RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
samolijevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ograniceno ti je razmisljanje pravo...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Brato, pa zasto ti gledas sve SAMO kroz ekipu i trenutne rezultate?NeToBoLa je napisao/la:Bola, ignorišite njega i slične mazle. Životni san mu biti manga na forumu.
Što se tiče ove sezone, ma ne ponovila se. Bilo je i gorih ali ni ova se ne ponovila. Sa Varešanovićem je sve ono bilo zamazivanje očiju, nikakvog napretka s njim iako se činilo da smo bolji u gostima. Bilo je nekih ''trouglova'', slučajno ili ne ali ružno za vidjeti. Ne ponovilo se ni to. Džafa došao, unio pozitivu u ekipu kojoj je prijetio krah i svaka mu čast. Sačuvao premijerligaški status koji vrlo lako mogao biti ugrožen. Pojavilo se nekoliko mladih igrača na koje se i dalje možemo osloniti i uz par pojačanja možemo imati finu ekipu za sljedeću sezonu. Bilo je i nekih dešavanja na ulici ali ništa posebno. Nije vrijedno pominjanja, nije nas poremetilo. Sad će nekada i bus biti, olakšanje klubu i mislim da teško možemo nazadovati, vidim samo napredak ubuduće.
Od **** se pita nemoze napravit. Ne postaje se sampionski klub sa finansijskim problemima, bez sportskog direktora, bez trenera golmana, bez kondicionog trenera, bez dugogodisnjih ugovora, bez sponzora, bez organizovanije omladinske skole (dok je Velezova bila u opstem raspadu), nemozes se bolan fokusirat na trenutna pojacanja i samo ocekivat da ces pobjedjivat Zelju i Sirokog koji su ove probleme davno davno rijesili.
Velez prosle sezone nije bio ni K od kluba. A sada je to klub za kojeg je Enver Maric sam izjavio da je prilicno stabilan i u kojem je situacija puno bolja nego sto su njemu drugi govorili (on je to sam izjavio) i sad je to klub koji eto i Dusko navodno gura javnije. Znaci Velez je ove sezone rezultatski los - ali mi se TEK SAD mozemo pocet okrecati rezultatima, trenerovom uspjehu, kvaliteti igraca itd... Tek sad, i to po malo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Sta i onaj mladi Cemalovic fuli treba ga iducu cjelu sezonu kod Obada na brusenje u Lokomotivu a Balalica vratiti
Koji ste vi pacenici...
Ma ne da mi se peglati s pojedincima oko Tanovića, Mrkve i ostalih. Komentarisao sam samo ekipu i to je to.MostaracVelezovac je napisao/la:Brato, pa zasto ti gledas sve SAMO kroz ekipu i trenutne rezultate?NeToBoLa je napisao/la:Bola, ignorišite njega i slične mazle. Životni san mu biti manga na forumu.
Što se tiče ove sezone, ma ne ponovila se. Bilo je i gorih ali ni ova se ne ponovila. Sa Varešanovićem je sve ono bilo zamazivanje očiju, nikakvog napretka s njim iako se činilo da smo bolji u gostima. Bilo je nekih ''trouglova'', slučajno ili ne ali ružno za vidjeti. Ne ponovilo se ni to. Džafa došao, unio pozitivu u ekipu kojoj je prijetio krah i svaka mu čast. Sačuvao premijerligaški status koji vrlo lako mogao biti ugrožen. Pojavilo se nekoliko mladih igrača na koje se i dalje možemo osloniti i uz par pojačanja možemo imati finu ekipu za sljedeću sezonu. Bilo je i nekih dešavanja na ulici ali ništa posebno. Nije vrijedno pominjanja, nije nas poremetilo. Sad će nekada i bus biti, olakšanje klubu i mislim da teško možemo nazadovati, vidim samo napredak ubuduće.
