Uvijek mu je ista prica. Pa koliko se treba puta napisati gdje su nasi igraci bili od Misketa i zvakanja pa do Spahicevog lakta tj mirovanja po 8 utakmica na tribinama. A da ne pricamo o povredama.harishp je napisao/la:Bi, ali u kamena sa ramena ili u hrkljusu.gringobih je napisao/la:
U grupi sa Albanijom,Bjelorusijom I Rumunijom????
Pa Dzeko je skuplji sam od te tri reprezentacije...
Pa moj pra dedo bi odveo u baraz BiH pored ovakvih repki...
Nego zar ne mozes ko covjek pisati sa svojim starim nickom @za raju a ne k'o fol se skrivati iza ovog nicka.
Iako je vise nego ocigledno,sta,ko gdje.Ofirno ti to izgleda.
Sto se @Curtme tice stara prica.Narenda i narezi k'o svi lovacki u tri mahale prije meca repke.
Pa ako je rezultat ok,ovaj se prihefta i satro usuti.
Ako zijanimo,onda pocne i m-jaukati od radosti,i ono eto jesam li rekao.
Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hajmo mi razvaliti Irce,yebeš šuplju.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ja sam uvjek govorio, a i uvjerio sam se milion puta da sam bio u pravu da se nikad nigdje necemo plasirati poslije one utakmice sa Danskom na Kosevu gdje nam je trebala bilo kakava pobjeda za direktan plasman na EP. Dansa je uvjek neugodan protivnik, ali nije Spanija niti Brazil. Tu smo morali pobijediti, ali nismo. To nam je bila do sada najveca historijska utakmica koju smo zijanili.
Za velike domete potreban je veliki selektor sa svjetskom trenerskom reputacijom iza sebe. Najboljeg koji smo imali je Ciro, sa Hrvatima bio treci u svijetu. Ja ga nisam nikad gotivio, jer je bio supljak i petljaros, ali smo igrali baraz i nismo se osramotili.
Djabe mi igramo prijateljske, ko fol se nesto stelimo, djaba nam i levatska grupa kad nemamo pravog vodju selektora da od nas napravi zaj.ebanu ekipu koja ce znati i jacim od sebe na papiru pomrsiti racune u BITNIM utakmicama.
Nazalost ja takvog trenera ne vidim, a da je Bosanac, osim mozda I. Osima koji zbog objektivnih razloga ne moze voditi repku i V. Halihodzica koji moze, ali nece ili ga nece. Ne znam.
Za velike domete potreban je veliki selektor sa svjetskom trenerskom reputacijom iza sebe. Najboljeg koji smo imali je Ciro, sa Hrvatima bio treci u svijetu. Ja ga nisam nikad gotivio, jer je bio supljak i petljaros, ali smo igrali baraz i nismo se osramotili.
Djabe mi igramo prijateljske, ko fol se nesto stelimo, djaba nam i levatska grupa kad nemamo pravog vodju selektora da od nas napravi zaj.ebanu ekipu koja ce znati i jacim od sebe na papiru pomrsiti racune u BITNIM utakmicama.
Nazalost ja takvog trenera ne vidim, a da je Bosanac, osim mozda I. Osima koji zbog objektivnih razloga ne moze voditi repku i V. Halihodzica koji moze, ali nece ili ga nece. Ne znam.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Problem je u to sto uvijek mjenjamo selektora. Takav smo mi narod.Harrison je napisao/la:Ja sam uvjek govorio, a i uvjerio sam se milion puta da sam bio u pravu da se nikad nigdje necemo plasirati poslije one utakmice sa Danskom na Kosevu gdje nam je trebala bilo kakava pobjeda za direktan plasman na EP. Dansa je uvjek neugodan protivnik, ali nije Spanija niti Brazil. Tu smo morali pobijediti, ali nismo. To nam je bila do sada najveca historijska utakmica koju smo zijanili.
To se dešava kad su svi patrioti , a svi sam pare u đžepove , a onda novinarčićima prodaju šuplje. Kad treba radit nema nikog tugara
Normalno kad nemamo sposobne i odgovorne ljude ,već neke blamaže,svako igra ko hoće nema nekog glave i repa u toj reprezentaciji,reda i rada ,kažem nisam negativac al ovo sve nije dobro,mnogo toga treba uredit,popravit,kažem bojim se gubimo samo vrijeme jer 2-3 kvalitetna igrača ne možeš puno, treba sposobnost a ne podobnost,ovo sve je solidno ili loše za neke veće 'igre'.Vrijeme je da se naš narod malo veseli idemo korak iznad ali daj Bože i malo nafake u svakom slučaju sretno nam .

