Kvalifikacije za Lp a vi imate kvalifikacije za turnir u Cevljanovicima....mirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 30Scudetta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: 30Scudetta, dana/u 23 maj 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
- bistrikboy
- Kontakt:
Nista vala zabili vam 3 komadamirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jos jedan sampionmirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
za bodoce u banja lucibistrikboy je napisao/la:Nista vala zabili vam 3 komadamirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?
Ti izigravas debila? E pa ide ti momak, i to pravomirza_rd je napisao/la:za bodoce u banja lucibistrikboy je napisao/la:Nista vala zabili vam 3 komadamirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?

- Blek_Stena
- Kontakt:
I meni nekako gorak okus u ustima. Cijelu sezonu odigraš skoro perfektno i na karaju ne možeš odigrati barem neriješeno u Trebinju. Iskreno ne zanima me ko ispada. Samo se nadam da smo odigrali pošteno danas i da se nismo igrali sa srecom, jer uskoro nas ocekuje izvlačenje parova za ligu prvaka, pa se bojim da ne budemo proklinjali tu istu srecu kada dobijemo BaselaStid me današnjeg poraza jer razmišljam svojom glavom. Kao što već napisah na nekoj temi, ovdje 90 posto foruma ne razmišlja svojom glavom već ima mišljenje grupe. Npr. većina navijača Sarajeva piše loše o Osimu jer je neko donio mišljenje da Ivica radi protiv Sarajeva. Sad kad se saznalo da Ivica sređuje licencu Sarajevu, svi su pojeli svoja gov.na, a neki su ih uljepšavali, neki su govorili šta će nam licenca. Isto to i mi radimo. Razmišljajte ljudi svojom glavom. Mišljenje grupe je da je Sloboda zasluženo ispala, da Željo je danas imao lakši trening i nije bilo potrebe da se pobijedi. Kako možete takvo nešto izjaviti? Meni ovo baca veliku mrlju na našu sezonu jer smo trebali pokazat da smo VELIKI, kao što jesmo i otrest Leotar i uručit im cvijeće i poslat u drugu ligu, jer smo mi ŽELJO i mi ne kalkulišemo! Al očito da to nije tačno..
Nije meni krivo što je ispala Sloboda jer je "muslimanska", realno, Sloboda je rinaka velika, a Leotar ostao koji je "srpski". Bio sam u Tuzli sa par svojih drugova i došli smo čisto "turistički" da pogledamo grad, jer je glupo da ne znaš svoju državu. Ušli smo u neki tržni centar i valjda nas je odao naglasak, uzrečice il ne znam ni ja šta već, pa nam neki ćelo sa kačketom pridje, nazva nas ultrasima, oko njega se okupiše još 10 momaka, i ne dopustiše nam da napustimo taj tržni centar. Jedva nekako izađosmo, ali kroz cijelu Tuzlu su nas uhodili par momaka, sve dok nismo se vratili u Sarajevo. Tuzla mi bi drag grad, od tada više nije. Znači nije meni krivo zbog Slobode, krivo mi je što mi gubimo čast na ovakvim utakmicama jer što Bayern ne pusti Kelnu, već ga otrese i još brojne slične situacije gdje jednoj ekipi gori, a drugoj ne treba.
A da smo kojim slučajem danas dobili, 90 posto Željinog foruma bi sad izjavljivalo ljubav prema Slobodi i svoju sreću što je Sloboda ostala. Okrećemo se kako vjetar puše..
Strah me da nas ova kalkulisanja ne stignu negdje u Evropi, ipak smo mi VELIKI KLUB i ovo što se danas desilo je veoma loše!
Vjerovatno će moj komentar izazvati oštre komentare, ali svak ko bude mislio mi odgovoriti, nek postavi sebi pitanje, ako već kalkulišemo, što ne pustismo onda i toj Slobodi bod?
A priča o tome da nas je Leotar zasluženo dobio kod mene ne pali, jer tim koji je nabrao toliko rekorda jednostavno ne smije i ne može izgubiti utakmicu protiv takve ekipe kao što je Leotar. Ne mogu se oteti dojmu da je bar trebao x bit!

