FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kolonija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kolonija » 23 maj 2012, 20:49

imam pouzdanu info da su leotar i zeljo dogovorili utakmicu jedan igrac leotara mi je rekao jos juce

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 20:50

Koliko smo dominantni u odnosu na ostale pokazuje to da su nas prije 2 sezone kada smo osvojili titulu svi optuzivali za namjestanje kada pobjedimo u gostima a sada kada ne pobjedimo na jednom od najvrucih odmah smo namjestili.... Znaci da bi igrali posteno moramo pobjediti svih 30 utakmica.... Polako doce i to i onda niko nece pratiti ovu nasu Ligu...
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 maj 2012, 20:51

bagrcavi je napisao/la:@inacefindecko izvini, ali sereš, drug itekako sereš, ekipa koja nije izgubila 30 i nešto utakmica zaredom, ekipa koja nije primila gol Boga pitaj koliko minuta, ekipa koja je izdominirala ovu ligu, ekipa koja je uzela kup, postavila nove standarde, ti imaš obraza tako nešto reći.Sa takvim razmišljanjem ti za mene nisi navijač Želje.Ti misliš da je igračima do igre nakon što su osvojili duplo krunu ? Momci jedva čekaju da odu na zasluženi odmor, a treba da im neko nogu slomi u Trebinju samo da Sloboda ne bi ispala :roll: Ma daj molim te.Iskreno, zaboli me za Slobodu, isto kao što bi i njih boljela ona stvar za nas da smo u ovoj situaciji.Sad je drugačije vrijeme, treba samo sebe gledati, jedino tako možeš uspjeti.
nek si ti navijač pa opravdavaš ovo kalkulisanje.
SVE DOK NOSE PLAVI DRES I ŽELJIN GRB NA GRUDIMA MORAJU IGRAT POŠTENO, JAKO I ČASNO!
i ti ćeš da prosuđuješ ko je navijač Želje ko nije, svaka njima čast za duplu krunu, ja sam presretan, ne može se opisati sreća, ali jednostavno imam baš gorak ukus što se današnjeg dana tiče. Valjda jer imam obraz i što ja da sam taj koji odlučuje igrao bih protiv svih jednako, a ne jednim odmagao, a drugim pomagao. To nije Željin stil ;)
p.s opet da te pitam, ako smo veliki klub, jel Bayernu bilo svejedno protiv Kelna hoće li dobit, a igrali su ubrzo finale lige prvaka, ili Borusiji koja u zadnjem kolu pobijedi isto.
NEMA KALKULISANJA, ako hoćemo da nam liga ide naprijed!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 23 maj 2012, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 23 maj 2012, 20:52

inacefindecko je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:@inacefindecko izvini, ali sereš, drug itekako sereš, ekipa koja nije izgubila 30 i nešto utakmica zaredom, ekipa koja nije primila gol Boga pitaj koliko minuta, ekipa koja je izdominirala ovu ligu, ekipa koja je uzela kup, postavila nove standarde, ti imaš obraza tako nešto reći.Sa takvim razmišljanjem ti za mene nisi navijač Želje.Ti misliš da je igračima do igre nakon što su osvojili duplo krunu ? Momci jedva čekaju da odu na zasluženi odmor, a treba da im neko nogu slomi u Trebinju samo da Sloboda ne bi ispala :roll: Ma daj molim te.Iskreno, zaboli me za Slobodu, isto kao što bi i njih boljela ona stvar za nas da smo u ovoj situaciji.Sad je drugačije vrijeme, treba samo sebe gledati, jedino tako možeš uspjeti.
nek si ti navijač pa opravdavaš ovo kalkulisanje.
SVE DOK NOSE PLAVI DRES I ŽELJIN GRB NA GRUDIMA MORAJU IGRAT POŠTENO, JAKO I ČASNO!
i ti ćeš da prosuđuješ ko je navijač Želje ko nije, svaka njima čast za duplu krunu, ja sam presretan, ne može se opisati sreća, ali jednostavno imam baš gorak ukus što se današnjeg dana tiče. Valjda jer imam obraz i što ja da sam taj koji odlučuje igrao bih protiv svih jednako, a ne jednim odmagao, a drugim pomagao. To nije Željin stil ;)
Dečko polako,
http://www.****/sport/fudbal/9 ... -lige.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 23 maj 2012, 20:55

