Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zgembo89 » 17 maj 2012, 00:38

kakvi su bili igrači širokog onaj zakarić ne znam još neki su spominjali da su potencijal ? navodno je i Mamić došao da gleda igrače Želje i Širokog

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2012, 00:59

zgembo89 je napisao/la:kakvi su bili igrači širokog onaj zakarić ne znam još neki su spominjali da su potencijal ? navodno je i Mamić došao da gleda igrače Želje i Širokog
Zakaric nije bio nesto specijalno. Cak nije bio starter, a ide u Dinamo na ljeto. Da ne zavrsi kao Dalibor Pandza ili Krpic koji se nisu bas proslavili u Dinamu. Vjerovatno ce ga poslat u Lokomotivu. Zolotic je najvise pokazao po meni, iako je naravno jos neiskusan. Svraka opet prosjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 maj 2012, 01:01

Zakarić je odavno u lošoj formi, navodno je razlog pada iste jedna mlada dama iz Širokog. Bio je i povrijeđen jedno vrijeme.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2012, 01:06

gollum je napisao/la:Zakarić je odavno u lošoj formi, navodno je razlog pada iste jedna mlada dama iz Širokog. Bio je i povrijeđen jedno vrijeme.
Ako je koja od one dvije što su medalje dodjeljivale ne zamjeramo mu :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 maj 2012, 08:24

delija je napisao/la:
tulln je napisao/la:Nermin Zolotic za svojih 18 godina odigro super utakmicu u kupu na poziciji zadnjeg veznog sorry ali moro sam negdi napisati
Neka neka treba pohvaliti.. Duplo vise je pokazao od Svrake, koji mi nije nista reprezentativno pokazao. Cini mi se da igraju istu poziciju..

Veliki minus i selekyoru sto nije prisustvovao utkmici. Bilo je tu materijala za zadnju liniju ;)

P.S. Primjetio sam da je Ivica Osim na dodjeli medalja posebno se obratio Zoloticu
nicho@ je dobro rekao "pozvani su statisti da se ispuni kvota novih igraca" naravno u cilju da Ibricici ala Ibricici nebi zijanili mjesto u repki predstavom nekog novog igraca... ;)
Kakva Svraka ,Vrancic ,S.Vranjes pa takvih vec imamo 6 u repki ...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 maj 2012, 19:45

Hadzic opet pogodio...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 maj 2012, 20:31

Pauleta je napisao/la:
ervin zukanović(kortrijk) je ove sezone odigrao 35 utakmica u prvenstvu, od toga 34 cijele, na još 1 je bio starter. zabio je 3 gola

edin cocalić(maccabi haifa) je ove sezone odigrao 25 utakmica u prvenstvu, od toga 25 cijelih.
ovakvu statisktiku je nemoguće ignorirati, i na kraju da ne mogu stat rame uz rame sa Maletićem,Ibričićem,Medunjaninom,Rahimićem,Zahirovićem,Pandžom,Svrakom ma kakvi rame uz rame nego nema ih ni na spisku od 22 igrača..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 00:11

zgembo89 je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
ervin zukanović(kortrijk) je ove sezone odigrao 35 utakmica u prvenstvu, od toga 34 cijele, na još 1 je bio starter. zabio je 3 gola

edin cocalić(maccabi haifa) je ove sezone odigrao 25 utakmica u prvenstvu, od toga 25 cijelih.
ovakvu statisktiku je nemoguće ignorirati, i na kraju da ne mogu stat rame uz rame sa Maletićem,Ibričićem,Medunjaninom,Rahimićem,Zahirovićem,Pandžom,Svrakom ma kakvi rame uz rame nego nema ih ni na spisku od 22 igrača..
Vidi ba face pljunuti Colakovic...
A izbacena brada znaci puno snage a malo pameti...
slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 maj 2012, 01:18

http://www.transfermarkt.de/de/marcel-a ... 76628.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj igrač je vrijedan pažnje. Trenutno nije ni za jedne selekcije, al' 7 golova u ligi, gdje nabolji ima 17 bi mogao biti neki garant da bi možda i mogao naredne sezone nositi dres neke ozbiljnije ekipe. Uspjeh bi bio kad bi prešao u ozbiljnog drugoligaša. Za sada neka ga ovde, tek pomenutog. Možda se razvije, mlad je.

