FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
FORZA ZELJO !!! 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
ovo je neka štela ,nemogu da vjerujem da u vrapčićima velež od goška za 2 minute prima 2 gola,dakle sve mi miriše na štelu
imam osječaj da će za 8 minuta biti plaća širom tuzle,a kakvo će biti raspoloženje fukara uhhhhhhh braćo moja to ne mogu ni da zamislim
imam osječaj da će za 8 minuta biti plaća širom tuzle,a kakvo će biti raspoloženje fukara uhhhhhhh braćo moja to ne mogu ni da zamislim
Sloboda je sama sebi kriva shvatite!!!
j e b e m ti pa sta je vasim igracima ono kao manekeni u lukavici ko da imaju vodstvo od 5-0 sramota je ono.sami su krivi puuu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
buraz daleko je livno necemo imati goriva da dodjemo dolebadblueboylivno je napisao/la:Sami ste si krivi, momci, ne moš 28 kola sra'nja ispraviti u četiri dana. Žao mi je što veliki klub iz velikog grada ispada, ali ajde, bar ćete nam doći u Livno sljedeće sezone.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sloboda je sama kriva za ispadanje.Znalo se dobro da su zadnja 2-3 kola naštimana i tim u najlošijem položaju ispada iz lige,.Džaba premije džaba sve kad je Sloboda izbačena prije početka lige.JA im želim brz povratak u istu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 23 maj 2012, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dajte ba kako Gosk da uvali vad komada za dvije minute ..neko je digao lijepe pare... sami smo sebi krivi i niko vise 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:buraz daleko je livno necemo imati goriva da dodjemo dolebadblueboylivno je napisao/la:Sami ste si krivi, momci, ne moš 28 kola sra'nja ispraviti u četiri dana. Žao mi je što veliki klub iz velikog grada ispada, ali ajde, bar ćete nam doći u Livno sljedeće sezone.

Ajde, ispadali su i veći klubovi pa se vraćali, možda vam je ovo bolje, da se malo pročistite od uhljeba koji su imali potrebe biti u klubu dok su u Premu, a kad se ispadne možda se sklone.

Hayley <3
Steta prava sad bgm za vas, velez gubi tako ako ispadnete ja vam zelim brz povratak od srca.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Kontakt:
tuzlaci zabijte gol
stvarno mi je zao
stvarno mi je zao
zao mi je ako Sloboda ispadne .
GOSK je seljacki klub, nemaju ni uslova ni nikakvih predispozicija da budu u PL ali eto sta je tu.
vidimo se sljedece sezone u Bihacu .
pozzz
GOSK je seljacki klub, nemaju ni uslova ni nikakvih predispozicija da budu u PL ali eto sta je tu.
vidimo se sljedece sezone u Bihacu .
pozzz

A ne znam sto svi pricate daju ovi, ne daju oni i sl., pa gledali ste nedavno zadnje kolo Premierlige i kako je sve bilo dramaticno i neshvatljivo..
Zao mi je Slobode, ali dovesti sebe u ovakvu situaciju i nekoga drugog kriviti za to sto nije dobio je idiotski
Zao mi je Slobode, ali dovesti sebe u ovakvu situaciju i nekoga drugog kriviti za to sto nije dobio je idiotski

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
kako da zabiju nisu ni prisli goluVELEZDOGROBA je napisao/la:tuzlaci zabijte gol
stvarno mi je zao

Ne vjerujem sta se desava,kako Velez da za dvije minute primi dva gola

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka, mi se uzdamo u druge, Jasmin Imamovic nam hebe mater u nasoj avliji, mi smo krivi sto smo dopustili da nas drugi mogu gurnuti u drugu ligu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- samir_tm87
- Kontakt:
TUGA!
- Zenichanin
- Kontakt:
Ajde Slobodo, daj sve od sebe!!!!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
nije Velez kriv, nek sam i ovo doceko sad se mogu komorno iseliti iz BiHharry_90 je napisao/la:kako da zabiju nisu ni prisli goluVELEZDOGROBA je napisao/la:tuzlaci zabijte gol
stvarno mi je zao![]()
pa lako brate koda je prva utakmica da u 1 minuti panu dva gola bože dragi ...harry_90 je napisao/la:kako da zabiju nisu ni prisli goluVELEZDOGROBA je napisao/la:tuzlaci zabijte gol
stvarno mi je zao![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.