FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo sastav Bayena iz zadnjeg kola Lige šampiona kada su išli u goste Manchester Sitiju, znaci gotovo totalno druga ekipa, s Buttom na golu, par ovih iz odbrane standardnih igralo, bez RIberija, Gomeza, Robena, a direktno tim porazom od Sitija mogao je Napoli ispasti iz Lige sampiona da nije dobio u Viljarealu.......znaci super jaki Bayern, ide u goste Sitiju, i zaboli ga gola k.arina jel treba nekom nešto, već odmara svoje igrače i lagano igra tekmu i na kraju izgubi.
eto i link ko ne vjeruje
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto i link ko ne vjeruje
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Crni gavran
- Kontakt:
Želim vam da se što prije vratite nazad u PL, gdje vam je mjesto

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Neznam kako ovi Zeljini navijaci imaju obraza se javiti na ovoj temi i jos provociraju, kao vas nije stid

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
fukara87 je napisao/la:Yebem vam mater svima koji ste protiv Slobode, Administratori niste fer stvarno, zasto ovo dopustate. Neka se siri mrznja tako jee svaka cast
nek vi volite sve ostale
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Cuj ovoga. Svi mi znamo sto onako budemo docekani u BL jer vi mrzite Stub i Srce ( Sarajevo) vama mrske države. Mani mi se tih prica nije niko glup.VAM je napisao/la:Kakvu ste vi titulu ganjali prosle godine?U ćizi-blizi?Tuzlaci,znam da vam je tesko,jbg prodaju se fukareštine za siću...Možda vam je sad bar malo jasnije zasto budu onako "srdačno" dočekani u Banjaluci...Argentina je napisao/la:Nije mi jasno zasto smo mi iz Sarajeva vasi? Psovali ste nam sve sto se moglo psovati, lomili noge, stavljali nas na onu travu kada dodjemo, nas navijace, tukli nas, kamenjali. npr to nam nikada nisu radili u Gabeli ili Prijedoru ili Trebinju??? Ne kazem da su oni nasi, ali cime ste vi pokazali da smo mi vasi. Neko napisa, Bayern u Ligi prvaka dodje da igra sa Citijem sa drugim sastavom, a tamo Napoli ovisi od te tekme, ako ne pobjedi. Prosle godine kada nam je za titulu trebalo, vi bunker igrali, 80 minuta se valjali i zabili nam gol i mi popusili titulu, ko je kriv, pa mi sami jer vas nismo dobili! Sami ste krivi!
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 23 maj 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema drskijeg stvora od žene uhvaćene u preljubu, kad drskost i bijes iz prijestupa crpi.vrebac86 je napisao/la:Neznam kako ovi Zeljini navijaci imaju obraza se javiti na ovoj temi i jos provociraju, kao vas nije stid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- delpiero20
- Kontakt:
Zapamtit ovaj dan i sjetiti se Robijasa i Celika koji su nas jedini podrzali i koji jedini imaju ljudskosti da kazu sta se danas desilo... 
Hvala i ljudima iz BL koji su znali sta se sprema i koji gledaju na ovo realno...
Ostali crknite..veliki ste vjernici, vjerujete u Boga, e pa Bog ce vam i vratit

Hvala i ljudima iz BL koji su znali sta se sprema i koji gledaju na ovo realno...
Ostali crknite..veliki ste vjernici, vjerujete u Boga, e pa Bog ce vam i vratit