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
ja neizigravam debila! nego vi ste ono najpošteni a sta bi danas poluvrijeme kasni 12min pa i konj bi skonto da nam je komitet za normalizaciju imalo normalan igrali bi vi umejsto SLOBODE 2. ligu al posto komitet za nenormalizaciju postoji a za normalizaciju ne zato ce te igrati kvalifikacija za LP cao i nesretno
inacefindecko je napisao/la:Stid me današnjeg poraza jer razmišljam svojom glavom. Kao što već napisah na nekoj temi, ovdje 90 posto foruma ne razmišlja svojom glavom već ima mišljenje grupe. Npr. većina navijača Sarajeva piše loše o Osimu jer je neko donio mišljenje da Ivica radi protiv Sarajeva. Sad kad se saznalo da Ivica sređuje licencu Sarajevu, svi su pojeli svoja gov.na, a neki su ih uljepšavali, neki su govorili šta će nam licenca. Isto to i mi radimo. Razmišljajte ljudi svojom glavom. Mišljenje grupe je da je Sloboda zasluženo ispala, da Željo je danas imao lakši trening i nije bilo potrebe da se pobijedi. Kako možete takvo nešto izjaviti? Meni ovo baca veliku mrlju na našu sezonu jer smo trebali pokazat da smo VELIKI, kao što jesmo i otrest Leotar i uručit im cvijeće i poslat u drugu ligu, jer smo mi ŽELJO i mi ne kalkulišemo! Al očito da to nije tačno..
Nije meni krivo što je ispala Sloboda jer je "muslimanska", realno, Sloboda je rinaka velika, a Leotar ostao koji je "srpski". Bio sam u Tuzli sa par svojih drugova i došli smo čisto "turistički" da pogledamo grad, jer je glupo da ne znaš svoju državu. Ušli smo u neki tržni centar i valjda nas je odao naglasak, uzrečice il ne znam ni ja šta već, pa nam neki ćelo sa kačketom pridje, nazva nas ultrasima, oko njega se okupiše još 10 momaka, i ne dopustiše nam da napustimo taj tržni centar. Jedva nekako izađosmo, ali kroz cijelu Tuzlu su nas uhodili par momaka, sve dok nismo se vratili u Sarajevo. Tuzla mi bi drag grad, od tada više nije. Znači nije meni krivo zbog Slobode, krivo mi je što mi gubimo čast na ovakvim utakmicama jer što Bayern ne pusti Kelnu, već ga otrese i još brojne slične situacije gdje jednoj ekipi gori, a drugoj ne treba.
A da smo kojim slučajem danas dobili, 90 posto Željinog foruma bi sad izjavljivalo ljubav prema Slobodi i svoju sreću što je Sloboda ostala. Okrećemo se kako vjetar puše..
Strah me da nas ova kalkulisanja ne stignu negdje u Evropi, ipak smo mi VELIKI KLUB i ovo što se danas desilo je veoma loše!
Vjerovatno će moj komentar izazvati oštre komentare, ali svak ko bude mislio mi odgovoriti, nek postavi sebi pitanje, ako već kalkulišemo, što ne pustismo onda i toj Slobodi bod?
A priča o tome da nas je Leotar zasluženo dobio kod mene ne pali, jer tim koji je nabrao toliko rekorda jednostavno ne smije i ne može izgubiti utakmicu protiv takve ekipe kao što je Leotar. Ne mogu se oteti dojmu da je bar trebao x bit!
! Zeljo mi je uvijek bio najdrazi klub u Bosni , nisam neki navijac ali nekako su mi uvijek bili dragi, (mozda zbog plave boje), jednostavno su trebali i danas pokazati da su najveci ovako ostat ce jedna mrlja u ovoj prelijepoj sezoni gdje su se rekordi rusili!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
ko se ljuti ...mirza_rd je napisao/la:ja neizigravam debila! nego vi ste ono najpošteni a sta bi danas poluvrijeme kasni 12min pa i konj bi skonto da nam je komitet za normalizaciju imalo normalan igrali bi vi umejsto SLOBODE 2. ligu al posto komitet za nenormalizaciju postoji a za normalizaciju ne zato ce te igrati kvalifikacija za LP cao i nesretno