Našao sam i jedan video, dobar je tehničar. Skoro pa kao Jeremy Lynch (pogledajte ovog tipa na y'tubu):

[youtube][/youtube]

Ima i ovaj momak. Vidim da nastupa za U21 reprezentaciju Austrije. Vidjećemo u šta će izrasti...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 maj 2012, 10:19

TONI SUNJIC

ekstra igrac,za pandzu je ronaldo
igra u ukrajinskoj zoryi

slika

http://www.transfermarkt.de/de/toni-sun ... 60790.html
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 19 maj 2012, 10:28

ima dobru sezonu iza sebe. nebih se bas slozio za pandzu. nakon onoga sto je odigrao protiv francuske i brazila...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 maj 2012, 11:23

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 maj 2012, 13:14

Šunjić igra u 13. ekipi prvenstva Ukrajine, gol razlika im je -24.Kad bi prešao u neki malo bolji klub imao bi šanse da bude pozvan, ali poznavajući Sušića, jedino ako pređe u neku od liga 5 mogao bi očekivati poziv.
DRUG NEBI TI PUNCA

viking5
Kontakt:

Post Postao/la viking5 » 19 maj 2012, 13:18

a machelen je nešto bolji?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 maj 2012, 13:25

Pa jesam li ja napisao negdje da su Pandža ili njegov klub bolji ?
Nisam mnogo pratio Šunjića i ne znam kolika je razlika u kvaliteti između njega i Pandže.Čak i da je kvalitetniji, Šunjić će teško dobiti poziv, jer će Pape radije zovnuti Maletića iz Kazahstana, ili Ibričića koji radi na trafici u Moskvi, nego nekog debitanta koji je imao odličnu sezonu.
DRUG NEBI TI PUNCA

viking5
Kontakt:

Post Postao/la viking5 » 19 maj 2012, 13:29

zvao je samo tri braniča, pa taj čovjek nije normalan ni sekundu...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 maj 2012, 16:44

bagrcavi je napisao/la:Šunjić igra u 13. ekipi prvenstva Ukrajine, gol razlika im je -24.Kad bi prešao u neki malo bolji klub imao bi šanse da bude pozvan, ali poznavajući Sušića, jedino ako pređe u neku od liga 5 mogao bi očekivati poziv.

prodat ce se sunjic u bolji klub sigurno,dobar igrac ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 maj 2012, 19:26

Marinko Mačkić 8-)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marin ... 28612.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 maj 2012, 21:04

Fajic za Muru opet gol u pobijedi od 3-0!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 22 maj 2012, 11:47

Enis Nadarević od naredne sezone u Seriji A?
Nedavno smo mogli čitati da je na Nadarevića bacio oko i selektor Sušić, međutim, do poziva nije došlo. Ipak postoji šansa da izgubimo još jednog igrača na kojeg bi mogli računati u budućnosti, obzirom da reprezentacija Albanije želi vidjeti Nadarevića u crvenom dresu
Želi ga albanska reprezentacija
Piše: ****
22.05.2012 u 09:01 sati.

Twitter Facebook

Prema mišljenjima mnogih bh. internacionalac, Enis Nadarević jedan je od najboljih bočnih igračau Seriji B. Ovaj 24- godišnji igrač Varesea kako stvari stoje o naredne sezone više neće igrati u ovom klubu, obzirom da su za njegove usluge zainteresovani mnogi klubovi poput Fulhama, Palerma, Hamburga...

"Drago mi je da dobre igre u Vareseu nisu prošle nezapaženo. Imam kontakta sa mnogim klubovima, poput Fulhama, Palerma, Hambruga, Anderlechta, i Sampdorije. Međutim, ne opterećivam se previš s tim, to sam prepustio svom menadžeru i on zna vrlo dobro šta je najbolje za razvoj moje karijere",rekao je Nadarević na početku razgovora za ****.ba

Nadarevićev Varese trenutno igra play-off za ulazak u Seriju A. Do kraja play-offa ostalo je još svega nekoliko utakmica i postoji velika mogućnost da ćemo dogodine imati još jednog Bosanca u Seriji A.

"Trenutno smo svi u klubu koncentrisani samo na play-off i želimo ući u Seriju A. Trenutno vodimo bitku sa Veronom, Sassuolom, i Sampdoriom, obzirom da će prva dva kluba dikretno ući u Seriju A. Nadam se da ću dogodine igrati protiv Pjanića i Lulića˝.

Nedavno smo mogli čitati da je na Nadarevića bacio oko i selektor Sušić, međutim, do poziva nije došlo. Ipak postoji šansa da izgubimo još jednog igrača na kojeg bi mogli računati u budućnosti, obzirom da reprezentacija Albanije želi vidjeti Nadarevića u crvenom dresu.

˝Kada sam pročitao spisak bio sam pomalo razočaran, jer smatram da zaslužujem šansu u reprezentaciji BiH. Međutim, ja se ne želim nikom pretjerano nuditi, jednostavno nisam takav čovjek. Ono što mogu reći, jeste da me reprezentacija Albanije želi i još uvijek nisam ništa odlučio, jer se i dalje nadam pozivu selektora Sušića˝.

Pored Nadarevića, u Vareseu imamo još jednog bh. internacionalca Jasmina Kurtića koji je porijeklom iz Banovića, međutim kako stvari stoje on će u budućnosti zaigrati za reprezentaciju Slovenije.

Piše: Armin PAŠIĆ
adeko

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”