Olimpik Sarajevo

ivan.balic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ivan.balic » 22 maj 2012, 20:15

Mogao bih ti odgovoriti, ali ne branim ničiji lik i djelo. Samo opušteno.
Zadnja izmjena: ivan.balic, dana/u 22 maj 2012, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 maj 2012, 20:16

Sto bi rekli relaksirano. :lol:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 22 maj 2012, 20:18

@Vamos Ipak ću ti reći. Nije bio Gracić sa Selimovićem u emisiji, nego Selimović sa Gracićem. Kažem opusti se.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 22 maj 2012, 22:05

Za rješavanje problema postoji policija a postoje i krivične prijave pa vi samo bacajte baklje a ima kazna od 500 KM za ove gore ''vatrene'' mangupe!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 22:44

ivan.balic je napisao/la:Vjeruj mi da ne znam ništa o tome. A divim se čovjeku koji je to izgovorio ;)

AHAHAHAHAHA,EVO NADJOH,TACNO JE!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

pretraga je cudo,28 strana ove teme! 8-) 8-)

Iz kluba je na našu mail adresu stiglo saopštenje za javnost koje vam prenosimo u cijelosti.

Danas je u prostorijama F.K. "Olimpik" ugovor na dvije godine potpisao Ljubo Nenadić.

Iako je Uprava Olimpika smtrala da je posao oko dovođenja novih igrača zaključen dolaskom Klimenta Nastoskog, povrede Vidovića i Ristića su uzrokovale dolazak još jednog igrača koji će biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za narednu, povratničku sezonu u Premijer ligi.

Radi se o igraču koji je rodjen 1986. godine, igra na poziciji lijevog bočnog. Iako odbrambeni igrač, njegova specijalnost su izleti na protivničku polovinu, te se nerijetko nalazi u ulozi strijelca ili asistenta za pogodak. Izuzetne brzine i preciznog šuta skrenuo je pažnju na sebe nastupima u zadnje dvije sezone, pa je ovog ljeta imao ponudu Valencije (Španija) i Muskrona (Belgija), a interes za njega je pokazala i beogradska Crvena Zvezda, ali su iz Olimpika bili brži i konkretniji.

Nenadić se pripremama u Odžaku priključio već jučer, a priliku za nastup bi mogao imati već u utorak kada je zakazana pripremna utakmica sa Zvijezdom iz Gradačca. Nakon potpisa ugovora je izjavio:

" Imao sam ponude Valencije i Muskrona, ali nisam bio zadovoljan ponuđenim uslovima, te sam se odlučio vratiti. Po povratku mi je stigao poziv iz F.K. "Olimpik" i nakon razgovora sa čelnim ljudima kluba odlučio sam prihvatiti njihov poziv. Ono sto sam vidio i čuo od drugih, radi se o organizovanom klubu koji ima velike ambicije, koje se poklapaju sa mojim ciljevima. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje."
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 22 maj 2012, 23:16

Armageddon2012 je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Vjeruj mi da ne znam ništa o tome. A divim se čovjeku koji je to izgovorio ;)

Iz kluba je na našu mail adresu stiglo saopštenje za javnost koje vam prenosimo u cijelosti.

Danas je u prostorijama F.K. "Olimpik" ugovor na dvije godine potpisao Ljubo Nenadić.

Iako je Uprava Olimpika smtrala da je posao oko dovođenja novih igrača zaključen dolaskom Klimenta Nastoskog, povrede Vidovića i Ristića su uzrokovale dolazak još jednog igrača koji će biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za narednu, povratničku sezonu u Premijer ligi.

Radi se o igraču koji je rodjen 1986. godine, igra na poziciji lijevog bočnog. Iako odbrambeni igrač, njegova specijalnost su izleti na protivničku polovinu, te se nerijetko nalazi u ulozi strijelca ili asistenta za pogodak. Izuzetne brzine i preciznog šuta skrenuo je pažnju na sebe nastupima u zadnje dvije sezone, pa je ovog ljeta imao ponudu Valencije (Španija) i Muskrona (Belgija), a interes za njega je pokazala i beogradska Crvena Zvezda, ali su iz Olimpika bili brži i konkretniji.