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ovo što se desilo treba što brže zaboraviti i raditi na tome da se ekspresno vratite u Premijer ligu. Prvo treba riješiti stanje u klubu. Danas u upravi Slobode (izuzev Zahirovića) nema nijednog jakog biznismena, nema nijednog generalnog direktora, nema nijednog Tuzlaka koji nešto vrijedi i koji će privući novac. Danas su u Slobodi sve neki alkosi i pijanice, pa ko će takvim ljudima dati pare i ko će sa takvim ljudima ulagati u klub. Prvo treba dovest jake ljude i jake sponzore i okrenuti se sebi a ne drugima i ne očekivat pomoć od drugih. Znači prvo riješiti unutarnju strukturu a ako je ikako moguće zadržati igrački kadar, barem ove mlađe koji vrijede.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema drskijeg stvora od žene uhvaćene u preljubu, kad drskost i bijes iz prijestupa crpi.
Ima li onih koji se mogu naci u ovome, na ovoj temi!
Ima li onih koji se mogu naci u ovome, na ovoj temi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- rob do bagro
- Kontakt:
Mozda Čelik i nema rezultate ali barem ima obraz.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jesi li se ikad upitao zasto samo vi budete onako dočekani?Zasto ne sarajevo,velež,sloboda...No to opet nije tema,nego to da ste vi sebi osigurali već 6 bodova za sljedecu sezonu...Siguran si da kontaš???Ne bih se reklo...admirone je napisao/la:Cuj ovoga. Svi mi znamo sto onako budemo docekani u BL jer vi mrzite Stub i Srce ( Sarajevo) vama mrske države. Mani mi se tih prica nije niko glup.VAM je napisao/la:Kakvu ste vi titulu ganjali prosle godine?U ćizi-blizi?Tuzlaci,znam da vam je tesko,jbg prodaju se fukareštine za siću...Možda vam je sad bar malo jasnije zasto budu onako "srdačno" dočekani u Banjaluci...Argentina je napisao/la:Nije mi jasno zasto smo mi iz Sarajeva vasi? Psovali ste nam sve sto se moglo psovati, lomili noge, stavljali nas na onu travu kada dodjemo, nas navijace, tukli nas, kamenjali. npr to nam nikada nisu radili u Gabeli ili Prijedoru ili Trebinju??? Ne kazem da su oni nasi, ali cime ste vi pokazali da smo mi vasi. Neko napisa, Bayern u Ligi prvaka dodje da igra sa Citijem sa drugim sastavom, a tamo Napoli ovisi od te tekme, ako ne pobjedi. Prosle godine kada nam je za titulu trebalo, vi bunker igrali, 80 minuta se valjali i zabili nam gol i mi popusili titulu, ko je kriv, pa mi sami jer vas nismo dobili! Sami ste krivi!
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 23 maj 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
[quote="amho"]u premijer ligi je svaka druga tekma nastimana... ne budite naivni... ovaj scenario u posljednjih 5,6 kola je izreziran davno... sve ijedna utakmica u kojoj su jednoj ekipi trebali bodovi je nastimana... pa cak i ona u gabeli u kojoj sloboda postigne vise golova u gostima nego u cijeloj sezoni do tada...svi su imali osiguran opstanak osim slavije i slobode koji su direktno odlucivali ko ispada... nemoguce je da su se svi ovi rezulatati poklopili samo tako sportski...
Ajde ne budali majke ti!Ti ,Hičkok i nitko više.Bola meda ne možete i sada vam netko drugi kriv.Ma zašto je nemoguće da GOŠK dobije Veleža u Vrapčićima.Pa Velež je gubio bodove kući i od Kozare,Rudara,Leotara zašto ne može od GOŠKA koji je recimo dobio Sarajevo na Koševu.Daleko od toga da mi je Velež drag (Zrinja je u srcu) ali malo pretjerujete sa nekakvim zavjerama i muljažama.Dobronamjerno kažem da počistite prvo u svom dvorištu (klubu).
Ajde ne budali majke ti!Ti ,Hičkok i nitko više.Bola meda ne možete i sada vam netko drugi kriv.Ma zašto je nemoguće da GOŠK dobije Veleža u Vrapčićima.Pa Velež je gubio bodove kući i od Kozare,Rudara,Leotara zašto ne može od GOŠKA koji je recimo dobio Sarajevo na Koševu.Daleko od toga da mi je Velež drag (Zrinja je u srcu) ali malo pretjerujete sa nekakvim zavjerama i muljažama.Dobronamjerno kažem da počistite prvo u svom dvorištu (klubu).
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- KB-TM87
- Kontakt:
Velež i Željo vam krivi
jes jes, krivi smo, svi su protiv vas, niko vas ne voli 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
SRAMOTA JE DA JEDNA SLOBODA NAPUSTI PREMIJER LIGU PORED EKIPA KAO STO SU GOSK, LEOTAR, TRAVNIK, PRIJEDOR, SLAVIJA POGOTOVO .. NE ZNAM ZASTO UOPSTE NEKO MOZE RECI DA JE OVO TAKMICENJE REGULARNO .. ZELJO NE GUBI 28 UTAKMICA ZAREDOM I DODJE LEOTAR I POBJEDI GA .. VELEZ KOD KUCE DOMINANTAN SA MANJIM EKIPAMA DOZIVI BLAMAZU SA JADNOM EKIPOM GOSKA.. PA I RECIMO TO DA U PROSJEKU SVAKU 2 UTAKMICU SUDIJA DOSUDI PENAL ZA SLAVIJU .. NADAM SE DA CE SE STVARI USKORO POPRAVITI I UVIDJETI NA SVE VECE NAMJESTANJE UTAKMICA TO JE TOLIKO OCITI DA JE TO NEMINOVNO .. !
Kao prvo nije ćuj nego čuj.A dalje,jesi li se ikad upitao zasto samo vi budete onako dočekani?Zasto ne sarajevo,velež,sloboda...No to opet nije tema,nego to da ste vi sebi osigurali već 6 bodova za sljedecu sezonu...Siguran si da kontaš???Ne bih se reklo...
zato ja pisem Cuj i
zato ja pisem Cuj i
Prvaci SRBIH :1946
@acovic 1
Vidi nije sumnjivo da je gosk dobio veleza na posten nacin,vec ekipa koja do 80 minute nije sutnula na gol,za dvije minute okrene rezultat ?? da su napadali imali prilike pa haj cojk bi mogao i reci,al ovako je sumnjivo previse
Vidi nije sumnjivo da je gosk dobio veleza na posten nacin,vec ekipa koja do 80 minute nije sutnula na gol,za dvije minute okrene rezultat ?? da su napadali imali prilike pa haj cojk bi mogao i reci,al ovako je sumnjivo previse

