FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

don Ciro
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 01:34

Wolverine je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Barca dole :lol:

MADRID :arrow: :arrow: :arrow: gore

ZAUVIJEK :lol: :lol:
Jest nekog majka rodila pametnog. Ma pametan ko TAVA. Idi bolan gledaj one **** sto igraju u madridu, i pospusti nas gluposti. pa onda nama govore ovi realovci da provociramo. prestanite provocirat, ili idite u... znas vec.
HALA MADRID :lol: :lol: :lol: Barcalona :arrow: :mrgreen: dole,,,,al REAL MADRID C.F gore :lol: :lol:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 01:37

A_d_0 je napisao/la:iniesta je igracina al ima jedan bolji...pogledaj moju slikicu...
Joj sto im uvali :lol: :lol: :lol: svaka ti cast :lol: :lol: :lol:
Ovo je bilo bilo hladnokrvno!!!!!!!!!!KAKA

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 15 sep 2009, 02:35

Veliki pozdrav za Frankovce...hehe Ova sezona ce biti i vise nego zanimljiva u Spaniji...Ono sto ce prevagnuti u Barcinu korist je ta granitna odbrana,koju niko u Spaniji nema...Stoperi poput Puyola,Piqea i Čigrinskog su jednostavno takvi da grizu...kad trce trava se dize iza njih...kad tu pridodamo kvalitetne bekove Dani Alvesa i Abidala onda jednostavno ta odbrana izgleda perfektno!U ovom trenutku uz Barcelonu jedini timovi na svijetu koji imaju kompletnu odbranu su Chelsea i Juventus!Vezni red Barce je jednostavno najbolji na svijetu i svi koji kazu da nije tako su ljubomorni i mrzitelji realnosti!Najslabija karika Barcelone je lijevo krilo Henry...E sad ja sam vjerovatno lud kad to mislim,al zamislite sad taj tim gdje je u napadu najslabiji Henry hehe....Jednostavno receno Barca nema slabe takce u ekipi...Henry oprosti mi ,nisam ozbiljno mislio da si najslabija karika hehe....Jedini problem Barci ove godine mogu napraviti ne daj Boze ozlijede igraca...Sad da ima neka jaca ekipa od Barce sigurno je da nema,al da ima precijenjenija 100% ima hehe...Frankovi fašisti su upravo ti precijenjeni ...Porede majstora Kaku sa poslijednjim umjetnikom Iniestom hehe...koja glupost!ili Ronalda sa Messiem...ili ne daj Boze Benzemu i Raula zajedno sa Ibrakomdabrom hehe....moji Frankovci pljeskat ce te vi opet Guardiolinoj mašineriji!!!Real ima novac,al Barca ima igru!!!Vamos Barca...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 15 sep 2009, 03:02

don Ciro je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:iniesta je igracina al ima jedan bolji...pogledaj moju slikicu...
Čuo sam da se kaka raspitivao da kupi INIESTINE kopačke, kaže volio bi i on malo da vidi kako je biti igračina :lol: :lol: a ne bicharka :mrgreen: WC Madrid :mrgreen: visca barca ;)
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 12:39

Sajoni je napisao/la:Veliki pozdrav za Frankovce...hehe Ova sezona ce biti i vise nego zanimljiva u Spaniji...Ono sto ce prevagnuti u Barcinu korist je ta granitna odbrana,koju niko u Spaniji nema...Stoperi poput Puyola,Piqea i Čigrinskog su jednostavno takvi da grizu...kad trce trava se dize iza njih...kad tu pridodamo kvalitetne bekove Dani Alvesa i Abidala onda jednostavno ta odbrana izgleda perfektno!U ovom trenutku uz Barcelonu jedini timovi na svijetu koji imaju kompletnu odbranu su Chelsea i Juventus!Vezni red Barce je jednostavno najbolji na svijetu i svi koji kazu da nije tako su ljubomorni i mrzitelji realnosti!Najslabija karika Barcelone je lijevo krilo Henry...E sad ja sam vjerovatno lud kad to mislim,al zamislite sad taj tim gdje je u napadu najslabiji Henry hehe....Jednostavno receno Barca nema slabe takce u ekipi...Henry oprosti mi ,nisam ozbiljno mislio da si najslabija karika hehe....Jedini problem Barci ove godine mogu napraviti ne daj Boze ozlijede igraca...Sad da ima neka jaca ekipa od Barce sigurno je da nema,al da ima precijenjenija 100% ima hehe...Frankovi fašisti su upravo ti precijenjeni ...Porede majstora Kaku sa poslijednjim umjetnikom Iniestom hehe...koja glupost!ili Ronalda sa Messiem...ili ne daj Boze Benzemu i Raula zajedno sa Ibrakomdabrom hehe....moji Frankovci pljeskat ce te vi opet Guardiolinoj mašineriji!!!Real ima novac,al Barca ima igru!!!Vamos Barca...
Kazes Cigrinskog,heheh pa on nista nije pokazao joste,kao sto jos nista u Realu nije pokazao Ronaldo npr.....hahahaha

