Ja sam njemu prije mjesec rekao da znam nešto više od njega i da će se dogodine s nama nadmetati u federalnoj ligi

on se smijao
 on se smijao  
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

on se smijao
 on se smijao  

joj hareta, drug idi baci ga u šolju pa naleti ovamo
  joj hareta, drug idi baci ga u šolju pa naleti ovamo 
I sta si htio sa ovim da pokazes??harebianconero je napisao/la:uh

[youtube][/youtube]SemperFideliss je napisao/la:I sta si htio sa ovim da pokazes??harebianconero je napisao/la:uh
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0404_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
idi malo uzmi svjezeg zraka dosta je bilo 70 postova za danas.
nisam tebi ni rekao,nego govorim ovom iz Gorazdabagrcavi je napisao/la:Ja se i ne nastađujem njihovom ispadanju, više bih volio da je ispala Slavija ili GOŠK, ali jbg...
Pogrešno si protumačio, al eto nek ti bude.Emir ZENICA je napisao/la:a i ti isto degen kakav nasladjujes se

Jest tako je, evo zezaj @EmiraEmir ZENICA je napisao/la:Znam ja da se ti salis i zafrkavas.Al nemoj momka sad kad mu je najteze

Znaš da bi i on mene, da smo u obrnutim situacijamaEmir ZENICA je napisao/la:Znam ja da se ti salis i zafrkavas.Al nemoj momka sad kad mu je najteze

Ma i da jesu, ne bi ja plakaoEmir ZENICA je napisao/la:Dobro Gorazde i nije neki klub,pa da za njim svi zale

Dosta smo prodavalilegenda reala je napisao/la: Šta ovo niste prodali Izviđaču večeras

o pi..ckastim timovima necu ovdje sve sam rekao na temi FK Sloboda !
   o pi..ckastim timovima necu ovdje sve sam rekao na temi FK Sloboda !