RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pored poraza koji je sramota,jos veca je sramota sto igraci goska i navijaci na onoj novoj tribini po zavrsetku utakmice pokazuju srednji prst i jebu majku citavom stadionu,u sred vrapcica,nasta spade velez uzmu ti bodove ukaljaju ti obraz i jos ti se posteno narugaju,na sta spade voljeni klub.
Bravo care!Ti si prvi pogodio u srž svega:Pa Zrinjski je kriv što je Sloboda ispala!Bravo care,svaka častAMADUDI je napisao/la:Kljucna utakmica je bila i u Prijedoru,pogledajte malo kretanje rezultata,i onda sta se desavalo u Mostaru,ali svejedno ukaljse ime Veleza,preljep poklon za ono sto se stvaralo 90 godina,Tana i ekipa sa mamom neka slave godisnjicu uz oval mandarina iz gabele.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ne mozemo zaboraviti onu stelu 1987 godine kad smo bili prvaci ..
Sama je Sloboda kriva sebi , al i mi nismo trebali Skutorima davat bodove , al eto pare ljude kvare.
Ako Tana i uprava uzmu sebi pare sve polomit treba , lopovluk mora nestat iz Veleza !
Sama je Sloboda kriva sebi , al i mi nismo trebali Skutorima davat bodove , al eto pare ljude kvare.
Ako Tana i uprava uzmu sebi pare sve polomit treba , lopovluk mora nestat iz Veleza !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja sam izbezumljen.
Vidim, ni vama na tribinama, pardon na forumu nije bilo lose.
Samo cu reci da mi je zao Slobode kao ekipe koju volim zbog svog radnickog statusa, ili je barem taj prije imala, kao i mi sami, te da se najiskrenije nadam da nece prezivljavati ono sta je moj Velez dok je igrao u Prvoj Ligi FBiH. Iskreno se nadam.
Ovi sto zele da nam opet sruse Stari most, da se ugasimo, da nas pokolju ustase cetnici ili ko vec nisu normalni, ili imaju 15 godina maksimalno. Nabijem vas sve na djokaru svog lijepog slatkog. Maloumnici jedni.
Nemam snage za objasnjavanja i prepucavanja, ja sam sa Velezom do daljnjeg zavrsio, jednostavno nemam snage trositi zivot na ovo. Bice apstinencija zajebana, ali sto se mora nije tesko, barem do daljnjeg, ponavljam.
Vidim, ni vama na tribinama, pardon na forumu nije bilo lose.
Samo cu reci da mi je zao Slobode kao ekipe koju volim zbog svog radnickog statusa, ili je barem taj prije imala, kao i mi sami, te da se najiskrenije nadam da nece prezivljavati ono sta je moj Velez dok je igrao u Prvoj Ligi FBiH. Iskreno se nadam.
Ovi sto zele da nam opet sruse Stari most, da se ugasimo, da nas pokolju ustase cetnici ili ko vec nisu normalni, ili imaju 15 godina maksimalno. Nabijem vas sve na djokaru svog lijepog slatkog. Maloumnici jedni.
Nemam snage za objasnjavanja i prepucavanja, ja sam sa Velezom do daljnjeg zavrsio, jednostavno nemam snage trositi zivot na ovo. Bice apstinencija zajebana, ali sto se mora nije tesko, barem do daljnjeg, ponavljam.
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Ne vrijedjam ni jednog navijača od RA,samo vam kažem kako je bilo kad je Jedinstvo prodalo utakmicu ,kad ste pričali da smo prodali utakmicu za vagon uglja. I sve ste pucali po navijačima. Evo šta je sada vama bilo. Sigurno fin osjećaj.
A mi se evo 6 godina vučemo po selima.
Zadnja izmjena: SilaNebeska96, dana/u 23 maj 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.
PO PRVI SAM SE PUT DANAS ISKRENO STIDIO BITI NAVIJAČ OVOG (Kvazi Kluba) !!
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m

Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 23 maj 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ne znaš ni kome ste prodali. Haj bjež' odavde ...SilaNebeska96 je napisao/la:Ne vrijedjam ni jednog navijača od RA,samo vam kažem kako je bilo kad je Jedinstvo prodalo utakmicu Iskri,kad ste pričali da smo prodali utakmicu za vagon uglja. I sve ste pucali po navijačima. Evo šta je sada vama bilo. Sigurno fin osjećaj.
DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.
POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!

tulio je napisao/la:DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!
![]()
![]()
![]()
Nismo mi navijaci krivi nije Velez kriva je lopovska uprava , sve im **** prljavo !
Oni nisu Velez , prolaze igraci , uprave i sve .. Ostaje VELEŽ I RED ARMY !!
ANTIFA ! je napisao/la:tulio je napisao/la:DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!
![]()
![]()
![]()
Nismo mi navijaci krivi nije Velez kriva je lopovska uprava , sve im **** prljavo !
vazda nismo mi krivi uprava kriva,pa nas evo 20 godina blate,pa daj da se stane u kraj vise tome,dokle vise!
AMADUDI je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:tulio je napisao/la:DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!
![]()
![]()
![]()
vazda nismo mi krivi uprava kriva,pa nas evo 20 godina blate,pa daj da se stane u kraj vise tome,dokle vise!
Bude li jos kradja Tane i takvih cigana iz uprava , oduzimanja novca od Svetinje !
Treba sve polomit , ne ovako preko foruma , fb-a se folirat i preko stolice pametovat ..
Sve do jednog pobit u upravi ukoliko se ovo nastavi ..
Prvi ja , ne moze se vise trpit ovo