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 12:43

Barcelona_1899 je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
Čuo sam da se kaka raspitivao da kupi INIESTINE kopačke, kaže volio bi i on malo da vidi kako je biti igračina :lol: :lol: a ne bicharka :mrgreen: WC Madrid :mrgreen: visca barca ;)
Pa Iniesta se raspitiva kod frizera da mu napravi frizuru kao sto Kaka ima,kazu nedostaje ti 100.000 dlaka na glavi.ahahhahaha :lol: :lol:,kaze voleo bi i on vidjeti kako je biti maneken pored toga sto dobro igra...sto jes jes imate ruzinju ekipu u EUROPI od ovii najjaci klubova.,malo ste se popravili kako vam je majmun Eto otisao,al doveli ste ovog nosonju Zlatana,pa vam je i nos povecao,hahahaha :lol: :lol: puno lazete raste vam nos u napadu,spico ahaha

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 sep 2009, 12:47

ciro prvo zar te nije sramota reci eto'u da je majmun takve ljude bi ja na kolac odma !! eto'o je tito !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 13:45

Pa Iniesta se raspitiva kod frizera da mu napravi frizuru kao sto Kaka ima,kazu nedostaje ti 100.000 dlaka na glavi.ahahhahaha :lol: :lol:,kaze voleo bi i on vidjeti kako je biti maneken pored toga sto dobro igra...sto jes jes imate ruzinju ekipu u EUROPI od ovii najjaci klubova.,malo ste se popravili kako vam je majmun Eto otisao,al doveli ste ovog nosonju Zlatana,pa vam je i nos povecao,hahahaha :lol: :lol: puno lazete raste vam nos u napadu,spico ahaha
treba da te bude stid zbog toga sto si napisao !!!

1. manekenima je valjda mjesto na pisti
2. fudbalerima je mjesto na terenu
3. rasista si
4. trebaju te golog stavit ispred 5 "majmuna" tipa eto pa ces brzo promjenit misljenje
5. ne guraj nos (svoj lijepi nosic-ne kao u nosonje zlatana) gdje ti nije mjesto
6. ne bih se slozijo sa "plavim". pogledaj malo ljepotane po milanu, liverpoolu, bayernu, chelseau

1. zato ste vi lijepi i imate najljepsi par u fudbalu Guti-Ronaldo
2. i svaka vam cast na tome
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 15 sep 2009, 14:02, ukupno mijenjano 2 puta.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 sep 2009, 13:59

Karim_Madrid je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ciro prvo zar te nije sramota reci eto'u da je majmun takve ljude bi ja na kolac odma !! eto'o je tito !!
Hehehe ako nije majmun sta je TITO,hahha pa su ga sutnuli :lol: :lol:
pa dobro je poznato da su madridjani rasisti pa ne treba cuditi ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 15 sep 2009, 14:01

treba da te bude stid zbog toga sto si napisao !!!

1. manekenima je valjda mjesto na pisti
2. fudbalerima je mjesto na terenu
3. rasista si
4. trebaju te golog stavit ispred 5 "majmuna" tipa eto pa ces brzo promjenit misljenje
5. ne guraj nos (svoj lijepi nosic-ne kao u nosonje zlatana) gdje ti nije mjesto
6. ne bih se slozijo sa "plavim". pogledaj malo ljepotane po milanu, liverpoolu, bayernu, chelseau

