FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Priznacete da se malo glupo oslanjati na druge klubove, od kojih je jedan vec osigurao opstanak i ima tek bod vise od vas. Ili na drugog koji je vec osvojio dvije titule i ciji su igraci zadnjih 7 dana vise tulumarili nego trenirali. Znaci na njih ste se oslonili i odlucili se uopste NE boriti u toj za vas najvaznijoj utakmici sezone protiv Slavije. I sada njih okrivljujete za ispadanje. Ma bravo... Sa takvim razmisljanjem ce vam tesko biti i u federalnoj ligi nesto napraviti. 

Meni nije jasno kako neki porede onu utakmicu SLoboda- Velez kad se odlucivalo da li ce Sloboda ispasti ili Velez bit prvaka, pa sta je trebalo da mozda tad Sloboda pusti Velezu da pobijedi i da ispadnu iz lige, kao sad naplata dugova ma smijesno, svima je jasno da se stimalo protiv Slobode i nista me vise ne zanima ostalo misljenje navijaca drugih klubova koji su jedva docekali ovaj rasplet al neka doce cica na kolica, nema me vise dok se ne vratimo u PL. Sretno svima bez Sloboda i navijacima mojim preporucujem isto to da urade jer nema smisla se vise raspravaljati. Lijep pozdrav svim koji su bili uz nas a onima koji nas mrze imaju jedno mahanje od mene. ADIO
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Devil je napisao/la:Zao mi je Slobode jbg,ali sami su krivi.Nije grad Tuzla,nisu Fukare zasluzile da gledaju pa u ovakvoj konkurenciji klubova jednog velikana u drugoj ligi,ali opet sami su krivi.Glupo se sada osvrtati na to sta je uradjeno na drugim terenima u poslednjem kolu,veoma glupo,jer kod igraca Slobode danas u Lukavici nije vidjena zelja da dodju do povoljnog rezultata.Pa zar se treba okretati drugim klubovima i njihovim "namestaljkama" kad igraci Slobode u biti ili ne biti trenutcima ne pridju sesnaestercu protivnika koji je tek mesto iznad njih.Zar je put do opstanka takav sto ces u petoj minuti krenuti da se valjas pa dokle prodje,pa hajde primis jedan gol,a ti umesto da bar malo stisnes ti se jos vise povlacis.I to hajde da se ti povuces i da igras krstenu odbranu,ali Sloboda ni to danas nije odigrala,Slavija je bukvalno prolazila kada god je htela i samo je Slobodu to sto ima odlicnog Mujkica na golu kao i mnogo puta pre spaslo od mnogo bolnijeg poraza.Shvatam da je tesko preboleti ispadanje svog kluba i da su glave jos vruce,ali zar u moru tih prica o namestaljki niko ziv da ne spomene katastrofalnu Slobodu danas,ja bih pre rekao da je veca sramota Slobode sto je ovako odigrala nego tih drugih klubova sto su namestili i ako su namestili.![]()
Vratice se Sloboda jaca nego sada,verujem u to,ali mnogo stvari se bitno mora promeniti u ovome klubu,dosta toga je trulo,a ako neko sebi ne zeli dobro zasto bi onda neko drugi tome istom pomogao.
i ne samo loša danas,dali 23 gola u 30 utakmica i cude se sto su ispali,
gosk je u gostima klepio i sarajevo sto ne bi i veleza,
slavija osvojila na proljece 25 bodova(vise nego sto je sloboda dala golova cijelo prvenstvo),
kad je leotar dobio borac to nije bila stela,
kozara dobije zrinjski u mostaru ali je on danas pustio rudar,
svi protiv slobode,zavist valjda
s
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Sacuvali smo obraz sto je najbitnije,nismo nikog izdali,ni ti smo kupovali meceve,odigrali smo fer i posteno ligu,za razliku od nekih klubova (znate vec o kome je rijec)
@Argentina
Ko da ste se vi bolje odnosili prema nama
vi niste nasi,ni mi vasi ..caooo
@Argentina
Ko da ste se vi bolje odnosili prema nama

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Zalosno je sto je Sloboda ispala... Sve se vuklo da ce ispast GOSK ali eto uprava Veleza neka joj bude na sramotu ovo odradi...
A nesto kad razmislim i bolje je sto je ispala, barem su cistog obraza napustili ovu nasu tzv. elitu (citaj Aksham ligu)
I opet bolje sto su ispali jer ce se poslagati kockice na svoje mjesto.. **** ce se nacelniku sve a i onima koji su unistili i Slobodu i fudbal i sve ostale sportove u TK uopste jer ista je to banda.
