FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

blavor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la blavor » 23 maj 2012, 21:51

bparena je napisao/la:
tepsija je napisao/la:
bparena je napisao/la: Zagrlite se sa njima i nosite se i slavite. Mrtvi ste za Tuzlu a vjeruj mi i za Zenicu. :evil:
Hvala.
Samo vi kulirajte - ovo sto ste napravili danas za racun te selendre u 2 miniuta - vam je uprlajo obraz kod mnogih. Koji ste vi smecari - toliko sam vas podrzavao a sad sanjam dan da vidim da vas ta ista Gabela napuca u federalnu. Svaki vas poraz bit ce veselje za nas mnoge. Smecari prodani ......
Kad već napadaš, onda opleti svima, Čelik prodao Slaviji tekmu na Bilinom Polju da nije Sloboda bi ostala, Sarajevo prodalo GOŠK-u na Koševu, da nije Sloboda bi ostala......vrati se malo prohorvaj po ovom proljeću, naći ćeš bar još tri, četiri ekipe kojima se možete zahvaliti što ste ispali, nije pošteno samo zadnje kolo gledati, da si posmatrao Sarajevo-GOŠK i možda i najofirniju prodaju od kad je ove lige vjeruj mi ovo bi ti sad smiješno bilo

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 21:52

Tako je los osjecaj da covjek izgubi volju da navija za BiH, ovu utakmicu sljedecu necu gledati...jer sam toliko razocaran u sve ovo i komitet i drzavu...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 maj 2012, 21:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim nogo nas je ovdje, pa me interesuje da li jos uvijek ima onih koji smatraju da je u ovom kolu sve bilo regularno.
Sve regularno, da je Sloboda odradila svoj dio posla niko joj ništa ne bi mogao. Kod nas uvijek neke paranoje, zavjere i uvijek i od prilicno normalnog napravimo nenormalno. Isto da englezi kazu da je QPR pustio Cityu ili je Begovicev City bez obraza jer nije pustio Boltonu

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2012, 21:52

Stae bosancerosi , sta se odma derete .

Nije mi drago sto je Sloboda ispala iz lige , sami su sebe ubacili u tu situaciju ..

Zaboravit ne mozemo 1987.god kad ste nam uzeli titulu iz ruka ..

A i sto me sramota sto uprava prodaje Skutorima fuj ...

Nadam se da dolazite brzo u Premier ligu , a ovi sabani nek ****
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 21:54

I opet niko da spomeni igru FK Sloboda i 0(nula)udaraca ka golu moćne Slavije?
Ali ne...Velež i Željo su krivi...samo mi nije jasno gdje vam se bratski klub zrinjski izgubio u cijeloj ovoj priči?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 21:54

Batistuta je napisao/la:
tepsija je napisao/la:
bparena je napisao/la: Zagrlite se sa njima i nosite se i slavite. Mrtvi ste za Tuzlu a vjeruj mi i za Zenicu. :evil:
Hvala.
Vjeruj mi i za Sarajevo, bar za one prave i iskrene ljubitelje fudbala. Ovo je danas bila sramota za grad Mostar i klub Velež koji i dan danas na svojoj koži osjeti nepravdu, a ovako postupi. Sve se može oprati osim obraza, grijehovi te kad tad stignu.
Svi treba da ovo osude i svaka cast i vama kad ste se javili. Velez kojeg smo svi nekako na svoj nacin zbog npr. stadiona i tradicije nosili u srcu ovako da se ponese. Ma nek se za sva vremenaa nose do vraga i neka onda dzavlu poklanjaju pobjedu u 81 i 83 minuti. :evil:

pozz za Sarajevo
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 21:54

Da mi je neko pricao koja su to **** ne bih mu vjerovao!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 23 maj 2012, 21:54

Probisvjet je napisao/la:Jel zabranio BABO gostujucim navijacima i u pretkolima lige sampiona? Mozda odem tamo kao gostujuci navijac, sve zavisi ko ce doci. :roll:
ako ga naljutite, skratice ligu na 10 klubova i onda vas poluklub nikada nece zaigrati u drustvu najboljih :lol:
bolje vam je da vec od veceras pocnete sa uvlacanjem u pakas svim Manijacima, pa mozda proguramo kod Ivice da vas vrati iduce sezone u pl :lol: :lol: kur.cimo se jer mozemo

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 21:54

ANTIFA ! je napisao/la:Stae bosancerosi , sta se odma derete .

