Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk
+pusaVirtu4l je napisao/la:Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk
Ovo sam prepisao od druga tiket,tako mi i on rece da je skinuo sa neke fb grupe ove parove,pa ja prepiso od njega..Faraon iz Visokog je napisao/la:Maldini Tipsharry_90 je napisao/la:Universita CD - Sligo Rovers 2
Hameenlinna - SJK 2
Sundsvall - Elfsborg 3+
St. Patricks - Dundalk 1
nema nis nije dobilalegenda reala je napisao/la:+pusaVirtu4l je napisao/la:Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk![]()
I ja sam ovo pošo da mu citiram, al si me preduhitrio
I ja sam prepisao iz te grupe parove,kad vidim ti iste stavio,dobri su imaju dobru prolaznostharry_90 je napisao/la:Ovo sam prepisao od druga tiket,tako mi i on rece da je skinuo sa neke fb grupe ove parove,pa ja prepiso od njega..Faraon iz Visokog je napisao/la:Maldini Tipsharry_90 je napisao/la:Universita CD - Sligo Rovers 2
Hameenlinna - SJK 2
Sundsvall - Elfsborg 3+
St. Patricks - Dundalk 1
bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'oEmir ZENICA je napisao/la:Bolje da se ufati truleksa a ne da govori sta da odigras![]()
Znaci ipak slijedi kaznaCitizen-X je napisao/la:
bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'o
Emir ZENICA je napisao/la:Znaci ipak slijedi kaznaCitizen-X je napisao/la:
bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'oNeka,neka i treba tako.
Nego imal u kladionicama u ponudi ko ce osvojiti euro ?
jos da tomic sutra zavrsi posao i lova je tupayton je napisao/la:sharapova
nadal
berloq
errani/vinci
tomic
kvota: 6.26
uzmite pare
I ja mislim da Lakersi mogu do pobjede, naravno ako Kobe bude onaj pravi. ne bi bilo lose stavit sitnisaTritolone je napisao/la:Malo mi je nevjerojatno da na x2 na Lakerse daju kvotu 3ja cu upalit neki sitnis na to pa sta bude.
dr.van nostrand je napisao/la:Sundsvall-Elfsborg 2 2,10
SPY je napisao/la:hajmoo sligu preokret u drugom
i ja ih cekam za pare,valjda ce preokrenutiSPY je napisao/la:hajmoo sligu preokret u drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.