IDEMOOO BIHHH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ako kome treba imaju 4 ulaznice za sekciju 153 odmah iza gola ..znaci ako ima neko ko bi zelio da sjedi blize, a treba 4 ulaznice neka mi se javi..onaj ko je zelio uzeti ulaznice blize terenu, a nije uspjeo, a ujedno gdje ce biti nasi navijaci BHF, eto samo da kazem da imaju 4 ulazniceBH430 je napisao/la:evo sad gledam ima jos karti za prodaju. dali ce biti stadion rasprodan do 31 maja?
kakve turske zastave?..ma ko ebe tursku ..i meni nisu ljudi jasni sa tim turskim zastavama fakat....pa i ta turska nas je tretirala dobro znamo kako za vrijeme njihove vladavine..priznali su ostale nama dali qurac i jos su nas prodali austrougarskoj i onda ja da njih gledam kao nekakvu bracu?...ma daj ba ko god nosi te zastave neka se seli tamo u Tursku koja nam zvizdi himni na utkamici Turska-BiHHigh je napisao/la:Samo ne nosite one turske zastave, kako vas nije sramota.
gan'o si me u pazuh...SaltCityAttack je napisao/la:utakmica BiH-Mexico se blizi, a volja za tom utkamicom je ugasna danas ...na toj utkamici ne mogu doci u obiljezjima nase reprezentacije, necu navijati onako kako sam to zamislio i zelio, jer danas je moj dio porodice dozivjeo tezak udarac, a moja porodica je Sloboda Tuzla...kako da odem u bojama reprezentacije i da navijam, kada znam da moj klub uz koga sam odrastao vise nije u drustvu najboljih?..Sigurno cu otici na utakmicu, ali definitino samo u CRVENO-CRNIM bojama i navu cu dres svoje svetinje FK SLOBODE i okacit isti sal oko vrata i s ponosom cu doci reci svakom da sam jedino pravi iskreni navijac i zaljubljenik u svetinju SLOBODU.. sve ostalo za mene su sitnice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.