Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakvi forhendi Del Potra, ultra brzi...
Ma izvuci ce se placko iz ovoga, puci ce gaucos kad tad...
EDIT: Culi ste sad ove psovke Federera, kada se raspravljao sa sudijom, e upravo zbog toga mi vise nije drag...
EDIT: Culi ste sad ove psovke Federera, kada se raspravljao sa sudijom, e upravo zbog toga mi vise nije drag...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 15 sep 2009, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Comon Federer.....prvi servis kad treba...12589316x....
Pokaži mu koje gazda...placko dobiva....
Pokaži mu koje gazda...placko dobiva....

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Daj ba imal ovdje moderatora....seljaka...pa pročitaj šta si napisao...bilalinho2 je napisao/la:ma jebbat mu matter mutavui zenu debeluVirtu4l je napisao/la:Kakvi forhendi Del Potra, ultra brzi...
Mentalitet....dvije duple..jedan smach,volej u mrežu...i sreča...
Izuzev drop-shota koji je mogao otić na bilo koju stranu...ostalo je dio igre...ako nemože psihčki...nezaslužuje Grand Slam..
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 15 sep 2009, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- bilalinho2
- Kontakt:
6 4 federer sta sam napisao??Raul_64 je napisao/la:Daj ba imal ovdje moderatora....seljaka...pa pročitaj šta si napisao...bilalinho2 je napisao/la:ma jebbat mu matter mutavu i zenu debeluVirtu4l je napisao/la:Kakvi forhendi Del Potra, ultra brzi...
30:30
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
daj banujte ovog klocabilalinho2 je napisao/la:ma jebbat mu matter mutavui zenu debeluVirtu4l je napisao/la:Kakvi forhendi Del Potra, ultra brzi...
Konacno se malo uozbiljio i poceo igrati. Sada ocekujem da cetvrti set laganini dobije. Moram priznati da sam se toliko iznervirao u drugom setu da sam treci set tek sada poceo ponovo gledati kad je bilo 40-30 za Fedexa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
2:1 zlobniciiiiiiiiiiiiiii weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee come on Roger

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
ma to maca malo ovo ono hajmo sad zavrsiti sa ovim sto seta po terenu da vidi gdje je linija ccc sto me nervira kofol on gleda nesto eto sad gledaj....
hajmo bilalhinjo malo ovo ono....ode nadal ode djokovic ode del potro TI ZA KOGA NAVIJAS TAJ ODE U 100 PM

hajmo bilalhinjo malo ovo ono....ode nadal ode djokovic ode del potro TI ZA KOGA NAVIJAS TAJ ODE U 100 PM
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- bilalinho2
- Kontakt:
ja navijam samo za rafu a voli djoku a mrzim rogerajohnnyHZ je napisao/la:ma to maca malo ovo ono hajmo sad zavrsiti sa ovim sto seta po terenu da vidi gdje je linija ccc sto me nervira kofol on gleda nesto eto sad gledaj....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Koji licemjer....pa zašto ti je Murray drag...zbog konstantnih psovkiVirtu4l je napisao/la:Kakvi forhendi Del Potra, ultra brzi...

-
- Kontakt:
Ja koliko vidim ovdje imamo dviej vrste navijaca.Jedna koja navija za Federara i druga koja navija protiv njega haha.Nikog posebno ne simpatisem,volim gledati dobar tenis ali volio bi da federer ovo uzme samo sto ga ljudi ovoliko mrze.
A SVIDJA TI SE OVA HINJA del potro sto svako drugi pojen prekida tempo igre i dolazi da vidi jel nacrtana liniji il je federer izbriao gumicom,pa onda malo ode da pije vode u pola poena , pa onda minutu razmislja hoce li celendz pa na kraju kaze da nece ili u najboljem slucaju hoce ,....cista opstrukcija igre...al djaba moze i sa dva reketa igrate jedan je ROGER
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Hajd ne seri i ti po Del Potru,mali je igracina.Ova dva igraca su mi najdrazi i svejedno mi je ko ce dobit nadam se sto uzbudljivijem mecu.johnnyHZ je napisao/la:A SVIDJA TI SE OVA HINJA del potro sto svako drugi pojen prekida tempo igre i dolazi da vidi jel nacrtana liniji il je federer izbriao gumicom,pa onda malo ode da pije vode u pola poena , pa onda minutu razmislja hoce li celendz pa na kraju kaze da nece ili u najboljem slucaju hoce ,....cista opstrukcija igre...al djaba moze i sa dva reketa igrate jedan je ROGER
E hebiga sada Federer opet ga vraca u igru. Stvarno danas je Roger ne prepoznatljiv. Ima cetiri brek-lopte i jednu ne iskoristi i sada Del Potru pokloni break.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sreča pa je u ranoj fazi seta....malo Del Potru treba da pukne...poprilično je labilan...bit če prilika za rebreak,break do kraja seta....amerosm je napisao/la:E hebiga sada Federer opet ga vraca u igru. Stvarno danas je Roger ne prepoznatljiv. Ima cetiri brek-lopte i jednu ne iskoristi i sada Del Potru pokloni break.
KRALJU!!!
Treba iskoristiti ovaj momenat...znajuči Del Potra...past če u igru...
Treba iskoristiti ovaj momenat...znajuči Del Potra...past če u igru...
Raul_64 je napisao/la: Sreča pa je u ranoj fazi seta....malo Del Potru treba da pukne...poprilično je labilan...bit če prilika za rebreak,break do kraja seta....
to masinoooooooooooooooooooooooo sad ga dokrajci 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Nemogu više gledat...znajuči Rogera trebao bi ovo uzeti...al?
2:2
publika dno dna.
Idemo Fedex po pobjedu...
publika dno dna.
Idemo Fedex po pobjedu...
Predobar mec sva moja ocekivanja ispunjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.