Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zakaric nije bio nesto specijalno. Cak nije bio starter, a ide u Dinamo na ljeto. Da ne zavrsi kao Dalibor Pandza ili Krpic koji se nisu bas proslavili u Dinamu. Vjerovatno ce ga poslat u Lokomotivu. Zolotic je najvise pokazao po meni, iako je naravno jos neiskusan. Svraka opet prosjek.zgembo89 je napisao/la:kakvi su bili igrači širokog onaj zakarić ne znam još neki su spominjali da su potencijal ? navodno je i Mamić došao da gleda igrače Želje i Širokog
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je koja od one dvije što su medalje dodjeljivale ne zamjeramo mugollum je napisao/la:Zakarić je odavno u lošoj formi, navodno je razlog pada iste jedna mlada dama iz Širokog. Bio je i povrijeđen jedno vrijeme.

nicho@ je dobro rekao "pozvani su statisti da se ispuni kvota novih igraca" naravno u cilju da Ibricici ala Ibricici nebi zijanili mjesto u repki predstavom nekog novog igraca...delija je napisao/la:Neka neka treba pohvaliti.. Duplo vise je pokazao od Svrake, koji mi nije nista reprezentativno pokazao. Cini mi se da igraju istu poziciju..tulln je napisao/la:Nermin Zolotic za svojih 18 godina odigro super utakmicu u kupu na poziciji zadnjeg veznog sorry ali moro sam negdi napisati
Veliki minus i selekyoru sto nije prisustvovao utkmici. Bilo je tu materijala za zadnju liniju
P.S. Primjetio sam da je Ivica Osim na dodjeli medalja posebno se obratio Zoloticu

Kakva Svraka ,Vrancic ,S.Vranjes pa takvih vec imamo 6 u repki ...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
ovakvu statisktiku je nemoguće ignorirati, i na kraju da ne mogu stat rame uz rame sa Maletićem,Ibričićem,Medunjaninom,Rahimićem,Zahirovićem,Pandžom,Svrakom ma kakvi rame uz rame nego nema ih ni na spisku od 22 igrača..Pauleta je napisao/la:
ervin zukanović(kortrijk) je ove sezone odigrao 35 utakmica u prvenstvu, od toga 34 cijele, na još 1 je bio starter. zabio je 3 gola
edin cocalić(maccabi haifa) je ove sezone odigrao 25 utakmica u prvenstvu, od toga 25 cijelih.
Vidi ba face pljunuti Colakovic...zgembo89 je napisao/la:ovakvu statisktiku je nemoguće ignorirati, i na kraju da ne mogu stat rame uz rame sa Maletićem,Ibričićem,Medunjaninom,Rahimićem,Zahirovićem,Pandžom,Svrakom ma kakvi rame uz rame nego nema ih ni na spisku od 22 igrača..Pauleta je napisao/la:
ervin zukanović(kortrijk) je ove sezone odigrao 35 utakmica u prvenstvu, od toga 34 cijele, na još 1 je bio starter. zabio je 3 gola
edin cocalić(maccabi haifa) je ove sezone odigrao 25 utakmica u prvenstvu, od toga 25 cijelih.
A izbacena brada znaci puno snage a malo pameti...

Ovaj igrač je vrijedan pažnje. Trenutno nije ni za jedne selekcije, al' 7 golova u ligi, gdje nabolji ima 17 bi mogao biti neki garant da bi možda i mogao naredne sezone nositi dres neke ozbiljnije ekipe. Uspjeh bi bio kad bi prešao u ozbiljnog drugoligaša. Za sada neka ga ovde, tek pomenutog. Možda se razvije, mlad je.
Našao sam i jedan video, dobar je tehničar. Skoro pa kao Jeremy Lynch (pogledajte ovog tipa na y'tubu):
[youtube][/youtube]
Ima i ovaj momak. Vidim da nastupa za U21 reprezentaciju Austrije. Vidjećemo u šta će izrasti...
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ekstra igrac,za pandzu je ronaldo
igra u ukrajinskoj zoryi
http://www.transfermarkt.de/de/toni-sun ... 60790.html
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Nisam mnogo pratio Šunjića i ne znam kolika je razlika u kvaliteti između njega i Pandže.Čak i da je kvalitetniji, Šunjić će teško dobiti poziv, jer će Pape radije zovnuti Maletića iz Kazahstana, ili Ibričića koji radi na trafici u Moskvi, nego nekog debitanta koji je imao odličnu sezonu.
bagrcavi je napisao/la:Šunjić igra u 13. ekipi prvenstva Ukrajine, gol razlika im je -24.Kad bi prešao u neki malo bolji klub imao bi šanse da bude pozvan, ali poznavajući Sušića, jedino ako pređe u neku od liga 5 mogao bi očekivati poziv.
prodat ce se sunjic u bolji klub sigurno,dobar igrac

Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marin ... 28612.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nedavno smo mogli čitati da je na Nadarevića bacio oko i selektor Sušić, međutim, do poziva nije došlo. Ipak postoji šansa da izgubimo još jednog igrača na kojeg bi mogli računati u budućnosti, obzirom da reprezentacija Albanije želi vidjeti Nadarevića u crvenom dresu
Želi ga albanska reprezentacija
Piše: ****
22.05.2012 u 09:01 sati.
Twitter Facebook
Prema mišljenjima mnogih bh. internacionalac, Enis Nadarević jedan je od najboljih bočnih igračau Seriji B. Ovaj 24- godišnji igrač Varesea kako stvari stoje o naredne sezone više neće igrati u ovom klubu, obzirom da su za njegove usluge zainteresovani mnogi klubovi poput Fulhama, Palerma, Hamburga...
"Drago mi je da dobre igre u Vareseu nisu prošle nezapaženo. Imam kontakta sa mnogim klubovima, poput Fulhama, Palerma, Hambruga, Anderlechta, i Sampdorije. Međutim, ne opterećivam se previš s tim, to sam prepustio svom menadžeru i on zna vrlo dobro šta je najbolje za razvoj moje karijere",rekao je Nadarević na početku razgovora za ****.ba
Nadarevićev Varese trenutno igra play-off za ulazak u Seriju A. Do kraja play-offa ostalo je još svega nekoliko utakmica i postoji velika mogućnost da ćemo dogodine imati još jednog Bosanca u Seriji A.
"Trenutno smo svi u klubu koncentrisani samo na play-off i želimo ući u Seriju A. Trenutno vodimo bitku sa Veronom, Sassuolom, i Sampdoriom, obzirom da će prva dva kluba dikretno ući u Seriju A. Nadam se da ću dogodine igrati protiv Pjanića i Lulića˝.
Nedavno smo mogli čitati da je na Nadarevića bacio oko i selektor Sušić, međutim, do poziva nije došlo. Ipak postoji šansa da izgubimo još jednog igrača na kojeg bi mogli računati u budućnosti, obzirom da reprezentacija Albanije želi vidjeti Nadarevića u crvenom dresu.
˝Kada sam pročitao spisak bio sam pomalo razočaran, jer smatram da zaslužujem šansu u reprezentaciji BiH. Međutim, ja se ne želim nikom pretjerano nuditi, jednostavno nisam takav čovjek. Ono što mogu reći, jeste da me reprezentacija Albanije želi i još uvijek nisam ništa odlučio, jer se i dalje nadam pozivu selektora Sušića˝.
Pored Nadarevića, u Vareseu imamo još jednog bh. internacionalca Jasmina Kurtića koji je porijeklom iz Banovića, međutim kako stvari stoje on će u budućnosti zaigrati za reprezentaciju Slovenije.
Piše: Armin PAŠIĆ
Trenutno korisnika/ca: 231983, 600, adrenaline323, ajdohordas, AnelMid, Beduin, Beli98, Blackwargreymon, Bosanac90, Burberry46, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Edincapitano, EdinjoBos, edvaE2, Elddar, emir79, fanaticoszg, FerdinandF, fukara87, galia95, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hansestadt, hurem, invincible1921, Jabroni, JackW, kakarut, Kaunas, Kobayashi, L-Train, lol89, maroonGiant, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, myself, napapijri1987, nebeskasila, NerminFatic, Pensioner26, Pirke, prisonbreak, Rauber33, s4mke, sagitarius, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tale07, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Vaya, VolimBiH96, WeekendOffender, Zaboljesutra, Zglavkar i 671 gost.