Nije mi drago sto je Sloboda ispala iz lige , sami su sebe ubacili u tu situaciju ..

A sta smo trebali, pustit vas i ispasti iz lige?

Covjece mi smo jedini klub koji vas je podrzao oko stadiona i bojkotovao playoff radi vas iako smo imali najjaci tim i trebali osvojiti...
Znas li ti sta uopste pricas?

I znamo da vam je svima drago osim Robijasima...

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 21:55

Sta bola serete vise koji vam je **** vise ? sloboda ko ste vi sta ste vi ? bola kad je VELEŽ ispao iz lige sve je bilo regularno ? to je normalno bilo kad ste nas **** neznam koliko godina krali nas **** nas sudije isli po selima igrali utakmice nismo ni znali gdje je stadion svukuda hodali pucali su na nas iz puske iz svega pa smo prezivljeli , ko ste vi da ne ispadne te iz lige ? jeste li bili citavu sezonu pridnu jeste nemoj te srat zadnja 4 kola skontali da ce ispast iz lige i serete , e haj sad fino protiv jedinstva i tako tih utakmica izigraj te se pa se vratite ako mogne te
RA'81 :twisted:
Zadnja izmjena: brato brato, dana/u 23 maj 2012, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 21:55

bparena je napisao/la:@Armageddon2012
Sve te razumijem i to sto pises da se to desava samo sa Zeljom. Samo molim Boga da prestanete i s onim nacionalistickim ispadima i da sve bude normalno ko sto je i nekada bilo. Ovo nije provokacija jer zaista samo bi volio da nas i to jednom prodze i da nigdje ne bude tih sraaanja. Vjeruj mi da sad i Tuzlake kontam u ovom svom stavu na spram ovoga sta su im ova dva tima napravila. Pa covjece od mogucih 6 bodova - Zeljo sila i Velez kuci - ni jedan prodani tim nije uzeo ni jedan bod. Nula bodova je pljunulo u lice Tuzli. Sramota :oops:
a sta je sa tri moguca boda iz lukavice
tuzlanske kukavice
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 maj 2012, 21:56

Armageddon2012 je napisao/la:prvo da napisem da mi je izuzetno zao sto je sloboda ispala,jer ja vas mogu razumjeti bolje od svih ovih drugih koji pisu....znam taj osjecaj,i ne bih ga pozelio ni najvecem dusmanu....i zelim vam da tri godine nakon ispadanja postanete prvaci bih,kao sto je nama uspjelo,a da vec za dve godine igrate kup uefa...

drugo...citiracu dva svoja posta dok ste jutros i sinoc pisali 5 stranica o datumu osnivanja slobode,i mene ubjedjivali kako nema sanse da se sve poklopi kontra slobode...
oni na temi Olimpic me podsjecaju na seriju "Stizu dolari",jer analiziraju potencijalne protivnike u Kupu Uefa,a vi me sa ovom pricom o datumu osnivanja podsjecate na "Selo gori,a baba se ceslja" :D :D :D

rade vam danas o glavi...
znam jedne koji su mislili da je nemoguce da se oba rezultata poklope i ispali iz lige :oops: :oops: :oops:

do pred samu utamicu sam se smio opkladiti da nema sanse da ce zeljo dati guzice zepcu na svom stadionu i da ce rudar ugljevik (kao fol srpski klub) na svom stadionu pustiti buducnost banovice...epilog...