I da sjetih se Slobode kako je Gradinu prodala al opet necu da se nasladjujem jer nije to ljudstvo.
Zao mi je sto se nece igrati komsijski derbi sa Slobodom ali opet imamo mi Gradacac i sa Gradaccom mozemo odraditi dosta toga i docekati jos jedan nas klub (Bratstvo, Buducnost, R. Lukavac i Slobodu)
A nesto kad razmislim i bolje je sto je ispala, barem su cistog obraza napustili ovu nasu tzv. elitu (citaj Aksham ligu)
I opet bolje sto su ispali jer ce se poslagati kockice na svoje mjesto.. **** ce se nacelniku sve a i onima koji su unistili i Slobodu i fudbal i sve ostale sportove u TK uopste jer ista je to banda.
I da sjetih se Slobode kako je Gradinu prodala al opet necu da se nasladjujem jer nije to ljudstvo.
Zao mi je sto se nece igrati komsijski derbi sa Slobodom ali opet imamo mi Gradacac i sa Gradaccom mozemo odraditi dosta toga i docekati jos jedan nas klub (Bratstvo, Buducnost, R. Lukavac i Slobodu)
Kakvu ste vi titulu ganjali prosle godine?U ćizi-blizi?Tuzlaci,znam da vam je tesko,jbg prodaju se fukareštine za siću...Možda vam je sad bar malo jasnije zasto budu onako "srdačno" dočekani u Banjaluci...Argentina je napisao/la:Nije mi jasno zasto smo mi iz Sarajeva vasi? Psovali ste nam sve sto se moglo psovati, lomili noge, stavljali nas na onu travu kada dodjemo, nas navijace, tukli nas, kamenjali. npr to nam nikada nisu radili u Gabeli ili Prijedoru ili Trebinju??? Ne kazem da su oni nasi, ali cime ste vi pokazali da smo mi vasi. Neko napisa, Bayern u Ligi prvaka dodje da igra sa Citijem sa drugim sastavom, a tamo Napoli ovisi od te tekme, ako ne pobjedi. Prosle godine kada nam je za titulu trebalo, vi bunker igrali, 80 minuta se valjali i zabili nam gol i mi popusili titulu, ko je kriv, pa mi sami jer vas nismo dobili! Sami ste krivi!
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
A nema kod mene to "vam-nam". Nije meni ostalo ništa, ja pišem iz pozicije jednog dijasforaša koji želi da sve i jedan bosanskohercegovački klub dogura što dalje u Evropi, da ozdravi i ojača liga. Naravno da sam najsretniji kad Željo uspije da digne nekog u Evropi, ali uspijeh svakog našeg kluba je i uspijeh Željezničara - i obrnuto. Navijao sam danas da Željo pobijedi Leotar sa 3-0, čisto zbog nekakvih rekorda, u prošloj rundi sam navijao da uvale Kozari barem 5 komada - oni se opustili, dobiše 2-1 na kraju. Ne zamjeram im, a ni Amar. Ja ne znam kako je jedna Sloboda spala na to da sakupi svega 32 boda u lizi, pretpostavljam da ima nešto s rukovodstvom kluba. S mojim željama ili bez njih, Sloboda će se vratiti tamo gdje joj je mjesto.bparena je napisao/la:Makanaky je napisao/la:E ovako nekako. Nema se tu šta dodati. I meni je žao što je jedan velikan kao Sloboda morao ispasti. Meni lično su najdraži klubovi u Bosni i Hercegovini Željo, Velež i Sloboda. Sloboda je ja mislim i najstariji od ova tri kluba, radnički klub sa bogatom istorijom, osvajač kupa Jugoslavije i jedanput i trećeg mjesta jake Jugoslavenske lige. Ja želim da se Sloboda što prije vrati u Premijer Ligu i da se bori za mjesta koja vode u Evropu.boccaccio je napisao/la:Meni je licno iskreno zao sto se ovo desilo.Tuzan sam jer je Sloboda uvijek bila veliki klub.Medjutim,ne ulazeci u druge utakmice a gledajuci ovu vasu tekmu sa Slavijom,gdje ste imali odlicno,apsolutno odlicno sudjenje i sve sto je trebalo to je da ne izgubite dva razlike i to je spas.I desava se da niste ni pogledali na protivnicki gol.Slavija je izdominirala i sasvim zasluzeno pobijedila.I sta sada? Pa imali ste sve u svojim nogama do prije ovog meca.Optuzivati Zelju koji je otisao da odigra rekreativno utakmicu ili Veleza koji nije imao nikakvih ambicija zbog vase katastrofalne igre danas je meni potpuno nevjerovatno.
