FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
šta se ima ko naslađivati, lično mi je svejedno skroz. meni je krivo zbog toga što je željo izgubio. al' ko je gledao tekmu slavija - sloboda, vidio je da igrači slobode samo što nisu janje okrenuli čekajući da im drugi obezbjede opstanak.
- Blek_Stena
- Kontakt:
+1Iskreno, ja sam vala razočaran što smo izgubili protiv Leotara koji je odron od ekipe i koji je imao 3 vezana poraza,i to jedan od njih protiv Zrinjskog kod kuće koji je preloš u finišu sezone..Pored toga smo prekinuli i taj niz od 35 utakmica bez poraza itd. itd...
Ne znam , ne mogu se oteti dojmu da ova liga neće nikad napredovati dok se ovakve stvari ne iskorijene.Za Velež se može 100% reći da su prodali utakmicu dok za nas ne znam šta da mislim,obezbjedili smo titulu,igrači nemaju više motiva i protiv Kozare im je bilo mrsko igrati, to se vidjelo ALI opet smo trebali bod uzeti dole kako god okreneš.
Ako smo dole pustili Leotaru, onda sam fakat razočaran kao navijač koji živi za ovaj klub i prema svim svojim navijačima je klub dužan da igra pošteno do kraja pa nek onda i izgubimo,nije problem.
O Slobodi nemam riječi fakat,gledao sam čitavu utakmicu i njihovi igrači ili nemaju baš nikakvog kvaliteta ili su se ponašali kao da su u sredini tabele.Oni na osnovu toga nemaju nikome ništa pričati i isključivi su krivci bez obzira na ostale utakmice ovog kola !Uglavnom Slobodi želim da se što prije vrate u Premier ligu ali da zasluže to i da otjeraju kretebe i grobare svog kluba !

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
- Kontakt:
to za jagnje si upravu,a i meni je vokri pravo sto smo izgubili,al eto desava se i najvecima.ChWilla je napisao/la:šta se ima ko naslađivati, lično mi je svejedno skroz. meni je krivo zbog toga što je željo izgubio. al' ko je gledao tekmu slavija - sloboda, vidio je da igrači slobode samo što nisu janje okrenuli čekajući da im drugi obezbjede opstanak.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Iako bi mnogi slavili naše ispadanje mislim da nema nikakvog razloga da mi slavimo nečije. Privatno, ja sam volio da je Sloboda ostala, draži su mi klub i to je to. A što se tiče priča o poštenju, za neke mi nikad nećemo biti pošteni, šta god da uradimo oni će naći način da to predstave u najgorem mogućem svjetlu. Tako da ne treba uopšte ni pokušavati nekome dokazivati bilo šta, nadam se da ćemo se već večeras vratiti pričama o Evropi i stadionu, kad se ova halabuka smiri.
Nego, ona tebela o nasoj kvalifikacijskoj grupi za Lp, je li uopste tacna?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
aa sto li se ovi zenicani javljaju ko da je celik ispao a ne sloboda ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ovo je Amar i nagovijestio u emisiji kod Nikoline. Ona ga je pitala šta misli o namještanju utakmica? A on je odgovorio da ako je to u interesu Želje da bi to uradio. Ne mogu sad da to tražim ali ima njegova izjava na youtube
- Blagoje Bratić
Ma naravno da mu se gadimo jer ih kantamo redovno,oni su po svemu sudeći sljedeći jer su puno brbljivi i vrijeđaju na tribinama,a to se ne zaboravlja. 

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nema potvrde, a u prilog tome da nije tačna ide i to da su uvršteni timovi koji još nisu osvojili prvenstva teoretski...BlueTiger je napisao/la:Nego, ona tebela o nasoj kvalifikacijskoj grupi za Lp, je li uopste tacna?
-
- Kontakt:
zenicane ignorisati i pustiti ih da uzivaju u svjezem zraku!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NA stranu današnja tekma Zeljo je zasluženo osvojio titulu.Nisam komšijama čestitao pa da to sad učinim.Svaka čast na prikazanoj igri.Amar je Murinho za trenere u našoj ligi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
nije nam trebao poraz, ali teško je bilo motivisati , pripremiti ekipu poslije slavlja u Nedelju, Ipak ova ekipa nema Muratovića, Muharemovića, bukija, da i poslije slavlja može pobjediti u gostima kao nekad (Sarajevo 3:2 na koševu mamurni). Mislim da danas u Trebinju teško bi pobijedili i da nam je trebalo. ali eto nizovi su da se ruše, a mi bi trebali srušiti Juventusov (bez poraza, ali više pobjeda) u narednoj sezoni. Sada treba realno podvući crtu i vidjeti gdje smo griješili (doduše rijetko) i još se bolje uigrati i ponoviti barem jedan trofej. biće teško.