Mislim da ste dobili jos jedan prijateljski klub iduce godine branite titulu sigurno :lol:
"JOŠ OD 1926"

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 maj 2012, 20:55

@domorocki
ama Sloboda je sama sebi kriva, boli mene qrac što su oni ispali, ali Željo je morao odigrati jako do kraja i tako ne dozvoliti zlim dušama da pričaju da namještamo i izdići se iznad ovog mutnila gdje svak svakom guuzicu prodaje!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 maj 2012, 20:56

a da smo dobili, bilo bi da smo od goška primili stimulaciju, koji je danas kupio opstanak parama za koje ga je prodao slobodi prije dva kola... 8-)

što kaže američka poslovica, ako bacaš **** okolo nešto se mora i zalijepiti.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 maj 2012, 20:56

Ma sta hoce vise ovi navijaci Slobode ma m.. u drugu ligu ko Vas j...!!! Ko ste Vi da Vam se mi moramo pravdati...znali ste nam **** sta ste stigli kreni od desavanja u ratu ste spominjali.
Imali ste bruku prilika da osvojite bodove i ko Vam je sada kriv hocete da odigrate zadnja 3 kola i da ispravite citavu sezonu, nemate vi koga kriviti sami ste krivi:

FK SLOBODA - FK RUDAR P. 1:2
FK SLOBODA - NK ZVIJEZDA 0:0
FK KOZARA - FK SLOBODA 1:1

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 maj 2012, 20:56

Jednostavno Leotar danas nije mogao pasti, kako vam to nije jasno, da su nasi poginuli ljudi bi nas pobjedili, oni koji su nekad igrali fudbal znace o cemu govorim, imali su veci motiv i zelju i sudije na svojoj strani.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 23 maj 2012, 20:57

veteran 1987 je napisao/la:Mislim da ste dobili jos jedan prijateljski klub iduce godine branite titulu sigurno :lol:
Nismo ga dobili,to jest naš prijateljski klub.Klub koji vas redovno nabija ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 maj 2012, 20:59

a željo u trebinju prvi i jedini put pobijedio prošle godine. al' kad isprobaš sve matematički moguće teorije zavjere, jedna mora biti i tačna.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 maj 2012, 21:01

Jedva cekam sta ce amar reci
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 23 maj 2012, 21:01

Hajde bar izvještaj da pogledamo, pa onda da donosimo velike zaključke.
Izgubi CSKA Sofia, Ludogorets prvak.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 23 maj 2012, 21:02

Dobra vijest CSKA Sofija nije sampion :)

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 maj 2012, 21:02

domorocki je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:Mislim da ste dobili jos jedan prijateljski klub iduce godine branite titulu sigurno :lol:

Ja mislim da stariji navijaci znaju koliko je Leotar valjao Zelji, u Trebinje kada odes mozes igrati ako si bolji onda ces uzeti bodove a u Tuzlu da dodje Real Madrid ne moze uzeti bod pritisak je ogroman udaranje na sve strane provokacije itd

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 23 maj 2012, 21:03

gollum je napisao/la:Hajde bar izvještaj da pogledamo, pa onda da donosimo velike zaključke.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sam prizeljkivao :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 23 maj 2012, 21:03

stvarno ste cigani ispali..bitno je da ste vi slobodi utrpali cetiri komada u tuzli,a danas pustili ovim ciganima pobjedu..niste posteno igrali i sad ovi cetnici ostaju

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 21:04

Zmaj93 je napisao/la:stvarno ste cigani ispali..bitno je da ste vi slobodi utrpali cetiri komada u tuzli,a danas pustili ovim ciganima pobjedu..niste posteno igrali i sad ovi cetnici ostaju
Jesmo, sad pukni od muke
NO PYRO NO PARTY

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 21:05

gollum je napisao/la:Hajde bar izvještaj da pogledamo, pa onda da donosimo velike zaključke.
Ma namjestio Ivica iz komiteta :lol:

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 23 maj 2012, 21:09

domorocki je napisao/la:
Posteno, kao i obicno. :oops:
"JOŠ OD 1926"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ELDIABLO20, kontra, Pablo11, TefalTava i 35 gostiju.