FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala ekipi na velicanstvenoj sezoni.Naplatili svasta nesta danas,hvala vam!
Celo pripazi nas!
Celo pripazi nas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 maj 2012, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pompa se napravila samo zato da bi neko rek'o kako je Željo nepošten klub. Eno niko o Veležu ne bere brige, samo se nama na kosti navalili...ek0 je napisao/la:Neki trebaju da shvate da nije lako otici u drugi grad i izbaciti domacina iz lige pred njihovim navijacima u utakmici koja ti nista ne znaci. To nije lako ni u Spaniji ni u Njemackoj a da ne pricam u ovoj nasoj kupus ligi. Vidjeli smo sta je bilo kada je Bayern nedavno "ogulio" Koln u gostima i samim tim ih izbacio iz lige ? Igraci su morali bjezati spasavajuci zivu glavu prije nego je sudija svirao kraj. I to je jos i neka EU, neki centar civilizacije. E sada se treba zamisliti sta bi bilo da se nesto slicno desi u nasoj ligi. Druga stvar, prosle sezone u zadnjem kolu Real pusti Zaragozu da pobjedi na Santiago Bernabeu 3:2 i sa ta tri boda ostadose u ligi. Nije se pravila neka prevalika "pompa" oko toga.
nisam odavno pisao nista! ali sad moram, jer sam toliko sretan sto smo izbacili one MESARE iz Tuzle, samo se treba sjetiti nasih utakmica u Tuzli prije par godina, i njihove divljacke igre!!! mrs stoko daBogda se nikad ne vratili!!! jos samo Travnik da ispadne iduce sezone i mojoj sreci nema kraja... 

BRAVE HEART 1979-2005
ko gubi ima pravo da se ljuti 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Grijesis, Zeljo igra za sebe a svi drugi za sebe! Sloboda se sama izbacila jer nije u stanju za 90 minuta sutirati u okvir gola jadnoj slaviji, takvoj ekipi niko ne moze pomoci i kad bi htio.edotm87 je napisao/la:nisam odavno pisao nista! ali sad moram, jer sam toliko sretan sto smo izbacili one MESARE iz Tuzle, samo se treba sjetiti nasih utakmica u Tuzli prije par godina, i njihove divljacke igre!!! mrs stoko daBogda se nikad ne vratili!!! jos samo Travnik da ispadne iduce sezone i mojoj sreci nema kraja...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa brate smoriste s tom Slobodom, idite na temu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=51" onclick="window.open(this.href);return false; i lagano razvezite.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Izbaciti nekog iz naše lige na njihovom terenu bez TV prijenosa? Evo Veležovi navijači zatvorili svoje u svlačionici, danas u Lukavici par grubih startova iako je bio prijenos, šta bi se tek dešavalo da ga nije bilo...Žao mi je zbog niza, al' zdravlje je najbitnije.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Kakva paranoična stvorenja, za ne povjerovatiobjektivan je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se pojedinci nasladijuju time sto je sloboda ispala,gledajmo svoja posla ljudi,isto tako ne mogu da vjerujem da navijaci slobode krive zelju za neuspjeh,pa ljudi sami ste sebi krivi nemojte biti kao pitari,kao ono svi protiv vas,jadni vi...

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Ćelo dabogda dobio gripu !bistrikboy je napisao/la:Hvala ekipi na velicanstvenoj sezoni.Naplatili svasta nesta danas,hvala vam!
Celo pripazi nas!

DRUG NEBI TI PUNCA
Ajde da se vratimo temi, da mi pocnemo diskutovat o protivniku u CL ?
Danas je neko postavio tabelu za koju se nadam da nije finalna jer su nam po njoj protivnic: Basel, Partizan, Zilina, Debrecen, Maribor, AEL.

Danas je neko postavio tabelu za koju se nadam da nije finalna jer su nam po njoj protivnic: Basel, Partizan, Zilina, Debrecen, Maribor, AEL.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije finalna,jer se ona određuje tek na dan izvlacenja.Ovo je ona regionalna kad bi se taj princip primjenio,najcesce se ne primjeni ali prema pravilniku moze,vidjecemo.Samo nemoj komsiluk i Basel.Elegant je napisao/la:Ajde da se vratimo temi, da mi pocnemo diskutovat o protivniku u CL ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Elegant je napisao/la:Ajde da se vratimo temi, da mi pocnemo diskutovat o protivniku u CL ?

