FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirfile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirfile » 23 maj 2012, 12:24

Da nisu mozda po dijalibu otisli. amin :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 maj 2012, 12:31

Zeljo danas treba da igra samo za sebe a ne za Leotar,Slobodu,Slaviju ili nekog drugog,treba da igra za svoju cast i dostojanstvo jer samo se tako veliki klubovi moraju ponasati i samo se tako klub izdize u odnosu na druge.J....i se za kalkulacije i raznorazne kombinacije,Zeljo danas mora biti ozbiljan i to mu je obaveza i prema navijacima i ako Bog da sa ta tri nova boda podizemo granicu.Ne kazem da cemo sigurno pobjediti (to nemoze reci ni navijac Barse ili Reala) ali sam siguran da necemo izgubiti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 maj 2012, 12:32

Hoce li biti kakav stream :?:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 maj 2012, 12:32

bagrcavi je napisao/la:Pile čuo sam da su naši otišli u Belgiju po napadača, jer je moguće da Adilović ode u Ukrajinu.A što se tiče Osmanagića, ako ga Amar premunta onda u evropi idemo hladno na RB Salzburg, pa nek gori sve :mrgreen:
Dobar je momenat za prodat Adilovica jednostavno, najbolji strijelac lige + dupla kruna + njegove fizicke predispozicije, negdje ga mogu jos doraditi i ispasce solidan napadac od njega a klub bi mogao hajrovati fino a covjek dosao dzaba :lol: .
Sto se tice Osmanagica nema njega sta Amar muntat nama ne gori na toj poziciji ali dolaskom Osmanagica bi imali prestrasan vezni red za nase uslove + igraca kojeg opet mozes prodati i zaraditi.A da ne pricam o tome sto je definitvno igrac koji moze donijeti napredak u igri.Kako stvari stoje iduce godine bi mogli uzeti i lakse ligu nego sto je bio slucaj ove...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 12:35

pa dobro svatam ja da smo mi ti koji trebamo da brinemo za sebe, ali ne mozes ti ni brinut o sebi, kad za druge imas nekoga ko brine vise...s obzirom da je Sloboda bila u svim tim problemima i da pored toga na razne nacine drugi su dolazili do bodova, dok Sloboda nije mogla jer nije imala taj novac koji drugi posjeduju... eh sad se pitam sta bi vi kao navijaci vaseg kluba pisali kad bi Sloboda u ovajvoj situaciji izvela rezervni sastav?... zeljo je komotno mogo prije par kola vec davno izvodititi taj rezervni sastav ebiga nisu ni imali potrebe...u Tuzli im je i bod bio dovoljan ...bez obzira u Tuzli ste i nakon 4:0 i jos mi pod pritiskom od ispadanja dobili aplauz i otisli ste kuci...ja sam uvjeren da bi vi ne svi, ali vecina danas pisala na temi Slobode, da ste u istoj situaciji kakvoj je Sloboda danas ..ja sam se samo sad javio i necu vise, jer inace i ne pisem, a i ne citam tudje teme, ali svakako da me interesuju desavanja u vezi ovog danasnjeg kola iu kojem ce biti svasta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 maj 2012, 12:41

