RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ivan.balic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ivan.balic » 22 maj 2012, 12:43

Ma pare su bitne. Pusti konobare. Oko 95 hiljada eura po pretkolu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2012, 12:45

ivan.balic je napisao/la:Ma pare su bitne. Pusti konobare. Oko 95 hiljada eura po pretkolu.
POTPIS!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 maj 2012, 12:48

Ma bola ništa od toga. Sad će Ivo Miro, Jozo, ko li već to disre sve za Široki a iza Borca je RS. Nema smisla da čekamo da nam padne s neba.
Who dares, wins !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 maj 2012, 12:51

NeToBoLa je napisao/la:Ma bola ništa od toga. Sad će Ivo Miro, Jozo, ko li već to disre sve za Široki a iza Borca je RS. Nema smisla da čekamo da nam padne s neba.

Nema nista od sjedenja i prica , nego ona narodna .

Radi pa zaradi , ne moze nista iz vedra neba ;) 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 22 maj 2012, 15:47

Upravo sam saznao od covjeka iz Sarajeva da je Brkovic dogovorio sa zeljom. Steta ako ode,ugovor mu istice na ljeto.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 22 maj 2012, 15:50

AKO ODE ONDA JE TANOVIC NESPOSOBAN DA GA ZADRZI
POLA GODINE IMAO DA SE DOGOVORI S MOMKOM SAD GA PUSTA DA ODE DZABE
ovako su nam uzeli vladavica colica

tanovicu odlazi

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2012, 16:30

bio je prošle godine intervju s Brkovićem, u povodu njegovih igara u VELEŽU. Na jedno postavljeno pitanje koje je glasilo: Za koji klub jedino možeš igrati u BiH, on je odgovorio VELEŽ. Eto toliko o pojedincima koji se kunu u klub, a kada treba nastaviti praviti planove za budućnost, oni bježe iz kluba. U sličnoj situaciji s ponudama su bili i Mara, kojeg je želio partizan, zatim Duško, kojeg je tražila Zvezda i Kulje. Tim igračima je nuđeno sve od tih klubova koji su u tom trenutku bili bogatiji od VELEŽA, ali su ostali vjerni klubu. Slično je bilo i s Vahom, kojeg je Zvezda tražila, ali ništa. uz dužno poštovanje, Brković nikada neće biti kalibar gore pomenutih igrača. Sada treba tugovati i plakati, ma nema govora, idemo dalje. Klub ne čini jedan igrač ili jedan osoba, ali mi se čini da pojedinici od ovakvih stvari žele od VELEŽA filijalu napraviti kada nisu mogli prije rata. Mnogo puta sam rekao da me Tanović ne zanima, ali sam siguran da bi klub na kraju sezone sjeo s svim igračima i porazgovaaro o eventualnim ugovorima. Ako nije mogao sačekati kraj sezone, onda nije tu klub krivac, nego ON.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 maj 2012, 16:35

Koja naivna razmisljanja ima ovdje na forumu , cu rekao je da nebi nigdje :lol: :lol: .

Nijedan igrac kome je ostalo 6 mjeseci u klubu ne bi smio da igra u prvoj postavi. Kada to bude zlatno pravilo onda se tek moze govoriti i sistematskom radu u klubu. A Brkovic nije taj kalibar koji raja misli da jeste, imamo mi boljih igraca i vecih talenata u timu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 maj 2012, 16:40

Kimbo ni tvoje razmisljanje nije puno bolje ako cemo tako.

9 igraca je otislo na zimu. 9 igraca je dovedeno da se ne desi katastrofa.
Treba imati na umu da bi se Velez prosle godine ugasio da se ovo desilo sto se ove godine desilo - ali ove godine je eto sve ispalo ok. 9 igraca se dovelo ne bi li se spremili za Kup BiH - nismo bili dovoljno spremni. Plus nisu se mogli dovodit igraci koji su vec igrali u kupu (sto je 90% svih igraca) i ono sto je ostalo - dovedeno je i to nije valjalo.

Brkovic je stoga MORAO igrati jer nije bilo druge opcije - morali smo imati jednog napadaca koji valja. Ta nece valjda sam Hiros bit u napadu. Tek tad se nebi moglo ostat od raje ovde.

Znaci ako je Brkovic morao igrat - morao je igrat. I to je to. A ako Brkovic igra (onda se nema sta dogovarat u posljednja 2 mjeseca).

