FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bparena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 17:38

Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 maj 2012, 17:38

DooVe je napisao/la:Molio bih sve ove provokatore što su se sjatili na temu da **** u skokovima ;)

svaka cast respect za komentar!!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 maj 2012, 17:39

1-1 tooo 8-) Nedaj se Zeljooo :D
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 23 maj 2012, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2012, 17:39

bravo eldine, sisajte dusmani
Za zivot cijeli!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 17:40

bparena je napisao/la:Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno
Sto ces to baciti mrlju molim te na veliki uspijeh Zelje u utakmici koje nema nikakvog rezultatskog znacenja? ZAR SU VAZNIJE RIJECI OD DIJELA? Daj covjece, nije 18 vijek!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 maj 2012, 17:40

jel vam krivo supci ?

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 17:41

samir_tm87 je napisao/la:jel vam krivo supci ?
Sad su se zalijepili za tranzistor da dočekaju novi gol Leotara pa da ponovo počnu sa šupljom :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 maj 2012, 17:42

Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 maj 2012, 17:42

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:jel vam krivo supci ?
Sad su se zalijepili za tranzistor da dočekaju novi gol Leotara pa da ponovo počnu sa šupljom :lol:
:lol: :lol: :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2012, 17:45

MuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u ligu
Za zivot cijeli!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 23 maj 2012, 17:47

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u ligu
Da sam dobar sa Amarom tacno bih ga nazvo i predlozio mu taj scenario samo zbog ovih padobranaca :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 17:48

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Molio bih sve ove provokatore što su se sjatili na temu da **** u skokovima ;)

svaka cast respect za komentar!!!
Ne znam da li mislite na mene ali evo da upitam - da li ova moja karta moze biti ulaznica da dam korektan komentar za ovu danasnju utakmicu. Nadam se da ....

ZELJO NECE DANAS IZGUBITI JER TO NIKAKO NE BI VALJALO....

p.s. znam da je lopta okrugla ali ste prejaki da bi sad kockali i sezonu i ugled.... lp iz Zenice

slika
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 maj 2012, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2012, 17:48

admirone je napisao/la:
Da sam dobar sa Amarom tacno bih ga nazvo i predlozio mu taj scenario samo zbog ovih padobranaca :lol: :lol:
bukvicu sto odbrani ovo sad yebo te zivot :lol:
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 maj 2012, 17:48

bparena je napisao/la:Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno
boli nas neka stvar šta ćeš ti, neko peti, deseti, misliti, iskreno :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2012, 17:48

Malo previse ljudi sve ovo preosobno shvacaju.

Nije nista neobicno da Zeljeznicar izgubi u Trebinju, ne treba to gledati kroz ''bolji ste, morate pobijediti''. Bolji je i Real od Levante-a pa ga nece uvijek poraziti.
Pretpostavljam da ce biti pobjeda ili nerijeseno do kraja.
...Život za Široki...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 maj 2012, 17:49

Care to je tvoje misljenje ,ali da Zeljo izgubi to bi volio ?

Ovi sto dolaze i pricaju o namjestanju su cudni i zlobni ko ih sisa.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 17:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Malo previse ljudi sve ovo preosobno shvacaju.

Nije nista neobicno da Zeljeznicar izgubi u Trebinju, ne treba to gledati kroz ''bolji ste, morate pobijediti''. Bolji je i Real od Levante-a pa ga nece uvijek poraziti.
Pretpostavljam da ce biti pobjeda ili nerijeseno do kraja.
Ovo treba uokvirit svima koji su napravili famu od ovog svega... i našim i ostalim navijačima!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 23 maj 2012, 17:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: bukvicu sto odbrani ovo sad yebo te zivot :lol:
Aničić sam ispred golmana Bukvića, koji glavom brani njegov pokušaj glavom. :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 maj 2012, 17:51

kakva sloboda kakvi ostali,interesuje me da zeljo ne izgubi,sve je ostalo nebitno...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 17:52

SarajlijaTM je napisao/la:kakva sloboda kakvi ostali,interesuje me da zeljo ne izgubi,sve je ostalo nebitno...
To je to - nije bitna Sloboda ali je bas bitno da se nastave uspjesi do kraja ....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.