čovječe, samo komentiram..sta meni ima vrijediti zaboli me..Probisvjet je napisao/la:A sto vama vrijedi? Ko ste vi?Kevin je napisao/la:ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Naplacuju li se kod vas ulaznice sada za ove zadnje utakmice ili je gege sve??
- Probisvjet
- Kontakt:
Pitam Vas fino ko ste Vi?Kevin je napisao/la:čovječe, samo komentiram..sta meni ima vrijediti zaboli me..Probisvjet je napisao/la:A sto vama vrijedi? Ko ste vi?Kevin je napisao/la:ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
Kako znate da ce se Sloboda gasiti? Eto ja ne znam, a ja u Slobodi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da ste opstanak riješili protiv GOŠKA i to je dobro, u Mostaru ste spavali kod Ćamila pred tu utakmicu zato Velež nije zapinjo u Tuzli i Velež će dobit GOŠKA radi vas i neće dozvolit da Sloboda izvisi...Veležovci su od riječi...uostalom trebali ste to puno ranije riješit....ali dobro pa ste Ibraka doveli i mislim da će Sloboda sledeću sezonu bit puno "pametnija" Bitno je da će te ostat što mi je drago radi grada i navijača.
ma ulazimo đabe, gotiva pravoŠB.TRN je napisao/la:Naplacuju li se kod vas ulaznice sada za ove zadnje utakmice ili je gege sve??

Zna li neko hoće li se gdje moći gledat utakmica sa slavijom bilo na internetu, mojoj tv ili na kablovskoj.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima prenos na BHTdjulba je napisao/la:Zna li neko hoće li se gdje moći gledat utakmica sa slavijom bilo na internetu, mojoj tv ili na kablovskoj.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Probisvjet je napisao/la: Pitam Vas fino ko ste Vi?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Na danasnjoj pressici receno da se na mec u Lukavici ide na pobjedu
nadam se da cemo uspjeti savladati slaviju i da necemo zavisiti od ostalih rezultata..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Pitam Vas fino ko ste Vi?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo nove sanse specijalcima da marisu gradjane TuzleJTS je napisao/la:Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
haj' , makar su oprostili dugove Slobodi, al' skupo naplaćuju majku imharry_90 je napisao/la:Evo nove sanse specijalcima da marisu gradjane TuzleJTS je napisao/la:Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine? 

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Opcinsko vijece razmatra da se postave pisoari na zid kako bi stvorili sve uslove za igranje evropskih utakmicaProbisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine?

a sto se tice ovog ulaza dzabalame,to se pokazao kao pravi potez da se ukaze glavesinama da nisu svi digli ruke od Slobode,da narod voli Slobodu,ali volio bi da se klub u ovoj pauzi digne i da se konacno uredi ta naplata karti,pa da gledamo na Tusnju 4-5000 ljudi svaku utakmicu x5 KM je sasvim dovoljno da se pokrije organizacija utakmice a ovako da pojedinac to kesira nikako nije rjesenje,trebamo mi svi redovno dolazit i placat kartu i tako pomoc da ne dolazimo vise u ovu situaciju

a dobro bi bilo kad bi ova ekipa sa Kameleona radila utakmice jer konacno da je licio i razglas i spiker na nesto,a kad se sjetim staronje dole na stolici pa kad ga sevdah pogodi

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- delpiero20
- Kontakt:
Aha...zadnju utakmicu sve sto nije bilo kulturno nije se mogloProbisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine?

Ne diraj nam KANJARUIo_Sono_Interista je napisao/la:Opcinsko vijece razmatra da se postave pisoari na zid kako bi stvorili sve uslove za igranje evropskih utakmicaProbisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine?![]()
a sto se tice ovog ulaza dzabalame,to se pokazao kao pravi potez da se ukaze glavesinama da nisu svi digli ruke od Slobode,da narod voli Slobodu,ali volio bi da se klub u ovoj pauzi digne i da se konacno uredi ta naplata karti,pa da gledamo na Tusnju 4-5000 ljudi svaku utakmicu x5 KM je sasvim dovoljno da se pokrije organizacija utakmice a ovako da pojedinac to kesira nikako nije rjesenje,trebamo mi svi redovno dolazit i placat kartu i tako pomoc da ne dolazimo vise u ovu situaciju![]()
a dobro bi bilo kad bi ova ekipa sa Kameleona radila utakmice jer konacno da je licio i razglas i spiker na nesto,a kad se sjetim staronje dole na stolici pa kad ga sevdah pogodi

- delpiero20
- Kontakt:
I to bgm, pa nakon dugog niza godina da je sjeo na onu stolicu normalan covjek koji lijepo najavljuje...
Onaj nije znao citat, dodje Siroki on svakom brazilcu pogrijesi ime
Onaj nije znao citat, dodje Siroki on svakom brazilcu pogrijesi ime

Eh,eh. Fkt je bilo odlicno s ovim spikerom. Kad se sjetim Kanjare i utakmice protiv Leotara cini mi se kad za njihvog brazilca izvali : "ne znam ja ovo procitat,crnac neki " !Io_Sono_Interista je napisao/la:Opcinsko vijece razmatra da se postave pisoari na zid kako bi stvorili sve uslove za igranje evropskih utakmicaProbisvjet je napisao/la:Jedno pitanje. Jel od sada zabranjeno pisanje na zid iza tribine?![]()
a sto se tice ovog ulaza dzabalame,to se pokazao kao pravi potez da se ukaze glavesinama da nisu svi digli ruke od Slobode,da narod voli Slobodu,ali volio bi da se klub u ovoj pauzi digne i da se konacno uredi ta naplata karti,pa da gledamo na Tusnju 4-5000 ljudi svaku utakmicu x5 KM je sasvim dovoljno da se pokrije organizacija utakmice a ovako da pojedinac to kesira nikako nije rjesenje,trebamo mi svi redovno dolazit i placat kartu i tako pomoc da ne dolazimo vise u ovu situaciju![]()

A mislim da je bilo neko jednostavno ime Junior Souto il nesto tako. Kanjara kralj

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Ako ozbiljno misliš, ko prenosi tekmu !?JTS je napisao/la:Izgleda da će na Sonom trgu biti organizovano gledanje tekme Slavija-Sloboda
@Haha za spikera, dobar je ovaj, najjače kad se uživi na prozivku igrača mi ono dižemo ruke a njemu drago pa kaže "Mešaaanooviiić Aleeeen".

Al je samo smorio sa čitanjem igrača koji sjede na klupi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.