Normalno kad nemamo sposobne i odgovorne ljude ,već neke blamaže,svako igra ko hoće nema nekog glave i repa u toj reprezentaciji,reda i rada ,kažem nisam negativac al ovo sve nije dobro,mnogo toga treba uredit,popravit,kažem bojim se gubimo samo vrijeme jer 2-3 kvalitetna igrača ne možeš puno, treba sposobnost a ne podobnost,ovo sve je solidno ili loše za neke veće 'igre'.Vrijeme je da se naš narod malo veseli idemo korak iznad ali daj Bože i malo nafake u svakom slučaju sretno nam .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- brzitesanj
- Kontakt:
BHT1 odkupila prava na prenos prijateljske utakmice Republika Irska-BIH.Utamica pocinje u 16.00
Pet dana poslije, 31. maja, bh. reprezentacija odigrat će prijatelji meč sa reprezentacijom Mexica. Ova utakmica igra se u SAD-u, tačnije u Chikagu. BHT 1 će prenositi i ovu utakmicu te se još očekuje potvrda termina odigravanja ove prijateljske utakmice, a što bi trebalo biti poznato veoma brzo.

Pet dana poslije, 31. maja, bh. reprezentacija odigrat će prijatelji meč sa reprezentacijom Mexica. Ova utakmica igra se u SAD-u, tačnije u Chikagu. BHT 1 će prenositi i ovu utakmicu te se još očekuje potvrda termina odigravanja ove prijateljske utakmice, a što bi trebalo biti poznato veoma brzo.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dal ce jos koji prog prenosit,arapi i sl ???
sto volim procitati safetove izjave da se moramo krpiti za prijateljske,i jos kaze vedo je odigrao vrhunsku polusezonu tako da je MOGUCE da ce i on poceti od prve minute
Ja sam nasem selektoru od pocetka davao podrsku i davacu mu i dalje,ali dajte ljudi uozbiljimo se koji je ovo ****,kakve su ovo izjave,i hvala Aktobeu sto zeli dobro BiH nogometu 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ovaj Pape ima fkt fix ideje.Govori kako ima problema u odbrani,a nije pozvao Vranjesa,Zukanovica,Coclica pa i Subasica.Barem da ih isproba,ako nista drugo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
ne vidim sta je problem u tom dijelu izjave oko ibisevica- kontekst je da li igrati sa jednim ili dva napadaca- mislim da je ovo vise papetov glupavi nacin da , satro, kao ima neku dilemu. cijela prica je da džeko sigurno igra a da ibisevic je svojim igrama doveo do toga da pocenmo sa dva napadaca. E sada, drugi dio oko problema u odbrani , koji su kao nenadani, pozivanjem samo dva igraca u odbrani (izuzimajuci spahica) jeste pravi cirkus. kao, nismo znali sve do danas da smo u problemima. mislim, ne daj boze sta ako se neko od ove dvojice povrijede? i dalje podrzavam papeta ali ovo postaje cirkus kolorado!
igramo ovako:
begovic
mujdža jahic pandža salihovic
rahimic
pjanic mismovic lulic
ibisevic džeko
nego, sta je sa pjanicem? da li je sanirao povredu?
igramo ovako:
begovic
mujdža jahic pandža salihovic
rahimic
pjanic mismovic lulic
ibisevic džeko
nego, sta je sa pjanicem? da li je sanirao povredu?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Principatus
- Kontakt:
I ja se ovim izjavama nisam mogao nacuditi. Svasta.unavita je napisao/la:sto volim procitati safetove izjave da se moramo krpiti za prijateljske
To je ustvari paradokson upotrijebiti te dvije rijeci zajedno, prijateljska i krpiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ispisali ste 15 stranica o spisku sto nema ovoga a sto je tu ovaj i mislim da je fakat dosta. i jeste, moglo je to malo suptilnije od strane papeta ali evo kada se govori o odbrani- imamo dva igraca koja nikada nisu igrali zajedno- igrali za repku ali nikada zajedno. za papeta je to ocigledno dovoljan experiment. covjek je ziheras i cak sam uvjeren da ne smatra da je ta linija problematicna jer ima 4 igraca poprilicno kvalitetna koja mogu igrati na ovim 2-ma pozicijama (spahic, papac, pandža i jahic). koliko vidim vise je orjentisan na poziciju rahimica i srednjeg reda.
I za kraj - covjek je veci ziheras i ide na sigurno nego sto voli experimentisati. jel to dobro ili nije vidjecemo. svi ovi igraci , osim zukanovica, su polovicna rjesenja i vise proizvod fiksacija određenih forumasha. popustite malo!
I za kraj - covjek je veci ziheras i ide na sigurno nego sto voli experimentisati. jel to dobro ili nije vidjecemo. svi ovi igraci , osim zukanovica, su polovicna rjesenja i vise proizvod fiksacija određenih forumasha. popustite malo!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
ja neznam stvarno sto su ove prijateljske utakmice ako neces odmah ubacit nekog novog igraca,daj malo **** ti uvijek 11 ljudi igra,eventualno jedna 2 promjene,daj izmijesaj to pa da se vidi ko je za repke ko nije,sta moze igrac koji tek dodje pokazat u 15-20 minuta sto dobije pred kraj utakmice,svi ovi mladi imaju potencijala al nemaju priliku to da pokazu u repki jer dobijaju malu minutazu,jel tako..tako jee 

