Hahaha....Realno.K0MT je napisao/la:Ma mrzim vas.Iskreno, najomraženiji klub ste mi lige. Trebate već 10 godina ispasti. I najteže gostovanje u ligi nije sigurno zbog super krasne igre Travnika, nego se zna zbog čega.
Ništa lično.

Hahaha....Realno.K0MT je napisao/la:Ma mrzim vas.Iskreno, najomraženiji klub ste mi lige. Trebate već 10 godina ispasti. I najteže gostovanje u ligi nije sigurno zbog super krasne igre Travnika, nego se zna zbog čega.
Ništa lično.
rudarprijedor je napisao/la:Sta je s Prijedorcanima ,aloo ima li nas ? Sutra utakmica sezone ,niko nista![]()
Armageddon2012 je napisao/la:srećno rudaru!
Pa eto im prilike da se nametnu,jer Sarajevo nije jače od vas..i po meni Olimpik više od njih zaslužuje Evropu...nek ste vi Evropu obezbjedili da mogu pogledati koju evropsku dok sam na faksuArmageddon2012 je napisao/la:hvala,ali kakvi mi i sarajevo,naši igrači su već na odmoru,sutra će igrati bar 5 juniora tamo![]()
Ili bar zidareArmageddon2012 je napisao/la:nadam se da ćemo dobiti neke konobare iz san marina,da bar dvije pogledaš,a ne jednu kao obično![]()
K0MT je napisao/la:& ? " " & $ на &!Тренер " сјео на ? " - $ " са $.
http://www.gradprijedor.com/sport/rudar ... i-opstanak" onclick="window.open(this.href);return false;benfica1923 je napisao/la:Cestitke na opstanku u ligi.........jel ima negdje izvjestaj utakmice????
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 28 gostiju.