To je ovo

Ne znam po cemu su odredjene ove grupe

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Po regijama, s tim da se mogu prebacivati po jedan ili dva tima iz druge regije u zavisnosti od broja timova u grupama. To će sad-zasad MOŽDA biti tako.
Ja ću jedino reći za Basel 100% NE, ostalo ne u manjoj mjeri. Prevedeno, bolje Partizan ili Dinamo nego Basel.
Ja ću jedino reći za Basel 100% NE, ostalo ne u manjoj mjeri. Prevedeno, bolje Partizan ili Dinamo nego Basel.
- Blagoje Bratić
[youtube][/youtube]
- Blagoje Bratić
Ajmo Zilina,Slask ti mogu,a i Maribor Debercen oni prave dobre kobasice joj ma milina. 

Kakav osjecaj osvojiti duplu krunu drugi put,
opet igrati u evropi(vazno je i nastupiti),
pustite zlobnike upalite ignore
ŽELJO ŠAMPION
opet igrati u evropi(vazno je i nastupiti),
pustite zlobnike upalite ignore
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Oni koji predstavljaju Zelju ne treba da igraju ni za Slobodu ni Leotar vec za cast kluba i sveti dres jer su svi oni samo u prolazu a Zeljo je vjecan.Da li se je danas neko poigrao sa ugledom kluba,jeste koliko god to neko ovdje osporavao.Mene je kao navijaca obuzela gorcina i jad zbog ovog poraza,uopste me ne zanina koje ili nije ispao ali mi je muka da klub koji dominira cijelo prvenstvo,klub cija odbrana cijelo prvenstvo djeluje cvrsto a napad daje golove kao na treningu dozvoli da mu ekipa poput Leotara stvori dvadesetak sansi,vise puta pogodi okvir gola.I mnogo jacim ekipa od Leotara smo na gostovanjima davali po 4 ili 5 komada,a danas vidi cuda ni boda ne uzmemo,bas danas smo trebali da ginemo na terenu i da srce ostavimo na terenu da se izdignemo iznad ostalih,a ovako za mene licno ova generacija i oni oko njih je samo rezultatima iznad ostalih klubova i pojedinaca a sto se tice morala i karaktera isti su kao i svi ostali.Velike ljude i klubove ne cine rijeci vec djela,moral i dostojastvo a nasi danas od toga nisu imali nista.Ovo je moje licno misljenje jer mi je Zeljo svetinja i j....i se koce ispasti ali mi je strasno stalo da mi o tome ne odlucujemo svojim postupcima.Dobili smo u gostima Rudar,Gosk,Slaviju i Slobodu neka se ljuti ko god hoce da smo odigrali samo 20% postenije i kako znamo pao bi i Leotar,ali zivimo u vremenu kada su prave vrijednosti izgubile svaki smisao.I na kraju za ovo danas imam samo reci jednu rijec FUJ.Ovo je moje misljenje i nikoga od forumasa ne vrijedjam pa neka ne vrijedjaju ni mene oni kojima se ovaj post ne svidza.Za mene je bitan samo klub i nista vise a ugled ovoga kluba stvarale su generacije vise od devedeset godina pa ni svom ocu ne bi oprostio kada pljuje po njemu a kamoli nekom drugom.Sretan sam zbog duple krune ali ovo danas me je rastuzilo zestoko.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- inacefindecko
- Kontakt:
Stid me današnjeg poraza jer razmišljam svojom glavom. Kao što već napisah na nekoj temi, ovdje 90 posto foruma ne razmišlja svojom glavom već ima mišljenje grupe. Npr. većina navijača Sarajeva piše loše o Osimu jer je neko donio mišljenje da Ivica radi protiv Sarajeva. Sad kad se saznalo da Ivica sređuje licencu Sarajevu, svi su pojeli svoja gov.na, a neki su ih uljepšavali, neki su govorili šta će nam licenca. Isto to i mi radimo. Razmišljajte ljudi svojom glavom. Mišljenje grupe je da je Sloboda zasluženo ispala, da Željo je danas imao lakši trening i nije bilo potrebe da se pobijedi. Kako možete takvo nešto izjaviti? Meni ovo baca veliku mrlju na našu sezonu jer smo trebali pokazat da smo VELIKI, kao što jesmo i otrest Leotar i uručit im cvijeće i poslat u drugu ligu, jer smo mi ŽELJO i mi ne kalkulišemo! Al očito da to nije tačno..
