onaj poen jesu uradili mnogi ali samo je federer u ovako vaznom trenutku i onako precizno to uradio..

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bas lijepo od tebe sto sumljasjohnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
onaj poen jesu uradili mnogi ali samo je federer u ovako vaznom trenutku i onako precizno to uradio..
evo me evo me jbg federer bio bolji veceras cestitam pobjdit ce njega djokovic vec na njihovom sljedecem metchuJameS je napisao/la:a gdje nam je nestao bilalinho2,izgleda da je on jedini vjerovao u nemoguce stvari
puuu puuu....gluho i daleko bilo...............AUUUUUUUU STA JA NAPISA OCAMI hahaha mislio sam na DEL POTRA DA NECE UZETI NI JEDAN SETO A I AKO UZME TOCE BITI 1 ili 3 ...ccccc e posti se pa mi se moze halaliti heheejohnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
bilalinho2 je napisao/la:evo me evo me jbg federer bio bolji veceras cestitam pobjdit ce njega djokovic vec na njihovom sljedecem metchuJameS je napisao/la:a gdje nam je nestao bilalinho2,izgleda da je on jedini vjerovao u nemoguce stvari
brate nije problem sta si napisao nego sumnjam a ti napisao sumljamjohnnyHZ je napisao/la:puuu puuu....gluho i daleko bilo...............AUUUUUUUU STA JA NAPISA OCAMI hahaha mislio sam na DEL POTRA DA NECE UZETI NI JEDAN SETO A I AKO UZME TOCE BITI 1 ili 3 ...ccccc e posti se pa mi se moze halaliti heheejohnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
e sad hajmo malo bosanskog pa nisi na casu bolan...i najzad ja kada govorim kazem suljam....vala reci SUMNJAM .... SVE JE TO U 5 DEKA tamo vamo malo se razlikuje,....isto ti je i sad po novom bosanskom DOLJE...a odkad svijet postoji kaze se DOLE...bilalinho2 je napisao/la:brate nije problem sta si napisao nego sumnjam a ti napisao sumljamjohnnyHZ je napisao/la:puuu puuu....gluho i daleko bilo...............AUUUUUUUU STA JA NAPISA OCAMI hahaha mislio sam na DEL POTRA DA NECE UZETI NI JEDAN SETO A I AKO UZME TOCE BITI 1 ili 3 ...ccccc e posti se pa mi se moze halaliti heheejohnnyHZ je napisao/la:DANAS BI FEDERRER mogao izgubiti jedan set najvise iako sumljam..a ako izgubi to ce biti prvi...ili treci....ali ipak mislim da su sanse del potra da odigra cijeli mec protiv federera na najvisem nivou male...|
ajd neda mi se raspravljati sa tobom idi moli boga da si sinoc sanjao mozda se probudis a ono federer i djokovic tek pocinju igrati......a mi cemo da uzivamo prvo u onom poenu fedexa pa onda veceras u finalu.....a ti dok se bude igralo finale uci bosanski ....bilalinho2 je napisao/la:pa ti si onda gloop cuj ti govoris sumljam i koji je to novi bosanski de mi malo pojasni nisam u toku??
PROSVJETLI ME
sta 16Raul_64 je napisao/la:FEDEX....
Break....3:0...sjajan tenis federera na početku...djeluje veoma koncentrisano...
HAJMO 16
16 Grand Slam...imao je Fedex novu break loptu...al je nije iskoristio..bilalinho2 je napisao/la:sta 16Raul_64 je napisao/la:FEDEX....
Break....3:0...sjajan tenis federera na početku...djeluje veoma koncentrisano...
HAJMO 16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.