Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 11:47

DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
onaj poen jesu uradili mnogi ali samo je federer u ovako vaznom trenutku i onako precizno to uradio.. 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 11:56

johnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
onaj poen jesu uradili mnogi ali samo je federer u ovako vaznom trenutku i onako precizno to uradio.. 8-)
Bas lijepo od tebe sto sumljas
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 12:01

JameS je napisao/la:a gdje nam je nestao bilalinho2,izgleda da je on jedini vjerovao u nemoguce stvari :mrgreen:
evo me evo me jbg federer bio bolji veceras cestitam pobjdit ce njega djokovic vec na njihovom sljedecem metchu
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 12:04

johnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
puuu puuu....gluho i daleko bilo...............AUUUUUUUU STA JA NAPISA OCAMI hahaha mislio sam na DEL POTRA DA NECE UZETI NI JEDAN SETO A I AKO UZME TOCE BITI 1 ili 3 ...ccccc e posti se pa mi se moze halaliti hehee :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 14 sep 2009, 12:06

bilalinho2 je napisao/la:
JameS je napisao/la:a gdje nam je nestao bilalinho2,izgleda da je on jedini vjerovao u nemoguce stvari :mrgreen:
evo me evo me jbg federer bio bolji veceras cestitam pobjdit ce njega djokovic vec na njihovom sljedecem metchu

bilalinho bas ti hvala na onakvim iscrpnim prognozama pogodio si nema sta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 12:07

johnnyHZ je napisao/la:
puuu puuu....gluho i daleko bilo...............AUUUUUUUU STA JA NAPISA OCAMI hahaha mislio sam na DEL POTRA DA NECE UZETI NI JEDAN SETO A I AKO UZME TOCE BITI 1 ili 3 ...ccccc e posti se pa mi se moze halaliti hehee :D
brate nije problem sta si napisao nego sumnjam a ti napisao sumljam
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 sep 2009, 12:09

U svetu Tenisa sve se svodi na dve reci, Roger Federer i tako ce biti sve dok se ne zasiti putovanja.
Roger je tata, svi drugi su deca!!! 8-)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 12:40

johnnyHZ je napisao/la:
brate nije problem sta si napisao nego sumnjam a ti napisao sumljam
e sad hajmo malo bosanskog pa nisi na casu bolan...i najzad ja kada govorim kazem suljam....vala reci SUMNJAM .... SVE JE TO U 5 DEKA tamo vamo malo se razlikuje,....isto ti je i sad po novom bosanskom DOLJE...a odkad svijet postoji kaze se DOLE... :shock: :roll: ....bdw....ko igra kladionicu federer dobiva 1.40...ili rezultat je dobra kvota na sistemu 3-1. :lol: ;) :D
a kako mi je krivo sto nisam gledao kim k. uhh...al podera onu nabrzinu....mislim da ce ubrzo uci medju pprve tri igracice svijeta...a do polovine iduce sezone i br1/

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 13:31

pa ti si onda gloop cuj ti govoris sumljam i koji je to novi bosanski de mi malo pojasni nisam u toku??
PROSVJETLI ME
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 sep 2009, 16:22

[youtube][/youtube]
8-) 8-)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 16:29

bilalinho2 je napisao/la:pa ti si onda gloop cuj ti govoris sumljam i koji je to novi bosanski de mi malo pojasni nisam u toku??
PROSVJETLI ME
ajd neda mi se raspravljati sa tobom idi moli boga da si sinoc sanjao mozda se probudis a ono federer i djokovic tek pocinju igrati......a mi cemo da uzivamo prvo u onom poenu fedexa pa onda veceras u finalu.....a ti dok se bude igralo finale uci bosanski .... :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 22:16

Uskoro slijedi finale US Opena....Federer-Del Potro....prvo grand slam finale za Del Potra budučeg broja 1...i to če igrati važnu ulogu... "Deja Vu" od prošle godine kada je Murrayu bilo prvo finale..tada je Fedex imao loš turnir...al u finalu je pokazao ko je gazda...stalno je napadao...a Murray nije igrao svoju igru....međusobni omjer 6:0..mislim....prvih 5 mečeva nije vrijedno spomena...a zadnji meč na French Openu u 1/2 je pokazao da prevladava kompleks..mada ga je tada trebao dobiti..al uplašio se je prilike....
Neče biti puno breakova...jedino ako fedex nepoludi :P pa bude 6:3,6:0,6.0......al neče...
Očekujem 2,3 tie-breakova u kojma če Fedex biti čvršči...kao protiv Djoke 2007 7:6,7:6,7:6.....Djoka ga je imao u prva dva seta...ali Fedex je dobio..u 3 seta čak...

Očekujem pobjedu Fedexa...tešku.....al ako Del Potro pobjedi skidam mu kapu do poda...budučem broju 1..

16
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 22:34

FEDEX....

Break....3:0...sjajan tenis federera na početku...djeluje veoma koncentrisano...

HAJMO 16

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 22:43

Raul_64 je napisao/la:FEDEX....

Break....3:0...sjajan tenis federera na početku...djeluje veoma koncentrisano...

HAJMO 16
sta 16
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 22:49

Raul_64 je napisao/la:FEDEX....

HAJMO 16
sta 16
16 Grand Slam...imao je Fedex novu break loptu...al je nije iskoristio..

EDIT...Prilika za Del Potra..ništa od prilike nije se puno ni pitao...

5:2...i samo čudo može spriječiti Fedexa od prvog seta....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2009, 22:52

Dobar mec do sada. Del Potro jos uvijek u grcu, nije se momak jos opustio, mislim da ce u drugom setu puno bolje izgledati. Nema one njegove agresivnosti, ubojitog forhenda.

Fedex igra vrhunski, kao nekad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 22:58

Sjajan Fedex.....slažem se da je u grču malo Del Potro..očekivano....al Federer igra bolje nego ikad(od French Opena)...

EDIT...Malo se je opustio na zadnjem servis gemu......bit če puno zanimljiviji nastavak meča...siguran sam...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 23:05

a jes navalio da zavrsi KAO STO SAM REKAO u 3 seta i gotovo...cc opet brejk....igra fenomenalno osiom u trenucima kada se opusti kada ima cist rezultat tada pocne pretjerivati
na mrezi 100% :o :roll: :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 23:51

rani break....Del Potro malo opuštenije igra...al tek nakon breaka...Federer drži servis mada je imao opasnih situacija...al je Del Potro poklonio mu poene...mogao je i Fedex ovaj set ranije riješiti...
sve u svemu očekivano...
Dok sam ovo pisao...break....

:x :x :cry: :twisted: :roll:

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 14 sep 2009, 23:52

hebi ga juane martine del potroooo
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.