FK Slavija
Re: FK Slavija
E vrijeme je da se podje na stadion svi rituali su zavrseni(razduzena 3 Lav piva) i pravac na derbi kola!!!!jbg samo sto je derbi zacelja ali nema veze,danas ocekujem srce na terenu od svih igraca a posebno nasih Sokolova!!!Mislim da sigurno imamo kvalitet i da nebi smjelo biti problema ali lopta je okrugla pa cemo vidijeti sta ce biti za jedno 2-3 sata!!!!
Ima li ko neki link za utakmicu Slavija-Sloboda.Ako je zabranjeno kaciti na temi neka baci u inbox.Hvala unapred i nadam se ostanku Slavije u Premier ligi.Srecno
Ostaje Slavija i Sloboda, Gošk ispada, mi sređivamo sada u Vrapčićima

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sasagmp je napisao/la:Ima li ko neki link za utakmicu Slavija-Sloboda.Ako je zabranjeno kaciti na temi neka baci u inbox.Hvala unapred i nadam se ostanku Slavije u Premier ligi.Srecno
jel imate vi tamo BHT 1 ?

Na SBB-ovoj kablovskoj nema....imamo sve ostale samo BHT1 ko za inat nemamo 
Zato bacite neki link

Zato bacite neki link
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovaj ako mognete se na njega prikačiti, samo kliknite na BHT

ovako se sudi mesari jedni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
samo da citiram od prije 20 tak danaCuspajz je napisao/la:3-4 tima se udruzila da slaviju izbaci iako je bolja ekipa od svih tih ,iskreno meni je svjedno ko ce ispasti ali dovoljno je pogledati samo relacije ( gosk-celik,sloboda-velez ,velez- gosk, travnik i prijedor ko osiguraci dodzu,sad glavni problem je sto se nekom od ovih nabrojanih to moze osvetiti,ibrakovic(velez ,celik ,sloboda ) gavran (rudar ,gosk) a travnik je naravno uvijek spreman za dogovor
![]()
,slavija opet ima sve u svojim rukama i ako izgube u bl treba im pobjeda od 1-0 ili nekim drugim rezz 2 razlike u zadnjem kolu sa slobodom ,ovo nisu nikakve teorije zavjere nego vlastito misljenje

Cestitke igracima i navijacima Slavije na zasluzenom opstanku
-
- Kontakt:
Hvala i tebi na lijepim željama dogodine protiv Srebrenika,Banovića i ostalih šklj ekipa.astra1922 je napisao/la:ovako se sudi mesari jedni
OOOOOOOOO SLAVIJAAAAAAAAAA ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
$ ? $ ? ? " " ".
Slavija dobila.
Ma nemoguce,pa oni su toliko losi da ne mogu dobiti nikoga osim ako nije namesteno,sto dalje implicira...
Sad ozbiljno...
Aposlutno zasluzena pobeda,apsolutno zasluzen opstanak.A pre par meseci je @Devil bio glupan i fudbalski nepismen kada je u pauzi prvenstva rekao da Slavija sa ovakvom ekipom ostaje,a pre par sedmica je isto to bio kada je rekao da Sloboda u Lukavici nema sta da trazi.Ovako se igra utakmica za opstanak,nema stajanja i osluskivanja drugih rezultata,igras za sebe i pokusavas da ti budes zasluzan za opstanak pa onda ako ne dodje osluskujes rezultate sa drugih terena a ne da ti to bude primarna opcija.
Capljic je jos jednom objasnio par stvari,pokazao kakva je trenerska velicina i u kratkom vremenu pravi dva pa moze se reci podviga,uvodi Radnicki u ligu,i osigurava Slaviji opstanak.Napravio je od Slavije tim koji je pokazao pravo lice u drugoj polusezoni,sasvim ga lepo skockao upravo po uzoru na Radnicki i takvom taktikom je dosao do sigurne zone.Sada ga treba pustiti da na miru radi i naredne sezone Slavija moze da mrsi racune.

Ma nemoguce,pa oni su toliko losi da ne mogu dobiti nikoga osim ako nije namesteno,sto dalje implicira...

Sad ozbiljno...
Aposlutno zasluzena pobeda,apsolutno zasluzen opstanak.A pre par meseci je @Devil bio glupan i fudbalski nepismen kada je u pauzi prvenstva rekao da Slavija sa ovakvom ekipom ostaje,a pre par sedmica je isto to bio kada je rekao da Sloboda u Lukavici nema sta da trazi.Ovako se igra utakmica za opstanak,nema stajanja i osluskivanja drugih rezultata,igras za sebe i pokusavas da ti budes zasluzan za opstanak pa onda ako ne dodje osluskujes rezultate sa drugih terena a ne da ti to bude primarna opcija.
Capljic je jos jednom objasnio par stvari,pokazao kakva je trenerska velicina i u kratkom vremenu pravi dva pa moze se reci podviga,uvodi Radnicki u ligu,i osigurava Slaviji opstanak.Napravio je od Slavije tim koji je pokazao pravo lice u drugoj polusezoni,sasvim ga lepo skockao upravo po uzoru na Radnicki i takvom taktikom je dosao do sigurne zone.Sada ga treba pustiti da na miru radi i naredne sezone Slavija moze da mrsi racune.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Željina je to školaDevil je napisao/la:Slavija dobila.![]()
Ma nemoguce,pa oni su toliko losi da ne mogu dobiti nikoga osim ako nije namesteno,sto dalje implicira...![]()
Sad ozbiljno...

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
& не $ &, $ $ се " за & !!! &
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
index je napisao/la:Cestitke igracima i navijacima Slavije na zasluzenom opstanku
pridruzujem se cestitkama
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
A $ / је ?domorocki je napisao/la: Željina je to škola

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
Cestitka na ostanku u ligi i od mene. Sasvi zasluzeno.
Ako uspijete zadrzati ovu ekipu i slijedece godine, moglo bi se razmisljati i o boljim plasmanima, sto realno po prikazanom u ovoj polusezoni i zasluzujete.
Ako uspijete zadrzati ovu ekipu i slijedece godine, moglo bi se razmisljati i o boljim plasmanima, sto realno po prikazanom u ovoj polusezoni i zasluzujete.
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Cestitka ekipi Slavije na opstanku,i mirniju sledecu sezonu
Ulaz besplatan izlaz se plaća
- SarajlijaTM
cestitam na ostanku u ligi,istocne komsije,zasluzili ste...
drago mi je da ste ostali!!! sarajevo zasluzuje 4 premijerligasa!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Sarajevo ima tri premijerligaša. Jedan pripada drugom dijelu Sarajeva, onom istočnom.tm84 je napisao/la:drago mi je da ste ostali!!! sarajevo zasluzuje 4 premijerligasa!!!
Slavija se progurala u proljeće, ali hrabro i zasluženo. Čapljić je preporodio klub.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.