Sretno Delicu u nastavku karijere,puno je dao za Zvijezdu,te je bio dio zlatne generacije.Nasa uprava ce izgleda nastaviti ustaljenom praksom mjenjanjem veceg broja igraca od cega maksimalno budu dva dobra,a zapostavljanjem vlastitog omladinskog pogona,te pojacavanjem trenerskog kadra u mladjim selekcijama.seven je napisao/la:logično, sretno i njemu i Gradini i hvala mu za sve što je pružao u ZvijezdiBenjo_AFC86 je napisao/la:Delić potpisao za Gradinu![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mujo hvala ti za sve uvijek si igrao srcem i bio ljubimac svih navijaca ..sve najbolje u nastavku karijere i njemu i gradini
nasa uprava radi svoj posao po meni dobro ovo se moglo i ocekivati isto tako ocekuje se jos dva starosjedioca da ce nas napustiti a na upravi je da im proba nac dobre zamjene,u sto ne sumnjam..vidjecemo ionako je bila guzva u veznom redu tu su jos stanic ristanic halilovic masic vjerovatno ce neko i od njih otici i vjerujem u dostojne zamjene nadam se mladoj ekipi sledece sezone koja ce udariti temelje ekipi koja bi u narednim godinama trebala napasti evropu,bitno je da se radi sistematski a rezultat ce sigurno doci
sretno danas protiv kozare
nasa uprava radi svoj posao po meni dobro ovo se moglo i ocekivati isto tako ocekuje se jos dva starosjedioca da ce nas napustiti a na upravi je da im proba nac dobre zamjene,u sto ne sumnjam..vidjecemo ionako je bila guzva u veznom redu tu su jos stanic ristanic halilovic masic vjerovatno ce neko i od njih otici i vjerujem u dostojne zamjene nadam se mladoj ekipi sledece sezone koja ce udariti temelje ekipi koja bi u narednim godinama trebala napasti evropu,bitno je da se radi sistematski a rezultat ce sigurno doci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisam pristalica stalnog dovodjenja polovnih i neprovjerenih igraca.Pristalica sam proizvodnje igraca iz vlastitog pogona i prodaja isti.Navescu samo dva primjera Zeljo protutnjao PL,ali kostur ekipe ipak cine igraci koji su ponikli u Zelji,primjer drugi je Sloboda u totalnom finansiskom krahu samo se mogla oslonut na svoj omladinski pogon sa kojim je kvalitetno radjeno i mogao je parirati ekipama PL.astra1922 je napisao/la:mujo hvala ti za sve uvijek si igrao srcem i bio ljubimac svih navijaca ..sve najbolje u nastavku karijere i njemu i gradini
Bit ce mi zao ako Djelma ode, nije da nema zamjene za njega al opet je on provjeren igrac,a sto se tice mujice njemu havala za sve,mada ga zadnju godinu dana nema nigdje, Jovic ga skroz zapostavio, kod Kuntica dobijao sansu mada se vidi da to nije onaj mujo od prije..znal neko sta je sa golmana,ja bih volio ovog ostavit jer se po meni dobro pokazao.. 

-
- Kontakt:
Mujo, hvala ti za sve sto si dao za Zvijezdu.Dio si zlatne generacije koja je podarila najljepse trenutke nasem gradu i klubu.Puno srece u nastavku karijere!
danas po svemu sudeci igrace postava koja nikad nije igrala zajedno 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
SRETNO ZMAJEVI
zasad incijativa zvijezde imamo jednu pogodenu stativu..hocemo gol 
goooooooooooolllllllll vodimo toooooo emir halilovic

goooooooooooolllllllll vodimo toooooo emir halilovic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto emir halilovic teze povrijeden kolima hitne pomoci prevezen u bolnicu u gradisci,..veliki peh za njega
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hebemu konopac, Halil se povrijedio i odveli ga u bolnicu u Gradišci
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zna li se kakva je povreda?
Mogla je Zvijezda i do Evrope da je bilo malo vise srece i prisebnosti. Steta.
-
- Kontakt:
[quote="jug-onostalgicar"]zna li se kakva je povreda?[/quot
?????
?????
ma kuburi on sa nogom nesto dali aduktor nije igrao 4 kola i evo taman se oporavio sredise ga..al sad mozda ostane kod nas nece moci na probejug-onostalgicar je napisao/la:zna li se kakva je povreda?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vodi Zvijezda, fino, fino, samo žao mi tog igrača, valjda će se oporaviti do početka iduće sezone, sretno vam 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Znam da je aduktor u pitanju, i da nije 4 semice trenirao i Kuntic ga ubacuje protiv Sarajeva nespremnog...astra1922 je napisao/la:ma kuburi on sa nogom nesto dali aduktor nije igrao 4 kola i evo taman se oporavio sredise ga..al sad mozda ostane kod nas nece moci na probejug-onostalgicar je napisao/la:zna li se kakva je povreda?
ma oporavio se on cak je i u istocnom sarajevu odigrao 20ak minuta i protiv sarajeva 20tak.medutim ovdje je uzrok grub start domaceg igraca i klizav teren
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
1-1 ....
eto juniori kozare nam zavukli baju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Nije bilo potrebe da igra...nadam se da nije u pitanju neka teza povreda. Bas nema srece, jedan od pet najboljih igraca premijer lige...100%astra1922 je napisao/la:ma oporavio se on cak je i u istocnom sarajevu odigrao 20ak minuta i protiv sarajeva 20tak.medutim ovdje je uzrok grub start domaceg igraca i klizav teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.