sva sreca pa igraci koje je pozvao mogu skrpit' kakvu takvu igru i na iskustvo i individualnu klasu izbjec' debakl... to mozda i moze proc' u prijateljskim, ali u kvalifikacijama dabogda... uostalom vidjecemo... neka radi sta hoce, rezultat' ce pokazat' jel upravu ili ne...
ziheras on nije sigurno... prije suprotno... ziheras pozove po 7 igraca za svaku liniju u polju i izabere najbolju postavu... ne krpi se ni u kom slucaju... igra na sigurno a ima dva stopera i jednog povrijedjenog za dvije utakmice... ako je to sigurnost, onda ne znam sta je ono drugo
ova susiceva izjava zvuci kao da mu je otkazalo 4,5 defenzivaca zbog povreda, pa je sad prinudjen krpit' odbranu...
ziheras on nije sigurno... prije suprotno... ziheras pozove po 7 igraca za svaku liniju u polju i izabere najbolju postavu... ne krpi se ni u kom slucaju... igra na sigurno a ima dva stopera i jednog povrijedjenog za dvije utakmice... ako je to sigurnost, onda ne znam sta je ono drugo

ova susiceva izjava zvuci kao da mu je otkazalo 4,5 defenzivaca zbog povreda, pa je sad prinudjen krpit' odbranu...
baš tako.amho je napisao/la:sva sreca pa igraci koje je pozvao mogu skrpit' kakvu takvu igru i na iskustvo i individualnu klasu izbjec' debakl... to mozda i moze proc' u prijateljskim, ali u kvalifikacijama dabogda... uostalom vidjecemo... neka radi sta hoce, rezultat' ce pokazat' jel upravu ili ne...
ziheras on nije sigurno... prije suprotno... ziheras pozove po 7 igraca za svaku liniju u polju i izabere najbolju postavu... ne krpi se ni u kom slucaju... igra na sigurno a ima dva stopera i jednog povrijedjenog za dvije utakmice... ako je to sigurnost, onda ne znam sta je ono drugo![]()
sve dobro mislim Jahiću i Pandži, al bi bila fora da ni jedan ni drugi ne budu spremni za Meksiko, pa bi vidjeli kako bi vrli selektor "skrpio" stopere od 14 veznjaka....Da konačno nauči lekciju.
sve bi bilo ok da mi nemamo stopera, al zar je toliko teško bilo pozvati Zukanovića i Cocalića.
Ma ja se ne bojim, jest da nam je ''velkački'' hendikep neigranje Maletića, al' na svu sreću selektor je pozvao i Ibričića. Čovjek je univerzalac, može igrati od golmana do napadača, a u zadnje vrijeme čak obavlja i funkciju grijanja klupe u hladnoj Rusiji. Koji će nam klinac stoperi i neka nova imena???
ja ne razumijem ove novinare..pa je li se iko sjetio da ga pita zasto nije pozvao jos nekog stopera, zasto ovoliko igraca sredine terena, zasto nema jos jednog napadaca..on prica o nekom krpljenju, kako je neidolazak maletica problem i hendikep..ma ne mogu ova sr..anja da citam..i´m out 

Unica grande amore
Krpimo se za prijateljsku utakmicu sad bi ja rafal istreso na nebo od muke
I sam znas da smo davno apsolvirali intelektualne mogucnosti ovog selektora....Principatus je napisao/la:I ja se ovim izjavama nisam mogao nacuditi. Svasta.unavita je napisao/la:sto volim procitati safetove izjave da se moramo krpiti za prijateljske
To je ustvari paradokson upotrijebiti te dvije rijeci zajedno, prijateljska i krpiti.

ovo je bila odlicna prilika da se isprobaju Ciocalic i Kvesic minimalno.....mozda jos neko od ovih mladjih igraca, ali nas "strucni" stab je procijenio da to nije prioritet sada......

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Piše na LiveOnSat da je utakmica u 15:00, to je valjda 16:00 kod nas. Piše da BHT prenosi, ali nema na teletext-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.