Zar je moguce da ste danas mogli odigrati ovako lose ? I drugi vam krivi ?
Ne mogu da vjerujem.Jos jednom iskreno mi je zao i nadam se da cete vec sljedece sezone doci u najbolji rang,jer vi ste veliki klub.Nazalost,po svemu prikazanom na terenu ove sezone,vi ste ekipa koja sasvim zasluzeno ispada.Ne bi bilo fer da je Slavija danas ispala kada je evidentno da su mnogo bolja ekipa na terenu.Za Gosk i Leotar necu da komentarisem iz prostog razloga jer ste vi danas morali i mogli izgubiti samo jedan razlike i da vas nije briga za ostale.I kada to propustite,onda nemojte pljuvati na druge.Zao mi je stvarno!
1. VELEZ pusta selendru Gabeljane i po mnogima su mrtvi ko klub sa zeljom mnogih da budu pometeni iz PL.
2. Liga se igra 30 kola a vi casno harate citavih 30 kola i onda svjesno izgubite nakon toliko vremena.
3. Sloboda je danas igrala lose, ali svi su uradili da 4 tima koja su juce bila ispod Slobode preskoce Slobodu i svi pobjede.
4. I Zeljo je u toj igri jer dovoljno jaki da citavih 30 kola ne gube sad izgube u Trebinju, i Tuzlaci se s pravom ljute.
5. Bilo je potrebno u tri tekme samo jedan nerjesen rezulltat. Svi su planski izgubili i Tuzlaci su u pravu.....
p.s. makanaki - osto vam je samo Velez - Tuzlu ste za sva vremena izgubili .... Vase Zelje Slobodi vise sigurno nisu dobrodosle - zivite vi sami za sebe - mi zelimo da se Tuzla vrati
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
u premijer ligi je svaka druga tekma nastimana... ne budite naivni... ovaj scenario u posljednjih 5,6 kola je izreziran davno... sve ijedna utakmica u kojoj su jednoj ekipi trebali bodovi je nastimana... pa cak i ona u gabeli u kojoj sloboda postigne vise golova u gostima nego u cijeloj sezoni do tada...svi su imali osiguran opstanak osim slavije i slobode koji su direktno odlucivali ko ispada... nemoguce je da su se svi ovi rezulatati poklopili samo tako sportski...
sloboda je imala priliku do kraja i s porazom od 1 razlike bi ostali u svakom slucaju... medjutim nisu to bili u stanju i zasluzeno su ispali...
sloboda je imala priliku do kraja i s porazom od 1 razlike bi ostali u svakom slucaju... medjutim nisu to bili u stanju i zasluzeno su ispali...
strasni denis mujkic, da mi je docekati taj dan kad ce jedan jedini penal odbraniti u svojoj j.ebenoj karijeri, ne znam sta reci nakon ove sezone najradije bi ih sve streljo jbm ti sunce nisu j.ebenom golu danas prisli a tako je bilo kroz sezonu citavu u gostima, halo bolan pa 30% posjed lopteharry_90 je napisao/la:"Ispali smo, ali ispali su naši pioniri, kadeti, juniori... A, zašto smo ispali? Očajni smo, tužni... Znam da nismo odigrali blistavo, ali nismo ni mogli. Ne znate vi, ljudi moji, kakav je pritisak ovdje bio. Ako smo trebali ispasti, neka smo ispali na ovakav način. Nek' se našoj državi, ligi... smiju svi od reda", kaže kapiten Tuzlaka Denis Mujkić.

i jedini krivci smo mi i niko vise, mi smo sami sebe izbacili i to 07.04.2012 kada nas je strasni rudar iz prijedora dobio na nasem tusnju

nista brate sad cemo da kumimo ines da nam ojaca konce

jbt doslo mi je da ubijem nekoga

Dobro je sto je ovako zavrsilo jer mi nemamo nista zajednicko sa vama i hvala Bogu na tome..Argentina je napisao/la:Nije mi jasno zasto smo mi iz Sarajeva vasi? Psovali ste nam sve sto se moglo psovati, lomili noge, stavljali nas na onu travu kada dodjemo, nas navijace, tukli nas, kamenjali. npr to nam nikada nisu radili u Gabeli ili Prijedoru ili Trebinju??? Ne kazem da su oni nasi, ali cime ste vi pokazali da smo mi vasi. Neko napisa, Bayern u Ligi prvaka dodje da igra sa Citijem sa drugim sastavom, a tamo Napoli ovisi od te tekme, ako ne pobjedi. Prosle godine kada nam je za titulu trebalo, vi bunker igrali, 80 minuta se valjali i zabili nam gol i mi popusili titulu, ko je kriv, pa mi sami jer vas nismo dobili! Sami ste krivi!
