FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Odlicna utakmica atomsfera i dodje da procitam o voljenom klubu nesto kada ono manijaci horde i ostali. Boli me briga sto su jedni i drugi najbolji, bitno je da je Sloboda uzela 3 boda da se hoce nesto promjeniti, da abd krece nabolje i sve. De ljudi kanite se gluposti na ovoj temi i raspravljanja o navijacima imate specjalizirane sajtove za to.
Sloboda je moja nacija
Normalno da necemo,nemamo siptare na tribini,nemamo kriminala,ne nosimo nozeve,respect!scootyTM87 je napisao/la:Samo cu ti nesto reci, ni vi, niti bilo koja navijacka skupina u BiH ne moze dorasati, niti ce ikad dorasti, manijacima i hordama , toliko .VolimTz je napisao/la:Moderatoru samo briši, briši činjenice koje tebi ne odgovaraju, a vidim prošlu stranicu si ostavio čitavu.
Ne zamjerim ti i mene bi bilo SRAMOTA !!!

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
NEsto kontam i nije mi jasno otkud pare odjednom .... Jos ako izbore opstanak dobice premije
do prije par kola pola tima nije htjelo igrati
Ja se samo bojim da ovo nije predizborni trik !!!

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Nikakve veze nema, ali Gosk-Celik je x dogovoren koStole iz Bora je napisao/la:E cuj GOSK dao Celiku opstanak a Velez ce dati GOSKU. Koja je logika zivota ti?Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Zar nije GOSKU sigurnije bilo da su juce dobili pa da u Mostar idu maksimalno po bod? I jos uz to dali Celiku koji posljednje kolo igra sa Travnikom, kojem uzgred, nista ne treba. Velez protiv Slobode igrao prijateljsku a eto dace GOSKU 3 boda da naguzi Slobodu. Zeljo moze Leotaru "dati" maksimalno 1 bod i to je to.
Odakle vise izlazite sa tim teorijama zavjere ...

Max Allegri
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko je samo ljudi bilo na onom brdu iza, gdje sam i ja bio jer nisam mogao uci na stadion, poslije da ali mi je bilo mrsko obilaziti krug.
Kasnije sam se prebacio na istok, na one rusevine gdje je bilo oko 20-ak navijaca. Vjerujte da je tamo ludilo bilo, cak smo jednu baklju zapalili.
Po nekoj mojoj procjeni, bilo je vise od 6000 ljudi, kako se pise po novinama ne znam.
Nakon sto se stadion napunio, kapije su zatvorene da bi ih kasnije ponovo otvorili i pustili ostatak navijaca gdje je sigurno bilo njih vise od 500.
Ja se ne sjecam kada je bilo punije, mozda u onoj utakmici Intertoto kupa protiv Akureyrija ili Liersea.
Kasnije sam se prebacio na istok, na one rusevine gdje je bilo oko 20-ak navijaca. Vjerujte da je tamo ludilo bilo, cak smo jednu baklju zapalili.

Po nekoj mojoj procjeni, bilo je vise od 6000 ljudi, kako se pise po novinama ne znam.
Nakon sto se stadion napunio, kapije su zatvorene da bi ih kasnije ponovo otvorili i pustili ostatak navijaca gdje je sigurno bilo njih vise od 500.
Ja se ne sjecam kada je bilo punije, mozda u onoj utakmici Intertoto kupa protiv Akureyrija ili Liersea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a mozda nam nece iduce godine formirati upravni odbor u koji ulaze: predstavnik opcine, predstavnik kantona, Enes Mesanovic, menprom, bingo, termoelektrana i neki lik iz kalesije (zasad):) na dresovima bi od iduce godine trebalo pisati Bingo:) bit ce para
Nemam namjeru se raspravljati,samo nemoguce je fizicki da se na tribinu od 4.4 smjesti 6 milja moglo je prije al sada kad imaju stolice to nije moguce. Ti spominjes neko brdo pa kolko je naroda na korzu bilo
. Bio sam protiv celika i pisali ste da je bilo 5 i vise a sve stolice nisu bile popunjene bio sam na dijelu odma prvi ulaz. Prvi i drugi red nisu uopste bili puni a ni sektor fukara nije dupke pun bio. Nisam ljubomoran samo malo realan uzivaj

