pa ima....ne bi smio dozvoliti da mi sutra pocinjemo sa 5 juniora (uzmite ovih 1,70 na FKS dok se jos moze,ha,ha,ha),ili da vi igrate sa stanceskim,juniorima i kompanijom,ha,ha,haspielführer_21 je napisao/la:Kakve veze Komitet ima s tim?Armageddon2012 je napisao/la:ahahahahha,zivio Komitet i regularnost![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ja kao da gledam da ce ovi iz RS da koce sve sto se njima ne sviđa a to je "ujedinjenje".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
Takvo pravilo (da se ne smije igrati sa žnj sastavom) ima samo u Engleskoj, u ostalim ligama nema. Već napisa neko gore kakve su kvote bile u Španiji, Italiji i sl. I meni je to englesko pravilo glupo, ako ti za 29 kola nisi mogao doći u situaciju da bar odlučuješ o svojoj sudbini, što bi neko drugi imao obavezu da igra za tebe? Ako neko i uzme bodove, a da mu ne trebaju, pozdravljam.Armageddon2012 je napisao/la:pa ima....ne bi smio dozvoliti da mi sutra pocinjemo sa 5 juniora (uzmite ovih 1,70 na FKS dok se jos moze,ha,ha,ha),ili da vi igrate sa stanceskim,juniorima i kompanijom,ha,ha,haspielführer_21 je napisao/la:Kakve veze Komitet ima s tim?Armageddon2012 je napisao/la:ahahahahha,zivio Komitet i regularnost![]()
![]()
Od ovih utakmica sutra, ne vjerujem da će GOŠK uzeti

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma da, treba nam Savez u kojem će biti zagarantovano mjesto jednoj trećini klubova u ligi. Kada si siguran u te kvote, skupi sve pare što imaš pa uplati, i sve što dobiješ ja ti dam još toliko, može???Armageddon2012 je napisao/la:ahahahahha,zivio Komitet i regularnost![]()
![]()
leotar-zeljeznicar (sampion) 1-kvota 1.35
velez-gosk 2-kvota 1.45
siroki-olimpik 2- 1,85
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje#1-23052012" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 22 maj 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ja kao da gledam da ce ovi iz RS da koce sve sto se njima ne sviđa a to je "ujedinjenje".
ne pratis temu,ha,ha
kako protiv sampiona 1.35?

Armageddon2012 je napisao/la:ahahahahha,zivio Komitet i regularnost![]()
![]()
velez-gosk 2-kvota 1.45
siroki-olimpik 2- 1,85
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje#1-23052012" onclick="window.open(this.href);return false;
Široki će dobiti,Gošk očito ne želi igrati ovu ligu,a Željezničar može barem do boda

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se da sam dobro shvatio tekst u kojem je napisano da navedeni gospodin Phillips želi da se to odmah ostvari - dakle, ostvarit će se. Zaprijetit će se suspenzijom, a apsolutno nikom nije u interesu da se to desi.Elegant je napisao/la:Ja kao da gledam da ce ovi iz RS da koce sve sto se njima ne sviđa a to je "ujedinjenje".

Hayley <3
- Armageddon2012
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ahahahahha,zivio Komitet i regularnost![]()
![]()
velez-gosk 2-kvota 1.45
siroki-olimpik 2- 1,85
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Široki će dobiti,Gošk očito ne želi igrati ovu ligu,a Željezničar može barem do boda.
a i ako izgubi zeljo,to je normalno,jer je kvota na reginu nekad negdje bila 1,40,ha,ha,ha,ha

Po tebi nigdje borca,prica ti je malo beze drzi te lopove sem mene 

zeljo ne bi trebao izgubiti, jer i osim je rekao da mu je bitno sto su oboreni svi ovi silni rekordi... i da ce se truditi da ih nastavi... znaci drugim rijecima, poraz ne dolazi u obzir... mada iskreno mislim da cemo lako pobjediti leotar... dzaba njima i sudije, i pare i sve to... zeljo je gigant i nece dopustiti da izgubi i obori jos neke rekorde koji su ostali...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa na borcevu utakmicu je jedino realna kvota,kec na FKS 1,70,ha,ha...herbion je napisao/la:Po tebi nigdje borca,prica ti je malo beze drzi te lopove sem mene
uplacujte keca dok jos primaju

Ole , Ole Kozja liga
Koje ce stele bit sutra , to se ne moze ni naslutit

Koje ce stele bit sutra , to se ne moze ni naslutit

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Da rezultati sutra budu suprotni od ovih sto kazu namjesteno ,sumnjivo ovo ono opet bi se pricalo kako je liga namjestena ,sudije ,zeljo,osim i sta vec ne.. Takvi smo ti mi 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vidi baš,na GOŠK-a 1,45
Na Veleža 4,45...mislim da je to najveća kvota na Veleža kao domaćina u zadnjih 30-40 godina.
Zašto je ne iskoristiti
Treba isto napomenuti da je ova kladionica stavila koeficijent od 1,05 na pobjedu Slobode u Gradačcu.
Sloboda zijanula,eto tako to...

Na Veleža 4,45...mislim da je to najveća kvota na Veleža kao domaćina u zadnjih 30-40 godina.
Zašto je ne iskoristiti

Treba isto napomenuti da je ova kladionica stavila koeficijent od 1,05 na pobjedu Slobode u Gradačcu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Premier kladionica.
Na Rudara 1,20,na Leotara 1,40,na Slaviju 1,35,utakmica Velež-GOŠK je blokirana!
Cigani kladioničarski,pustite me da na Veleža odigram keca!
Na Rudara 1,20,na Leotara 1,40,na Slaviju 1,35,utakmica Velež-GOŠK je blokirana!
Cigani kladioničarski,pustite me da na Veleža odigram keca!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Armageddon2012
- Kontakt:
to je bila greska samo par minuta...dvojka na slobodu u fradaccu je bila 2.10 pred pocetak utakmice.tepsija je napisao/la:Vidi baš,na GOŠK-a 1,45![]()
Zašto je ne iskoristiti![]()
izgleda da stvarno ispada donji iz utakmice slavija-sloboda i da cu ja morati nositi zeljin avatar

haha na Leotar 1,35..malo brate mili,mislim da zeljo i sa drugom ekipom moze do boda.. svaka mu cast ko god je postavljao kvote

Pa jarane znaš kako ti je, nije više ni Željo kao što je nekada bio
ipak Leotar ima kvalitete da učini nešto više

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ko ispada ako Gosk i Slavija budu imali isto bodova?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Da na Derby kvota nema nikako na utakmicu Velež - Gošk, a na Premier blokirani
zar toliko sumnjaju u našu čast 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.