FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 23 maj 2012, 19:05

Ma da, isti je poraz u Trebinju i blokirani par u Mostaru...
Dajte ne budite smiješni... Dobro su naši našli motiva da izađu na teren...
Sloboda nije zaslužila ni da se bori za opstanak, a ne da ostane i ja im takođe želim da nikad ne uđu u premijer ligu, a svi manijaci koji su išli tamo, znaju zbog čega!
ZBOGOM!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 maj 2012, 19:05

Ovo mi je najdrazi poraz Zelje ikad :D
FKŽ !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 23 maj 2012, 19:06

Žao mi samo što Sloboda ima najljepšeg trenera,onakav čovjek mora vodit ekipu u drugoj ligi,a bio je tako lijep i pametan,a kad odeš na gostovanje u Tuzlu,pa od onih njihovih navijača opstat ne možeš gore neg da odem u Beograd na gostovanje. ;)

old

Post Postao/la old » 23 maj 2012, 19:06

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... loge/80995" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 23 maj 2012, 19:06

DR.HOUSE je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Buu je napisao/la:Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja. :lol:
Nije dobro sto nakon onolliko zasluzenih i velikih pobjeda danas izgubiste zajedno s Velezom kuci i sva ona mala sraanja od klubova ostatose a ispade Sloboda iz Tuzle. Lopta je okrugla i vi ste ranije dobili titulu, ali poslije Bihaca i Tuzla nam je out. Slava pameti ...

@arelino
nismo mi uhljupi vec mi zao sto Tuzla ispade nakon poraza Veleza kod kuce i vaseg poraza vise i ne znam od kad....

EVO CESTITAM ZELJI NA TITULI, GOSKU I LEOTARU I SLAVIJI NA OPSTANKU U LIGI. A TUZLU VISE NECEMO GLEDATI.
sramota ...... :oops:
pa sta je tebi jel zeljo igrao protiv slavije ili sloboda evo ja sam gledao utakmicu slavija sloboda ,sloboda centra nije presla kako treba i slavija zasluzeno pobijedila
A što sramota? ? ? Pa da su zaslužili ostali bi, onako pravac prva liga i nek se tamo zadrže malo duže.....
Jer si JEDAN JEDINI...........

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 19:07

bagrcavi je napisao/la:Dok žalite Slobodu zapitajte se dali je ta ekipa zaslužila da igra u PLBiH i naredne sezone ? Oni su sebi potpisali ispadanje iz lige kada su izgubili od Rudara na Tušnju.Realno nisu imali kvaliteta, a to se danas i dokazalo.U utakmici sezone oni pređu centar 3 puta u 90 minuta, niti jedan udarac na go nisu imali.I čemu onda žalbe i kukanje ?
KAd smo kod tog da li su zasluzili ili ne sjeti se rezultata iz Gabele.Danas su odigrali očajno, ali su vjerovatno bili svjesni nakon 48. minute šta se sprema u zadnjem kolu.Na kraju je Čelik koji se naprodavao utakmica ove godine pokazao posteniji od većine (Nisu pustili utakmicu u Gabeli iako im je Gavran brat rođeni).Žalosno!
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 23 maj 2012, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 19:07

bagrcavi je napisao/la:Dok žalite Slobodu zapitajte se dali je ta ekipa zaslužila da igra u PLBiH i naredne sezone ? Oni su sebi potpisali ispadanje iz lige kada su izgubili od Rudara na Tušnju.Realno nisu imali kvaliteta, a to se danas i dokazalo.U utakmici sezone oni pređu centar 3 puta u 90 minuta, niti jedan udarac na go nisu imali.I čemu onda žalbe i kukanje ?
Sta da ti kazem drug, tim koji nije odradio pripreme a hoce da igra u PL. Tim, koji je nasao i stekao podrsku grada zadnja dva kola, nasao da se vadi na Zelji i Velezu! Sramotno je to, trebalo se ranije razsmiljati o spasavanju dupete svoga, ali to je nas balkanski mentalitet.

NOTE: Zao mi Olimpica sto nisu izborili evropu, daleko su bolji od pitara! Pih
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

TMXaller
Kontakt:

Post Postao/la TMXaller » 23 maj 2012, 19:07

Izgubili ste utakmicu bez ikakvog rezultatskog znacaja za vas! Izgubili ste u gostima! Izgubili ste od tima kojem su ocajnicki trebali bodovi! Izgubili ste igrajuci sa rezervnom formacijom! Kako vas nije stid? Amare odlazi!!
Zadnja izmjena: TMXaller, dana/u 23 maj 2012, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
FKŽ

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!