Vjerovatno otac od Jusufovica ili Musica ne znam ciji otac al je jedan biznismen neki u Kalesiji opasno para ima.tuzlak135 je napisao/la:a mozda nam nece iduce godine formirati upravni odbor u koji ulaze: predstavnik opcine, predstavnik kantona, Enes Mesanovic, menprom, bingo, termoelektrana i neki lik iz kalesije (zasad):) na dresovima bi od iduce godine trebalo pisati Bingo:) bit ce para
bravo otac od nekog momka koji igra u slobodi:) zaboravio sam i giprom mada ako misli biti u upravi morat ce davat pare:) naravno i Davud predsjednik upraveMakeTZ je napisao/la:Vjerovatno otac od Jusufovica ili Musica ne znam ciji otac al je jedan biznismen neki u Kalesiji opasno para ima.tuzlak135 je napisao/la:a mozda nam nece iduce godine formirati upravni odbor u koji ulaze: predstavnik opcine, predstavnik kantona, Enes Mesanovic, menprom, bingo, termoelektrana i neki lik iz kalesije (zasad):) na dresovima bi od iduce godine trebalo pisati Bingo:) bit ce para
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bomba?..care moj na Tusnju je znalo stajat po 15.000 .. to sto ti gledas po broju sjedista to je druga stvar...ti da znas koliko je istok(tadasnje stajanje) moglo primiti ili gore na travu sve ukupno tu moze stati ova brojka vjeruj mi...ja ti kazem kako jeste ti mozes misliti sta god hoces...12.000 ulaznica je bilo pusteno u prodaju za tadasnji playoff ...pa i sam kapacitet Tusnja na stranicama prikazuje onu nemoralnu cifru, jer tu se racunalo stajanje i sve ono sto se ranije znalo puniit.. hajde sad care uzdravlje ti meni i zapamti da Tusanj je mogao primiti 12.000 ljudi... sad ne moze to je logicno, jer stajanja vise nemadamirfile je napisao/la: Ne bacaj bombe na tusanj ne moze stati 12 000 da ga **** i to sam znas. I jos nesto ako na tribinu od 4.4 hiljade stolica moze stati 6000 kao sto kazete da je bilo ovu utakmicu ja sam Edo majka.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ebi pricam o Tusnju koji je nekad bio sa istocnom stranom i tamo gdje je ono brdo pored D tribine koje je u sklopu stadiona gdje su svojevremeno prije rata bili gostujuci navijaci..eh sad ti gledas to sto stadion sa stolicama ima 5.000 to je drugo...ja ti kazem da je protiv Sarajeva 1999 100% u prodaju pusteno 12.000 ulaznica..navijaci sarajeva su trebali dobiti ne znam cifru, ali su najalvjivali dolazak izmedju 6-10 autobusa u tuzlu..ja znam da je tuzla bila u euforiji, jer smo bili jaki ko zemlja.. i samo se cekala ta utakmica, ali na zalost taj playoff se nije odigrao...da se odigrala utakmica na Tusnju bi sigurno vidjeo cifru ljudi o kojoj sad mi ovdje pricamo, jer tad je postojalo stajanjedamirfile je napisao/la:Nemam namjeru se raspravljati,samo nemoguce je fizicki da se na tribinu od 4.4 smjesti 6 milja moglo je prije al sada kad imaju stolice to nije moguce. Ti spominjes neko brdo pa kolko je naroda na korzu bilo. Bio sam protiv celika i pisali ste da je bilo 5 i vise a sve stolice nisu bile popunjene bio sam na dijelu odma prvi ulaz. Prvi i drugi red nisu uopste bili puni a ni sektor fukara nije dupke pun bio. Nisam ljubomoran samo malo realan uzivaj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mislio sam na danasnji tusanj znaci samo ova postojeca tribina.Sjecam se da je na onom turniru m. Hukic (mislim da se tako zove) protiv partizana bilo 7 hiljada (mislio sam da je to rekord) tad je i ta tribina stajanje bila u funkciji bila.SaltCityAttack je napisao/la:ja ebi pricam o Tusnju koji je nekad bio sa istocnom stranom i tamo gdje je ono brdo pored D tribine koje je u sklopu stadiona gdje su svojevremeno prije rata bili gostujuci navijaci..eh sad ti gledas to sto stadion sa stolicama ima 5.000 to je drugo...ja ti kazem da je protiv Sarajeva 1999 100% u prodaju pusteno 12.000 ulaznica..navijaci sarajeva su trebali dobiti ne znam cifru, ali su najalvjivali dolazak izmedju 6-10 autobusa u tuzlu..ja znam da je tuzla bila u euforiji, jer smo bili jaki ko zemlja.. i samo se cekala ta utakmica, ali na zalost taj playoff se nije odigrao...da se odigrala utakmica na Tusnju bi sigurno vidjeo cifru ljudi o kojoj sad mi ovdje pricamo, jer tad je postojalo stajanjedamirfile je napisao/la:Nemam namjeru se raspravljati,samo nemoguce je fizicki da se na tribinu od 4.4 smjesti 6 milja moglo je prije al sada kad imaju stolice to nije moguce. Ti spominjes neko brdo pa kolko je naroda na korzu bilo. Bio sam protiv celika i pisali ste da je bilo 5 i vise a sve stolice nisu bile popunjene bio sam na dijelu odma prvi ulaz. Prvi i drugi red nisu uopste bili puni a ni sektor fukara nije dupke pun bio. Nisam ljubomoran samo malo realan uzivaj
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi ne moze ovaj Tusanj sad primiti to nema to gdje stati
..sad ne znam ja koliko na ovu tribinu vamo na sjeveru sad moze da stane , ali kazem stane a ne sjedne 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vidjet cete kad Gosk uzme bobu ili tri bobe velezu 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma kakvi to, GOŠK će platiti Želji da pusti Leotaru samo da bi ispaliSaltCityAttack je napisao/la:vidjet cete kad Gosk uzme bobu ili tri bobe velezu
- Probisvjet
- Kontakt:
seven je napisao/la:ma kakvi to, GOŠK će platiti Želji da pusti Leotaru samo da bi ispaliSaltCityAttack je napisao/la:vidjet cete kad Gosk uzme bobu ili tri bobe velezu

