Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 23 maj 2012, 22:02

neznam meni nekako dobro djeluje to sto ameri imaju neki plan koga se drze i sve mi je to uredu al ne kontam sta ej svrha tog podijeljenog comollijevog mjesta direktora fudbala
PS volio bih da se sto prije objavi ime novog menadzera (licno najvise bih volio AVB) i nikako e bih volio da dodje berbatov :!:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 23 maj 2012, 22:25

Ako Boas dodje(u sta se nadam) gotovo pa 100% da ce zeljeti dovest' barem jednog igraca iz Porta.Na svakoj poziciji imaju dobre igrace,krenuvsi od odbrane pa do napadaca.Nadam se da ce Amerikanci za transfere dat' 40-tak miliona,sto bi bilo dovoljno da se dovede par dobrih igraca pa da konacno vidimo i mi LP. :D
Leiva Lukas ce vjerovatno bit' najvece pojacanje,aBd da se do pocetka sezone vrati u formu.Od Carrolla i Hendersona treba ocekivati puno bolje igre,vjerujem da ce Endiju pomoci ovo EP.Ako on i Suarez budu pravi,nadat' se uspjesnoj sezoni.. :)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 23 maj 2012, 22:32

LS7 je napisao/la:Ako Boas dodje(u sta se nadam) gotovo pa 100% da ce zeljeti dovest' barem jednog igraca iz Porta.Na svakoj poziciji imaju dobre igrace,krenuvsi od odbrane pa do napadaca.Nadam se da ce Amerikanci za transfere dat' 40-tak miliona,sto bi bilo dovoljno da se dovede par dobrih igraca pa da konacno vidimo i mi LP. :D
Leiva Lukas ce vjerovatno bit' najvece pojacanje,aBd da se do pocetka sezone vrati u formu.Od Carrolla i Hendersona treba ocekivati puno bolje igre,vjerujem da ce Endiju pomoci ovo EP.Ako on i Suarez budu pravi,nadat' se uspjesnoj sezoni.. :)
ako se to desi najvise bih volio da dodje moutinho mada je on preskup :cry:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 24 maj 2012, 08:12

pozzz svima na forumu..nije me bilo dugo pa reko ajd da i ja kazem koju pametnu hehe....

Sto se ovo vrijeme sve vise razlvalci sve vise bi volio AVB na klupi, uvijek sam ga nesto gotivio i jednostavno mi izgleda kao trener koji zna sta hoce u svakom trenutku i koji moze jednim potezom, izmjenom promjenit tok utakmice.... volim sto je preferira napadacku taktiku.... kao sto neko rece prije na forumu vise volim gledat liverpool da igra 3:3 nego 1:1 ili 0:0 na utakmica u kojima je Liverpool imao posjed lopte preko 60 posto i dali su jedan go a onda se zatvorili i cuvali tu prednost, onda protivnik prvi put zapuca na gol , izjednaci i utakmica zavrsi 1:1 ... to se jednostavno previse puta desilo ove sezone , pogotovo na Enfieldu....
Znaci AVB za trenera definitivno....i svaku utakmicu napadacki....da se ove sezone sljedece domognemo LP a onda ce bit i vise para i vise novca za transere itd....mislim da trenutno nema bolje opcije od AVB...Rafu nebi volio nazad, jednostavno me ta pomisao ne uzbudjuje nimalo ,a sto se tice Martineza mislim da bi to bila prevelika kocka i mac sa dvije ostrice....

Sto se tice pojacanja za ovu sezonu i odlazaka evo i mojih zelja....

Odlazci.... Charlie Adam, Aurelio, Maxi, Kuyt, Aquillani, Glen Johnson ( za dobre pare ga utusit Realu ),
Dolasci .... Gaston Ramirez , Seydou Keita, Adam Johnson, Pereira ( lijevi bek ),Van Der Wiel ( desni bek ) Del Piero ( free transfer :D ) ,moze igrat jednu godinu , bit dzoker s klupe...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 10:34

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike :D
ian ayre
ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.
You are someone else I am still right here

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 24 maj 2012, 14:05

Fabio Aurelio je potpisao za Gremio iz Brazila.
Hvala ti za sve sto si ucinio za L.F.C!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 maj 2012, 14:44

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike :D
ian ayre
ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.
čini mi se da je rory smith (novinar timesa) rekao da će se ian ayre brinuti oko ugovora igrača dok ne dođe zamjena za comollija. znaš i sam (odnosno čuo si vjerovatno :D ) da će se ponuditi novi ugovori škrtelu i suareza, a mi ćemo se sigurno načekati dok dođe novi manager i zamjena za comollija tako da je logično da će on to činiti. ne podržavam ni ja to, ja sam za to da se imenuje menadžer veoma brzo, barem do početka eura.

čitam da henry i werner više nisu zainteresovani za AVBa nakon razgovora koji su obavili... razlog je nepoznat (još uvijek).
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 maj 2012, 16:27

Henderson dana 23 maj 2012, 19:45
AVB - menadžer Liverpoola.
Van Gall - sportski direktor.
Billy Hogan - komercijalni direktor.
Tom Werner - predsjednik kluba.
Steve Clark - trener prvog tima.
Jen Chang - direktor komunikacija.