Nije meni krivo što je ispala Sloboda jer je "muslimanska", realno, Sloboda je rinaka velika, a Leotar ostao koji je "srpski". Bio sam u Tuzli sa par svojih drugova i došli smo čisto "turistički" da pogledamo grad, jer je glupo da ne znaš svoju državu. Ušli smo u neki tržni centar i valjda nas je odao naglasak, uzrečice il ne znam ni ja šta već, pa nam neki ćelo sa kačketom pridje, nazva nas ultrasima, oko njega se okupiše još 10 momaka, i ne dopustiše nam da napustimo taj tržni centar. Jedva nekako izađosmo, ali kroz cijelu Tuzlu su nas uhodili par momaka, sve dok nismo se vratili u Sarajevo. Tuzla mi bi drag grad, od tada više nije. Znači nije meni krivo zbog Slobode, krivo mi je što mi gubimo čast na ovakvim utakmicama jer što Bayern ne pusti Kelnu, već ga otrese i još brojne slične situacije gdje jednoj ekipi gori, a drugoj ne treba.
A da smo kojim slučajem danas dobili, 90 posto Željinog foruma bi sad izjavljivalo ljubav prema Slobodi i svoju sreću što je Sloboda ostala. Okrećemo se kako vjetar puše..
Strah me da nas ova kalkulisanja ne stignu negdje u Evropi, ipak smo mi VELIKI KLUB i ovo što se danas desilo je veoma loše!
Vjerovatno će moj komentar izazvati oštre komentare, ali svak ko bude mislio mi odgovoriti, nek postavi sebi pitanje, ako već kalkulišemo, što ne pustismo onda i toj Slobodi bod?
A priča o tome da nas je Leotar zasluženo dobio kod mene ne pali, jer tim koji je nabrao toliko rekorda jednostavno ne smije i ne može izgubiti utakmicu protiv takve ekipe kao što je Leotar. Ne mogu se oteti dojmu da je bar trebao x bit!
Nije meni krivo što je ispala Sloboda jer je "muslimanska", realno, Sloboda je rinaka velika, a Leotar ostao koji je "srpski". Bio sam u Tuzli sa par svojih drugova i došli smo čisto "turistički" da pogledamo grad, jer je glupo da ne znaš svoju državu. Ušli smo u neki tržni centar i valjda nas je odao naglasak, uzrečice il ne znam ni ja šta već, pa nam neki ćelo sa kačketom pridje, nazva nas ultrasima, oko njega se okupiše još 10 momaka, i ne dopustiše nam da napustimo taj tržni centar. Jedva nekako izađosmo, ali kroz cijelu Tuzlu su nas uhodili par momaka, sve dok nismo se vratili u Sarajevo. Tuzla mi bi drag grad, od tada više nije. Znači nije meni krivo zbog Slobode, krivo mi je što mi gubimo čast na ovakvim utakmicama jer što Bayern ne pusti Kelnu, već ga otrese i još brojne slične situacije gdje jednoj ekipi gori, a drugoj ne treba.
A da smo kojim slučajem danas dobili, 90 posto Željinog foruma bi sad izjavljivalo ljubav prema Slobodi i svoju sreću što je Sloboda ostala. Okrećemo se kako vjetar puše..
Strah me da nas ova kalkulisanja ne stignu negdje u Evropi, ipak smo mi VELIKI KLUB i ovo što se danas desilo je veoma loše!
Vjerovatno će moj komentar izazvati oštre komentare, ali svak ko bude mislio mi odgovoriti, nek postavi sebi pitanje, ako već kalkulišemo, što ne pustismo onda i toj Slobodi bod?
A priča o tome da nas je Leotar zasluženo dobio kod mene ne pali, jer tim koji je nabrao toliko rekorda jednostavno ne smije i ne može izgubiti utakmicu protiv takve ekipe kao što je Leotar. Ne mogu se oteti dojmu da je bar trebao x bit!
o pa sta ima napredak fudbala, sta ima najposteni klub u drzavi? sta ima jos?
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Kajkutenjoyer, obagol, Orvel, svemalim1 i 43 gosta.