Mislim da se Sloboda pustiti Slaviji da je pobjedi dva gola razlike, a da ce platiti Velezu da pusti Gosk da pobjedi. Takodje ce Zelju zamoliti da puste Leotaru da pobjedi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a ja ću zamoliti tebe da se uozbiljišProbisvjet je napisao/la:seven je napisao/la:ma kakvi to, GOŠK će platiti Želji da pusti Leotaru samo da bi ispaliSaltCityAttack je napisao/la:vidjet cete kad Gosk uzme bobu ili tri bobe velezu![]()
Mislim da se Sloboda pustiti Slaviji da je pobjedi dva gola razlike, a da ce platiti Velezu da pusti Gosk da pobjedi. Takodje ce Zelju zamoliti da puste Leotaru da pobjedi.![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
OK necu vise biti neozbiljan!seven je napisao/la:[
a ja ću zamoliti tebe da se uozbiljiš

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
mozda je bolje putevima kk slobode pa sve ponovo, vjerujem da bi se brzo vratili nazad
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Probisvjet
- Kontakt:
A sto vama vrijedi? Ko ste vi?Kevin je napisao/la:ne znam što vam vrijedi da ostanete u ligi kad grcate u dugovima? kad tad ćete izletiti ili se ugasiti..
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 18 gostiju.