Ti si jadan, iskompleksiran i opsjednut Ronaldom. Procitaj malo sta se pise, Marca je napisala da bi Ronaldo do 2015 mogao stici Raula po broju golova (sto nije ni malo nerealno), a ne izjednaciti njegovu sentimentalnu ulogu za Real kojemu je toliko znacio. Ako ti mislis da ga po broju golova do kraja svog ciklusa u Madridu nece stici onda si za Jagomira ili bi to trebao nekim super-jakim argumentima potkrijepiti, na tvoju zalost, mislim da nisi sposoban za nesto takvo.Namiks je napisao/la:Marca ide korak dalje sa ulizivanjem. Kako su najebali kod Reala svojim laganjem, pokušavaju popraviti status kod Mourinha, pa sad uspoređuju Cristinu Penaldo sa velikim Raulom.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Tebi nikad nije dosta, ti u svakom postu moras spomenuti Ronalda, sta ti je covjek skrivio, ako navijas za Real Madrid kako tvrdis kako mozes pljuvati igraca koji je svojim golovima doprinjeo da Real Madrid nakon 3 godine osvoji titulu kako mozes izjavljivati za Casillasa da ga ne ko mora zamjeniti da je isti kao valdez.. tvojim glupostima nema kraja ,hvalis Messija pljujes Ronalda ti si men se cini zalutao,ili malo razmisli sta pises ili se prebaci na temu barce i hvali svog ljubimca kolko ti volja,bas bi arena volio jednog takvog u svom drustvo...Namiks je napisao/la:Kakve glupe izjave čovjek daje.
Čim on sebi daje desetku, a ekipi devetku znamo o kakvom se igraču radi. Dosta igrača to tako misli, ali radi tima ne želi to izjaviti.
To je razlika između Penalda i ostalih.

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 maj 2012, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Namik out of control! 

8400 ljudi će gledati utakmicu Castilla - Cadiz u nedjelju.
PSG napokon negirao da je kontaktirao najboljeg napadača Real Madrida Gonzala Higuaina.
PSG napokon negirao da je kontaktirao najboljeg napadača Real Madrida Gonzala Higuaina.
CAMP MOU!
[youtube][/youtube]
Izbacio Ramosa sa pozicije desnog beka.
Sreća za Sergia je ta što Real rijetko dovodi stopere, inače da dovedu neku klasu, ili da Carvalho nema problema sa povredama, bili bi tim čiji drugi kapiten sjedi na klupi.
Izbacio Ramosa sa pozicije desnog beka.
Sreća za Sergia je ta što Real rijetko dovodi stopere, inače da dovedu neku klasu, ili da Carvalho nema problema sa povredama, bili bi tim čiji drugi kapiten sjedi na klupi.
CAMP MOU!
Zaigro bi on malo morgen da Jose nije morao Ramosa staviti na štopera.
Djelomično si u pravu.SPY je napisao/la:Zaigro bi on malo morgen da Jose nije morao Ramosa staviti na štopera.
Odnosno, Jose je morao Ramosa staviti na poziciju stopera iz razloga što je Arbeloa briljirao desno i impresionirao je cijeli nogometni svijet svojim briljantnim partijama.
Carvalho je imao brojne povrede, pa je tu Ramosu uskočila sreća. Baš kad je Arbeloa počeo uzimati maha na nogometnoj sceni, ozlijedio se Carvalho.
CAMP MOU!
Znači sada bi Ramos grijo klupu da nije Carvalho povrijeđen?Namiks je napisao/la:Djelomično si u pravu.SPY je napisao/la:Zaigro bi on malo morgen da Jose nije morao Ramosa staviti na štopera.
Odnosno, Jose je morao Ramosa staviti na poziciju stopera iz razloga što je Arbeloa briljirao desno i impresionirao je cijeli nogometni svijet svojim briljantnim partijama.
Carvalho je imao brojne povrede, pa je tu Ramosu uskočila sreća. Baš kad je Arbeloa počeo uzimati maha na nogometnoj sceni, ozlijedio se Carvalho.