aleksandar_veliki

Zasto? Ja se ne bih slozio, Zeljeznicar kao bh. velikan mora, ali pazi, mora dobiti Leotara. Zasto mora? Zato sto je bolji 49 puta i svaki drugi rezultat bi izazvao polemike, odnosno bio bi sumnjiv, a mislim da Zeljo to sebi nece dopustiti. Pitao je jedan novinar Amara nakon Slavije sta misli o pricama o namjestanju, odnosno o istim koje su kruzile o navodnom pustanju Slaviji. Rekao mu je Amar da ga vrijedja, da Zeljo nece nikome pustiti. E sad, da li je pustanje ako ne igras sa pola tima, odnosno odmaras igrace da ih ne bi ovi povrijedili, o tome se da raspravljati.
Pa baš zbog toga, što većina nas znamo kakav je Amar, mene vrijeđaju ovakvi tekstovi tzv. novinara. Zato što se unaprijed traži opravdanje u slučaju ako Sloboda ispadne. Uopšte nije bitno što se čitavu sezonu provlače, što su na rubu egzistencije..sve im se svodi na to da ''Željo igra mutne radnje'' jer molim te lijepo, odmara nekoliko igrača. Nema tog trenera na planeti koji ne bi dao priliku igračima koji su manje igrali tokom sezone u utakmici koja ništa ne znači. Jedino u engleskom Premiership-u, timovi moraju igrati u najjačim sastavima, u ostalim ligama, pa tako i našoj to nigdje ne piše. Ovo mi više liči na traženje opravdanja u slučaju da ispadnu, jer da nije tako, valjda bi pisali o tome kako će pobijediti Slaviju, a ne kako će Željo i u kojem sastavu igrati protiv Leotara.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 maj 2012, 12:42

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro svatam ja da smo mi ti koji trebamo da brinemo za sebe, ali ne mozes ti ni brinut o sebi, kad za druge imas nekoga ko brine vise...s obzirom da je Sloboda bila u svim tim problemima i da pored toga na razne nacine drugi su dolazili do bodova, dok Sloboda nije mogla jer nije imala taj novac koji drugi posjeduju... eh sad se pitam sta bi vi kao navijaci vaseg kluba pisali kad bi Sloboda u ovajvoj situaciji izvela rezervni sastav?... zeljo je komotno mogo prije par kola vec davno izvodititi taj rezervni sastav ebiga nisu ni imali potrebe...u Tuzli im je i bod bio dovoljan ...bez obzira u Tuzli ste i nakon 4:0 i jos mi pod pritiskom od ispadanja dobili aplauz i otisli ste kuci...ja sam uvjeren da bi vi ne svi, ali vecina danas pisala na temi Slobode, da ste u istoj situaciji kakvoj je Sloboda danas ..ja sam se samo sad javio i necu vise, jer inace i ne pisem, a i ne citam tudje teme, ali svakako da me interesuju desavanja u vezi ovog danasnjeg kola iu kojem ce biti svasta.

Ma sta Vam je kakvo pustanje itd. danas Zeljo nece izgubiti 100%. Ne brinite ispada GOSK jer ce danas Velez da ga uzme hladno.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 maj 2012, 12:43

Nije fer a ni logicno da sada svi upirete prstom ka nama kako ce eto Zeljo dati bodove nekome da bi izbacio nekoga.Zaista nije jer smo dokazali da igramo naj bolje a to sto ide malo izmjenjen sastav ne znaci da smo se predali vec da smo dominantni i da nam se moze da igramo tako.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 23 maj 2012, 12:47

Zeljo danas igra za mnogo vise od titule.Za nadu u BH nogomet za postenje za navijace,i ako danas dobiju tekmu ja im skidam kapu do poda i to ce za navijace u BiH znaciti vise nego 5 osvojenih titula.Svi znamo zasto.Licno ja vjerujem da je u Trebinju dvojka ko kuca ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 23 maj 2012, 12:48

123456 je napisao/la:Nije fer a ni logicno da sada svi upirete prstom ka nama kako ce eto Zeljo dati bodove nekome da bi izbacio nekoga.Zaista nije jer smo dokazali da igramo naj bolje a to sto ide malo izmjenjen sastav ne znaci da smo se predali vec da smo dominantni i da nam se moze da igramo tako.
Upravo tako....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 maj 2012, 12:50

Dovesti Amera, jednog napdaca, stopera i golmana i pokusati zadrzati ekipu koliko toliko bijo bi vrh. Ipak nadam se da ce Zolotic od iduce igrati u prvoj postavi tako da bi Nyema trebo da odleti iz glavnog grada i njemu sretno i hvala za sve. A nemojte zaboraviti Smajica koji ce nadamo se biti takodjer veliko pojacanje!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 23 maj 2012, 12:54