1. zato ste vi lijepi i imate najljepsi par u fudbalu Guti-Ronaldo
2. i svaka vam cast na tome[/quote]

hahahahahahahah... Samo ne znam ko tu koga :) eheheheh
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 15 sep 2009, 14:29

don Ciro je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Veliki pozdrav za Frankovce...hehe Ova sezona ce biti i vise nego zanimljiva u Spaniji...Ono sto ce prevagnuti u Barcinu korist je ta granitna odbrana,koju niko u Spaniji nema...Stoperi poput Puyola,Piqea i Čigrinskog su jednostavno takvi da grizu...kad trce trava se dize iza njih...kad tu pridodamo kvalitetne bekove Dani Alvesa i Abidala onda jednostavno ta odbrana izgleda perfektno!U ovom trenutku uz Barcelonu jedini timovi na svijetu koji imaju kompletnu odbranu su Chelsea i Juventus!Vezni red Barce je jednostavno najbolji na svijetu i svi koji kazu da nije tako su ljubomorni i mrzitelji realnosti!Najslabija karika Barcelone je lijevo krilo Henry...E sad ja sam vjerovatno lud kad to mislim,al zamislite sad taj tim gdje je u napadu najslabiji Henry hehe....Jednostavno receno Barca nema slabe takce u ekipi...Henry oprosti mi ,nisam ozbiljno mislio da si najslabija karika hehe....Jedini problem Barci ove godine mogu napraviti ne daj Boze ozlijede igraca...Sad da ima neka jaca ekipa od Barce sigurno je da nema,al da ima precijenjenija 100% ima hehe...Frankovi fašisti su upravo ti precijenjeni ...Porede majstora Kaku sa poslijednjim umjetnikom Iniestom hehe...koja glupost!ili Ronalda sa Messiem...ili ne daj Boze Benzemu i Raula zajedno sa Ibrakomdabrom hehe....moji Frankovci pljeskat ce te vi opet Guardiolinoj mašineriji!!!Real ima novac,al Barca ima igru!!!Vamos Barca...
Kazes Cigrinskog,heheh pa on nista nije pokazao joste,kao sto jos nista u Realu nije pokazao Ronaldo npr.....hahahaha
Zato sam naveo i Puyola i Piqea u slučaju da se Čigrinski ne pokaže kao pojačanje...Vi imate Pepea,Albiola i Metzeldera...Pepe i Metzelder vec trecu godinu ne pokazuju nista,a za Albiola cemo vidjeti...hehehehe
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 15 sep 2009, 14:55

don Ciro je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:
don Ciro je napisao/la: Joj sto im uvali :lol: :lol: :lol: svaka ti cast :lol: :lol: :lol:
pa neznam don Ciro sumnjiv si ko Guti, da se ti ne lozis na fudbalere :mrgreen: dok dajes ovakav komentar

a šta češ nisam puno ni očekivao od navijača reala :mrgreen: svi ste vi isti :lol:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 14:58

Meni je Guti davno prestao biti sumnjiv.

slika

Ja ovakve fudbalere stapom ne bi dotakao, a kamoli ne imao u timu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2009, 17:07

Sta je tebi Ciro ,sto miniras temu? ne razumijem te sta zelis da postignes sa pisanjem postova koji nemaju veze sa temom :?:

I vi koji mu k... odgovarate,popustite ba malo nemorate na svaku reagovat ;) ovakvim je cilj napisati glupost,da bi mu se odgovaralo i miniralo temu

Moderatori pratite malo :arrow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 17:14

miky_hz je napisao/la:Sta je tebi Ciro ,sto miniras temu? ne razumijem te sta zelis da postignes sa pisanjem postova koji nemaju veze sa temom :?:

I vi koji mu k... odgovarate,popustite ba malo nemorate na svaku reagovat ;) ovakvim je cilj napisati glupost,da bi mu se odgovaralo i miniralo temu

Moderatori pratite malo :arrow:
Ne ja nikog nepalim ,samo kazem realnost i vracama ,ovi dodju na Realovu temu i udarju kontra gluposti Franaca,Kralja kraljica i ko kakve gluposti itd.gledaju na fudbal samo iz perpaktive sto je juce bilo,a gdje su bili 199-2003.u jazbinama :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2009, 17:16

Kakva je realnost doci na temu i napisati Barca dole,Madrid zauvijek u tom smislu nesto...jeboga ti nemoj zezat ako ces pisati normalno pisi,ako si dosao da provociras sa djecijim glupostima nemoj bogati,postedi i nas i sebe ;)

Navijas za Real ok,pisi na realovoj temi postove za Real,ali 99% postova ti je vezano za Barcu pa se onda sam zapitaj i skontaj o kakvoj realnosti i kakve postove pises
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 17:44

miky_hz je napisao/la:Kakva je realnost doci na temu i napisati Barca dole,Madrid zauvijek u tom smislu nesto...jeboga ti nemoj zezat ako ces pisati normalno pisi,ako si dosao da provociras sa djecijim glupostima nemoj bogati,postedi i nas i sebe ;)

Navijas za Real ok,pisi na realovoj temi postove za Real,ali 99% postova ti je vezano za Barcu pa se onda sam zapitaj i skontaj o kakvoj realnosti i kakve postove pises
ma pustite djete vidite da je bolestno :D
evo nesto malo teksta :)
Liga prvaka: Svi u lovu na Barcelonu

Dosad u Ligi prvaka nitko nije uspio obraniti trofej prvaka Europe; može li to napokon učiniti Barcelona ili ćemo i ove sezone dobiti novog nogometnog besmrtnika?

