Znaci ipak mu nije United kriv za povrede? Izgubio sam sav respekt za njega nakon moronskih izjava i prelaska u City.motty je napisao/la:E'o ga otkaz nekad najdrazem veznjaku Hargreavesu, dobro dosao u surovu realnost
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rastafarian
- Kontakt:
Nisam baš pratio kakve su izjave? Ako nije problem.Cartman je napisao/la:Znaci ipak mu nije United kriv za povrede? Izgubio sam sav respekt za njega nakon moronskih izjava i prelaska u City.motty je napisao/la:E'o ga otkaz nekad najdrazem veznjaku Hargreavesu, dobro dosao u surovu realnost
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
http://gol.dnevnik.hr/clanak//svjetski_ ... ljede.html" onclick="window.open(this.href);return false;rastafarian je napisao/la:Nisam baš pratio kakve su izjave? Ako nije problem.Cartman je napisao/la:Znaci ipak mu nije United kriv za povrede? Izgubio sam sav respekt za njega nakon moronskih izjava i prelaska u City.motty je napisao/la:E'o ga otkaz nekad najdrazem veznjaku Hargreavesu, dobro dosao u surovu realnost
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rastafarian
- Kontakt:
A dobro, njemu na obraz.
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Citam negdje da Berbu trazi Liverpool.. 

Zar nije vrijeme da klub objavi gdje ce na turneju ovog ljeta? Pretpostavljam da ce ic u Aziju, jer su zadnje dvije godine bili u Americi...
- rastafarian
- Kontakt:
Kada će biti onaj revijalni meč u Madridu, nekad u avgustu?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ja se nadam da će opet u SAD, tamo su jači klubovi i mogu se napraviti bolje provjere. Ako se bude išlo u Aziju onda treba što više utakmica organizovati sa Japanskim i Južnokorejskim timovima, Kinezi još nisu na nivou...Cartman je napisao/la:Zar nije vrijeme da klub objavi gdje ce na turneju ovog ljeta? Pretpostavljam da ce ic u Aziju, jer su zadnje dvije godine bili u Americi...
-
- Kontakt:
Eno Hargreaves napustio shity, mogao se je vratiti, pretprošle sezone nam je dobro došao 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Mnostvo slika Uniteda od osnivanja pa do danas, pa eto ako koga zanima
" onclick="window.open(this.href);return false;
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ova slika OT-a iz 1909. pokazuje da je OT zapravio još tad bio bolji stadion nego svi BH stadioni danas...motty je napisao/la:Mnostvo slika Uniteda od osnivanja pa do danas, pa eto ako koga zanima
Opet se povezujemo sa Bejnsom ovaj put se spominje cifra od 12 mil funti, po meni previse posebno ako se zna da imaju problema sa finansijama pa zasto to ne iskoristit
- majestic24
- Kontakt:
Bebe je placen 8 mill,pa ti vidi jel za Bainesa 12 previse.motty je napisao/la:Opet se povezujemo sa Bejnsom ovaj put se spominje cifra od 12 mil funti, po meni previse posebno ako se zna da imaju problema sa finansijama pa zasto to ne iskoristit
Iskreno,ako ga dovedemo do 15 mill-odlicno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Za jednog od 3 najbolja beka EPLa to nije previse.motty je napisao/la:Opet se povezujemo sa Bejnsom ovaj put se spominje cifra od 12 mil funti, po meni previse posebno ako se zna da imaju problema sa finansijama pa zasto to ne iskoristit
Pa vrlo je moguce da cemo izgubiti Kagawu zbog ovog mamlaza Hazarda...Evo sad citam na oficijalnoj str.da ce u narednih deset dana se odluciti za jedan od tri kluba..Jos ce u utrku da se ukjuci koji...A kagawu drzimo kao jokera ako ovaj ne dodje,a cini mi se da bi Sinji rado vec sad zavrsio poso oko transfera..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Mislim da je dovodjenje ljevog beka u ovm trenutku cisto bacanje para. Baines nije nista bolji od Evre, a tu je i Fabo da preuzme nakon Evre. Moze se dovest i mladi Clyne besplatno, a ne na ovoga bacat milione.
neka bainsa odlican bek i budite ozbiljni ljudi fabio se ne moze porediti sa bainsom koji je imao odlicnu sezonu iza sebe a nije ni patrice vise mladic,cifra je po meni mala u odnosu na njegov kvalitet i mislim da bi tek kod nas eksplodirao
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Što se turneje tiče, danas pročitah nešto vezano za to. Piše da će se ovo ljeto potruditi da obiđu što više destinacija. Fanovi biraju.Cartman je napisao/la:Zar nije vrijeme da klub objavi gdje ce na turneju ovog ljeta? Pretpostavljam da ce ic u Aziju, jer su zadnje dvije godine bili u Americi...

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
sta ovo i alaba je u igri
fino fino, jel ima sta konkretno oko berbatova vidim spominje se lazio i galatasaray?

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Gdje si pročito ovo za Alabu jesuli to špekulacije ili su zvanično negdje objavili.unavita je napisao/la:sta ovo i alaba je u igrifino fino, jel ima sta konkretno oko berbatova vidim spominje se lazio i galatasaray?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.