ma brate ko ih j... sami su sebi krivi sta mu se imas pravdati ,njima su svi sad kriv (zeljo,velez)samo oni nisu.ANTIFA ! je napisao/la:tulio je napisao/la:DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!
![]()
![]()
![]()
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
-
- Kontakt:
Koji k...c više serete.Imate li dokaze da je utakmica prodana????Gošk nije mogao dobiti ovako lošeg Veleža regularno?Veleža koji je **** ove sezone i koji nije imao nikakvog motiva.Ljudi nemojte biti smješni, Sloboda je sama sebe izbacila davno prije iz lige, ne kaljajte mi ugled kluba ako nemate čiste dokaze!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Bude li jos kradja Tane i takvih cigana iz uprava , oduzimanja novca od Svetinje !
Treba sve polomit , ne ovako preko foruma , fb-a se folirat i preko stolice pametovat ..
[/quote]
Nema bude li,zamazat ce nam oci opet nekom gluposti mi past na tu foru standardno i opet borba za opstanak i blacenje obraza,treba vec od sutra stvari rijesavat,nemoze sa ovom upravom iduca sezona docekat,barem ja tako mislim,jer ovo danas je bilo DNO DNA,nema dalje.

Nema bude li,zamazat ce nam oci opet nekom gluposti mi past na tu foru standardno i opet borba za opstanak i blacenje obraza,treba vec od sutra stvari rijesavat,nemoze sa ovom upravom iduca sezona docekat,barem ja tako mislim,jer ovo danas je bilo DNO DNA,nema dalje.
Bola buraz, nemaju vise kome mazati oci, nema vise nikoga..Zadnjih 7 utakmica kuci nam je prosjek 350 ljudi bez tog famoznog Kupa, gdje nas je kao bilo preko 3000. Kome vise mazati oci? Kome puca neka stvar za Velezom osim nas nekoliko hajvana, koji zadnji dinar dajemo da ih gledamo? Kome?
Support Velez, It's logical! ★
Sramota!!!Ukaljaše ime klubu!
Red Army prestati neće nikada!
Red Army prestati neće nikada!
MENI SE NETREBA NIKO PRAVDATI JER JA SAM NAVIJAC ZVIJEZDE IZ GRADACCA. VAS NEKA BUDE SRAMOTA ZBOG OVOGA,DANAS STO STE URADILI.AKOSTE VI ZABORAVILI DA VAS JA PODSJETIM,KADA STE SE BORILI ZA OPSTANAK,TADA JE ZVIJEZDA IZBACILA KOMSIJE IZ ORASJA, DA BI VI OSTALI.TADA SU VATRENI NAVIJACI VELEZA BILI, U GRADACCU ZAJEDNO S NAMA SLAVILI,A VI STE TU UTAKMICU GOSTOVALI U MODRICI.jugman je napisao/la:ma brate ko ih j... sami su sebi krivi sta mu se imas pravdati ,njima su svi sad kriv (zeljo,velez)samo oni nisu.ANTIFA ! je napisao/la:tulio je napisao/la:DOK ZVIJEZDA IZ GRADACCA NIJE USLA U PREMIJER LIGU BiH JA SAM NAVIJAO ZA VELEZ, I BIO MI JE DRAG KLUB.POSLIJE OVOGA DANAS SAM JAKO RAZOCARAN, I ZALIM STO SAM IKAD NAVIJAO ZA OVAKAK KLUB OVO JE MRLJA STO SE NECE NIKAD IZBRISATI. ZALOSNO, ZALOSNO STO SU UKALJALI IME, I KLUB JA SAM MISLIO DA OVAJ KLUB IMA OBRAZ, ALI SAM POGRIJESIO. POZDRAV !!!
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
da nazalost ovo je danas razbilo sve iluzije da ce se ovaj klub barem malo licit na onaj voljeni klub koga je voljela cjela bivsa juga ,al nakon ovog danas,vise ni ime nista neznaci,sve je uruseno,slobodu nezalim i dafinitivno oni su sami krivi za ovo stanje,al zasto zasto,da u svu igru se uplete velez bez ikakve potrebe,koliko nam je samo bilo krivo kad je jedinstvo dalo bodeove buducnosti,a sada ovi smradovi na forumu likuju,koji su to licemjeri brate nema daljeTitova-Juga je napisao/la:Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m![]()
![]()
![]()
Na poraz, ne treba gledati kao na " izdaju " Slobode, jer ipak, možda sam ja naivan, šta li već. Velež je ove polusezone samo 2 utakmice dobio kući, znači ne mora da znači da je utakmica namještena, al ipak, momci su trebali odigrati radi sebe, a mi
svi
treba da ustanemo a ne samo da pišemo i da se jadamo po forumima, kada je mogla Sloboda da ispadne zbog ( ne ) brige svojih " navijača ", isto tako se može desiti i nama, Grade, budi se

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo nije vrijeme za napuštanje Veleža.
Zar da nam par nepismenih ljudi oduzme ono šta najviše volimo?
E neće da bude!
Zar da nam par nepismenih ljudi oduzme ono šta najviše volimo?
E neće da bude!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.