FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ja mislim da je sloboda ciljano ispala i nece ulaziti dok se liga ne skrati, znaci jedno tri gdoine su u drugoj, onda ce se uvaliti u ligu 12 i boli ih briga hah
Igrala bunker protiv Slavijetepsija je napisao/la:I?
Šta je Sloboda danas uradila da ostane u društvu najboljih osim što je osluškivala rezultate sa drugih terena?
Molim konkretan odgovor,bez djetinjarija?
Hvala.

SAMO ŽELJO
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto administratori ne prebace temu? Nije mi jasno ili?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vrijeme je i bilo da ispadnete pa nek se malo stvari srede iz korijena u Slobodi...Puno Srece u Federalnoj ligi i derbijima protiv Gracanice Lukavca Puracica Kalesijeitd...SaltCityAttack je napisao/la:de ba care sta je sloobda uradil uradila je, ali nadali smo se da nece razvoj situacije biti takav ebiga i vise smo gledali da se odbranimo i sta je tu sad?...pa ne mozete nesto pisati tako kad nste trenutno u nasim pozicijama....pusti ba ne znamsta vise imate pisat o tome idemo daljetepsija je napisao/la:I?
Šta je Sloboda danas uradila da ostane u društvu najboljih osim što je osluškivala rezultate sa drugih terena?
Hvala.

jos su u dilemi da li da je obrisu buduci da ce te se uskoro UGASITI, ili da je prebace u pdf "prva liga" pa da je onda izbrisuProbisvjet je napisao/la:Zasto administratori ne prebace temu? Nije mi jasno ili?

-
- Kontakt:
Sada će Jedinstvo da dobije jednog pravog konkurenta za Premier Ligu. 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ja tebe razumijem,razumijem sve navijače i simpatizere Slobode.Bio sam u istoj situaciji,ne daj Bože nikome.Ono šta mi smeta je konstantno pljuvanje po Veležu,Mostaru.Pljujem i ja,da se razumijemo,pljujem,ne po Veležu,ne po Mostaru,pljujem po ljudima koji vode ovaj klub.SaltCityAttack je napisao/la:de ba care sta je sloobda uradil uradila je, ali nadali smo se da nece razvoj situacije biti takav ebiga i vise smo gledali da se odbranimo i sta je tu sad?...pa ne mozete nesto pisati tako kad nste trenutno u nasim pozicijama....pusti ba ne znamsta vise imate pisat o tome idemo daljetepsija je napisao/la:I?
Hvala.
Ali,izjave nekih pojedinaca kako smo mi mrtvi za njih,to je degutantno.
Ali ipak,nije daleko od istine,mi smo mrtvi za mnoge već odavno,sami protiv svih.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisi zanimljiv vise ..jesi bo prva posta,ali vec treci si samo bio zanimljivo ovoj mladezi.. dse se uozbilji i ugasi taj racunar i pocni malo razmisljat mozgomtokmak je napisao/la:jos su u dilemi da li da je obrisu buduci da ce te se uskoro UGASITI, ili da je prebace u pdf "prva liga" pa da je onda izbrisuProbisvjet je napisao/la:Zasto administratori ne prebace temu? Nije mi jasno ili?![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa mater vam seljacku prebacujte vise!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Crni gavran
- Kontakt:
Koja si ti debilcina u p.m. Celik ofirno pustio Slaviji u 5.kolu( a Slavija je debilu 3. tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva), a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolublavor je napisao/la:
Šatro ti podršku daješ, Čelik pustio SLaviji ofirno utakmicu, da nije pustio Sloboda bi ostala znači direktno ste ih vi izbacili, al eto ti kao pošten, e majko moja kakvi likovi

Amare, qrvin sine, gdje je sad ona tvoja prica da ce "Zeljo ici do kraja prvenstva na pobjedu u svakoj utakmici"

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- delpiero20
- Kontakt:
U I.Sarajevu danas niko ne bi mogao nista...tepsija je napisao/la:I?
Hvala.
Pricas kao da imate 30 bodova vise od nas, a ne 1...i vi bi prosli kao i mi, jer je nemoguce Slaviju zafrkat u zadnjem kolu na njenom stadionu..
tesko brate njima slijedi potpuno rasulo i sljedeca sezona im je borba za opstanak ako nadlezni nesto ne ucine za njihSilaNebeska96 je napisao/la:Sada će Jedinstvo da dobije jednog pravog konkurenta za Premier Ligu.

