Fala Bogu nije,povreda ramena na pretragama je ali nije nista alarmantno,slusao na radio BiH.Hodza_manLju je napisao/la:Nije bilo potrebe da igra...nadam se da nije u pitanju neka teza povreda. Bas nema srece, jedan od pet najboljih igraca premijer lige...100%astra1922 je napisao/la:ma oporavio se on cak je i u istocnom sarajevu odigrao 20ak minuta i protiv sarajeva 20tak.medutim ovdje je uzrok grub start domaceg igraca i klizav teren
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dobro je u prvi mah je izgledalo puno gore nadamo se da nije nista opasno.drzi se halile
HAJDEEEEEEEEE DAJTE GOLLLLLL
HAJDEEEEEEEEE DAJTE GOLLLLLL
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
GOSK 1-2 :O :O
toooooooooooooooooooo pobijedili smo masic zabio
a hamza je promasio i penal
eto stavljena je zavjesa na ovu sezonu koja je po broju osvojenih bodova najbolja odkad smo u premijer ligi cak bolja i od one prve sezone...nazalost sloboda se oprasta od premijer lige zao mi komsija
a hamza je promasio i penal
eto stavljena je zavjesa na ovu sezonu koja je po broju osvojenih bodova najbolja odkad smo u premijer ligi cak bolja i od one prve sezone...nazalost sloboda se oprasta od premijer lige zao mi komsija
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Ode Sloboda 

-
- Kontakt:
Cestitke treneru i igracima na pobjedi u utakmici bez ikakvog imperativa.Oborili smo klupski rekord po broju bodova u jednoj sezoni koji sada iznosi 45 bodova.Nadam se da cemo sljedece sezone imati vece ambicije.Na kraju jos jednom KUNTA HVALA TI!
Et sad Gradina moze komotno da igra na Tusnju
zao mi sto se ovo sve desi sa slobodom,al sami su sebi krivi, mogli su oni ovo davno rijesit ali eto na kraju ce bit izbacili ih zeljo i velez sto nije istina..cestitke nasim momcima steta nema vise utakmica ovog Masica bas krenulo 

