koji je dpokument falsifikovan, ko ga je falsifikovao odnosno koga si optuzio za falsifikovanje i imas li dokaz da svi vidimo?ekran je napisao/la:Mogao bih ti udovoljiti na taj zahtjev, ali neću. Bolje je da uključiš logiku. Svi znamo da igrači nisu isplaćeni do roka 31.03. i šta se događa ako se sada pojave isplate ili reprogrami na taj datum? Ako je isplaćeno zar nije bilo logično da se to preda odmah i dobije normalno licenca?burek pita je napisao/la:koji dokument je u pitanju i moze li izvor?ekran je napisao/la:Ja se slažem da se za falsifikovanje postupi pravedno
Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
Nisam ja tužilac da optužujem. Pokušao sam ti objasniti stvari a ti očigledno ne želiš shvatiti. Ako se tako bolje osjećaš i meni je OK.
-
- Kontakt:
pises stvari za koje nemas dokaza ili koje si negdje nacuo samo jer ne zelis dobro sarajevu i bh fudbaluekran je napisao/la:Nisam ja tužilac da optužujem. Pokušao sam ti objasniti stvari a ti očigledno ne želiš shvatiti. Ako se tako bolje osjećaš i meni je OK.
cak i da si upravu valjda ce savez pomoci svojim lobijem jednom od najvecih bh klubova da igra u evropi koju je rezultatski izborilo i zasluzilo, valjda se nece ponoviti blamaza iz 2005. god kad sarajevo nije dobilo licencu kad je igro Zovko u evropi koilko se sjecam
šta bi sad savez trebao s bankom da sredi da napisu da je uplata bila do 31.3., mozda 30.3. u 23:59 ili šta..burek pita je napisao/la:pises stvari za koje nemas dokaza ili koje si negdje nacuo samo jer ne zelis dobro sarajevu i bh fudbaluekran je napisao/la:Nisam ja tužilac da optužujem. Pokušao sam ti objasniti stvari a ti očigledno ne želiš shvatiti. Ako se tako bolje osjećaš i meni je OK.
cak i da si upravu valjda ce savez pomoci svojim lobijem jednom od najvecih bh klubova da igra u evropi koju je rezultatski izborilo i zasluzilo, valjda se nece ponoviti blamaza iz 2005. god kad sarajevo nije dobilo licencu kad je igro Zovko u evropi koilko se sjecam
ne kuzim te pobro nikako..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
prvo niko ovdje ne zna konkretno o cemu se radi a mase se nekim dokumentima, datumima, uplatama...Kevin je napisao/la:šta bi sad savez trebao s bankom da sredi da napisu da je uplata bila do 31.3., mozda 30.3. u 23:59 ili šta..burek pita je napisao/la:pises stvari za koje nemas dokaza ili koje si negdje nacuo samo jer ne zelis dobro sarajevu i bh fudbaluekran je napisao/la:Nisam ja tužilac da optužujem. Pokušao sam ti objasniti stvari a ti očigledno ne želiš shvatiti. Ako se tako bolje osjećaš i meni je OK.
ne kuzim te pobro nikako..
a i prosle sezone smo mi i jos neki klubovi dobili licencu a i tad se bilo duzno nekim igracima mislim ovim istim ko i sad a sad je to sve rjeseno, isplaceno, ili je na sudu sto se ne uzima u obzir, znaci sve je do saveza...jedino je problem lobi olimpica u savezu ili jos gore/teze lobi borca ako rezultatski ne obezbijedi nastup
Evo ti konkretnije. Rok je bio 31.03. a kao što vidiš to nije urađeno. Sada, možda ipak budu datumi odgovarajući.
Nagradno pitanje - Ima li gdje tu falsifikata?