INTER!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 maj 2012, 19:08

bparena je napisao/la:
Buu je napisao/la:Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja. :lol:
Nije dobro sto nakon onolliko zasluzenih i velikih pobjeda danas izgubiste zajedno s Velezom kuci i sva ona mala sraanja od klubova ostatose a ispade Sloboda iz Tuzle. Lopta je okrugla i vi ste ranije dobili titulu, ali poslije Bihaca i Tuzla nam je out. Slava pameti ...

@arelino
nismo mi uhljupi vec mi zao sto Tuzla ispade nakon poraza Veleza kod kuce i vaseg poraza vise i ne znam od kad....

EVO CESTITAM ZELJI NA TITULI, GOSKU I LEOTARU I SLAVIJI NA OPSTANKU U LIGI. A TUZLU VISE NECEMO GLEDATI.
sramota ...... :oops:
Necu se s drugim raspravljat tebi cu pitanje postaviti, jer kako vidim tvrdis da smo mi "izbacili" Slobodu.
Sloboda u Lukavici igra odlucujucu utakmicu za opstanak, ima najbolju situaciju od svih pretendenata za ispadanje i ona ne predje centra kako treba ?
Nije im ni pobjeda potrebna vec minimalan poraz Slavija dobije crveni .... broj suteba nula posjed lopte 30% ...
necu dalje, kazes da si stariji onda znas da su sto se tice namjestanja gore svari radjene u neko "bolje" vrjeme ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 23 maj 2012, 19:08

Gledam na ovoj temi šta nas ima i još 500 gostiju,pa mi rušimo sve božje rekorde najposjećeniji dio foruma ovo je milina. :mrgreen:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 maj 2012, 19:08

HeavensWonder je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Ovo mi je najdrazi poraz Zelje ikad :D
Zamisli da mi Tuzlaci kazemo da mi je najdraze ikada sto su cetnici zapalili Grbavicu u ratu ???

Eto tako boli sto smo ispali, ali nema veze p.izdo prodana, doci ce vrijeme kad ces ti plakati, ali ja necu reci nek ti je, nek cu reci steta velikog kluba.

Zivio !!! 8-)
bilo bi mi vas zao, ali brate i nama su prosle godine trebali bodovi i vi dodjete na Grbavicu i poginete na terenu samo da nas dobijete
FKŽ !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 19:09

Zeljeznicar je novi sampion i osvajac kupa BiH !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 maj 2012, 19:09

Ma boli nas ki*a i za Tuzlu i za Slobodu.Uvijek su ovi iz Trebinja bili gospoda prema nama ,a ne kao vi primitivci.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 23 maj 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 23 maj 2012, 19:11

Elegant je napisao/la:Zeljeznicar je novi sampion i osvajac kupa BiH !
šampioneeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 19:11

FRANK RIBERY je napisao/la:
KAd smo kod tog da li su zasluzili ili ne sjeti se rezultata iz Gabele.Danas su odigrali očajno, ali su vjerovatno bili svjesni nakon 48. minute šta se sprema u zadnjem kolu.Na kraju je Čelik koji se naprodavao utakmica ove godine pokazao posteniji od većine (Nisu pustili utakmicu u Gabeli iako im je Gavran brat rođeni).Žalosno!
I tu utakmicu u Gabeli su kupili, jer po kvalitetu ne bi mogli ni GOŠK uzeti,ako te interesuje kako i za koliko novca javi mi se na pp.
DRUG NEBI TI PUNCA

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2012, 19:13

ja bi volio da je Leotar ispao i krivo mi je sto nismo izjednacili...ali isto gledao sal Slobodu protiv Slavije pa ono stvarno je za svaku osudu...2:0 gube i nista ne pokusavaju...cijelu utakmicu nisu presli centra...imaju slobodan udarac dvojica igraca u šesnestercu Slavije ceka ubacaj...Pa šta su ocekivali da ce drugi igrati za njih...

i da ovo je tema novog prvaka države :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 maj 2012, 19:14

Teorija vjerovatnoce kaze da bi pali kad-tad,meni je drago sto smo pali u ovako nebitnoj utakmici...Da skinemo teret niza pred Evropske utakmice.A ovi papci imaju mahanje realno sloboda se nema sta buniti,sami su sebi krivi.Uz kozaru su najlosiji tim lige u svim segmentima.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 maj 2012, 19:16

Sampioni osvajaci kupa uskoro evropa a neki u Hadzice na derbi.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 maj 2012, 19:16

ovdje nije rasprava o drugoligaskim timovima, ovdje je rasprava o osvajacu DUPLE KRUNE !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2012, 19:16

Nego sad valja opet niz nastaviti :D
Ono sto mi upada u oko :D jeste da Sarajevo kaska za nama 17 bodova :D pa ljudi moji 17 bodova ne meres da vjerujes :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.