Iskrene cestitke momcima na zaista usjesnoj polusezoni,Iskrene cestitke i upravi i naravno treneru Kunticu koji je pšo meni najzasluzniji za uspjeh Zvijezde,koja je odigrala dobro i ostala sredini tabele u ovoj sada mogu tvrditi Cirkus ligi.Ne do bog da smo mi bili u situaciji da nam neko da bod,Sloboda ode i jako mi je zao ,jer smo i mi kumovali ali nemogu da vjerujem za ovu sramotu Veleza i Zelje,to se zove cirkus.Moja konstatacija je da je Sloboda jednostavno istjerana iz lige ,sto znaci kada nema love noga ti je i gotovo ,samo sto ce se ona brzo vratiti ali tada bi na redu mogli biti mi ili Gradina(Zato mi je drago sto je Gradina usla)Ne treba zaboraviti ni to da svaki Srebrenicanin zna igrati lopte,i da Gradina ima svoje igrace(Amar Osim ih pohvalio da imaju rasadnik fudbalera),sto nazalost sa nama nije slucaj zahvaljujuci nasim "strucnjacima".Jako mi je zao i ovo ako je istina da DJelmic odlazi,momak je u formi,ali drago mi je ako ode Nuhanovic,dabogda negdje bio najbolji ali .......................Mujici svaka cast,i on je svoje odradio mislim da ce trener pronaci zamjene,za ovu dvojicu a za Nuhanovica vec imamo ove koji su bili na klupi,svi su bolji.
Iskreno zaljenje za Slobodu ,ali takav je fudbal,i tome su krivi Tuzlaci kojih je u Tuzli nazalost jako malo!!!!
Astra ti si najjaci sa informacijama,pa bih te zamolio da pises sto vise o novostima u Zvijezdi,unaprijed Hvala!!!
Iskreno zaljenje za Slobodu ,ali takav je fudbal,i tome su krivi Tuzlaci kojih je u Tuzli nazalost jako malo!!!!
Astra ti si najjaci sa informacijama,pa bih te zamolio da pises sto vise o novostima u Zvijezdi,unaprijed Hvala!!!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Sve to stoji, ali Slobodi su najmanje krivi drugi klubovi, sama je sebi kriva. Zašto bi im neko pomagao i za njih igrao kad oni sami ne znaju igrat lopte. Eto kako su danas igrali i nisu zaslužili da ostanu, pa samo ih jedan gol dijelio od opstanka a oni ni centra da pređu. Našoj Zvijezdi čestitke na odličnoj sezoni.realinjo1 je napisao/la:Iskrene cestitke momcima na zaista usjesnoj polusezoni,Iskrene cestitke i upravi i naravno treneru Kunticu koji je pšo meni najzasluzniji za uspjeh Zvijezde,koja je odigrala dobro i ostala sredini tabele u ovoj sada mogu tvrditi Cirkus ligi.Ne do bog da smo mi bili u situaciji da nam neko da bod,Sloboda ode i jako mi je zao ,jer smo i mi kumovali ali nemogu da vjerujem za ovu sramotu Veleza i Zelje,to se zove cirkus.Moja konstatacija je da je Sloboda jednostavno istjerana iz lige ,sto znaci kada nema love noga ti je i gotovo ,samo sto ce se ona brzo vratiti ali tada bi na redu mogli biti mi ili Gradina(Zato mi je drago sto je Gradina usla)Ne treba zaboraviti ni to da svaki Srebrenicanin zna igrati lopte,i da Gradina ima svoje igrace(Amar Osim ih pohvalio da imaju rasadnik fudbalera),sto nazalost sa nama nije slucaj zahvaljujuci nasim "strucnjacima".Jako mi je zao i ovo ako je istina da DJelmic odlazi,momak je u formi,ali drago mi je ako ode Nuhanovic,dabogda negdje bio najbolji ali .......................Mujici svaka cast,i on je svoje odradio mislim da ce trener pronaci zamjene,za ovu dvojicu a za Nuhanovica vec imamo ove koji su bili na klupi,svi su bolji.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Slazem se u potpunosti sa tobom.I moje cestitke momcima na najuspjesnijoj sezoni do sada.Iskreno mi zao Slobode bez obzira na sve,njihove finansiske i druge probleme.Nemogu nikako da svarim da u PL ostane neki vjestacki klub poput GOSK-a,a da ispada klub koji je nekada harao bisom drzavom,ali sta se tu moze realnost nase drzave i fudbala u njoj.realinjo1 je napisao/la:Iskrene cestitke momcima na zaista usjesnoj polusezoni,Iskrene cestitke i upravi i naravno treneru Kunticu koji je pšo meni najzasluzniji za uspjeh Zvijezde,koja je odigrala dobro i ostala sredini tabele u ovoj sada mogu tvrditi Cirkus ligi.Ne do bog da smo mi bili u situaciji da nam neko da bod,Sloboda ode i jako mi je zao ,jer smo i mi kumovali ali nemogu da vjerujem za ovu sramotu Veleza i Zelje,to se zove cirkus.Moja konstatacija je da je Sloboda jednostavno istjerana iz lige ,sto znaci kada nema love noga ti je i gotovo ,samo sto ce se ona brzo vratiti ali tada bi na redu mogli biti mi ili Gradina(Zato mi je drago sto je Gradina usla)Ne treba zaboraviti ni to da svaki Srebrenicanin zna igrati lopte,i da Gradina ima svoje igrace(Amar Osim ih pohvalio da imaju rasadnik fudbalera),sto nazalost sa nama nije slucaj zahvaljujuci nasim "strucnjacima".Jako mi je zao i ovo ako je istina da DJelmic odlazi,momak je u formi,ali drago mi je ako ode Nuhanovic,dabogda negdje bio najbolji ali .......................Mujici svaka cast,i on je svoje odradio mislim da ce trener pronaci zamjene,za ovu dvojicu a za Nuhanovica vec imamo ove koji su bili na klupi,svi su bolji.
Sledecu sezonu imate vise utakmica kao domacini
Jer Gradina ce igrati u Gradaccu 

eto meni je vec samo slika nase medusobne utakmice u glavi jedva cekam pocetak sledece sezone i derbi gradina zvijezda bice ludnica pun stadion nadam se da cemo igrati na pocetku prvenstva i da cete vi biti domacinizuka_TM je napisao/la:Sledecu sezonu imate vise utakmica kao domaciniJer Gradina ce igrati u Gradaccu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hahaahaastra1922 je napisao/la:eto meni je vec samo slika nase medusobne utakmice u glavi jedva cekam pocetak sledece sezone i derbi gradina zvijezda bice ludnica pun stadion nadam se da cemo igrati na pocetku prvenstva i da cete vi biti domacinizuka_TM je napisao/la:Sledecu sezonu imate vise utakmica kao domaciniJer Gradina ce igrati u Gradaccu
pa da ih pobijedimo u gostima na nasem stadionu

