pobijedili smo vas. ispadate iz lige abd da vas vise ne gledamo

Moderator/ica: GracanicaAA
To Kladušani bih ja izbacio iz upotrebe, bez obzira je li pravilno ili ne, jer se stotinama godina sam narod nazivao Kladuščanima i to čisto iz razloga jer je tako lakše i prirodnije (zbog mjesta tvorbe "š" i "č"). Ta standardizacija jezika ima mnogo negativnih strana, npr. nekad se u cijeloj Bosni koristilo ikavsko nariječje, sad je ostao samo u selima Krajine i Duvanjskog polja.Namiks je napisao/la:Kladuščanima ih zovu nepismeni.Emir93 je napisao/la:jbg seljakluk ili ne tako ti je to.
ko vas jos zove Kladuščanima da mi je znati? za vas postoji specificno ime koje sam spomenuo gore![]()
sretno vam u kantonalnoj ako ispadnete
Pismeni ih nazivaju Kladušanima.
ma dobro je jbg kad vidis kakvo je vrijeme ali opet mogli smo ih pobijediti..SilaNebeska96 je napisao/la:Unis 0-0 Jedinstvo. :///
kako će te pobijediti orašje pa da Krajišnik ostaneEmir93 je napisao/la:ma dobro je jbg kad vidis kakvo je vrijeme ali opet mogli smo ih pobijediti..SilaNebeska96 je napisao/la:Unis 0-0 Jedinstvo. :///
nema veze .. sljedece kolo kod kuce pobijedimo Orasje i to je to hehe
a i ja sve nesto kontam jbg...Liverpool.F.C je napisao/la:kako će te pobijediti orašje pa da Krajišnik ostaneEmir93 je napisao/la:ma dobro je jbg kad vidis kakvo je vrijeme ali opet mogli smo ih pobijediti..SilaNebeska96 je napisao/la:Unis 0-0 Jedinstvo. :///
nema veze .. sljedece kolo kod kuce pobijedimo Orasje i to je to hehe
slazem se sa tobom u potpunosti... ovi igraci sto su sad u klubu su vecinom po 20-ak godina , stvarno mlada ekipa jedino macak je star ko grcka ali je kralj ,igra srcem za Jedinstvo ..unavita je napisao/la:Kolega promjene su se desile ove sezone,gdje sve rastjerano,novijl ljudi u i oko kluba,izmjenjen sav igracki kadar i cilj je bio samo ostati u ovoj ligi,jer je klub po meni stao na"zdrave"noge,a za iducu sezonu ja bih bio prezadovoljan samo da se zadrze oni igraci koji nesto valjaju,a de se dovedu adekvatna pojacanja na pozicijama koje skripe,po meni prvo jednog pravog napadaca pa ostalo
unavita je napisao/la:Kolega promjene su se desile ove sezone,gdje sve rastjerano,novijl ljudi u i oko kluba,izmjenjen sav igracki kadar i cilj je bio samo ostati u ovoj ligi,jer je klub po meni stao na"zdrave"noge,a za iducu sezonu ja bih bio prezadovoljan samo da se zadrze oni igraci koji nesto valjaju,a de se dovedu adekvatna pojacanja na pozicijama koje skripe,po meni prvo jednog pravog napadaca pa ostalo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.