FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 maj 2012, 19:40

Sljedece sezone u Banovice, Gracanicu, i Lukavac na derbi TK u 1 ligi FBiH, nadam se da cete se prije vratit u PL.
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 23 maj 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 19:40

MakeTZ je napisao/la:[youtube][/youtube]
To je to...

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 23 maj 2012, 19:41

Zao mi je Slobode. Iskreno. Dugo nisam pisao na ovim forumima ali poslije ovog sam morao. Nije ovo prvi put Zeljeznicaru da ovo radi. Nama je to uradio sa Zepcem ali mi smo se digli i pokazali da smo jedan od najvecih klubova u drzavi. To i vama zelim. Dok je ovakvih klubova poput Zeljeznicara nema napredka. Fuuuuj. Iskreno im zelim Izraelce u kvalifikacijama ove sezone. Onda neka pokazu mogu li se nositi sa tim klubovima. Mi smo ih uspjeli pobjediti oni sumljam. Neka je njima ostala filijala Slavija a Sirokom GOSK i super. Sezonu odmah pocinju sa 6 bodova. Liga bez briga. Tako samnponosan na Borac. Nadam se da cete i vi vrlo brzo postati ponosni na svoju Slobodu i da cemo uskoro odstraniti ovaj zeljeznicar i postaviti ga na mjesto u cetvrtu ligu pa neka se opamete.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 19:41

SaltBoY je napisao/la:Sad ste pokazali svoje pravlo lice Sarajevo , Mostar BRAVO . Draze vam je sto su ostali Slavija ili GOSK, jos imate obraza pa dolazite ovdje i prozivate ............
Stavi u grb u crveno i crno !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 maj 2012, 19:41

Ako budete pametni i složni iz ovoga ćete profitirati. Godinama se borite za opstanak i jedva preživljavate i polako ste dizali ruke od kluba. Šta znači još jedna sezona u borbi za oipstanak-ništa.Ako se u tuzli voli sloboda onda je sada trenutak da se to pokaže. Pred lokalne izbore pritisak da se izgradi stadion a onda kada se vratite u premier ligu da budete ono što trebate biti međ u 5-6 ekipa. Pozdrav :cry:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 maj 2012, 19:42

Podrska braci, ne postoje rijeci koje bi opisale moju zalost za Slobodom :( . Nije ni kod nas nista bolje, ako vako nastave, iduce sezone mi smo sljedeci. Hvala Vam na korektnosti, na uvijek fer i korektnoj igri protiv nas. Kad god sam bio u Tz sto privatno, sto na tekmi, ljudi su me uvijek ekstra docekali. Bas zbog tih ljudi, zbog Tuzlaka, Sloboda nije zasluzila da ispadne. Bilo kako bilo, zelim Vam da se ekspresno vratite tamo gdje ime FK "Sloboda" i pripada, u najjaci rang takmicenja!

Sretno u nastavku, lp Dushi !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:42

da se razumijemo. Sloboda je uglavnom sama sebi kriva, zato što je ispala. previše se toga lošega dogodilo oko kluba. al' ja znam da kad je bila upitna utakmica Čelik-Orašje, a tad je bio u pitanju opstanak ili Velež ili Orašje Čelik je glat dobio Orašje. nažalost nemaju svi isti osjećaj vrijednosti...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 23 maj 2012, 19:43

Realno, iz lige su ispale dvije najslabije ekipe. Ja kažem, ljudski je griješiti, ali te greške ne treba ''svaljivati'' na nekog drugog, Bože moj...Rezimirajte malo cijelu sezonu, pa ćete shvatiti, ispast ce da vam je svaka ekipa PL kriva zato što ste vi ispali, a kvalitet vaše nije ni bitan...smiješno!!!

Iskreno, nadam se da ćete se malo urazumiti !!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 19:43

ma niko ne govori da najveci krvci nismo mi , da ovo nije zasluzeno ispadanje ali govori se i o necem drugom..o tome kakvi su ti "nasi", ti sportski "prijatelji" itd itd..znamo mi Tuzlaci ko je najveci krivac i to ce se na izborima njima vratit , ali se potvrdilo i nesto sto se isto tako dugo zna, da ako su ovo "nasi" i ako su nam to "prijatelji" bolje i nemati nikog ...

zbog Veleza i Bijelog Brijega smo bojkotovali zajednicku ligu kad se prvi put trebala igrati zavrsnica, a bili bi prvaci milion %. Zeljo me nije izenenadio, oni i njihovo postenje su bajke odavno...ali eto kako god veliki broj ljudi nikad vise nece biti dobrodosao u Tuzlu i na Tusanj, valjda je vrijedilo.

sta je ova premijer liga da ne mozemo podnijeti ako treba i par sezona izvan nje, sra.nje tesko je ova liga, ako stvari krenu na bolje i ocistimo svoju avliju dobro ce to doci , reorganizujemo klub-nista ne gubimo. saznali smo bar dosta toga o postenju ovih "nasih", al opet svako svoje pusta pa tako i Zeljo i Velez.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 maj 2012, 19:45

U 30 kola ste osovjili 32 boda, i u 30 tekmi 23 gola dati i neko vam kriv, kako vas nije stid? Nadjite kirvca u sebi, i nadjite prave ljude i igrace koji igraju za svoj klub!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

