FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kevin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kevin » 22 maj 2012, 10:01

Probisvjet je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
A sto vama vrijedi? Ko ste vi?
čovječe, samo komentiram..sta meni ima vrijediti zaboli me..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 maj 2012, 10:07

Naplacuju li se kod vas ulaznice sada za ove zadnje utakmice ili je gege sve??

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2012, 10:19

Kevin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
A sto vama vrijedi? Ko ste vi?
čovječe, samo komentiram..sta meni ima vrijediti zaboli me..
Pitam Vas fino ko ste Vi?
Kako znate da ce se Sloboda gasiti? Eto ja ne znam, a ja u Slobodi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 22 maj 2012, 10:25

Mislim da ste opstanak riješili protiv GOŠKA i to je dobro, u Mostaru ste spavali kod Ćamila pred tu utakmicu zato Velež nije zapinjo u Tuzli i Velež će dobit GOŠKA radi vas i neće dozvolit da Sloboda izvisi...Veležovci su od riječi...uostalom trebali ste to puno ranije riješit....ali dobro pa ste Ibraka doveli i mislim da će Sloboda sledeću sezonu bit puno "pametnija" Bitno je da će te ostat što mi je drago radi grada i navijača.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 maj 2012, 10:43

ŠB.TRN je napisao/la:Naplacuju li se kod vas ulaznice sada za ove zadnje utakmice ili je gege sve??
ma ulazimo đabe, gotiva pravo :mrgreen: samo ne daju pivu unjet. :D

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 maj 2012, 10:49

Zna li neko hoće li se gdje moći gledat utakmica sa slavijom bilo na internetu, mojoj tv ili na kablovskoj.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 maj 2012, 10:50

djulba je napisao/la:Zna li neko hoće li se gdje moći gledat utakmica sa slavijom bilo na internetu, mojoj tv ili na kablovskoj.
Ima prenos na BHT
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 maj 2012, 10:51

Probisvjet je napisao/la: Pitam Vas fino ko ste Vi?
:lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 maj 2012, 10:55

Na danasnjoj pressici receno da se na mec u Lukavici ide na pobjedu :) nadam se da cemo uspjeti savladati slaviju i da necemo zavisiti od ostalih rezultata..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2012, 11:43

Kevin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Pitam Vas fino ko ste Vi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 maj 2012, 11:46

Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 maj 2012, 11:48

JTS je napisao/la:Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda :D
Evo nove sanse specijalcima da marisu gradjane Tuzle :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 maj 2012, 11:50

harry_90 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda :D
Evo nove sanse specijalcima da marisu gradjane Tuzle :lol:
haj' , makar su oprostili dugove Slobodi, al' skupo naplaćuju majku im

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2012, 12:04

Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine? :mrgreen:

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 maj 2012, 12:41

Probisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine? :mrgreen:
Opcinsko vijece razmatra da se postave pisoari na zid kako bi stvorili sve uslove za igranje evropskih utakmica :lol:

a sto se tice ovog ulaza dzabalame,to se pokazao kao pravi potez da se ukaze glavesinama da nisu svi digli ruke od Slobode,da narod voli Slobodu,ali volio bi da se klub u ovoj pauzi digne i da se konacno uredi ta naplata karti,pa da gledamo na Tusnju 4-5000 ljudi svaku utakmicu x5 KM je sasvim dovoljno da se pokrije organizacija utakmice a ovako da pojedinac to kesira nikako nije rjesenje,trebamo mi svi redovno dolazit i placat kartu i tako pomoc da ne dolazimo vise u ovu situaciju ;)
a dobro bi bilo kad bi ova ekipa sa Kameleona radila utakmice jer konacno da je licio i razglas i spiker na nesto,a kad se sjetim staronje dole na stolici pa kad ga sevdah pogodi 8-)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 maj 2012, 12:50

Probisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine? :mrgreen:
Aha...zadnju utakmicu sve sto nije bilo kulturno nije se moglo :) Cuvaju zid policajci :D

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 maj 2012, 13:03

Io_Sono_Interista je napisao/la:
Opcinsko vijece razmatra da se postave pisoari na zid kako bi stvorili sve uslove za igranje evropskih utakmica :lol:

a sto se tice ovog ulaza dzabalame,to se pokazao kao pravi potez da se ukaze glavesinama da nisu svi digli ruke od Slobode,da narod voli Slobodu,ali volio bi da se klub u ovoj pauzi digne i da se konacno uredi ta naplata karti,pa da gledamo na Tusnju 4-5000 ljudi svaku utakmicu x5 KM je sasvim dovoljno da se pokrije organizacija utakmice a ovako da pojedinac to kesira nikako nije rjesenje,trebamo mi svi redovno dolazit i placat kartu i tako pomoc da ne dolazimo vise u ovu situaciju ;)
a dobro bi bilo kad bi ova ekipa sa Kameleona radila utakmice jer konacno da je licio i razglas i spiker na nesto,a kad se sjetim staronje dole na stolici pa kad ga sevdah pogodi 8-)
Ne diraj nam KANJARU :D

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 maj 2012, 13:22

I to bgm, pa nakon dugog niza godina da je sjeo na onu stolicu normalan covjek koji lijepo najavljuje...

Onaj nije znao citat, dodje Siroki on svakom brazilcu pogrijesi ime :lol:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 maj 2012, 14:26

Io_Sono_Interista je napisao/la:

a dobro bi bilo kad bi ova ekipa sa Kameleona radila utakmice jer konacno da je licio i razglas i spiker na nesto,a kad se sjetim staronje dole na stolici pa kad ga sevdah pogodi
8-)
Eh,eh. Fkt je bilo odlicno s ovim spikerom. Kad se sjetim Kanjare i utakmice protiv Leotara cini mi se kad za njihvog brazilca izvali : "ne znam ja ovo procitat,crnac neki " ! :lol: :lol: :lol:

A mislim da je bilo neko jednostavno ime Junior Souto il nesto tako. Kanjara kralj :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 maj 2012, 17:04

Ako ozbiljno misliš, ko prenosi tekmu !?

@Haha za spikera, dobar je ovaj, najjače kad se uživi na prozivku igrača mi ono dižemo ruke a njemu drago pa kaže "Mešaaanooviiić Aleeeen". :lol:

Al je samo smorio sa čitanjem igrača koji sjede na klupi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.