FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

masinovodja
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la masinovodja » 23 maj 2012, 19:34

Kao da Zejeznicar nebi volio da su u ligi klubovi iz velikih gradova, koji igraju na velikim stadionima i gdje ima puno publike...

ali ako imas ove gore uslove,ocekuje se da mozes da pobjedis hebenu Slaviju i da igras fudbal, a ne da ko pi*** cekas kako drugi nizerazredni klubovi igraju.

I nemojte prijetit, glupo zvucite, zadnji put ste popili 4:0, polako ba...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 maj 2012, 19:34

harry_90 je napisao/la:Za kaznu ove sve igraci sacuvati za narednu sezonu,doveli su je u drugu ligu,neka je sad vracaju u premier ligu !

Nismo zasluzili da ostanemo igrama,ali da gosk koji nije nista pokazao u vrapcicima dodje do dva gola u dvije minute,da gosti u trebinju prekidaju niz bez poraza.. NEKA STE IZBACILI SLOBODU,ALI VRATIT CE VAM SE KAD TAD !

Molim Boga da nas ne ugase kao sto su uradili sa KK Sloboda Dite !
E ovo što si boldirao crvenom bojom ti je na mjestu. A nisu krivi vam toliko drugi klubovi. Pa igrači su trebali danas ginuti i dati taj jedan hebeni gol a ne šetati se po terenu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2012, 19:34

cera1 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???
pa dobro, jedan su od nasih najvecih sportskih kolektiva...al eto, nek nisu nista u fudbalu uspjeli napraviti u svojoj historiji, zar normalnom, "pravom" Bosancu moze biti drago sto je sloboda ispala, a hrvatski i srpski klub ostao u ligi ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 maj 2012, 19:34

E moji tuzlaci,lijepo sam vam govorio da se ne uzdate u željezničar i njihovo "poštenje".Ja kad sam vam trubio da su to ljigavci vi ste ih branili.Eto,sad ste i vi osjetili na svojoj koži kakav hinjaluk kod njih vlada.Lagano dali guze u trebinju za 6 bodova u sljedecoj sezoni.Šibicarska posla,nije lako s takvima.Hinje...Velež me neprijatno iznenadio...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 maj 2012, 19:35

[youtube][/youtube]

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 23 maj 2012, 19:35

To je taj naš pogani mentalitet: Uvijek je neko drugi kriv!

Ostaje veliki žal što napuštate premijer ligu, ali bez vas liga neće biti ništa lošija. Priznajte sebi da ste ove godine uz Kozaru i bili najlošiji, tako da nemojte tražiti krivca kod drugih, nego isključivo u svojim redovima. Ne mogu da shvatim, igrate utakmicu sezone, tri klizeća starta vaši igrači nisu napravili u ovoj utakmici, borbenosti, želje, htjenja i zalaganja ni na vidiku, a imali ste sve u svojim nogama u današnjoj utakmici, nažalost niste mogli, htjeli.... ljudi su jedonstavno bolji. Pozivate se na loš igrački kadar, pa to je i razlog zašto ispadate, jednostavno slabi ste. Krivite Želju, ljudi osvojili dvije titule u 3 dana, emocionalno ispražnjeni, bez motiva, u glavi već na odmoru, da zapinju u Trebinju, od čega im je to, ali da su pustili vjerujem da nisu. Sa druge strane Velež je možda i mene začudio, ali kada igraš utakmicu koja ništa ne zači, pred skoro praznim tribinama, a protivnik ti takav da će gristi, boriti se, i više željeti pobjedu, onda i to ne čudi, da izgubiš. Ista stvar Široki - Olimpic, da ne bi penala, Široki nikad ne bi gol dao.
Želim vam sve najbolje i brz povratak u društvo najboljih, a ovo vam je možda i prilika da se stvari u i oko kluba u korijenu promjene, i ja vjerujem da ćete iz ovoga izaći samo jači.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 maj 2012, 19:36

Ne znam za vas ali ja cu opet na Tusanj. Ionako ne idem zbog kvalitete fudbala, jer realno da to gledamo ne bi nikad ni otiso. A srescemo se opet kad tad.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 23 maj 2012, 19:36

silver78 je napisao/la:Kakav grad takav sport,nazalost Tuzla vise nema prvoligasa ni u jednom sportu.Sami smo krivi nazalost.
Sramota je velika za moju Slobodu ovo sto se desilo danas.
Prije par dana velika euforija i svi nesto hoce kao da pomognu Slobodi,pun Tusanj,premijer kantona,otpisuju se dugovi i ostalo.
E pa sad ce se vidjeti ko ce stati uz Slobodu i ko su pravi prijatelji ovog kluba.
Svima koji misle dobro Slobodi hvala.
nemoguće da Tz nema više Prvoligaša u kolektivnim sportovima :o

- Trebate gradonačelniku zaprijetiti da u roku 1 godinu dana napravi stadion što je obećao ...kako bi se Sloboda mogla vratiti veća i jača sa svojim mladim igračima koji su vazda u vrhu BH fudbala !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 maj 2012, 19:36

Nista nebi rekao da je liga 10 ili 12 pa sa opstanak se bore recimo Borac, Sloboda, Celik, Velez, pa sad ispada Sloboda, onda stvarno netreba se nitko ljutiti , jer koji god klub da ispadne je steta , ali ovako ostaju neki Leotar i Gosk a ispada Sloboda? mislim ako neke logike ima onda Sloboda nije trebala ispasti! Fakat mi je zao ali znamo svi da veliki dio krivice snosi i sam KLub tako da :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 maj 2012, 19:37