Michel Platini uspio je unatoč velikim protivljenjima 'velikana'. Promijenio je format kvalifikacija Lige prvaka, omogućio tzv. malim klubovima veće učešće u borbi za naslov prvaka Starog kontinenta, pa ćemo od ove godine u najcjenjenijem europskom klupskom natjecanju gledati i momčadi poput Debrecena. Osamnaesto izdanje Lige prvaka počinje u utorak navečer, branitelj naslova je Barcelona i svakako treba naglasiti da otkad je Lige prvaka pod tim imenom i natjecanjem po skupinama, a to datira od 1993, nijedan prvak Europe nikad nije uspio obraniti osvojeni naslov.

Katalonci, dakle, imaju tešku zadaću ponovno se popeti na vrh vrhova, dok će madridski Real, Manchester United, Chelsea, Lyon, Juventus, Liverpool, Bayern i ostatak društva krenuti u pohod na očuvanje tradicije s namjerom da smijene momčad Pepea Guardiole na europskom tronu. Evocirajući nedavno završeni prijelazni rok, koji je unatoč recesiji bio nevjerojatno bogat, ovoga trenutka teško je reći da je netko od europskih velikana izraziti favorit za naslov. Štoviše, dojma smo da bi ovo mogla biti jedna od najizjednačenijih sezona Lige prvaka od njezina početka.

Tko su najveće zvijezde ovosezonske Lige prvaka? Svakako Zlatan Ibrahimović koji je iz Intera stigao u ionako jaku Barcelonu, Samuel Eto'o koji je otišao iz Barce u suprotnom smjeru, put Milana, Cristiano Ronaldo koji je napustio sira Alexa Fergusona i pridružio se Kakaú i društvu u madridskom Realu te Diego koji je Werder zamijenio Juventusom.

Hrvatskih klubova ni ove godine neće biti u Ligi prvaka, no to je nešto na što smo svi već naviknuli. Tek nekolicina naših internacionalaca branit će boje sudionika natjecanja i time se moramo zadovoljiti. Ivica Olić i Danijel Pranjić igrat će za Bayern iz Münchena, Joey Didulica za nizozemski AZ Alkmaar, Goran Sablić i Ognjen Vukojević za Dinamo Kijev, a Eduardo da Silva za londonski Arsenal. I to je to!

Prvi dio natjecanja, onaj po skupinama, na rasporedu je od 15. rujna do 9. prosinca. Nakon toga prva dva kluba iz svake skupine ulaze u osminu finala natjecanja, a trećeplasirani u 1/16 finala Europske lige. Važno je napomenuti da osmina finala Lige prvaka kreće 16. veljače i da u tom dijelu natjecanja ne mogu međusobno igrati klubovi iz istih država. Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 30. i 31. ožujka, polufinala 20. i 21. travnja, a veliko finale uprizorit će se u Madridu 22. svibnja
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 19:00

Bolesna tije znas ko sada da nekazem, :lol: :lol: nemas pojma o fudbalu i tu barcu gledas samo na tv kao ija Real :lol: :lol: kurcis se snekim komentraima i filozofijama

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 15 sep 2009, 19:07

ti svakom loncu moraš poklopac biti, ima li i jedna recenica, rijec da neko napise, da ti svoju glupost ne kazes, suviše tušiš, budi normalniji, makar malo, dodji do pameti... ;)
...rob do bagro...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 19:47

don Ciro je napisao/la:Bolesna tije znas ko sada da nekazem, :lol: :lol: nemas pojma o fudbalu i tu barcu gledas samo na tv kao ija Real :lol: :lol: kurcis se snekim komentraima i filozofijama
de mi samo reci kojim komentarima a tek filozofijama haha aj brate puko si,neznam ko ovdje non stop pise real gore barca dole i slicno :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 2 gosta.