Nakon ovoga Brkovic je slobodan igrac. I to je to. Ne ide djaba - nego je slobodan igrac. Nije pod ugovorom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 maj 2012, 16:49

Pustite te šuplje prešao u Želju, reko mi ovaj reko mi onaj.Kad ga vidite sa Željinim ili bilo kojim dresom onda se može pričati do sada su samo špekulacije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2012, 17:02

Bola treba stati u kraj tim odlascima igraca za dz i kraj price. Ako nisu u stanju zadrzati najperspektivnijeg mladog napadaca lige koji evo vec pola godine igra za prvi tim nek svi kolektivno odstupe, koji su na tim funkcijama.
Support Velez, It's logical! ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2012, 17:04

mostarmostar je napisao/la:Upravo sam saznao od covjeka iz Sarajeva da je Brkovic dogovorio sa zeljom. Steta ako ode,ugovor mu istice na ljeto.
Nije istina da je dogovorio!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2012, 17:09

Kimbo, imamo vecih talenata, ispasce da sam Brkovic licno, ali vidis li kako ti veci talenti odose sa 17 godina, tipa Kine, nema bola, kome je Velez u interesu? Cast Zvonicu i njegovom starom koji su veliki navijaci Veleza pa je Denis sada tu a ne u nekom klubu u Ceskoj trecoj ligi, ju nou vot ju vont. :mrgreen:

Bezveze je rasprava, dopustiti da ti igraci idu dzaba u konkurente u ligi nema nikakvog smisla. Ili ga na vrijeme goni iz ekipe ili radi nesto konkretno sa njim. Nema trece.
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 maj 2012, 17:59

@MostaracVelezovac
Ne znam ako citas moj post pazljivo nisi vidio da sam kritikovao upravu zasto su njega pustili da igra bez ugovora. Sada je on "iscurio" takva situacija bila nije bilo igraca al to treba da bude pouka sada kada se planira da se pravi fond igraca.

@Monto
Pricam o momcima koji su pod ugovor i vec su igrali sada ove proljece. Ima ih 5,6 koji onako spremni kao Brko mogu da bude puno bolji igraci od njega.

A ti mladi idu, neka idu ( a nema nacina da se zaustave) , nigdje nisu prispjeli i vratit ce se brzo druze jer se prosli kroz nasu skolu koja je katastrofa. Katastrofa po pitanju discipline (jedino sto imaj Mostarski talenat) a to nije dovoljno za vani.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 22 maj 2012, 18:42

Ne znam,samo opet nam 10 igraca moze otici jer im ugovori isticu na ljeto a vidim da jos niko nije produzio.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 22 maj 2012, 19:26

Evo ga opet, uprava ovo, Tana ono, mladi igraci valjaju, pa su onda supci
Itd, itd, itd

A sve sto ja vidim kad odem na utakmicu je oko 300 jednih te istih ljudi ovi ostali valjda cekaju da se velez plasira u ligu prvaka pa da dodju na stadion.
I onda price nisu isplacene plate igracima i slicno,
i zato je valjda kriv neko drugi
pa haj da napunimo stadion svaki put pa ce valjda biti i za plate igracimo
pa i da zadrzimo mlade igrace, pa i da prodamo kojeg gdjeu inostranstvo,
ko sto zeljo radi.
Zeljo moze 3 godine funkcionisati od Dzekinog slijedeceg transfera...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 maj 2012, 20:03

Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Ne provociram,samo ,sta vi mislite o tome ? Volio bih da cujem neka vasa misljenja. I zbog kladionice i svega.
Vjerovatno igraci ne smiju reci direktno da je prodano,pa govore ovako,druga ekipa i to...

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 22 maj 2012, 20:11

FKKrajina je napisao/la:Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Ne provociram,samo ,sta vi mislite o tome ? Volio bih da cujem neka vasa misljenja. I zbog kladionice i svega.
Vjerovatno igraci ne smiju reci direktno da je prodano,pa govore ovako,druga ekipa i to...
Iz Gabele samo paprike i kavade mogu doći :D :D :D :D

Ma stipu teorije zavjere, koliko se takvih gluposti po ovim forumima
napiše, ne bi trebalo ligu igrati nikako....
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 maj 2012, 20:11

FKKrajina je napisao/la:Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Haj bola otpepaj :evil: :arrow:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2012, 20:17

Rece mi jedna ljudina s neba da nas po cijele dane gleda i crkaje od smijeha
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.