FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 18:55

Želji svaka čast na 29 odigranih kola u ligi.U zadnjem kolu su pokazali zasto je Komitet obično smeće kao i generacija sa Čolakovićem.Trebalo se pošteno odigrati pa nek ispadne onaj koji je zaslužio.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 maj 2012, 18:56

ne obracajte paznju na ove uhljupe sto namjerno komentarisu cuj bacili mrlju na ovakvu sezonu, ne trebamo mi spasavati druge klubove nek oni sami sebe spasavaju

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 maj 2012, 18:56

Dajte gol, spasite Slobodu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 maj 2012, 18:57

adoni je napisao/la:
Semper je napisao/la:Bacili smo mrlju na izuzetnu sezonu i stekli vječnog neprijatelja.
Zbog cega majke ti :o :o :o
Ma pusti suplju, kakva mrlja. Mi smo igrali koliko nam je trebalo.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 maj 2012, 18:57

FRANK RIBERY je napisao/la:Želji svaka čast na 29 odigranih kola u ligi.U zadnjem kolu su pokazali zasto je Komitet obično smeće kao i generacija sa Čolakovićem.Trebalo se pošteno odigrati pa nek ispadne onaj koji je zaslužio.
Sta nije posteno? Koliko je udaraca u okvir gola Slavije imala Sloboda? Ijedan, jedan? Pa ljudi su trebali samo da daju jedan go i ostali bi u PL ali oni nisu mogli NISTA. I onda im krivi drugi ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 18:58

arelinho je napisao/la:ne obracajte paznju na ove uhljupe sto namjerno komentarisu cuj bacili mrlju na ovakvu sezonu, ne trebamo mi spasavati druge klubove nek oni sami sebe spasavaju
Ako si mislio na mene onda si sam uhljup.Željo i Velez su prodali utakmice.Zeljo je jači bar tri klase od Leotara.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 23 maj 2012, 18:58

Sramota, namjesteno 100% .
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 maj 2012, 18:58

Totalno nebitna utakmica u Trebinju, naši odigrali samo zato što su morali.

Sloboda je zaslužila ispadanje, i lično im želim da se nikad ne vrate u PL.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 maj 2012, 18:58

adoni je napisao/la:
Semper je napisao/la:Bacili smo mrlju na izuzetnu sezonu i stekli vječnog neprijatelja.
Zbog cega majke ti :o :o :o
Ne može me niko ubjediti da sa ovakvom ekipom nismo mogli uzeti bod. Razlika u kvaliteti je velika.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 maj 2012, 18:59

FRANK RIBERY je napisao/la:
arelinho je napisao/la:ne obracajte paznju na ove uhljupe sto namjerno komentarisu cuj bacili mrlju na ovakvu sezonu, ne trebamo mi spasavati druge klubove nek oni sami sebe spasavaju
Ako si mislio na mene onda si sam uhljup.Željo i Velez su prodali utakmice.Zeljo je jači bar tri klase od Leotara.

al je osigurao titulu prije tri kola i danas odradio jedan jaci trening

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 maj 2012, 18:59

Koji smo papanluk od naroda, opet nas prozivaju iako je Velez kuci izgubio od ameterskog GOSKA , a Sloboda nije presla centra u utakmici sezone
Bem ti oavakav narod
Naravno da cemo izgubiti od Leotara, oni dole grizu ko ludi da izbore opstanak, znao sam da ce biti fasunga.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 18:59

Jači su i Borac i Sarajevo makar za klasu pa dole izgubiše 3:0 odnosno 2:0. Valjda smo mi trebali da dole igramo na nož pa da nam svima polome noge pred Evropu. Sloboda nije centra prešla 90 minuta, u tome je cijeli problem...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 maj 2012, 19:00

Jači je i Bayer od Mainza i Bor.Mon.,pa su gubili...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 19:00

Buu je napisao/la:Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja. :lol:
Nije dobro sto nakon onolliko zasluzenih i velikih pobjeda danas izgubiste zajedno s Velezom kuci i sva ona mala sraanja od klubova ostatose a ispade Sloboda iz Tuzle. Lopta je okrugla i vi ste ranije dobili titulu, ali poslije Bihaca i Tuzla nam je out. Slava pameti ...

@arelino
nismo mi uhljupi vec mi zao sto Tuzla ispade nakon poraza Veleza kod kuce i vaseg poraza vise i ne znam od kad....

EVO CESTITAM ZELJI NA TITULI, GOSKU I LEOTARU I SLAVIJI NA OPSTANKU U LIGI. A TUZLU VISE NECEMO GLEDATI.
sramota ...... :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 maj 2012, 19:02

Borac, Sloboda,... ko je slijedeći? :D
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 maj 2012, 19:02

ovo smo mi namjerno pustili jer nas je Sloboda prosle godine dobila na Grbavici kad su nam vodovi trebali za prvaka, u ovo sam 100 % ubjeđen

Sto se tice rezultata malo mi je drago sto smo prekinuli niz da se vise neopeterecujem time, a i svi zanju da smo igrali sa drugim timom.
FKŽ !

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 19:03

bparena je napisao/la:
Buu je napisao/la:Mi da smo dobili Leotara opet bi bila prica kako je sudija nama siljio. Sta god da uradimo nevalja. :lol:
Nije dobro sto nakon onolliko zasluzenih i velikih pobjeda danas izgubiste zajedno s Velezom kuci i sva ona mala sraanja od klubova ostatose a ispade Sloboda iz Tuzle. Lopta je okrugla i vi ste ranije dobili titulu, ali poslije Bihaca i Tuzla nam je out. Slava pameti ...

@arelino
nismo mi uhljupi vec mi zao sto Tuzla ispade nakon poraza Veleza kod kuce i vaseg poraza vise i ne znam od kad....

EVO CESTITAM ZELJI NA TITULI, GOSKU I LEOTARU I SLAVIJI NA OPSTANKU U LIGI. A TUZLU VISE NECEMO GLEDATI.
Sloboda je ispala zato što je izgubila 2:0 od Slavije u utakmici gdje se ne mogu požalit na suđenje i u utakmici gdje su dva put prešli centar. Tu sva priča završava...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 19:04

Dok žalite Slobodu zapitajte se dali je ta ekipa zaslužila da igra u PLBiH i naredne sezone ? Oni su sebi potpisali ispadanje iz lige kada su izgubili od Rudara na Tušnju.Realno nisu imali kvaliteta, a to se danas i dokazalo.U utakmici sezone oni pređu centar 3 puta u 90 minuta, niti jedan udarac na go nisu imali.I čemu onda žalbe i kukanje ?
DRUG NEBI TI PUNCA

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 23 maj 2012, 19:04

muXmania je napisao/la:Borac, Sloboda,... ko je slijedeći? :D
mozda maleni ? :lol:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 23 maj 2012, 19:04

bparena je napisao/la:

@arelino

pa sta je tebi jel zeljo igrao protiv slavije ili sloboda evo ja sam gledao utakmicu slavija sloboda ,sloboda centra nije presla kako treba i slavija zasluzeno pobijedila

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Levin, Mana, mavi, Pablo11, Paromlinac i 42 gosta.