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro svatam ja da smo mi ti koji trebamo da brinemo za sebe, ali ne mozes ti ni brinut o sebi, kad za druge imas nekoga ko brine vise...s obzirom da je Sloboda bila u svim tim problemima i da pored toga na razne nacine drugi su dolazili do bodova, dok Sloboda nije mogla jer nije imala taj novac koji drugi posjeduju... eh sad se pitam sta bi vi kao navijaci vaseg kluba pisali kad bi Sloboda u ovajvoj situaciji izvela rezervni sastav?... zeljo je komotno mogo prije par kola vec davno izvodititi taj rezervni sastav ebiga nisu ni imali potrebe...u Tuzli im je i bod bio dovoljan ...bez obzira u Tuzli ste i nakon 4:0 i jos mi pod pritiskom od ispadanja dobili aplauz i otisli ste kuci...ja sam uvjeren da bi vi ne svi, ali vecina danas pisala na temi Slobode, da ste u istoj situaciji kakvoj je Sloboda danas ..ja sam se samo sad javio i necu vise, jer inace i ne pisem, a i ne citam tudje teme, ali svakako da me interesuju desavanja u vezi ovog danasnjeg kola iu kojem ce biti svasta.
Bolan nebio,sto kuci nedobiste krepali Rudar i sad bi vas bolio cosak kako ce Zeljo il tamo neko drugi odigrati i kakav sastav izvesti..e zato nama nije bio dovoljan bod protiv vas,nego sva tri,da kasnije nebi dosli u situaciju da zavisimo o nekom trecem..vi kad ste imali vakta o tom niste kontali plaho..sad strepite,ko vam je kriv..mada vam od sveg srca zelim opstanak jer Sloboda zbog svoje tradicije zasluzuje mnogo vise.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 maj 2012, 13:04

pa šta i da izgubimo, bože moj, ja sam odigro dvicu i x pa šta bude, meni je svejedno ko će ispasti bila to Sloboda, Slavija, GOŠK ili Leotar
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2012, 13:11

Ne znam za ostale, ali kad bi mi bili u takvoj situaciji, a bili smo u nezgodnim situacijama u zadnjih par godina.. rekao bih da smo mi krivi sami sebi. Sami smo se i tad doveli u takvu situaciju, tjeranjem Osima iz kluba. Zeljo danas igra samo za sebe i sigurno je Osima briga hoce li uticati na ishod tabele, a vjeruj mi i mene je briga. Vama sretno, Tuzla zasluzuje ekipu za Europe i nadam se da ste shvatili da trebate ulagati u vasu mladost. Imate zlatne klince u svojim redovima.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 maj 2012, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 23 maj 2012, 13:13

bagrcavi je napisao/la:Pile čuo sam da su naši otišli u Belgiju po napadača, jer je moguće da Adilović ode u Ukrajinu.A što se tiče Osmanagića, ako ga Amar premunta onda u evropi idemo hladno na RB Salzburg, pa nek gori sve :mrgreen:
ko li je u pitanju? da nije mozda Dialiba :D 8-)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 maj 2012, 13:17

slika
opletite...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 23 maj 2012, 13:22

KB-TM87 je napisao/la:slika
opletite...
imam ruzan osjecaj da ce doci ili Basel ili Partizan :evil: nadam se da me osjecaj vara :?
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 maj 2012, 13:22

