000 ljudi...dovoljno je da jedan lik donese tu zastavu,zli jezici će odmah nju primjetiti,sve ostalo pada u drugi plan.
Na nekih 10.000 ljudi,realno je očekivati 100-200 papaka minimum,pa hajde mu ti nešto dokaži,kad dosad nije shvatio neke stvari.
Te zastave nam ne donose ništa dobro.
Vječno u našim srcima.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 maj 2012, 08:34

Pa ljudi moji, ako vas ima toliko kojima smeta, uradite nesto. Ja sam u Belgiji sa svojom rajom otjerao dvojicu frajera sa nase tribine sa Turskom zastavom.

To obicno nose seljaci, oni sto nemaju grama mozga i sto nemaju veze o zivotu nego furaju neki inat a ispadaju papci iz kataloga...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 09:07

ma ljudi nemaju veze da su nas ti tursci prodali austrougarskoj i sta ja sad trebam njih slavit zbog toga?...ma hocu klinac ba pa dovoljno je da sam cuo kako zvizde nam himni u turskoj da znam ko su i sta su
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

High

Post Postao/la High » 23 maj 2012, 09:45

Nema toliko istih zastava na našim tribinama kao prije, ali opet ima ... Baš sam gledao video protiv Mexica kad smo prošli put igrali, u krupnom planu turska zastava. Ne treba nam to, ali nikako. Ne kontam zbog čega to raja nosi na utakmice naše reprezentacije. Valjda neće biti više toga, nepotrebno je skroz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 23 maj 2012, 11:58

turska zastava primitivizam krkanluk još kad počnu tekbirat ko oni u Zenici sramota to treba zabranit jao ;) al čujem euforija veća nego za Irsku naš narod u dijaspori će se bar razveselit kad vide zmajeve ;)svakako ko ide sretno.
Fi hajati.
GO Bosno.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 maj 2012, 13:47

mislite turčenje? pa sarajevo se jos ne moze oporaviti id sramne noci nakon pobjede turaka nad hrvatima na EP. to je bash bilo prelose. jasan pokazatalj kakvi smo kompleksasi!mali i bijedni. ne znam, ne bih dozvoljavao unos takvih zastava a ako ih vec neko unese onda bi pokusao stopirati mahanje tim zastavama.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 21:34

.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 maj 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 23 maj 2012, 21:40

@Salt....jel' to neki apel za pomoc, treba neka donacija na neki ziro racun? Reprezentacija je jedno a klub je nesta drugo. Nije ti reprezentacija kriva. A post bas ostavit na ovoj temi, genijalno.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2012, 21:50

SaltCityAttack je napisao/la:utakmica BiH-Mexico se blizi, a volja za tom utkamicom je ugasna danas ...na toj utkamici ne mogu doci u obiljezjima nase reprezentacije, necu navijati onako kako sam to zamislio i zelio, jer danas je moj dio porodice dozivjeo tezak udarac, a moja porodica je Sloboda Tuzla :(...kako da odem u bojama reprezentacije i da navijam, kada znam da moj klub uz koga sam odrastao vise nije u drustvu najboljih?..Sigurno cu otici na utakmicu, ali definitino samo u CRVENO-CRNIM bojama i navu cu dres svoje svetinje FK SLOBODE i okacit isti sal oko vrata i s ponosom cu doci reci svakom da sam jedino pravi iskreni navijac i zaljubljenik u svetinju SLOBODU.. sve ostalo za mene su sitnice :(
gan'o si me u pazuh...

pa nisu im igraci izginuli ne daj Boze, samo preselili.............u drugu ligu...

a to sto ces doci na tekmu u slobodinim bojama, to ti je seljakluk zesci, al nece mene raja gledat preko oka, tebe ce...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2012, 23:15

:oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 24 maj 2012, 09:07

šta ću sve pročitat ovdje,o Bože , ljubav razumijem i ne zadovoljstvo shvaćam, onda bi mnogi mogli napravit štrajk i dokazat da nešto vrijede obući se u boje kluba bojkotovati i repku i fudbal ,žao mi je da se od svega radi cirkus ,a ovi pjevači više mi je zlo od njih ko mahalske kafanske zadruge koja god manifestacija eto njih da pokupe pare,malo veselice naprave, kud sve ovo ide ,al neka željan naš narod muzike,sevdaha, razumijem ,ali odmah čim je nogomet eto odmah i njih party ekipa i onda žešći seljakluk nastupa to samo kod nas ima i to live . ;) :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 09:19

ko je ovdje rekao da cu bojkotovat repku?..pa ja ako bi je bojkotovao nebi ni otisao na utkamicu,..ali svakako kazem da cu biti u bojama svog kluba ne zato sto bojkotujem vec zbog tuge i ljbavi prema svom klubu naravno..cuj bojkotovanje repke nigdje veze sta repka ima sa tim sto je sloboda ispala?..nema nista naravno, ali jednostavno kazem da ja ne mogu navijati rahat kad znam da mi je voljeni klub ispao i sta je tu lose?..kako da ja navijam i veselimse na jednoj utkamici ako sam prije par dana izgubio nesto sto najvise volim?...pa meni je sloboda bila i ostala obitelj tako da ja ne mogu otici sretan na jednu drugu utkamicu.. izvinite molim vas , ali da kaze neko da bojkotujem repku zbog toga boze sacuvaj
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 maj 2012, 09:26

Samo da ostanemo skulirani na tribinama.Da ne bude ono...ja sam iz Tuzle,odakle si ti jarane?-Onaj,ja sam iz Mostara.Bum-tras-škljoc-grrrr :evil: :mrgreen:
Zayebancija.
Treba da nam reprezentacija bude iznad svega,makar nama koji volimo BiH.
Sretno zmajevi!
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.