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta pricate protiv Celika prodane duse? Oni su za vas pojam i Celik i Bilino P. !Crni gavran je napisao/la:Koja si ti debilcina u p.m. Celik ofirno pustio Slaviji u 5.kolu( a Slavija je debilu 3. tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva), a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolublavor je napisao/la:
Šatro ti podršku daješ, Čelik pustio SLaviji ofirno utakmicu, da nije pustio Sloboda bi ostala znači direktno ste ih vi izbacili, al eto ti kao pošten, e majko moja kakvi likovi. I to nakon 30 i nekoliko kola. I to bas u Trebinju. I to bas u zadnjem kolu. Celik je izgubio i od Leotara u Zenici, ne zato sto je prodao vec zato sto je truba od ekipe.
Amare, qrvin sine, gdje je sad ona tvoja prica da ce "Zeljo ici do kraja prvenstva na pobjedu u svakoj utakmici"
Pa ako ides prema nekom cilju nista ti ne garantuje da ces ga i postici.Crni gavran je napisao/la:Koja si ti debilcina u p.m. Celik ofirno pustio Slaviji u 5.kolu( a Slavija je debilu 3. tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva), a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolublavor je napisao/la:
Šatro ti podršku daješ, Čelik pustio SLaviji ofirno utakmicu, da nije pustio Sloboda bi ostala znači direktno ste ih vi izbacili, al eto ti kao pošten, e majko moja kakvi likovi. I to nakon 30 i nekoliko kola. I to bas u Trebinju. I to bas u zadnjem kolu. Celik je izgubio i od Leotara u Zenici, ne zato sto je prodao vec zato sto je truba od ekipe.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Iskreno mi je zao sto je Sloboda ispala . Neki navijaci dolaze i raduju se tudzoj nesreci cccccc
Zelim vam sto brzi povratak u pl.

Zelim vam sto brzi povratak u pl.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ljudi nisam iz Sarajeva , nisam iz Mostara, i ako smijem reci da sam SIMPATIZER Zelje , al opet prije svega gledam ovo sve realno sa strane.... Pa vi ljudi ste sami sebe izbacili nije vas ni Velez ni Zeljo izbacio samo mi recite jel ovo danasnje izdanje dovoljno za Premijer Lige al realno???? Vi ste imali samo jedan zadatak i to ne izgubiti vise od jedan razlike , niste ni to uspijeli ,,,, dakle Cao .... i iskreno se nadam vasem povratku u premijer ligu na godinu... LP
>>No body likes us but we dont care<<
- ultra_CImanija
Moje saucesce,
Gledajte ljudi to sa vedrije strane, cijelo pisete da hocete da vidite novu, bolju slobodu, da se borite za vrh tabele... Eto vam konacno prilike da se slijedece sezone borite za titulu 1.Lige Federacije i ako je osvojite ja cu vam prvi cestitat....
Gledajte ljudi to sa vedrije strane, cijelo pisete da hocete da vidite novu, bolju slobodu, da se borite za vrh tabele... Eto vam konacno prilike da se slijedece sezone borite za titulu 1.Lige Federacije i ako je osvojite ja cu vam prvi cestitat....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- Crni gavran
- Kontakt:
Daj ba, onakav Zeljo koji hladno dere Zvijezdu Gradacu 3:0, Slobodu u Tuzli 4:0, kojem silno napaljeni Siroki Brijeg ne moze pera odbiti na svojoj Pecari a izgubi od jednog Leotara, izvini "nidje veze" i znas sta. Nemoj mi "kora na rende"admirone je napisao/la:Pa ako ides prema nekom cilju nista ti ne garantuje da ces ga i postici.Crni gavran je napisao/la:Koja si ti debilcina u p.m. Celik ofirno pustio Slaviji u 5.kolu( a Slavija je debilu 3. tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva), a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolublavor je napisao/la:

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I Veleza.VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.