Nenadić se pripremama u Odžaku priključio već jučer, a priliku za nastup bi mogao imati već u utorak kada je zakazana pripremna utakmica sa Zvijezdom iz Gradačca. Nakon potpisa ugovora je izjavio:

" Imao sam ponude Valencije i Muskrona, ali nisam bio zadovoljan ponuđenim uslovima, te sam se odlučio vratiti. Po povratku mi je stigao poziv iz F.K. "Olimpik" i nakon razgovora sa čelnim ljudima kluba odlučio sam prihvatiti njihov poziv. Ono sto sam vidio i čuo od drugih, radi se o organizovanom klubu koji ima velike ambicije, koje se poklapaju sa mojim ciljevima. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje."
:oops: :(
"JOŠ OD 1926"

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 maj 2012, 23:20

Jeli ovaj ikada kod nas bio :D

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 22 maj 2012, 23:23

herbion je napisao/la:Jeli ovaj ikada kod nas bio :D
Ma ovaj igrac nije ni bitan, koliko je ovo saopstenje kluba jako
:lol:
"JOŠ OD 1926"

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 maj 2012, 23:24

Ovo mi je stvarno dobro,mi smo giganti za zasiljiti :lol:

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 22 maj 2012, 23:34

Znam da je jedan krelac tada u klubu radio kod njih takve stvari. Neko voće ili povrće mu je nadimak. Pitar mrtvi.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 maj 2012, 23:36

Vamos je napisao/la:Nedaj Boze da Olimpic zavrsi u Evropi, to znaci da Sarajevo nije dobilo licencu. A olimpic takav kakav je sa 25 navijaca bi bio presmjesan prezenter i grada Sarajeva i BiH u Evropi.

A i Nijaz se zajebao i to opasno, jer se i javno zamjerio bordo dijelu grada.

Nikada se ne zna, mogu "navijaci" Olimpica vatreno podrzavati "svoju" ekipu i tu se cak i baklje mogu popaliti i baciti u teren, euforija je cudo..a kazne za to od UEFA su ogromne.
E, malo se ti zajebao jarane jer NIJAZA pravi navijaci BORDO ----OBOŽAVAJU,bez obzira sto je kapelnik malog ali POŠTENOG KLUBA koji se zove OLIMPICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC,,,,,,

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 maj 2012, 23:39

papir je napisao/la:Znam da je jedan krelac tada u klubu radio kod njih takve stvari. Neko voće ili povrće mu je nadimak. Pitar mrtvi.
Ne mogu vjerovati da je to bio u mogucnosti.Nije bio toliko kreativan,ovo je mogao uraditi neko drugi. :)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 maj 2012, 23:42

veteran 1987 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:

Hajde bolan sada nam objasni šta si hteo ovim da postignes.U vrijeme prelaznog roka se svašta i piše a ponesto je istina a ponešto je IGRA,,,,,,,

:oops: :(

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 22 maj 2012, 23:46

Treba mu dati neku nagradu. Zlatna lopata 21. stoljeća. Ovo je antologijsko štivo :lol: :lol: :lol:

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 maj 2012, 23:48

Meni je on legenda :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 maj 2012, 23:58

ivan.balic je napisao/la:Treba mu dati neku nagradu. Zlatna lopata 21. stoljeća. Ovo je antologijsko štivo :lol: :lol: :lol:
Hajde da pojasnimo malo stvar---LJUBO NENADIC je vjerovatno medju tri najboljih plasiranih nogometasa na poziciji lijevi bocni u Srbiji i standarno igra u FK RADNICKI -KRAGUJEVAC-a sve ovo je mozda i kazao novinarima a mozda i nije ovako izjavio a novinari VJEST OBOJILI da bude BOMBA,,,,,Olimpic voli EVROPU ,,,a vjerovatno i Evropa voli OLIM PICCCCCCCCCCCCCCC,,,,

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 23 maj 2012, 00:00

Pabizo zajebani tahistu,siljis ga opasno poginuti cemo. :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 maj 2012, 00:04

herbion je napisao/la:Pabizo zajebani tahistu,siljis ga opasno poginuti cemo. :D
ok

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 23 maj 2012, 09:59

nebitno sad ovu sezonu, ali sam siguran ako zadržite ove igrače i dovede još kojeg, sigran sam da čete u Europu slijedeče sezone. naravno ako rasprodate ekipu ona opet sredina tabele ili pri vrhu ali ne i na vrhu. vidječemo ovo zadnje kolo plus kako če proći ljetni prijelazni rok.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 17:44

0:1 Gujcic 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.