FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

chily-rz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la chily-rz » 23 maj 2012, 20:02

Jbg Tuzlaci,izdržite,nije lako a možda je i bolje ovako,naredne sezone igrati sa svojom djecom i uigravati polako tim za neka bolja vremena..U ovoj ligi se kao i mi iz godine u godinu samo patite,sredina tabele pa borba za opstanak i tako evo več 15 godina..

Liga nam je qrac,to je potvrdilo i zadnje kolo,jednostavno je tako,u ovoj ligi niko ne mari za obraz i poštenje..

Nadam se vašem brzom povratku u PL,i da če Sloboda iz svega ovoga izači još jača.pozz..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 maj 2012, 20:02

ZASTO NE KRIVITI SARAJVEO I MOSTAR??? netrebaju se Zeljo i Velez izvlaciti na ovo tipa , niste mogli dati gola, imate 18 poraza, itd itd, kao eto Gosk, Slavija, Leotar,su velesile u fudbalu pa sad sad ispada Sloboda jer da je netko drugi ispao umjesto Slobode bilo bi isto ispravno jer sve je to u pet deka, i ovdje su Zeljo i Velez ODLUCIVALI TKO ISPADA, a ne Sloboda!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pacov

Post Postao/la Pacov » 23 maj 2012, 20:03

Šteta :(
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 23 maj 2012, 20:03

mirza_rd je napisao/la:samo je žalosno sto za ovakve ispade stimanje utakmica nema sankcija u nasoj zemlji pa da ko Juventus u nizi rang presele velež i željo a Kozara i Sloboda ostanu žalosno je jbg
pa onda bi Sloboda davno trebala ispasti.
$ ? $ ? ? " " ".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 20:04

[quote="MrHc"]Srce puno tuge .... iskreno volio bi da je moj Celik ispao a da ste vi ostali :?

Znaci sredite stvari i ako Bog da ocekujem vas naredne sezone expresno nazad !!!

Tuzla je NAJVECI rasadnik Kosarkasa u BiH a Sloboda je jedno ime i pojam za 90 % premijerligasa.

A za sve ove sto pitaju kako je to Sloboda veliki sportski kolektiv - dovoljno je reci Mustafa Hukić - Huka !!!

// Velezu na obraz neka ide ovo ... Celik kakav god da je spasio je Velez ispadanja ( citaj orasje )

Bas tako - POTPIS.

@ vrebac86
toliki niz bez poraza i onda "ocekivani" poraz od megagiganta Leotara - to je nesto sto nije trebalo ni Zelji ni Slobodi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 23 maj 2012, 20:04

[youtube][/youtube]
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 maj 2012, 20:04

Pozdrav za Tuzlu i Tuzlake. Zao mi je sto vam se ovo desilo. Nadam se brzom povratku u PL. Pomogli smo vam koliko smo mogli. Nas obraz nema cijenu kao neciji (znamo na koga se odnosi).
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 23 maj 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 20:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja se necu sloziti i reci da ste vi krivi, zasto, zato sto ste u zadnjih mjesec dana sve poduzeli da ostanete u ligu, prisavelu su se price da vam je GOSK prodao jer nece da igra ligu i slicno. Prodani ste i tu sva prica zavrsava. Mnogi znaju da simpatisem Zelju, a i Velez, no budimo realni. Ovdje je sve nakardno, nikad necemo izaci iz ovog gliba, ni u fudbalu, ali ni kao drustvo u cijelini. Mogu se svi nasladjivati, no ako smo realni, istinu znamo.

Ovako igraju velikani, samo sam se malo potrudio. Pozdrav i mnogo srece.
Bundes: Koln Bayern 1:4, posljednje kolo Bayernu ne treba ni za sta, ali je kvalitetniji i salje Jarceve u nizi rang.
Premier: Stoke - Bolton 2:2, posljednje kolo, Bolton s pobjedom ostaje, ovi, ni gore ni dole, ali...
Primera: Deportivo - Valencia 0:2, prosla sezona posljednje kolo, Depor s pobjedom ostaje, Valecia je s porazom od 22:0 na 3. mjestu.
POTPIS !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 20:05

vrebac86 je napisao/la:ZASTO NE KRIVITI SARAJVEO I MOSTAR??? netrebaju se Zeljo i Velez izvlaciti na ovo tipa , niste mogli dati gola, imate 18 poraza, itd itd, kao eto Gosk, Slavija, Leotar,su velesile u fudbalu pa sad sad ispada Sloboda jer da je netko drugi ispao umjesto Slobode bilo bi isto ispravno jer sve je to u pet deka, i ovdje su Zeljo i Velez ODLUCIVALI TKO ISPADA, a ne Sloboda!

onda je i Sarajevo odlučivalo ...ej znaš da je u jeku borbe za Europu Sarajevo na Koševu izgubilo od Goška?

ako je mogao dobiti Sarajevo na Koševu zašto nije i Veleža u Vrapčićima ...uostalom , mislim da je Velež u nastavku prvenstva kući dobio samo 2 utakmice ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 maj 2012, 20:06

VolimTz je napisao/la:
Misliš da se neće sada izaći na ulice !?
Ubijeđen sam u to da se ništa neće promijeniti ... čak i naredne sezone, ako uđemo ponovo u premier ligu, to će biti zato što ćemo kupiti dovoljan broj utakmica a ne zato što će se uložiti pare u ekipu, infrastrukturu, omladinske pogone i sl.

