Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk

+pusaVirtu4l je napisao/la:Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk

Ovo sam prepisao od druga tiket,tako mi i on rece da je skinuo sa neke fb grupe ove parove,pa ja prepiso od njega..Faraon iz Visokog je napisao/la:Maldini Tipsharry_90 je napisao/la:Universita CD - Sligo Rovers 2
Hameenlinna - SJK 2
Sundsvall - Elfsborg 3+
St. Patricks - Dundalk 1

nema nis nije dobilalegenda reala je napisao/la:+pusaVirtu4l je napisao/la:Na kraju je dobila samo sudzuk? Ili?Citizen-X je napisao/la: P.S. ova moja blondjata babavanga rece sutra Djokovic bubno sam i tu keš pa bumo videli... njoj procenat + pusa + bosanski sudzuk
I ja sam ovo pošo da mu citiram, al si me preduhitrio

I ja sam prepisao iz te grupe parove,kad vidim ti iste stavio,dobri su imaju dobru prolaznostharry_90 je napisao/la:Ovo sam prepisao od druga tiket,tako mi i on rece da je skinuo sa neke fb grupe ove parove,pa ja prepiso od njega..Faraon iz Visokog je napisao/la:Maldini Tipsharry_90 je napisao/la:Universita CD - Sligo Rovers 2
Hameenlinna - SJK 2
Sundsvall - Elfsborg 3+
St. Patricks - Dundalk 1

bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'oEmir ZENICA je napisao/la:Bolje da se ufati truleksa a ne da govori sta da odigras

Znaci ipak slijedi kaznaCitizen-X je napisao/la:
bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'o
 Neka,neka i treba tako.
 Neka,neka i treba tako.

Emir ZENICA je napisao/la:Znaci ipak slijedi kaznaCitizen-X je napisao/la:
bice joj to sutra eno sudje nisam pipn'oNeka,neka i treba tako.
Nego imal u kladionicama u ponudi ko ce osvojiti euro ?

jos da tomic sutra zavrsi posao i lova je tupayton je napisao/la:sharapova
nadal
berloq
errani/vinci
tomic
kvota: 6.26
uzmite pare

ja cu upalit neki sitnis na to pa sta bude.
 ja cu upalit neki sitnis na to pa sta bude.I ja mislim da Lakersi mogu do pobjede, naravno ako Kobe bude onaj pravi. ne bi bilo lose stavit sitnisaTritolone je napisao/la:Malo mi je nevjerojatno da na x2 na Lakerse daju kvotu 3ja cu upalit neki sitnis na to pa sta bude.

dr.van nostrand je napisao/la:Sundsvall-Elfsborg 2 2,10

SPY je napisao/la:hajmoo sligu preokret u drugom

i ja ih cekam za pare,valjda ce preokrenutiSPY je napisao/la:hajmoo sligu preokret u drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.