Od **** se pita nemoze napravit. Ne postaje se sampionski klub sa finansijskim problemima, bez sportskog direktora, bez trenera golmana, bez kondicionog trenera, bez dugogodisnjih ugovora, bez sponzora, bez organizovanije omladinske skole (dok je Velezova bila u opstem raspadu), nemozes se bolan fokusirat na trenutna pojacanja i samo ocekivat da ces pobjedjivat Zelju i Sirokog koji su ove probleme davno davno rijesili.
Velez prosle sezone nije bio ni K od kluba. A sada je to klub za kojeg je Enver Maric sam izjavio da je prilicno stabilan i u kojem je situacija puno bolja nego sto su njemu drugi govorili (on je to sam izjavio) i sad je to klub koji eto i Dusko navodno gura javnije. Znaci Velez je ove sezone rezultatski los - ali mi se TEK SAD mozemo pocet okrecati rezultatima, trenerovom uspjehu, kvaliteti igraca itd... Tek sad, i to po malo.
Who dares, wins !
Hoce li Velez pustiti Gosku, to ce biti bruka ako ih pobjede u Vrapicima
Limvo Likce
- Titova-Juga
- Kontakt:
samolijevo je napisao/la:Ograniceno ti je razmisljanje pravo...
Slazem se... evo ja dva put procitao da vidim da li sam dobro vidio...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Vidjet ćemo.bagra je napisao/la:Hoce li Velez pustiti Gosku, to ce biti bruka ako ih pobjede u Vrapicima
Who dares, wins !
Bruka nam je citava ligabagra je napisao/la:Hoce li Velez pustiti Gosku, to ce biti bruka ako ih pobjede u Vrapicima
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
pozivam sve ljude dobre volje da pomognu drugom mostarskom simbolu....
starijoj sesttri naseg veleza -fk lokomotivi
znam da je tena velez al ne znam koliko ste upoznati
ako lokomotiva do srijede ne plati 5000 km izbacuju je iz lige
nisu neke para a klub ih nema
pomozimo lokosima
starijoj sesttri naseg veleza -fk lokomotivi
znam da je tena velez al ne znam koliko ste upoznati
ako lokomotiva do srijede ne plati 5000 km izbacuju je iz lige
nisu neke para a klub ih nema
pomozimo lokosima
Može biti samo mlađa sestra.
Red je da se pomogne, neka informacija više ?
Red je da se pomogne, neka informacija više ?
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Velezu Lokomotiva mnogo znaci. Neznam kakva je situacija ali ispadanje Lokosa bi Velezu bio velik udarac.
Rodjeni tradicionalno salju mlade i talentovane igrace u Lokose na kaljenje i redovno uzimaju dobre talente iz Lokomotive u Velez.
Velezu bi odgovarala Lokomotiva u prvoj ligi Federacije cak - ispadanje iz druge bi bilo vrlo lose.
Rodjeni tradicionalno salju mlade i talentovane igrace u Lokose na kaljenje i redovno uzimaju dobre talente iz Lokomotive u Velez.
Velezu bi odgovarala Lokomotiva u prvoj ligi Federacije cak - ispadanje iz druge bi bilo vrlo lose.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
nije mi jasno sta su cekali do sada,zasto se pomoc nije trazila puno ranije
(nego su cekali da dodju do ponora).Ovo mi lici recimo na covjeka koji je upao u zivo blato i dok se nije utopio do glave sve konto je da ce vjetar odnekud nanijeti neku slamku da se uhvati za nju i spasi se
.Steta ce biti ako izbace Lokomotivu,ali i djelom su krivi ljudi koji vode klub,hebi ga.(sad su jos ograniceni i sa vremenom)Nadam se da ce se ipak naci nekin nacin da se ovo sredi,steta bi bila velika 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemoj,majke ti,nismo se psihički pripremili...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
tepsija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Golemo i ovo.
Who dares, wins !
AlemC85 je napisao/la:
Da nas oni konobari oderu ko macku
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.