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Idi psihijatru,preispitaj se loma.momcima koji su nam toliko radosti donijeli,nešto da zamjeriš,fujdino lj je napisao/la:Oni koji predstavljaju Zelju ne treba da igraju ni za Slobodu ni Leotar vec za cast kluba i sveti dres jer su svi oni samo u prolazu a Zeljo je vjecan.Da li se je danas neko poigrao sa ugledom kluba,jeste koliko god to neko ovdje osporavao.Mene je kao navijaca obuzela gorcina i jad zbog ovog poraza,uopste me ne zanina koje ili nije ispao ali mi je muka da klub koji dominira cijelo prvenstvo,klub cija odbrana cijelo prvenstvo djeluje cvrsto a napad daje golove kao na treningu dozvoli da mu ekipa poput Leotara stvori dvadesetak sansi,vise puta pogodi okvir gola.I mnogo jacim ekipa od Leotara smo na gostovanjima davali po 4 ili 5 komada,a danas vidi cuda ni boda ne uzmemo,bas danas smo trebali da ginemo na terenu i da srce ostavimo na terenu da se izdignemo iznad ostalih,a ovako za mene licno ova generacija i oni oko njih je samo rezultatima iznad ostalih klubova i pojedinaca a sto se tice morala i karaktera isti su kao i svi ostali.Velike ljude i klubove ne cine rijeci vec djela,moral i dostojastvo a nasi danas od toga nisu imali nista.Ovo je moje licno misljenje jer mi je Zeljo svetinja i j....i se koce ispasti ali mi je strasno stalo da mi o tome ne odlucujemo svojim postupcima.Dobili smo u gostima Rudar,Gosk,Slaviju i Slobodu neka se ljuti ko god hoce da smo odigrali samo 20% postenije i kako znamo pao bi i Leotar,ali zivimo u vremenu kada su prave vrijednosti izgubile svaki smisao.I na kraju za ovo danas imam samo reci jednu rijec FUJ.Ovo je moje misljenje i nikoga od forumasa ne vrijedjam pa neka ne vrijedjaju ni mene oni kojima se ovaj post ne svidza.Za mene je bitan samo klub i nista vise a ugled ovoga kluba stvarale su generacije vise od devedeset godina pa ni svom ocu ne bi oprostio kada pljuje po njemu a kamoli nekom drugom.Sretan sam zbog duple krune ali ovo danas me je rastuzilo zestoko.
Einigkeit und Recht und Freiheit
bistrikboy je napisao/la:Nista vala zabili vam 3 komadamirza_rd je napisao/la:o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?

Ma ignor ih, ne kaze se djaba da oni "mali" imaju najvece komplekse.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Sta rece ba!?mirza_rd je napisao/la:ja neizigravam debila! nego vi ste ono najpošteni a sta bi danas poluvrijeme kasni 12min pa i konj bi skonto da nam je komitet za normalizaciju imalo normalan igrali bi vi umejsto SLOBODE 2. ligu al posto komitet za nenormalizaciju postoji a za normalizaciju ne zato ce te igrati kvalifikacija za LP cao i nesretno

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Lako je vama pričat iza tastature o poštenju, da ste tamo bili onda biste drukčije razmišljali. Šta bi vi molim vas, da izbacimo domaćina pred njihovim navijačima iako nam bodovi ništa ne znače? Pa da nam noge i ruke polome, da se vratimo sa bolnicom pred Evropu. Il da nas počnu ganjat nekakvi čobani sa tribina? To hoćete. Lako je brundat o poštenju kad si daleko od svega...
Ja ne kontam ove likove sto pisu da smo pustili Leotaru, ne pisu direktno, al misle tako, pa kako vam nije jasno, pa desavalo se i drugim regularnijim ligama da u borbi za opstanak zadnji pobjedi sampiona, jel vama jasno kolka je zelja kod ekipe kojoj gori kojoj je biti il ne biti, jednostavno leotar je igrao 150 posto od svojih mogucnosti, mozda su ih i sudije malo pogurale, i uspjeli su i pobjedili su nas i gotovo
a kakve veze ima što kasni ili ne kasni ako smo svakako prodali utakmicu? 