eto nekome smeta sto pisem al nema veze ja cu pisati uvijek o svom klubu i volio bi da nas ima mnogo vise koji pisu info o zvijezdirealinjo1 je napisao/la:Iskrene cestitke momcima na zaista usjesnoj polusezoni,Iskrene cestitke i upravi i naravno treneru Kunticu koji je pšo meni najzasluzniji za uspjeh Zvijezde,koja je odigrala dobro i ostala sredini tabele u ovoj sada mogu tvrditi Cirkus ligi.Ne do bog da smo mi bili u situaciji da nam neko da bod,Sloboda ode i jako mi je zao ,jer smo i mi kumovali ali nemogu da vjerujem za ovu sramotu Veleza i Zelje,to se zove cirkus.Moja konstatacija je da je Sloboda jednostavno istjerana iz lige ,sto znaci kada nema love noga ti je i gotovo ,samo sto ce se ona brzo vratiti ali tada bi na redu mogli biti mi ili Gradina(Zato mi je drago sto je Gradina usla)Ne treba zaboraviti ni to da svaki Srebrenicanin zna igrati lopte,i da Gradina ima svoje igrace(Amar Osim ih pohvalio da imaju rasadnik fudbalera),sto nazalost sa nama nije slucaj zahvaljujuci nasim "strucnjacima".Jako mi je zao i ovo ako je istina da DJelmic odlazi,momak je u formi,ali drago mi je ako ode Nuhanovic,dabogda negdje bio najbolji ali .......................Mujici svaka cast,i on je svoje odradio mislim da ce trener pronaci zamjene,za ovu dvojicu a za Nuhanovica vec imamo ove koji su bili na klupi,svi su bolji.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eh sutra na banju da vidimo ko bi nas mogao pojacat 

citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
ako sutra od tih silnih igraca bude jedan za prvog tima zvijezde bice uspjeh,kako cujem trebali bi se tu pojaviti igraci iz nizih liga iz okolnih mjesta.svakako ova utakmica je dobra stvar zvijezde tako da ako neko vrijedi imat ce priliku da se pokaze.Fatko je napisao/la:eh sutra na banju da vidimo ko bi nas mogao pojacat
sada bi trebalo uhvatit nesto iz slobode imaju dobrih igraca.cejvanovic bi bio dobar za nas na mjetsu stopera,mujkic na mjestu golmana te mesanovic i bekic u napadu,kada bi jednog od ovih uspjeli dobro bi bilo takoder moje neke zelje su karic culum tomic i dzafic iz goska,todorovic rasevic iz slavije,kantar i rastoka iz rudara puric vrsajevic covic iz celika,haskic iz sarajeva,mujkic iz bratstva,probati vratiti savica iz karvine,naseg suljica iz orasja,sve u svemu igraca ima vecini isticu ugovori i sve ce zavisiti od nasih koliko mogu odrijesiti kesu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hebote pa ti pokupio pola ligeastra1922 je napisao/la:ako sutra od tih silnih igraca bude jedan za prvog tima zvijezde bice uspjeh,kako cujem trebali bi se tu pojaviti igraci iz nizih liga iz okolnih mjesta.svakako ova utakmica je dobra stvar zvijezde tako da ako neko vrijedi imat ce priliku da se pokaze.Fatko je napisao/la:eh sutra na banju da vidimo ko bi nas mogao pojacat
sada bi trebalo uhvatit nesto iz slobode imaju dobrih igraca.cejvanovic bi bio dobar za nas na mjetsu stopera,mujkic na mjestu golmana te mesanovic i bekic u napadu,kada bi jednog od ovih uspjeli dobro bi bilo takoder moje neke zelje su karic culum tomic i dzafic iz goska,todorovic rasevic iz slavije,kantar i rastoka iz rudara puric vrsajevic covic iz celika,haskic iz sarajeva,mujkic iz bratstva,probati vratiti savica iz karvine,naseg suljica iz orasja,sve u svemu igraca ima vecini isticu ugovori i sve ce zavisiti od nasih koliko mogu odrijesiti kesu

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
necemo ti na to pitanje odgovoritigavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
husein veličanstveni je napisao/la:Hebote pa ti pokupio pola ligeastra1922 je napisao/la:ako sutra od tih silnih igraca bude jedan za prvog tima zvijezde bice uspjeh,kako cujem trebali bi se tu pojaviti igraci iz nizih liga iz okolnih mjesta.svakako ova utakmica je dobra stvar zvijezde tako da ako neko vrijedi imat ce priliku da se pokaze.Fatko je napisao/la:eh sutra na banju da vidimo ko bi nas mogao pojacat

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.