Uvijek mi je drago kad vam svojim riječima pomognem da shvatite neke stvari.
Sjedi, pet.
Sjedi, pet.
CAMP MOU!
Pregledao sam ovaj klip što si objavio o Arbeloa skills. Pa ono skilla vidjelo nije. Nabije loptu u stranu i to je skill jel? Daj bolan dođi sebi. On ne zna dodat loptu kako treba. Jedino što zna uradit jeste branit loptu kad zalazi u korner. Poredit njega i Ramosa je van svake pameti. Ramos je dao golova za Real koliko on nije ni na svim treninzima uspio dat. Ramos puno brži, jači, okretniji, ofanzivniji, i kreativniji u odnosu na velikog Arbelou. Lik je panj.Namiks je napisao/la:Uvijek mi je drago kad vam svojim riječima pomognem da shvatite neke stvari.
Sjedi, pet.
Odbrana Reala odiše skillom Arbeloa neprelazan, Ramos uvijek pouzdan o Pepeu ne treba trošiti riječi Coentrao munja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
cuj ovog bavarca nek su Bastuber i Boateng klase hahahahahahahaha...Saurman je napisao/la:Odbrana Reala odiše skillom Arbeloa neprelazan, Ramos uvijek pouzdan o Pepeu ne treba trošiti riječi Coentrao munja.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Za ove nabrojane jesu.emir18 je napisao/la:cuj ovog bavarca nek su Bastuber i Boateng klase hahahahahahahaha...Saurman je napisao/la:Odbrana Reala odiše skillom Arbeloa neprelazan, Ramos uvijek pouzdan o Pepeu ne treba trošiti riječi Coentrao munja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bastuber bolji od Ramosa ili Boateng od Pepea,haj razumio bi da kazes za lama da je bolji od Arbeloe vako sto rece Duro Grohotom se smijemSaurman je napisao/la:Za ove nabrojane jesu.emir18 je napisao/la:cuj ovog bavarca nek su Bastuber i Boateng klase hahahahahahahaha...Saurman je napisao/la:Odbrana Reala odiše skillom Arbeloa neprelazan, Ramos uvijek pouzdan o Pepeu ne treba trošiti riječi Coentrao munja.

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 maj 2012, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kontam ti se zajebajes,al nigdje Mr.GreeenNamiks je napisao/la:Djelomično si u pravu.SPY je napisao/la:Zaigro bi on malo morgen da Jose nije morao Ramosa staviti na štopera.

De bgt ponovi da si ozbiljan da povjerujem.
Svejedno,arbeloa je jedan obicni uhljup(moje misljenje) koji igra samo zato sto nema nikog drugog.Ja stvarno nezz koja je "prednost" tog igraca.Nije brz,nema centarsut,nema dribling,pravi hiljade bespotrebnih faulova,ima los pas,u defanzivi je u rangu s mravcem...naravno i on je imao nekoliko "zlatnih" tekmi al to je sve...
Meni licno bolji je bio lass na toj poziciji,mada on cesto "izgori" od "zalaganja"...
Ramos,nema tu nikakve price

Sretno zmajevi!!
Čuj, Lahm bolji od Arbeloe.
Ako ništa, na ovom forumu se mogu lijepo nasmijati.
Alvaro Arbeloa je najbolji bek svih vremena i to je nepobitna činjenica. Na vašu žalost, nemate argumente da to pobijete.
Čovjek ima sve. Od vizije, kontrole lopte do vrhunskog ubačaja.
Alvaro Arbeloa je najbolji bek svih vremena i to je nepobitna činjenica. Na vašu žalost, nemate argumente da to pobijete.
CAMP MOU!
Tako je pobio si me argumentimaNamiks je napisao/la:Čuj, Lahm bolji od Arbeloe.

-
- Kontakt:
hahahahahaNamiks je napisao/la:Čuj, Lahm bolji od Arbeloe.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja tebe i te što razmišljaju kao ti nikako da shvatim. Uredu, svi mi znamo da Arbeloa nije neki WC igrač tipa Sagna, Richards, D. Alves. Ali, zar stvarno misliš(te) da ga Mou, da misli da ne valja, ne bi zamijenio za ove dvije sezone(čitaj 2 ljetna i dva zimska prelazna roka) da je toliko beskoristan?MARCELO je napisao/la:Ja kontam ti se zajebajes,al nigdje Mr.GreeenNamiks je napisao/la:Djelomično si u pravu.SPY je napisao/la:Zaigro bi on malo morgen da Jose nije morao Ramosa staviti na štopera.
Carvalho je imao brojne povrede, pa je tu Ramosu uskočila sreća. Baš kad je Arbeloa počeo uzimati maha na nogometnoj sceni, ozlijedio se Carvalho.![]()
De bgt ponovi da si ozbiljan da povjerujem.
Svejedno,arbeloa je jedan obicni uhljup(moje misljenje) koji igra samo zato sto nema nikog drugog.Ja stvarno nezz koja je "prednost" tog igraca.Nije brz,nema centarsut,nema dribling,pravi hiljade bespotrebnih faulova,ima los pas,u defanzivi je u rangu s mravcem...naravno i on je imao nekoliko "zlatnih" tekmi al to je sve...
Meni licno bolji je bio lass na toj poziciji,mada on cesto "izgori" od "zalaganja"...
Ramos,nema tu nikakve price

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trebali bi se organizirat na forumu, skupit kakav keš da sredimo Namiksu mjesto u Jagomiru. 

To i ja razmišljam nešto. Jedino što mi pada na pamet da ga ucjenjiva Arbeloa nekim sex skandal videom.raul-zakon je napisao/la:Ja tebe i te što razmišljaju kao ti nikako da shvatim. Uredu, svi mi znamo da Arbeloa nije neki WC igrač tipa Sagna, Richards, D. Alves. Ali, zar stvarno misliš(te) da ga Mou, da misli da ne valja, ne bi zamijenio za ove dvije sezone(čitaj 2 ljetna i dva zimska prelazna roka) da je toliko beskoristan?

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 23 maj 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.