zeljo-zepce 1-2
rudar-buducnost 1-2

borac cao,dodjite juce :oops: :oops: :oops: :oops:

ne znma za vas,i kako cete se vi postaviti prema svemu ovome,ali ovo sam napisao samo da vidite zasto se svima u banjaluci gadi zeljeznicar i zasto se zadnjih godina incidenti desavaju iskljucivo protiv njih,dok svi ostali klubovi hvale gostoprimstvo u banjaluci....

zamislite sad situaciju da vas nakon ovoga sto su uradili,jos pocnu potkradati na sledecim njihovim gostovanjima u tuzli,i zapitajte se kakva bi vasa reakcija bila...s tim sto su nama jos goru stvar uradili,jer mi smo u zadnjem kolu pobjedili 4-0 i imali 42 boda!!!!!!!!!1

sportski pozdrav iz banjaluke,i da se vratite sto prije...
opet se ti vracas na zelju :lol: ,svima vi aplaudirate koji vam se naguze u bl a mi smo ti koji vam bukvice ocitavamo i vi pokazujete svoju nemoc 8-)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 maj 2012, 21:57

aS_Roma je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Huseinovic se ufatio za glavu kad je cuo da je Sloboda ispala iz lige,umalo nije zaplakao na stadionu. :oops:
Istina... krenuo je odmah prema svlacionici al ga Jovic vratio da ode pred sjever, lik je bio totalno izgubjen kad je cuo rezultate.

A sto se tice vas .. samo cu vam reciVelez i štrumfovi su ovo odradili na prljav nacin, a vidjet ce te sljedece sezone. Velez u gabeli ima 3 boda, a štrumfovi u Trebinju ... vratit ce jedni drugima to
Od koga je Slavija danas kupila 2 gola za opstanak?

De odrastite. Ruzno je sto vas forum odgaja a ne roditelji. Ali posto si ti pametan de odgovori na ovo pitanje.

Znaci danas su Zeljo i Velez trebali da pobjede za Slobodu a ta ista Sloboda nije trebala da pobjedi za sebe. Gdje je tu logika? Pa da su bunker igrali ne bi 2 gola od Barcelone primili. Ipak rijec je o treneru koji pise knjige o napadackom fudbalu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 21:58

admirone je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
Sve te razumijem i to sto pises da se to desava samo sa Zeljom. Samo molim Boga da prestanete i s onim nacionalistickim ispadima i da sve bude normalno ko sto je i nekada bilo. Ovo nije provokacija jer zaista samo bi volio da nas i to jednom prodze i da nigdje ne bude tih sraaanja. Vjeruj mi da sad i Tuzlake kontam u ovom svom stavu na spram ovoga sta su im ova dva tima napravila. Pa covjece od mogucih 6 bodova - Zeljo sila i Velez kuci - ni jedan prodani tim nije uzeo ni jedan bod. Nula bodova je pljunulo u lice Tuzli. Sramota :oops:
vjeruj ili ne vjeruj,ali nikad se u banjaluci nije skandiralo ubij turcina kad gostuju sloboda,celik.olimpic ili zvijezda iz gradacca
Bravo pametnjakovicu samo su navijaci zelje za vas turci. Evo ti Nobelova nagrada za humor.
A i vi ne treba da zivite sami za sebe - sve su ovo BiH timovi ali neki su selendre a neki velegradovi. Dozvolite svima nama da kao i nekada ranije volimo i svog Zelju kada bude igrao evropske tekme. Ovo danas nakon onoliko pobjeda da ne mozete nerijeseno da uzmete na vas je bacilo ljagu a vi se sad sakrivajte iza ko fol nase zavisti i slicno. Ja cu i dalje da u evropi podrzim zelju ali kao BiH tim. Na ovo sto su danas napravili nakon svih tih pobjeda ne sluzi vam na cast i to bi trebali da razumijete. Velez i Zeljo - nula bodova i danas u tekama ali Bogami i kod svih normalnih navijaca. Ne interesuje me oni koji bi ovo d aiskoriste iz svojih poriva - nakon svih pobjeda da porazom kumujete sutanju Tuzle e BURAZ NEMOJTE DA ZIVITE SAMI ZA SEBE. Necete uspjeti u tome. Ako hoces vjeruj..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 maj 2012, 21:59

Evo ja necu da vam kazem da ste samo o sebi odlucivali, to i sami znate, samo cu da vam pokazem jedan primjer koji dokazuje koliko je vasa uprava katastrofalna.