Tako nekako dođe. :)
Ovo je zvanično, ostalo su još dvije funkcije u klubu da se popune. Dobro je napredujemo. Izgleda da AVB traži veliku platu. :twisted:

slika

Dva gospodina i Roy. 8-)

Wigan chairman Dave Whelan claims manager Roberto Martinez is meeting with Liverpool's owners on Thursday afternoon.
The Spaniard was on holiday in the Caribbean but the Latics chairman said he has travelled to Miami to open discussions with Fenway Sports Group over the vacancy at Anfield following Kenny Dalglish's sacking last week.
"I got a phone call this morning and Roberto was on his way to America, he's flying down to Miami and is meeting Liverpool now, as we speak," Whelan told ESPN.
Ipak će novi menadžer Liverpoola biti Matinez. Nemam neki komentar, sve sam prije rekao. Imaće moju podršku bez obzira na njegov anonimus.

Preston North End have agreed a deal to sign forward David Amoo from July 1st following the expiry of his contract at Liverpool. Sretno Amoo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 maj 2012, 18:51

Sad se svasta spekulise ne treba nikom vjerovat. Jedino vlasnici znaju ko ce biti novi menager, vjerovatno da pregovaraju sa svima istovremeno tako da jos se nista ne zna.. Do sad su Martinez i AVB najblizi nasoj klupi, obojica imaju svoje dobre strane i dobre karakteristike.. Na kraju krajeva ko god da dodje mi kao navijaci jedino mu mozemo dati podrsku i povjerenje jer ce mu stvarno to trebati da napravi rezultate..

redbull
Kontakt:

Post Postao/la redbull » 24 maj 2012, 19:38

Ma ne vjerujem ja da Martinez moze nesto uraditi s Liverpoolom.Tako je bilo i sa Royom-covjek koji zna voditi male klubove.Martinez protiv jacih klubova igra bunker i radi to vrlo dobro,ali zar stvarno mislite da bi svetinja smjela igrati bunker protiv rivala jer on drugacije ne moze. Nama bi najvise odgovarao Villas-Boas,upamtite sta sam rekao...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 20:44

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la: ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.
čini mi se da je rory smith (novinar timesa) rekao da će se ian ayre brinuti oko ugovora igrača dok ne dođe zamjena za comollija. znaš i sam (odnosno čuo si vjerovatno :D ) da će se ponuditi novi ugovori škrtelu i suareza, a mi ćemo se sigurno načekati dok dođe novi manager i zamjena za comollija tako da je logično da će on to činiti. ne podržavam ni ja to, ja sam za to da se imenuje menadžer veoma brzo, barem do početka eura.

čitam da henry i werner više nisu zainteresovani za AVBa nakon razgovora koji su obavili... razlog je nepoznat (još uvijek).
drugo je to, ja govorim o pojacanjima.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 maj 2012, 21:14

http://www1.skysports.com/football/news ... g-interest" onclick="window.open(this.href);return false;
Dirk Kuyt has admitted Hamburg are interested in signing him if he leaves Liverpool this summer.

http://www1.skysports.com/football/news ... under-way-" onclick="window.open(this.href);return false;
Wigan chairman Dave Whelan believes Roberto Martinez has already begun speaking to Liverpool's owners, but doubts whether he will accept the manager's job if he is not given the control he wants.

Korak nazad za klub ukoliko Martinez dođe. Ne mogu da tvrdim to, niti da gledam u budućnosti, ali sumnjam da će nešta dobro uraditi, ukoliko dođe. :roll:

Pogledajte naše konkurente za narednu sezonu, već svi imaju bar jedno dobro pojačanje, a naši nisu sposobni ni trenera da nađu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 24 maj 2012, 21:16

Sky bet:
Martinez 8/11
AVB 11/2

Oj boze, jadni mi. Korak u nazad.
Nad nama nebo ima da gori!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 24 maj 2012, 21:17

Martinez je korak nazad i u odnosu na Roya. Stvarno ne znam sta planiraju ovi novi vlasnici.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 24 maj 2012, 21:40

[youtube][/youtube]
Jel se ovaj igrac jos povezuje sa LFC-om ?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2012, 21:54

Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus. ;) Ne sudite knjizi po koricama.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 24 maj 2012, 22:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus. ;) Ne sudite knjizi po koricama.
tako je , izbor trenera je vise kocka nego znanost....pogledaj sta je ucinio di mateo....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 maj 2012, 22:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus. ;) Ne sudite knjizi po koricama.
Ja bih samo još dodao da nakon 15 godina, koliko ja pamtim, Liverpool nije uopšte kandidat za titulu, pa usudiću se i reći nije kandidat ni za LP. Jedino tako i možemo nešto postići, nema pritiska a Bogami čak ni lažne nade među navijačima Liverpoola.
Nije Martinez bezveze trener, mene raduje to što ćemo napokon igrati napadački fudbal i što nećemo gubiti bodove protiv malih ekipa. Martinez je takav trener da igra 3-4-3 formaciju protiv malih ekipa, tako da treba očekivati mnoštvo golova, na obje strane. Ali, sa Clarkom kao generalom odbrane, djelovaće to u najmanju ruku dobro.
Volio bih da povede Alana Iversona sa sobom iz Wigana. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 22:14

jest samo s tom razlikom sto je conte legenda juvea proveo je u klubu petnaest godina skoro i nema bas puno slicnosti sa martinezom, nije mi jasno zasto u zadnje vrijem svi porede njih dvojicu... conte je imao ugled i dobar status u juventusu i prije nego sto je postao trener tog kluba dok martinez u liverpoolu nema bas neku reputaciju i tesko bi se nametnuo kao autoritet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 maj 2012, 22:49

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la: ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.

drugo je to, ja govorim o pojacanjima.
dobro brate, ne moraš se odmah ljutiti :D :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.