High

Post Postao/la High » 23 maj 2012, 19:45

Možda su se Tuzlaci kasno trznuli, vjerujem da je njima najgore. Krivo mi je zbog Tuzle, Tuzlaka i Slobode, kao respektabilnog kluba iz istog grada. Biće neobično bez vas, želim što brži povratak u Premijer ligu. Nemojte biti idioti i smijati se tuđom nesreći, ovo isto čeka gotovo sve klubove u BiH ako dopuste sebi bilo kakav sitni propust, opuste se, i padnu u krizu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 23 maj 2012, 19:46

boccaccio je napisao/la:Meni je licno iskreno zao sto se ovo desilo.Tuzan sam jer je Sloboda uvijek bila veliki klub.Medjutim,ne ulazeci u druge utakmice a gledajuci ovu vasu tekmu sa Slavijom,gdje ste imali odlicno,apsolutno odlicno sudjenje i sve sto je trebalo to je da ne izgubite dva razlike i to je spas.I desava se da niste ni pogledali na protivnicki gol.Slavija je izdominirala i sasvim zasluzeno pobijedila.I sta sada? Pa imali ste sve u svojim nogama do prije ovog meca.Optuzivati Zelju koji je otisao da odigra rekreativno utakmicu ili Veleza koji nije imao nikakvih ambicija zbog vase katastrofalne igre danas je meni potpuno nevjerovatno.
Zar je moguce da ste danas mogli odigrati ovako lose ? I drugi vam krivi ?
Ne mogu da vjerujem.Jos jednom iskreno mi je zao i nadam se da cete vec sljedece sezone doci u najbolji rang,jer vi ste veliki klub.Nazalost,po svemu prikazanom na terenu ove sezone,vi ste ekipa koja sasvim zasluzeno ispada.Ne bi bilo fer da je Slavija danas ispala kada je evidentno da su mnogo bolja ekipa na terenu.Za Gosk i Leotar necu da komentarisem iz prostog razloga jer ste vi danas morali i mogli izgubiti samo jedan razlike i da vas nije briga za ostale.I kada to propustite,onda nemojte pljuvati na druge.Zao mi je stvarno!
E ovako nekako. Nema se tu šta dodati. I meni je žao što je jedan velikan kao Sloboda morao ispasti. Meni lično su najdraži klubovi u Bosni i Hercegovini Željo, Velež i Sloboda. Sloboda je ja mislim i najstariji od ova tri kluba, radnički klub sa bogatom istorijom, osvajač kupa Jugoslavije i jedanput i trećeg mjesta jake Jugoslavenske lige. Ja želim da se Sloboda što prije vrati u Premijer Ligu i da se bori za mjesta koja vode u Evropu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 19:46

Bar nas nije sramota!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 19:47

ajde ljudi ohladite , i ovo će se juče zvati tako da suvišno trošite nerve i energiju ..znam da je teško navijačima Slobode al ako ćemo realno Sloboda je sama sebi kriva.... maltene cijelu sezonu je u velikoj krizi i vapaji iz grada soli su se konstantno čuli u medijima ...ako nije grad Tuzla smogla snage da za svo to vrijeme iznađe rješenje i izvuče taj klub koji je dio BH fudbalske istorije tj. spasi ga od ispadanja onda je realno bilo iluzorno očekivati da će ga spašavati neko drugi ..

probajte se organizovat , i vratit sljedeće sezone natrag ...jači , bolji nego ikad !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 maj 2012, 19:47

Argentina je napisao/la:U 30 kola ste osovjili 32 boda, i u 30 tekmi 23 gola dati i neko vam kriv, kako vas nije stid? Nadjite kirvca u sebi, i nadjite prave ljude i igrace koji igraju za svoj klub!
Nije stvar u tome,nego da je Velez pustio Gabelu NAMJERNO!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 23 maj 2012, 19:47

Ti kazes da ce se nama vratiti kad tad, mozda se bas vama vraca sada sve!!

Ptajte sada onog vaseg zolotica kako se sada osjeca, a nama se smijao na grbavici i rugao!
zao mi je iskreno, ali izgleda da ima boga za sve i za markale i za sve.
AMAR AMAR OSIM OSIM

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 19:48

Probisvjet je napisao/la:Bar nas nije sramota!
Baš nas nije sramota
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 maj 2012, 19:48

Dobro nam došli ponovo u Banoviće ! ;)
1947!

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 23 maj 2012, 19:48

no rules je napisao/la:
silver78 je napisao/la:Kakav grad takav sport,nazalost Tuzla vise nema prvoligasa ni u jednom sportu.Sami smo krivi nazalost.
Sramota je velika za moju Slobodu ovo sto se desilo danas.
Prije par dana velika euforija i svi nesto hoce kao da pomognu Slobodi,pun Tusanj,premijer kantona,otpisuju se dugovi i ostalo.
E pa sad ce se vidjeti ko ce stati uz Slobodu i ko su pravi prijatelji ovog kluba.
Svima koji misle dobro Slobodi hvala.
nemoguće da Tz nema više Prvoligaša u kolektivnim sportovima :o

- Trebate gradonačelniku zaprijetiti da u roku 1 godinu dana napravi stadion što je obećao ...kako bi se Sloboda mogla vratiti veća i jača sa svojim mladim igračima koji su vazda u vrhu BH fudbala !
Nazalost je tako Sloboda Solana je neprimjetno dotakla dno posto rukomet i nije toliko popularan kao nekad.Znamo sta se desilo Diti a evo sad i FK Sloboda druga liga.Nema se vise sta otici gledati u Tuzli nazalost.
Sami smo krivi e sada traziti krivce u Sarajevu i Mostaru je krajnje neozbiljno,zaista smo sami sebi krivi.
A da su sarajlice supci jesu i oduvijek su bili tako je oduvijek i tako ce uvijek biti i tako misli svaki pravi Tuzlak!!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 23 maj 2012, 19:48

Od 30 utakmica u sezoni, izgubili cak 18...

Na kraju ne predju centra u UTAKMICI OPSTANKA...

I onda Zeljo kriv? Velez kriv? Komitet kriv?

:roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.