Prvo od zavrsetka prosle sezone pa do zadnjih mjesec dana nisu nista radili, onda kad su vidjeli da je vrag odnio salu se nesto pocelo, neko je to povukao, dobile su se neke utakmice, realno mislim da ste kvalitetniji od GOSK-a, ajmo reci da ste posteno uzeli neke utakmice koje su bile iznenadjenje i tako to.

Dolazi zadnje kolo, odlucujete sami o sebi, svjesni ste da poraz od dva gola vas vodi u drugu ligu, ali treba da se poklope jos dva rezultata, prvak BIH i osvajac kupa BIH igra rekreativnu utakmicu u Trebinju gdje je u posljednjih 9-10 utakmcia pobjedio jednom i GOSK igra u gostima protiv Veleza. Leotar i GOSK ne smiju pobjediti da bi vi ostali, problem je taj sto ni Velez a ni Zeljo nema nikakvog motiva da igra te utakmice dok ove dvije ekipe Bgm imaju, razlika u kvaliteti nije tolika da se Zeljo ne moze pobjediti kad igra sa pola snage ili da se Velez ne moze pobjediti, vasa uprava se nije pobrinula da nijedna od tih ekipa ni Zeljo ni Velez imaju jedan valjan motiv da dadnu 100% u tim utakmicama.

Rjesenje je bilo jednostavno, izmedju 300-500 KM-ova za sve igrace i strucni stab kao poklon u slucaju da ne izgube . Da se sa ovakvim prijedlogom otislo u Mostar igraci Veleza bi ginuli za svaku loptu i ja vjerujem da bi sljedece sezone GOSK igrao u drugoj ligi.

Ponavljam niko nije kriv sto vasa uprava ne zna da vodi klub sa 10.000 - 15.000 KM su mogli ostati prvoligasi, naravno isplata se izvrsi u slucaju da Velez ne izgubi. Samo ste trebali dati motiv igracima Veleza.

Npr. samo cu da kazem da ova stvar je sasvim normalna u Spaniji i ima dosta primjera gdje treca strana daje bonus jednoj ekipi ako ostvari po njih (trecu stranu) pozitivan rezultat, kod njih se to radi/lo javno a kod nas se moglo odraditi u tisini i sad bi Sloboda jos uvijek bila prvoligas a nista ne regularno ne bi bilo u tome :D

Uzeo sam za primjer Velez nek mi ne zamjere momci iz Mostara :D
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 23 maj 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2012, 21:59

delpiero20 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Stae bosancerosi , sta se odma derete .

A sta smo trebali, pustit vas i ispasti iz lige?

Covjece mi smo jedini klub koji vas je podrzao oko stadiona i bojkotovao playoff radi vas iako smo imali najjaci tim i trebali osvojiti...
Znas li ti sta uopste pricas?

I znamo da vam je svima drago osim Robijasima...
Sta bola vi , bjezi . .

Niste vi svjesni sta je to tada znacilo znaci i dan danas ..

Mi smo prosli gore od vas , u drugoj ligi nas krali i sve po livadama ..

Nadam se da se to vama nece desiti ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 maj 2012, 22:00

Kad ispadnes iz lige sam si sebi kriv i kako te nije stid da ikog drugog krivis sto si TI bio los cijele sezone. Odgovori mi koliko ste bodova zijanili kod kuce! I kriv vam Velez ili Zeljo :lol: Pa vi ste ostali bez goriva kad ste krenuli u Gradacac cini mi se, skupljali ste sicu od igraca da naspete koji litar nafte, sramota... vjerovatno su Velez i Zeljo i za to krivi :P