@inacefindecko izvini, ali sereš, drug itekako sereš, ekipa koja nije izgubila 30 i nešto utakmica zaredom, ekipa koja nije primila gol Boga pitaj koliko minuta, ekipa koja je izdominirala ovu ligu, ekipa koja je uzela kup, postavila nove standarde, ti imaš obraza tako nešto reći.Sa takvim razmišljanjem ti za mene nisi navijač Želje.Ti misliš da je igračima do igre nakon što su osvojili duplo krunu ? Momci jedva čekaju da odu na zasluženi odmor, a treba da im neko nogu slomi u Trebinju samo da Sloboda ne bi ispala
Ma daj molim te.Iskreno, zaboli me za Slobodu, isto kao što bi i njih boljela ona stvar za nas da smo u ovoj situaciji.Sad je drugačije vrijeme, treba samo sebe gledati, jedino tako možeš uspjeti.

DRUG NEBI TI PUNCA
Pod hitno na sajam šljive jedino te oni mogu razumiti šta si sad napisao.mirza_rd je napisao/la:ja neizigravam debila! nego vi ste ono najpošteni a sta bi danas poluvrijeme kasni 12min pa i konj bi skonto da nam je komitet za normalizaciju imalo normalan igrali bi vi umejsto SLOBODE 2. ligu al posto komitet za nenormalizaciju postoji a za normalizaciju ne zato ce te igrati kvalifikacija za LP cao i nesretno
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sto niste pobijedili goska i slaviju pa ih ostavili u ligimirza_rd je napisao/la:ja neizigravam debila! nego vi ste ono najpošteni a sta bi danas poluvrijeme kasni 12min pa i konj bi skonto da nam je komitet za normalizaciju imalo normalan igrali bi vi umejsto SLOBODE 2. ligu al posto komitet za nenormalizaciju postoji a za normalizaciju ne zato ce te igrati kvalifikacija za LP cao i nesretno

Ljudi dragi ja vas ne kontam nikako. Pa j.ebemu život možemo i mi jednom izgubit pa šta ako je to bilo i zadnje kolo?. Željo nije kriv ni Slobodi, ni petom ni desetom što ispadaju, sami su sebe uvalili proigraju zadnja 2-3 kola i konta evo ga obezbjedili opstanak, a kad treba najviše zapet i u zadnjem kolu dokazat svima da zaslužuju da ostanu u ligi oni odigraju protiv Slavije katastrofalnu utakmicu u kojoj se ne sastave sa loptom, ali umjesto da traže krivce u svojim redovima oni se okome na Želju koji čitavu godinu pošteno radi i trudi se da osvoji sve što se može osvojiti i eto sad im šatro mi krivi što oni ispadaju
. Moj Željo je također bio po drugim ligama ali se vraćao uvijek jači i bolji pa što ne biste i vi. Razmislite malo nije uredu omaložavat nečiji rad samo iz razloga kako bi se prikrile greške u vašem klubu. Vi ste pitanje opstanka trebali davno da riješite, a to što niste nisu vam drugi krivi. Pozdrav ljudima iz Tuzle i ostalim simpatizerima Slobode i želim vam puno sreće i pameti i da se aBd vratite u Premijer ligu jači i bolji 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta im se vise uopste pravdate. da je kojim slucajem zeljo pobijedio i odigrao nerijeseno onda bi sve bilo uredu i nebi bilo nikakvih problema,ali ne ovako je zeljo kriv
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.