Idemoo,Velež No1!
svaka čast polako, startali smo super!

Uvijek wolimo svoj klub,pozz Mostarcima i našoj čaršiji,gdje god bili

ima jarane i te kako svima je taj klub drag al samo sto navijaci veleza neznaju da uzvrate i nije im drag ni jedan drugi klub i zato dodze malo do svadze al hajd nece valjda na tom zamjeritThe_Target je napisao/la:Nisam znao da Velez ima ovoliko prijatelja, navijaca i simpatizera pa su svi pohrlili na ovu temu da bi ostavili komentar.
de mi samo navedi ko je to nama poklonio bodovemrzim_ulizice je napisao/la:vi niste duzni nama za colica nista vi ste duzni skoro svima sto niste prosle godine ispali iz lige sto su vam se poklanjali pred kraj bodovi tu ste ostali dosta duzni i sad sutite i vracajteStone Island je napisao/la:Neću reći da je naštimana ali mi smo ko dužni njima bili za Čolića koji se vratio u Velež iako ga je vezao ugovor za Čelik i za poštenu igru protiv Orašja u Zenici prošle sezone.O štimanju,pa Uprava nam je uvijek ista.Samo se ponekad jedan do dva čovjeka ubace ono da malo raju ohlade.A uvijek se isti pitaju...to i ćorav vidi !
@mrzim_ulizice:Mogao si na utakmicu doći,ako ništa,pa da vidiš utakmicu i da prokomentarišeš.Vidim da si veliki Robijaš...
Malo je neobično da igrač koji je dao 5 golova u 4 utakmice odjednom ne zna lopte zaštopati,gubi se u šesnaestercu kao da mu kompas treba,ne zna uposliti igrača a dotad iz nemogućih pozicija stvarao prilike i davao golove.
Penal je bio,i to nekoliko puta je ista scena bila s tom rukom,i tek nakon tih nekoliko puta sviran je penal.
Ali eto,ako je iko zaslužio taj poklon iz Vrapčića onda je to Čelik.
Mi se okrećemo sljedećem meču,poraza još nema i druga pozicija je tu.Idemo dalje !
lešinar je napisao/la:dočete i vi na red samo polako
antipolitikaa je napisao/la:Sramota ,ali toga u nasim klubovima ima na bacanje ,ej ali prijetit treneru koji je sam iskljucivo svojim znanjem doveo Veleza do 2. mjesta trenutno i koji radi volonterski ili po naski na crno,koji je ostavio Veleza u 1. ligi,koji je napunio stadione sirom bih svojim rezultatima,koji je nadasve gospodin covjek podmecu mu nasi balkanski primitivci klipove i ruse ga...majko mila pa do kad ce u nas sve biti naopako,treneru bi trebali dignit spomenik za ono sto dosad cini al eto uvjek ima neko zlo da se nađe!
antipolitikaa je napisao/la:Kad je utakmica Siroki - Velez?jel Bajram u nedjelju pa su zbog toga sve utakmice u subotu?Nisam siguran al cini mi se da ce Zrinjski SLoboda biti u 16h u subotu?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.