Potpuno razumijem sta hoces da kazes.Ono sto ja hocu da napisem na ovo je da je kroz prvenstvo dokazano da Zeljo igra maksimalno i da nije gledao nista drugo do svoje interese.I tako i treba da bude sa svim ekipama,tek onda ce to liciti na nesto.To je put koji je trenutno surov za neke ekipe jer se prosto nije naviklo da se ovako razmislja i ponasa.Meni je sasvim normalno da je Zeljo igrao sve utakmice maksimalno i sa najboljim sastavom,sve do momenta dok i teoretski obezbijedi titulu.U Tuzli je npr sve bilo na terenu.Izasle dvije ekipe i bolji je trenutno pobijedio.Da smo izgubili,to bi bilo potpuno realno,Sloboda bila bolja i to je to.Mada bi cijela drzava pricala o nekom stimanju.
Pa eto,to se sa Zeljom desava skoro svako kolo.Mi smo uvijek pod nekim pritiskom zato sto smo dobra ekipa,realno bolji od ostalih.I najbolja ekipa ponekad izgubi,i da se to desilo bilo kada ranije,bilo bi svakakvih prica.Nije Zeljo duzan nikome nista i zaista nam taj pritisak ne treba.Sasvim je logicno da poslije osvojene titule dodje i do odredjenog opustanja.Mi smo jedva Kozaru dobili zadnje kolo.Jedva.
Sto se tice Zelje,Amar uopste ne gleda na ovo zadnje kolo kao ne nesto sto gledaju ove druge ekipe koje trenutno zavise od nekih drugih rezultata.I ja bi na njegovom mjestu odmarao nekoliko igraca.Ali poenta lezi u tome,sto Zeljo ima i druge kvalitetne igrace.Ako ne brani Guso,branice Bukvic koji je mladi reprezentativac i odlican mladi golman,koji ce sigurno dati sve od sebe da ne primi gol,jer je jako zeljan dokazivanja i ovo je za njega vrlo vazna utakmica i za njegovu licnu buducnost u klubu.Bolje je sto je on na golu nego Guso.Ako ne budu igrali stoperi Bogicevic i Vasilic,igrace Kerla i Cutuk,dva odlicna stopera koji nisu ama bas nista losiji od ova dva prva navedena.Posebno Kerla koji je sigurno kvalitet za prvu postavu.Oni isto imaju jak motiv.Svi oni koji budu izasli na teren danas imace jak motiv dokazivanja.Nas motiv je da ne izgubimo utakmicu zbog rekorda neporazenosti,motiv igracima koji su manje igrali da daju sve od sebe da odigraju odlicno i da dokazu da zasluzuju da budu vise na cijeni kod Amara.A Amar ce traziti pobjedu,u to budi siguran.
Znaci nema tu nista neposteno sa nase strane niti mi gledamo kakav je razvoj na tabeli.Ko god izadje na teren gledacemo da ne izgubimo.A ako izgubimo bice to zbog toga sto nas je Leotar dobio,jer nismo sigurno prva ekipa koja je tamo izgubila.Gubilo je tamo i Sarajevo i Borac imnogi drugi kroz sezonu.Zna se da je dole u Trebinju uvijek tesko gostovanje.Oni ce ici na noz jer im trebapobjeda kao suho zlato.Imace motiv da nam na bilo koji nacin uvale gol vise.Nasi ce igraci dati sve od sebe,i to je ono sto je vec dokazano u ovom prvenstvu.Nismo mi krivi nikome sto zavisi od nasih rezultata.Sve smo igrali posteno,tako ce biti i danas bez obzira na sastav.Da igra pun sastav,ja bi vise prognozirao nas poraz nego ovako kada smo kombinovani.Zbog motiva.Ko ce Zebu sada natjerati daodigra maksimalno kada ce ovi igrati da ubiju po nogama,ostro ,ludo itd,Zeba je osvojio titulu,sasvim je logicno da ce cuvati noge danas.Ali ima rezervni igrac koji ce poginuti da se nametne.Eto.Izvini na dugom postu.Pozdrav za tebe i zelim Slobodi da opstane u ligi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 maj 2012, 13:24

opletite...
Ako je ovo konacno onda opet niste dobro prosli jer najlaksi kojeg mozete dobiti je Maribor, a ljudi prosle godine igrali EL :?

Samo ne Partizan zbog ne sportskih razloga.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 23 maj 2012, 13:25

opletite...
daj nam maribor da se igramoooooo igramoooo igramoooooo ooooo :)

il basel da napunimo tepsiju onu do vrhaaaaaa :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.