Nasi danas sa 20% snage. Steta za niz, ali sta je tu je imali smo i mi svojih prilika.
Ah da, Sloboda ispade nasom "krivicom". Sta je reci nego - DaBogda se nikad ne vratili jer ne zasluzuju da budu premijerligas. Bolje bi odigrao FK Biser od njih. -
Duplu molit cu lijepo !
Ah da, Sloboda ispade nasom "krivicom". Sta je reci nego - DaBogda se nikad ne vratili jer ne zasluzuju da budu premijerligas. Bolje bi odigrao FK Biser od njih. -
Duplu molit cu lijepo !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Pa komsija ti meni rece da nisi pitar?FRANK RIBERY je napisao/la:NA stranu današnja tekma Zeljo je zasluženo osvojio titulu.Nisam komšijama čestitao pa da to sad učinim.Svaka čast na prikazanoj igri.Amar je Murinho za trenere u našoj ligi.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Moze li neko napisati nasih 11 koji su danas poceli?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Potpis.masinovodja je napisao/la:Nismo smjeli izgubit ovu utakmicu, bezveze sto smo pokvarili niz.
Medjutim, ako hocemo dobro BH fudbalu i ako hocemo kvalitetnu ligu, oni amateri iz Tuzle nisu ni zasluzili da igraju u PL.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NE pripadam toj grupaciji .JA sam nezavisni navijač i simpatizer.Kriminalaca mi je preko glave.BlueTiger je napisao/la:Pa komsija ti meni rece da nisi pitar?FRANK RIBERY je napisao/la:NA stranu današnja tekma Zeljo je zasluženo osvojio titulu.Nisam komšijama čestitao pa da to sad učinim.Svaka čast na prikazanoj igri.Amar je Murinho za trenere u našoj ligi.Da nisi mozda jedan od vukova!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Neki trebaju da shvate da nije lako otici u drugi grad i izbaciti domacina iz lige pred njihovim navijacima u utakmici koja ti nista ne znaci. To nije lako ni u Spaniji ni u Njemackoj a da ne pricam u ovoj nasoj kupus ligi. Vidjeli smo sta je bilo kada je Bayern nedavno "ogulio" Koln u gostima i samim tim ih izbacio iz lige ? Igraci su morali bjezati spasavajuci zivu glavu prije nego je sudija svirao kraj. I to je jos i neka EU, neki centar civilizacije. E sada se treba zamisliti sta bi bilo da se nesto slicno desi u nasoj ligi. Druga stvar, prosle sezone u zadnjem kolu Real pusti Zaragozu da pobjedi na Santiago Bernabeu 3:2 i sa ta tri boda ostadose u ligi. Nije se pravila neka prevalika "pompa" oko toga.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Bože sačuvaj, Velež izgubi u zadnje minute od GOŠKA niko ništa. Slobodi za opstanak je bilo dovoljno i poraz od 1:0. Halo poraz!!! Pa da su odigrali bunker ostali bi, ali ne naravno Željo je kriv što je sve osvojio i što se sprema za Evropu. Što nije pomogao braći muslimanima iz Tuzle. Pa što nisu sami sebi pomogli???? I kad već druge klubove omlažavaš, u Tz kad odeš na gostovanje moliš Boga da ti ne padne kamen od 10 t na galvu.bparena je napisao/la:Nije dobro sto nakon onolliko zasluzenih i velikih pobjeda danas izgubiste zajedno s Velezom kuci i sva ona mala sraanja od klubova ostatose a ispade Sloboda iz Tuzle. Lopta je okrugla i vi ste ranije dobili titulu, ali poslije Bihaca i Tuzla nam je out. Slava pameti ...Buu je napisao/la:Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja.
@arelino
nismo mi uhljupi vec mi zao sto Tuzla ispade nakon poraza Veleza kod kuce i vaseg poraza vise i ne znam od kad....
EVO CESTITAM ZELJI NA TITULI, GOSKU I LEOTARU I SLAVIJI NA OPSTANKU U LIGI. A TUZLU VISE NECEMO GLEDATI.
sramota ......
Željo šta god da uradi ovom našem narodu ne valja. Niko od vas nije bio u Trebinju ili Mostaru a seru nešto, a svi smo vidjeli Slobodu. Bori se za opstanak i mogla je sama odluciti o svojoj sudbini, ali ne naravno bolje da drugi se za njih bore.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.