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kakve veze sa vezom ima Bayern i zeljobagrcavi je napisao/la:Evo sastav Bayena iz zadnjeg kola Lige šampiona kada su išli u goste Manchester Sitiju, znaci gotovo totalno druga ekipa, s Buttom na golu, par ovih iz odbrane standardnih igralo, bez RIberija, Gomeza, Robena, a direktno tim porazom od Sitija mogao je Napoli ispasti iz Lige sampiona da nije dobio u Viljarealu.......znaci super jaki Bayern, ide u goste Sitiju, i zaboli ga gola k.arina jel treba nekom nešto, već odmara svoje igrače i lagano igra tekmu i na kraju izgubi.
eto i link ko ne vjeruje
POTPISacovic1 je napisao/la:amho je napisao/la:u premijer ligi je svaka druga tekma nastimana... ne budite naivni... ovaj scenario u posljednjih 5,6 kola je izreziran davno... sve ijedna utakmica u kojoj su jednoj ekipi trebali bodovi je nastimana... pa cak i ona u gabeli u kojoj sloboda postigne vise golova u gostima nego u cijeloj sezoni do tada...svi su imali osiguran opstanak osim slavije i slobode koji su direktno odlucivali ko ispada... nemoguce je da su se svi ovi rezulatati poklopili samo tako sportski...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Upravo tako, jednostavno dogodilo se neizbježno Sloboda je svake sezone bila slabija i slabija i ove sezone je došao kraj sreći.spielführer_21 je napisao/la:A sezona se igra mjesec dana?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja se necu sloziti i reci da ste vi krivi, zasto, zato sto ste u zadnjih mjesec dana sve poduzeli da ostanete u ligu,
Mogao si navesti i primjere kako su Zaragoza i Ajjacio uzeli utakmice u zadnjem kolu u gostima. I isto su kvote na njih bile mizerne. Sloboda je jednostavno zaslužila ispasti jer ne možeš se svake sezone buditi u 5 do 12, plus su zadnje kolo odigrali katastrofalno, a imali su sve u svojim rukama.
Zasluženo su ispali kraj priče.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 maj 2012, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Velez nije sigurno,jer im je pustio zadnju tekmu...KB-TM87 je napisao/la:Velež i Željo vam krivijes jes, krivi smo, svi su protiv vas, niko vas ne voli
Da su igrali bolje bili bih u prvoj a ne kao sada drugoj ligi..
Prvo dita pa sada i oni ,nesto tu nije u redu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.