.
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 23 maj 2012, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- spielführer_21
- Kontakt:
Kakve to veze ima? Zaragoza je dobila Getafe koji je prije par sezona igrao polufinale kupa UEFA, koji ima posjetu od 20.000 prosječno, znači nisu ništa "manji" tim od Želje? Ajjacio dobio Tuluza u Tuluzu, a sigurno je veća razlika u kvaliteti između Tuluza i Ajjača nego Veleža i GOŠK-a.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos samo napisi koga su dobili Zaragoza i Ajjacio.spielführer_21 je napisao/la:A sezona se igra mjesec dana?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja se necu sloziti i reci da ste vi krivi, zasto, zato sto ste u zadnjih mjesec dana sve poduzeli da ostanete u ligu,
Mogao si navesti i primjere kako su Zaragoza i Ajjacio uzeli utakmice u zadnjem kolu u gostima. I isto su kvote na njih bile mizerne. Sloboda je jednostavno zaslužila ispasti jer ne možeš se svake sezone buditi u 5 do 12, plus su zadnje kolo odigrali katastrofalno, a imali su sve u svojim rukama.
To je samo ove sezone, a šta se dešavalo prethodnih, da ne spominjem. Npr. Manchester kao prvak izgubi na OT od West hama u zadnjem kolu i WH ostane u ligi.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka je proklet onaj ko halali !
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Na Tušnju rođen, na Tušnju osto
I u najtežim godinama!
I zato ću, i danas da
Ovo umorno srce ti dam!
Volim tebe, više od sebe
Zato pobjedom obraduj nas!
Slobodo, Slobodo,
Ja te volim Slobodo
I na kraj svijeta, kada odem
Tad u sjećanju nosim te ja!
Sve pobjede, sve poraze
Sve što dobro i loše je!
Nek zagrmi Istok cijeli
Neka čuje se do svemira!
Ja te volim, Ja te volim,
Ja te volim Slobodo!
I u najtežim godinama!
I zato ću, i danas da
Ovo umorno srce ti dam!
Volim tebe, više od sebe
Zato pobjedom obraduj nas!
Slobodo, Slobodo,
Ja te volim Slobodo
I na kraj svijeta, kada odem
Tad u sjećanju nosim te ja!
Sve pobjede, sve poraze
Sve što dobro i loše je!
Nek zagrmi Istok cijeli
Neka čuje se do svemira!
Ja te volim, Ja te volim,
Ja te volim Slobodo!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- delpiero20
- Kontakt:
Što te više gaze, to te volim jače!!!
zadnje kolo eng. lige 2007..Man United - West Ham 0-1...tevez zabio, west ham ostao u ligi, da su izgubili ispali bi..united igrao skoro sa B ekipom....sloboda je na kraju krajeva sama sebi kriva..aleksandar_veliki je napisao/la:Jos samo napisi koga su dobili Zaragoza i Ajjacio.spielführer_21 je napisao/la:A sezona se igra mjesec dana?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja se necu sloziti i reci da ste vi krivi, zasto, zato sto ste u zadnjih mjesec dana sve poduzeli da ostanete u ligu,
Mogao si navesti i primjere kako su Zaragoza i Ajjacio uzeli utakmice u zadnjem kolu u gostima. I isto su kvote na njih bile mizerne. Sloboda je jednostavno zaslužila ispasti jer ne možeš se svake sezone buditi u 5 do 12, plus su zadnje kolo odigrali katastrofalno, a imali su sve u svojim rukama.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka ti dragi Allah, da sve, a najvise pameti! Ti si ono Zeljeznicarev navijac?Edin TM87 je napisao/la:To je to, nek ste ispali da Allah dragi da, da se nikad ne vratite
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
SLOBODA DO GROBA !
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
\
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 maj 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
Svi drugi tebe samo koriste! Svi oni samo dolaze i prolaze, ali ostajemo TI i JA! Svi oni nisu ni tebi ni meni do koljena! Svi oni, ta učmala gospoda u kravatama, iza bezlične šminke i jeftini kravata, nikada shvatiti neće da:
U svakom slučaju te volim!
Svi drugi tebe samo koriste! Svi oni samo dolaze i prolaze, ali ostajemo TI i JA! Svi oni nisu ni tebi ni meni do koljena! Svi oni, ta učmala gospoda u kravatama, iza bezlične šminke i jeftini kravata, nikada shvatiti neće da:
U svakom slučaju te volim!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!