TRUST je napisao/la:Braco Tuzlaci pustite sve nek se dobro ispusu i izezaju na nas racun i samo pamtite, volio bih kad ni jedan iskren navijac naredni par dana nebi nista napiso i kad se sve ovo raziđe da krenemo ponovo. Tuzla je uvijek bila najaca kad je najvise trebalo, bit ce i sad tako. U drugoj smo liki vjerovatno ispunjen san mnogih, pogotov onih virtuelnih navijaca Zelje i Sarajeva koji u zivotu nisi vidjeli stadion ni jednog od ova dva kluba. Doci ce i nase vrijeme polako samo sad trebamo sve na cvrstim temeljima radit. BIT CE MI ZANIMLJIVO SLEDECIH DANA KAD KOMPLEKSI PREMA TUZLI SVEMU TUZLANSKOM IZADE, POGOTOV OVIH STO U TUZLI STUDIRAJU BEZ TUZLE NEMOGU A MRZE JE MA STA CETE PACENICI.
ma ko mrzi Tuzlu o cemu pricas ba, pa nismo svi ostali krivi sto ste ispali, nego vi sami sebi :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 19:37

Argentina je napisao/la:Ja mislim da su Zeljo i Velez krivi sto Sloboda u odlucujucoj tekmi opuca dva puta, a nijednom u okvir gola, mozda je trebao doci Zeba ili Adilovic da zabiju gol za vas ???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 23 maj 2012, 19:37

Sad ste pokazali svoje pravlo lice Sarajevo , Mostar BRAVO . Draze vam je sto su ostali Slavija ili GOSK, jos imate obraza pa dolazite ovdje i prozivate ............

slika
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 19:38

MakeTZ je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 maj 2012, 19:38

nicaze_072 je napisao/la:
forza je napisao/la:pa ljudi sta je trebalo da Zeljo danas igra za Slobodu na Policama, gdje bi se noge lomile da smo pobijedili... Zelji nije trebalo i ovo je bio samo jaci trening (aa i zeljo nije imao neku volju da igra za vas, jer ste i vi zelju sprijecili u borbi za prvaka prosle godine ) ... Leotaru je trebalo za opstanak i mislim da se nemate pravo ljutiti ni na Velez ni na Zelju, nego na svoje igrace koji su uputili jedan jedini sut u 90 minuta ... tako da, puno srece Vam zelim i aBd da se vratite jos jaci ... ;)

P.S i ovi zenicani nek prestanu palamudit bezze o nekom bratstvu i slicnim s*anjima ...
seljo je trebao odigrati za ime, renome i da dokaze da je isplivao iz ovog sivila zvanog premijer liga. Seljo je ustvari jedna obicna primitivno-koruptivna ekipica koja do titula dolazi jer Babo na sudjenje pazi...

Danas ste imali sansu pokazati velicini ali pokazali ste sav papanluk sto smo mi i u ostalom znali...
Šta trebao je da igra za ime a vi da se šetate po terenu. Neka se željinim igračima lome noge a vaše neka se čuvaju za modnih pisti. Budite realni i komentirajte današnju utakmicu sa Slavijom.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 23 maj 2012, 19:38

Bolje da se Sloboda ne vraca u ligu, jer kad se liga bude skracivala ponovo ce ispasti... :lol:

RSBL
Kontakt:

Post Postao/la RSBL » 23 maj 2012, 19:39

@VolimTZ
Sta si ti ocekivao? :mrgreen: Srbujete po BL i onda bi bodove od brace Bosnjaka? Da to nije malo licemjerno :mrgreen:
A opet mi je u neku ruku i zao sto idete. Nama ste uvijek davali guze, dok ste protiv Sarajlija maximalno napaljeni ulazili u utakmicu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2012, 19:39

Drzava Tuzla :lol: molim ? :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 19:39

VAM je napisao/la:E moji tuzlaci,lijepo sam vam govorio da se ne uzdate u željezničar i njihovo "poštenje".Ja kad sam vam trubio da su to ljigavci vi ste ih branili.Eto,sad ste i vi osjetili na svojoj koži kakav hinjaluk kod njih vlada.Lagano dali guze u trebinju za 6 bodova u sljedecoj sezoni.Šibicarska posla,nije lako s takvima.Hinje...Velež me neprijatno iznenadio...
Niko njih nije branio, znali smo da su hinje i govorili smo da ce pustiti Seljo pustiti Leotar!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 maj 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 maj 2012, 19:40

SaltBoY je napisao/la:Sad ste pokazali svoje pravlo lice Sarajevo , Mostar BRAVO . Draze vam je sto su ostali Slavija ili GOSK, jos imate obraza pa dolazite ovdje i prozivate ............

slika

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 23 maj 2012, 19:40

Nemojte kriviti Velez i Zeljeznicar, ne postoji klub u nasoj ligi koji nije u nekom momentu stimao tekmu, zato se okanite price. Sport u Tuzli je napusten, ostavljen kao siroce, on se gasi, kolektiv po kolektiv. Pravi navijaci Slobode nek izadju pred Imamovica i nek mu j*** sve redom, ranijim upravama koje su donijele ovu situaciju, jer sad krece velika borba za vas. Klubovi u ovakvoj situaciji zavrsavaju u kantonalnoj ligi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.