Narod neće reagovati zato što je navikao tako ... možda reaguje skupina mladih s fukarama ali to je to. Ništa više od toga ne očekujem.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 maj 2012, 20:06

harry_90 je napisao/la:I neka mi neko jos kaze da je ovaj komitet za normalizaciju bolji od prethodnog saveza,isto je sve samo drugi ljudi su tu..CUJ TO LIGA NAM SE POBOLJSALA :lol: :lol:
Kralju moj prije par godina da je nekoj ekipi trebala pobjeda kući za ostanak a sudija dadne crveni domaćem igraču zbog prigovora objesili bi ga prečku- Jel imate kolektivnu amneziju ili se ne sjećate zbog godina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 20:06

VolimTz je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja se necu sloziti i reci da ste vi krivi, zasto, zato sto ste u zadnjih mjesec dana sve poduzeli da ostanete u ligu, prisavelu su se price da vam je GOSK prodao jer nece da igra ligu i slicno. Prodani ste i tu sva prica zavrsava. Mnogi znaju da simpatisem Zelju, a i Velez, no budimo realni. Ovdje je sve nakardno, nikad necemo izaci iz ovog gliba, ni u fudbalu, ali ni kao drustvo u cijelini. Mogu se svi nasladjivati, no ako smo realni, istinu znamo.

Bundes: Koln Bayern 1:4, posljednje kolo Bayernu ne treba ni za sta, ali je kvalitetniji i salje Jarceve u nizi rang.
Premier: Stoke - Bolton 2:2, posljednje kolo, Bolton s pobjedom ostaje, ovi, ni gore ni dole, ali...
Primera: Deportivo - Valencia 0:2, prosla sezona posljednje kolo, Depor s pobjedom ostaje, Valecia je s porazom od 22:0 na 3. mjestu.
POTPIS !!!
POTPIS!!!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 23 maj 2012, 20:06

Visoka cijena je plaćena a to je odlazak u 1. ligu FBiH da bi se grobari FK Sloboda konačni istjerali iz Rudarske 2:
Bahrudin Bajramović predsjednik Skupštine, Ekrem Ibrić sekretar, Adem Šabović ´´menadžer, ´´trener´´ Ibrahim Crnkić, ´´legende´´ Kluba Lica, Šećer, Meske i kompletna Skupština FK Slobode koja je gora od najgorih pijačara na Maloj pijaci.
Zahiroviću i Ibrakoviću kapa dole, dva čovjeka ipak ne mogu spasiti ono što se uništava preko deset godina!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 maj 2012, 20:07

VolimTz je napisao/la:

POTPIS !!!
Sastav Bayena iz zadnjeg kola Lige šampiona kada su išli u goste Manchester Sitiju, znaci gotovo totalno druga ekipa, s Buttom na golu, par ovih iz odbrane standardnih igralo, bez RIberija, Gomeza, Robena, a direktno tim porazom od Sitija mogao je Napoli ispasti iz Lige sampiona da nije dobio u Viljarealu.......znaci super jaki Bayern, ide u goste Sitiju, i zaboli ga gola k.arina jel treba nekom nešto, već odmara svoje igrače i lagano igra tekmu i na kraju izgubi......recite mi da to nije veliki klub, jok vi ste veliki, šatro moralisti, BArcelona je prošle sezone s C timom išla negdje u goste, svi to rade, a šatro mi smo šupci i mali klub što nakon slavlja do 8 ujutro u ponedjeljak ne odigramo dva dana kasnije apsolutno nebitnu tekmu na nož i ne izbacimo Leotar iz lige.Ne pije ta prica vode...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 23 maj 2012, 20:07

vrebac86 je napisao/la:ZASTO NE KRIVITI SARAJVEO I MOSTAR??? netrebaju se Zeljo i Velez izvlaciti na ovo tipa , niste mogli dati gola, imate 18 poraza, itd itd, kao eto Gosk, Slavija, Leotar,su velesile u fudbalu pa sad sad ispada Sloboda jer da je netko drugi ispao umjesto Slobode bilo bi isto ispravno jer sve je to u pet deka, i ovdje su Zeljo i Velez ODLUCIVALI TKO ISPADA, a ne Sloboda!

Zato što je Velež prodao za vagon uglja utakmicu Gabeli. Fuj

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 20:07

L'Avvocato je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Misliš da se neće sada izaći na ulice !?
Ubijeđen sam u to da se ništa neće promijeniti ... čak i naredne sezone, ako uđemo ponovo u premier ligu, to će biti zato što ćemo kupiti dovoljan broj utakmica a ne zato što će se uložiti pare u ekipu, infrastrukturu, omladinske pogone i sl.

Narod neće reagovati zato što je navikao tako ... možda reaguje skupina mladih s fukarama ali to je to. Ništa više od toga ne očekujem.
Pa et makar ćemo vidjeti koliko će Jasmin predizbornih skupova uspješno održati.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 20:08

FCS je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:I neka mi neko jos kaze da je ovaj komitet za normalizaciju bolji od prethodnog saveza,isto je sve samo drugi ljudi su tu..CUJ TO LIGA NAM SE POBOLJSALA :lol: :lol:
Kralju moj prije par godina da je nekoj ekipi trebala pobjeda kući za ostanak a sudija dadne crveni domaćem igraču zbog prigovora objesili bi ga prečku- Jel imate kolektivnu amneziju ili se ne sjećate zbog godina
Dao je zato Slobodinom crveni! Zbog cega?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 maj 2012, 20:09

Jeste li imali dobro suđenje

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 20:09

Joj kad citam postove ispao Juve,Parma,River Plate,Koln i ostali kur.cevi.. Zaboli me za njima sto su ispali mene vise zanima moj klub..

Nama je sad najbitnije da sacuvamo Zahirovica,Ibrakovica i ove momke na okupu,da vidim ko ce imati obraza napustit klub u ovom trenutku ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 20:10

SilaNebeska96 je napisao/la:

Zato što je Velež prodao za vagon uglja utakmicu Gabeli. Fuj
zajebo si se ..vama su Banovići platili u uglju ...zaboravio si ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.