Za sedam dana cemo saznati hoce li Sarajevo i Zrinjski dobiti licencu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U današnjem Avazom sportu piše da je Ivica Osim urgirao kod UEFE da Sarajevo dobije licencu. Dino Selimović o tome nešto govorio. Ko ima neka postavi ili prekuca tekst, za navijače Sarajeva.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:U današnjem Avazom sportu piše da je Ivica Osim urgirao kod UEFE da Sarajevo dobije licencu. Dino Selimović o tome nešto govorio. Ko ima neka postavi ili prekuca tekst, za navijače Sarajeva.
http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
@ekran
Ne kontam šta stavljaš slike sa datumima, kada u tekstu dole fino piše da Nedić nema veze sa licenciranjem već je čovjek dobio tužbu redovno na sudu. I Musemić isto tako, ali je čovjek pristao da mu se u ratama isplačuje novac koji potražuje. Po mom mišljenju Nedić je isplačen sada jer su se nakapale pare vjerovatno od ulaznica za derbi. Bilo kako bilo dobilo Sarajevo licencu ili ne ( a nadam se da će dobiti ) bar je Nedić skinut sa liste ljudi kojima se duguje.
Ne kontam šta stavljaš slike sa datumima, kada u tekstu dole fino piše da Nedić nema veze sa licenciranjem već je čovjek dobio tužbu redovno na sudu. I Musemić isto tako, ali je čovjek pristao da mu se u ratama isplačuje novac koji potražuje. Po mom mišljenju Nedić je isplačen sada jer su se nakapale pare vjerovatno od ulaznica za derbi. Bilo kako bilo dobilo Sarajevo licencu ili ne ( a nadam se da će dobiti ) bar je Nedić skinut sa liste ljudi kojima se duguje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ne želim te uvrijediti, ali vidim da baš ne kontaš. To što je rečeno da nema veze s licencom, nije istina. Datumi su tu samo da te podsjete da je rok za plaćanje bio 31.03. Vidjet ćemo kakvi će se papiri pojaviti, s kakvim datumima.Lik je napisao/la:@ekran
Eto, dao si odgovor majstore.Kevin je napisao/la:šta ima veze što je Sarajevo isplatilo Nedića kad je rok 31.3....jedino ako nešto krivotvore da vrate datum onda će dobiti licencu sve ostalo je lakrdija
Jedno pitanje za tebe Lik: Je li Nedić dobio pare prije 31.03. i je li Husref potpisao reprogram do tog datuma?
P.S. Da ti bude lakše, imaš neke datume na slikama.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
osim se zalozio a nevalja vam kako ga ono zovete slagirani.......
eto vam nezasluzene evrope uzivajte
eto vam nezasluzene evrope uzivajte
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto dole, u lijevom cosku sta Avaz pretpostavlja, po rijecima predsjednika drugostepene komisije.. Ne znam koliko je tacno...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hebo ga ti se ufatio datuma, a ja ti kažem da su se Nedić i Musemić ufatili državnog ili kantonalnog suda ( nebitno ) a ne FS BIH. Jel kontaš šta ja tebi govorim, da su se žalili u savez morali bi biti isplaćeni do 31.3. ali pošto su klub tužili državnom sudu moraju biti isplaćeni kad bude para, a ne do datuma kojekakvog. Naravno ovo ne tvrdim 100 % ali sam došao do takvog zaključka, jer je Musemić pristao na neki reprogram, a Nedić nije i zato je isplaćen poslije derbija kad se došlo do nekih para od ulaznica.ekran je napisao/la:Eto, dao si odgovor majstore.Kevin je napisao/la:šta ima veze što je Sarajevo isplatilo Nedića kad je rok 31.3....jedino ako nešto krivotvore da vrate datum onda će dobiti licencu sve ostalo je lakrdija
Jedno pitanje za tebe Lik: Je li Nedić dobio pare prije 31.03. i je li Husref potpisao reprogram do tog datuma?
Ali eto vidjećemo za koji dan šta i kako je bilo i kako će ispast.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ekranu i Kevine pare se nedicu nisu ni trebale uplatiti do 31. jer presuda oko spora na sudu izmedju njega i FK Sarajevo nije bila pravosnazna. Znaci postojala je mogucnost da sud donese presudu i u korist FK Sarajevo, zar ne? Znaci cim je sud donio odluku u njegovu korist FKS je uplatilo pare. Kontate li oci moje lijepe? Tako da on nema veze sa tim datumom koji je naveden. Svi koji su trazili pare a imali donesenu presudu na sudu u svoju korist su isplaceni ili su potpisali reprogram duga do 31.ekran je napisao/la:Eto, dao si odgovor majstore.Kevin je napisao/la:šta ima veze što je Sarajevo isplatilo Nedića kad je rok 31.3....jedino ako nešto krivotvore da vrate datum onda će dobiti licencu sve ostalo je lakrdija

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Podvalili ste datume i biće ovih vaših i u zatvoru. Predali ste papire da su ljudi isplaćeni davno ranije. Čak i ovaj Nedić.
de ba ne budi smiješan, ko još u ovoj državi zbog lopovluka ide u zatvorpapir je napisao/la:Podvalili ste datume i biće ovih vaših i u zatvoru. Predali ste papire da su ljudi isplaćeni davno ranije. Čak i ovaj Nedić.

Oči moje lijepe...Hordas Doboj je napisao/la:Ekranu i Kevine pare se nedicu nisu ni trebale uplatiti do 31. jer presuda oko spora na sudu izmedju njega i FK Sarajevo nije bila pravosnazna. Znaci postojala je mogucnost da sud donese presudu i u korist FK Sarajevo, zar ne? Znaci cim je sud donio odluku u njegovu korist FKS je uplatilo pare. Kontate li oci moje lijepe? Tako da on nema veze sa tim datumom koji je naveden. Svi koji su trazili pare a imali donesenu presudu na sudu u svoju korist su isplaceni ili su potpisali reprogram duga do 31.ekran je napisao/la:Eto, dao si odgovor majstore.Kevin je napisao/la:šta ima veze što je Sarajevo isplatilo Nedića kad je rok 31.3....jedino ako nešto krivotvore da vrate datum onda će dobiti licencu sve ostalo je lakrdija
neznam oko čega se imati sporiti na sudu ako dugujete čovjeku? oko čega ste se sporili.zar je postojala nada da ce vam sud osloboditi duga sta li?..zašto je onda Nedić rekao da će prijaviti UEFI ako dobijete licencu? muljaju vas ovi vaši i to i sami znate..
a iskreno, ja pišem i komentiram što vidim i gledam na emisijama, a potpuno, ali baš potpuno me briga hoćete li ići vi ili olimpic ili zrinjski ili borac u europu, apsolutno me ne briga...
al eo kako izgleda neće je ni po tablici osigurat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Po Avazu smo i mi upitni čini mi se.Zrinjski nema licencu,znaci nema je ni Sarajevo jer nisu sve platili do 31.03.E sad mi moramo platiti ostetu Zrinjskom al to nije isto kao dug ovim igračima.Zbog cega je borac upita ne znam?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.