Jarane, a sta je s tvojom glavom? Nije on rekao da je to iz teksta procitao vec da je cuo da je neko iz borca to pricao. Haj'mo malo citati postove pa tek onda odgovarati na njih.Papalukas je napisao/la:Jarane sta je sa glavom,gdje si ti u tekstu procitao da je trener rekao da se ide na 4. mjesto,sta lupas gluposti,uprava je jednostavno odlucila dati sansu mladjim igracima iz razloga sto je potpuno svejedno bili 3. ili 4.,samo je pitanje prestiza,a kako Sarajevo ima imperativ pobjede mislim da je nepotrebno nosioce igre izlagati nekom riziku,jer ce Evropa veoma brzo...Hahahaha, jao legendi fakat to uradiše, nekakav glupan iz Borca pričao pred deset ljudi kako će oni namjerno ići na četvrto mjesto i namjerno će pustiti sarajevo da ih uzme jer hoće da idu u prvo pretkolo Evropske lige, i tako će zaradit više para, jer 90 hiljada eura je prvo pretkolo, a nosioc si i ako dobiješ levate ideš u drugo pretkolo i dobijaš još 90 hiljada eura, znači moreš klepit 180 hiljada eura, i kao neće namjerno da budu treći, jer treći ide u drugo pretkolo, a glupan nije skonto da od ove godine samo pobjednik Kupa ide u drugo pretkolo, a preostale dvije naše ekipe idu u prvo pretkolo, znači i ako budu treći, il četvrti svejedno, idu u prvo pretkolo, oni sad puštaju Sarajevo šatro da ih zeznu i da uzmu više para, hahahaha, pa ovo samo kod nas ima, da su ljudi koji vode klubove u osnovne stvari neupućeni, baš da ne povjeruješ fakat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi nikada odustati necemo...
Sarajevo ce pobjediti Borac da ne riskira sta ce biti na Pecari,jer i trece i cetvrto mjesto ove godine ide u pretkolo E.L i to iz Borca dobro znaju. Razumno je da posalju igrace koji manje igraju da ne riskiraju i umaraju glavne igrace,ali sigurno je isto tako da nece tek tako skinuti gace.
očekujem danas pobjedu pa taman i 1-0. ali je sramota da nismo dobili 3 utakmice za redom i da smo došli u ovu situaciju da strahujemo za Europu.
Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
ajte malo postovanja ljudi dolaze sa drugom ekipom a vi pricate kako cete razvaliti a niste tri utakmice pobjedilisenci-071 je napisao/la:Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
i malo saradnje nebi vam skodilo.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sto bi imali postovanja. Mi igramo protiv Borca i libo nas taki s kakvom ce te ekipom igrat. Nismo vam mi rekli da igrate s drugim sastavom.zeljko78 je napisao/la:ajte malo postovanja ljudi dolaze sa drugom ekipom a vi pricate kako cete razvaliti a niste tri utakmice pobjedilisenci-071 je napisao/la:Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
Jao vremena

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
otkud ti znas ko je sta rekao ali imab da se mucite danasAlfa_Muzijak je napisao/la:Sto bi imali postovanja. Mi igramo protiv Borca i libo nas taki s kakvom ce te ekipom igrat. Nismo vam mi rekli da igrate s drugim sastavom.zeljko78 je napisao/la:ajte malo postovanja ljudi dolaze sa drugom ekipom a vi pricate kako cete razvaliti a niste tri utakmice pobjedilisenci-071 je napisao/la:Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
Jao vremena
naravno da igramo na pobjedu jer smo domačini plus što ljudi dolaze sa drugom ekipom i bilo bi neozbiljno od nas očekivati i najvaljivati bilo šta osim pobjede. a sad koliko razlike vala svejedno...zeljko78 je napisao/la:ajte malo postovanja ljudi dolaze sa drugom ekipom a vi pricate kako cete razvaliti a niste tri utakmice pobjedilisenci-071 je napisao/la:Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
zeljko78 je napisao/la:ajte malo postovanja ljudi dolaze sa drugom ekipom a vi pricate kako cete razvaliti a niste tri utakmice pobjedilisenci-071 je napisao/la:Ma kakvo crno strahovanje danas cemo ih razvaliti.
Vi ko da ste barsa pa et dolazite s 2 ekipom kao da bi nam pomogli

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ma ima da vam guzove poderemo. Said maca igrazeljko78 je napisao/la: otkud ti znas ko je sta rekao ali imab da se mucite danas

-
- Kontakt:
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nema. Trebali bi Zeljeznicara prenosit.borac_sampion je napisao/la:Ima li prenosa na moja Tv?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne prenose nikoga danas na Moja TV.Alfa_Muzijak je napisao/la:Nema. Trebali bi Zeljeznicara prenosit.borac_sampion je napisao/la:Ima li prenosa na moja Tv?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ajoj kakva bi krljaza bila da i borcu i sarajevu treba za evropu.bilo bi krvi
ovako mi sa mladjim igracima sarajevo ce uzeti i svi zadovoljni.

Hajde malo dostojanstva nemojte ljude iz B.luke vrijeđati ljudi došli na našu stranicu da se raspitaju o utakmici i razmijene mišljenja e sad da li su oni krivi ili mi pa oni imaju Europu a mi još ne ali imat ćemo je ako Bog da. Oni ako izgube bit će treći sastav igrao ili tako e sad **** ga kad mogu kalkulisati ko je nama kriv osim nas samih i zato ako može o sastavima ili tako nešto pusti ovo ono bez veze.
Sarajevo ljubavi moja!
Šta vas je to puno
još jednom spomenite temu navijače,bijednici jedni

još jednom spomenite temu navijače,bijednici jedni

Einigkeit und Recht und Freiheit
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj levata prenose olimpic i slobodu , nek idu u qrac lijepi ...
Evo 1 : 0, pozz za Olimpic

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Tatamata1946 i 29 gostiju.