Iskreno nadam se da cete se prosteti 2. ligom i da osmah vratite u "Primeru" :mrgreen: jer tamo vam je ipak mjesto ako gledamo renome kluba.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 maj 2012, 22:01

blavor je napisao/la: Kad već napadaš, onda opleti svima, Čelik prodao Slaviji tekmu na Bilinom Polju da nije Sloboda bi ostala, Sarajevo prodalo GOŠK-u na Koševu, da nije Sloboda bi ostala......vrati se malo prohorvaj po ovom proljeću, naći ćeš bar još tri, četiri ekipe kojima se možete zahvaliti što ste ispali, nije pošteno samo zadnje kolo gledati, da si posmatrao Sarajevo-GOŠK i možda i najofirniju prodaju od kad je ove lige vjeruj mi ovo bi ti sad smiješno bilo
Ako je ovo gore podvuceno tacno( a nije jer je Slavija bila bolja bolja a Čelik totalna truba i nije Slavija jedino Čelika dobila u gostima), jos je vise tacno da je Zeljo prodao bodove Leotaru(po tvojoj logici). Amar - pichka ziva, reko onom novinaru "ti mene vrijedjas", Zeljo ce sve utakmice do kraja igrati na pobjedu. Al u qrcu. Da je Zeljo igrao posteno, nema teorije da bi izgubili u Trebinju.

@Velezovci, mogli smo i mi one godine izgubiti od Orasja, uzeti pare i reci shupacki ko i i vi sada "sta je cudno sto je Celik izgubio od Orasja", ko sto jedan od vas rece "sta je cudno sto ste izgubili od Goska". Ebo vas Gosk, doce vam on glave :evil:

Tuzlaci, glavu gore. Eto vas na godinu opet u PL. Za inat dusmanima ;)
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 23 maj 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 23 maj 2012, 22:01

blavor je napisao/la:

Kad već napadaš, onda opleti svima, Čelik prodao Slaviji tekmu na Bilinom Polju da nije Sloboda bi ostala, Sarajevo prodalo GOŠK-u na Koševu, da nije Sloboda bi ostala......vrati se malo prohorvaj po ovom proljeću, naći ćeš bar još tri, četiri ekipe kojima se možete zahvaliti što ste ispali, nije pošteno samo zadnje kolo gledati, da si posmatrao Sarajevo-GOŠK i možda i najofirniju prodaju od kad je ove lige vjeruj mi ovo bi ti sad smiješno bilo
Šta bolan pričaš Sarajevo prodalo ? Jesi ti čovječe normalan? Pa jesu svi igrači kazne popušili, kad su izgubili? Mi navijači Sarajeva znamo koliko boli taj poraz, još uvijek. I boli to što ste vi ispali. Ali opet kažem, imali ste sve u svojim nogama. Sami ste sebe izbacili. Brz povratak u PL želim.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 23 maj 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 23 maj 2012, 22:02

Pozdrav iz Bihaća i iskreno mi je žao što ste ispali. Volio bih da je Gošk ispao,ali eto,kod nas su uvijek pare činile čuda. ://
Ne trebate biti ljuti na TM i na RedArmy. Mislim da oni tu nisu krivi ni 1%. Sve je to do Uprave. Sve oni zeznu.
Šta je bilo sa nama u Bihaću. Niko to ne zna od vas,ali isto je bila urota protiv nas. Svim klubovima je daleko i skupo putovati u Bihać pa je najbolje da Jedinstvo ispadne. Prošle sezone ulazi Gošk,BOGA pitaj kako. Da ovakav Bihać nema Premierligaša. Nije do Uprave,nije ni do čega,već do sudjenja. Zašto su u Bihaću 2 utakmice zaredom prekinute pa nas nazivaju huliganima i seljačinama. SUDIJE I NOGOMETNI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE
To su i vama isto uradili. I tek će da vam počnu patnje ja mislim. Nadam se da ćete ući za 2 godine,jer volio bih da Jedinstvo udje sad sljedeće sezone,ali ako ne mi,onda vi,želim vam svu sreću.
Držite se.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.