mor nisi mi odgovorio bola za onaj post od prije utakmice ?MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ma ne znam ni koji q sam ista pisao.
Velezu svi dugujete, nemate mu sta prigovarati sigurno, i ovo nije bila tekma protiv Slobode, nego se desilo pa izgubili.
Zdra'o!
Velezu svi dugujete, nemate mu sta prigovarati sigurno, i ovo nije bila tekma protiv Slobode, nego se desilo pa izgubili.
Zdra'o!
Zadnja izmjena: Chicks, dana/u 23 maj 2012, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
U toj posrranoj ligi postoji jedan possran klub koji vise nije sigurno dobrodoso u Zenicu i Tuzlu. Eto ti Gabela pa slavite...MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.BlueTiger je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Pitaru ne seri molim te! Eto ziv bio, dok ste vi prvih par kola vodili i derali ligom, ta vam je liga bila najbolja na svijetu, sada kada drugi pobjeduju, neki tuguju, liga vam kurcu ne valja (nazivate je saban liga), jer meda ne mozete. Olimpic za klasu bolji od vas, pa eto opet vi igrate EL. kako, sta? Zato molim te, puste se tih teorija zavjera, kako je sve ****. Imas teren, dokazi i zavrseno!BlueTiger je napisao/la: Ja sam navijač Sarajeva i realan sam.Danas je Sarajevo dogovorilo tekmu sa Borcem.Liga je neviđeni cirkus.Hvala Velezu sto nije znao cijeniti ono što je Ibraković napravio za klub.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža blokirali upravu i igrače u svlačionici
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u razmaku od dva minuta u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u razmaku od dva minuta u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima
-
- Kontakt:
Navijacima veleza se an tusnju pjevalo ustaske picke......
Nije red army kriv ako je tekma prodata.....
Sta ste ocekivali da velez gine za vas na terenu,a vi u lukavci dokazujete da trebate ispast....
Sve u svemu BMK
Nije red army kriv ako je tekma prodata.....
Sta ste ocekivali da velez gine za vas na terenu,a vi u lukavci dokazujete da trebate ispast....
Sve u svemu BMK

Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon. 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu?Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon.
Who dares, wins !
ajde ljudi ohladite , i ovo će se juče zvati tako da suvišno trošite nerve i energiju ..znam da je teško navijačima Slobode al ako ćemo realno Sloboda je sama sebi kriva.... maltene cijelu sezonu je u velikoj krizi i vapaji iz grada soli su se konstantno čuli u medijima ...ako nije grad Tuzla smogla snage da za svo to vrijeme iznađe rješenje i izvuče taj klub koji je dio BH fudbalske istorije tj. spasi ga od ispadanja onda je realno bilo iluzorno očekivati da će ga spašavati neko drugi ..
probajte se organizovat , i vratit sljedeće sezone natrag ...jači , bolji nego ikad !
probajte se organizovat , i vratit sljedeće sezone natrag ...jači , bolji nego ikad !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
u namjmanju ruku diskutabilan preokret
SRAMOTA

SRAMOTA

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.BlueTiger je napisao/la:Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu?Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.![]()
![]()
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdjeNeToBoLa je napisao/la:Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon.

Samo jedan klub Velež Mostar
Dokaz? Covjece pa nasi igraci nisu imali morala igrati protiv Kozare? Je li to tebi jasno upste, a da danas trce i ginu protiv nekog Leotara? Dajte ljudi, stvarno nekada pretjerujete u izjavama. Lako je reci da je nastimano, ali ajde da vidimo te dokaze? KOD NAS U OVOJ **** DRZAVI OCIGLENO RIJECI POSTALE JACE OD DJELA!FRANK RIBERY je napisao/la:Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.BlueTiger je napisao/la:Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu?Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.![]()
![]()
![]()
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
NIkad kluba od Veleza 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
8,5 KMharry_90 je napisao/la:Koliko kosta mostarski ponos ?
zasto namjesteno, kad ovaj velez moze svak da pobjedi 

zašto? ja da pišem laži, pa nešto recite. kad Pasha bude lagao onda recite.Adnel je napisao/la:Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdjeNeToBoLa je napisao/la:Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon.,imas svoju temu pa tamo lozi Pasha majstore
Čelik - Orašje, pobjeda Čelika i tu se svaka priča završava.....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Gledaj, izgledalo mi je kao klasična mostarska priča prije svake "viđenije" utakmice i to priča koja obično bude šupljak. Ovaj put nije bio šupljak je.biga. Volio bih da smo se izdigli iz ovog posranog BH mentaliteta i odigrali pošteno i dobili, bez obzira ko je preko puta ili kome bi išlo u korist (makar i toj Slobodi koju svaki veležovac manje više mrzi). S druge strane kada vidim da ovdje dolaze i komentarišu likovi koij navijaju za klubove koji rade identične stvari kao mi danas (čitaj i Sloboda protiv GOŠKa) i usput morališu, e onda mi dođe pun klinac svega i kažem "eto vas tamo". Na kraju krajeva i mi smo prošli i gore stvari.brato brato je napisao/la:mor nisi mi odgovorio bola za onaj post od prije utakmice ?MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
bparena je napisao/la:U toj posrranoj ligi postoji jedan possran klub koji vise nije sigurno dobrodoso u Zenicu i Tuzlu. Eto ti Gabela pa slavite...MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
Plaho ćeš nas zaje.bat jer nismo dobrodošli gore

EDIT: I da dodam, Slobodi želim iskreno da se što prije vrati u premijer ligu.
Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.