FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:Molio bih sve ove provokatore što su se sjatili na temu da **** u skokovima
svaka cast respect za komentar!!!
-
- Kontakt:
1-1 tooo
Nedaj se Zeljooo 

Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 23 maj 2012, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sto ces to baciti mrlju molim te na veliki uspijeh Zelje u utakmici koje nema nikakvog rezultatskog znacenja? ZAR SU VAZNIJE RIJECI OD DIJELA? Daj covjece, nije 18 vijek!bparena je napisao/la:Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
jel vam krivo supci ?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Sad su se zalijepili za tranzistor da dočekaju novi gol Leotara pa da ponovo počnu sa šupljomsamir_tm87 je napisao/la:jel vam krivo supci ?

Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SarajlijaTM
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad su se zalijepili za tranzistor da dočekaju novi gol Leotara pa da ponovo počnu sa šupljomsamir_tm87 je napisao/la:jel vam krivo supci ?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u liguMuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
Za zivot cijeli!
Da sam dobar sa Amarom tacno bih ga nazvo i predlozio mu taj scenario samo zbog ovih padobranacaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u liguMuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne znam da li mislite na mene ali evo da upitam - da li ova moja karta moze biti ulaznica da dam korektan komentar za ovu danasnju utakmicu. Nadam se da ....DARE_DEVIL_SA je napisao/la:DooVe je napisao/la:Molio bih sve ove provokatore što su se sjatili na temu da **** u skokovima
svaka cast respect za komentar!!!
ZELJO NECE DANAS IZGUBITI JER TO NIKAKO NE BI VALJALO....
p.s. znam da je lopta okrugla ali ste prejaki da bi sad kockali i sezonu i ugled.... lp iz Zenice

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 maj 2012, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bukvicu sto odbrani ovo sad yebo te zivotadmirone je napisao/la:Da sam dobar sa Amarom tacno bih ga nazvo i predlozio mu taj scenario samo zbog ovih padobranacaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u liguMuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.![]()

Za zivot cijeli!
- KB-TM87
- Kontakt:
boli nas neka stvar šta ćeš ti, neko peti, deseti, misliti, iskrenobparena je napisao/la:Ako "izgubite" u Trebinju - bacit ce te veliku mrlju na titulu koju ste do danas casno osvojili. Vjerujte da mi je drago sto je Zeljo osvojio ali bas danas da izgubite - ne znam sta bi ljudi mislili. Jaca ste ekipa od Trebinjaca i to treba da se pokaze... srecno

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Malo previse ljudi sve ovo preosobno shvacaju.
Nije nista neobicno da Zeljeznicar izgubi u Trebinju, ne treba to gledati kroz ''bolji ste, morate pobijediti''. Bolji je i Real od Levante-a pa ga nece uvijek poraziti.
Pretpostavljam da ce biti pobjeda ili nerijeseno do kraja.
Nije nista neobicno da Zeljeznicar izgubi u Trebinju, ne treba to gledati kroz ''bolji ste, morate pobijediti''. Bolji je i Real od Levante-a pa ga nece uvijek poraziti.
...Život za Široki...
Care to je tvoje misljenje ,ali da Zeljo izgubi to bi volio ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volio bih da sloboda ispadne samo zato sto nije ni pocela utakmica oni su poceli neke price o namjestanju, e pa volio bih da zeljo izgubi danas, a da oni izgube od slavije i da ispadnu gov.na i vise nikad da se ne vrate u liguMuhamedTM je napisao/la:Ljudi de ohladite loma ,ima jos da se igra . Volio bi da Sloboda ostane u pl. Svaka cast Leotaru ali necemo izgubiti ovu tekmu abd.
Ovi sto dolaze i pricaju o namjestanju su cudni i zlobni ko ih sisa.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovo treba uokvirit svima koji su napravili famu od ovog svega... i našim i ostalim navijačima!ŠB_Fidelis je napisao/la:Malo previse ljudi sve ovo preosobno shvacaju.
Aničić sam ispred golmana Bukvića, koji glavom brani njegov pokušaj glavom.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: bukvicu sto odbrani ovo sad yebo te zivot

Željezničar 1921
- SarajlijaTM
kakva sloboda kakvi ostali,interesuje me da zeljo ne izgubi,sve je ostalo nebitno...
To je to - nije bitna Sloboda ali je bas bitno da se nastave uspjesi do kraja ....SarajlijaTM je napisao/la:kakva sloboda kakvi ostali,interesuje me da zeljo ne izgubi,sve je ostalo nebitno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.