FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čuj šta im fali. Očigledno da nismo iste utakmice gledali.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Haskiću fali osjećaj za loptu i prostorseven je napisao/la:a šta fali Suljiću, Haskiću, VučiniHigh je napisao/la:Sesar, Torlak, Tatomirović, Husejinović i Adilović. Ostali noga.

Vučina u padu forme, vjerovati je da će sljedeće sezone doći na svoje.
U novi boj ...
hz i high, Haskić je propustio pripreme lutajući za parama, on kad prođe pripreme sa pravim trenerom ima da razvaljuje, Suljić takođe može da dobije na snazi kroz pripreme sa specijaliziranim trenerom, Vučina je juče bio najbolji igagrač sarajeva presjekao je milion lopti i da nije bilo njega primili bi petardu, škripi na boku kod Tatomirovića, ali možda je bio loš dan za njega pa ga neću ocjenjivati i u sredi prema naprijed (valjda nije bilo Sesara ili ko već igra na toj poziciji) tako da se Husić nije snašao baš najbolje (ako se ne varam to nije njegova pozicija), Obuća sam i odsječen borio se kolko može i na iskustvo
ja garantujem zivotom kad bi zvijezda imala sledece sezone haskica vucinu i suljica i ovaj kadar sto ima evropu bi sigurno izborilihz033 je napisao/la:Haskiću fali osjećaj za loptu i prostorseven je napisao/la:a šta fali Suljiću, Haskiću, VučiniHigh je napisao/la:Sesar, Torlak, Tatomirović, Husejinović i Adilović. Ostali noga., kratko i jasno. Suljiću koja kila i malo snage ali on je po meni dobar.
Vučina u padu forme, vjerovati je da će sljedeće sezone doći na svoje.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vucko ne moze vise nositi bordo dres,e sad haskic hm ostale poslat da tramvajsku prugu ljetos popravljaju do higijenskog.Salu na stranu pojma nemam sad mi je neka konfuzija u glavi.
-
- Kontakt:
raja jedno pitanje, hoce li se FKS kao 4.plasirana ekipa kvalifikovati za evropu?
ili moramo dobiti borac da bih se docepali evrope?
nisam bas u toku posto su siroki i zeljo bili finalisti kupa, tako da ne znam da li 3 ili 4 ekipe idu dalje? hvala unaprijed
nisam bas u toku posto su siroki i zeljo bili finalisti kupa, tako da ne znam da li 3 ili 4 ekipe idu dalje? hvala unaprijed
astra, bolje mi da čuvamo Ivana da ne ode u Sarajevo njima bi baš dobro došao, ta im je pozicija u defektu
upravu si a on jucer ko za inat po svojoj strani pravi budale od igraca kako naprijed tako i pozadi ;)nadam se njegovom ostanku jos jednu sezonu iako po pricama i sledece sezone cemo igrati i cilj je sredina tabeleseven je napisao/la:astra, bolje mi da čuvamo Ivana da ne ode u Sarajevo njima bi baš dobro došao, ta im je pozicija u defektu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kakav bolan Haskić, kakav Suljić ? Šta su nam donijeli oni ? **** bodove protiv pišljivih ekipa, i tad se dizali u visine ? Igrač koji psuje istoku, koji maše rukama treneru, kojeg boli briga za rezultat. Koji solira, a barem 10 golova je mogao dati, ili uposliti nekoga od saigrača za te iste golove. Haskić ? Za golove protiv Orebra mu hvala, i protiv Slavije, i tako dalje.. Ali, njegove očajne poteze ne mogu nikad zaboraviti, niti ga želim vidjeti u ekipu. Ako neko ima pristup na našem hz forumu, može vidjeti da 99 % sjevera misli isto, i to je tako. Ne znam koji ***** pišete za neke igrače da vrijede, kad to nije tačno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- molotovljev
Haskić ?
Iskreno,decko uopste nije los igrac,jednostavno nije se snasao u bordo dresu.I prije onih golova Orebru
pisao sam da bi on mogao biti ljubimac publike,nakon toga uvali dva komada za prolaz Sarajeva...
Pomislio sam,to je to,ovaj ce nadmasiti i Alena Š.
Ali...Ne znam sta se desilo,nekoliko katastrofalnih promasaja za kratko vrijeme,pad koncentracije...
Stvarno,previse je zicera fulio..nema smisla za jednog napadaca.
Paša moj,ja hocu da uzivam u utakmici i naravno u golovima.Za gol više...
Al' hajde..obzirom kako lose stojimo sa napadacima,nesto kontam,moze kao yoker...
Iskreno,decko uopste nije los igrac,jednostavno nije se snasao u bordo dresu.I prije onih golova Orebru
pisao sam da bi on mogao biti ljubimac publike,nakon toga uvali dva komada za prolaz Sarajeva...
Pomislio sam,to je to,ovaj ce nadmasiti i Alena Š.
Ali...Ne znam sta se desilo,nekoliko katastrofalnih promasaja za kratko vrijeme,pad koncentracije...
Stvarno,previse je zicera fulio..nema smisla za jednog napadaca.
Paša moj,ja hocu da uzivam u utakmici i naravno u golovima.Za gol više...
Al' hajde..obzirom kako lose stojimo sa napadacima,nesto kontam,moze kao yoker...
F.K.SARAJEVO
Glumite strucnjake...
Jovic nije ni punu godinu proveo sa ovim igracima a vec neka hajka. Polako... Covjek treba slobodu, mir, razumjevanje. Pravi se frka bez frke. Treba jos da ga otjerate.
Sto se igraca tice sve je to u pet deka samo je vazna priprema i volja. Malo je vanserijskih igraca kod nas. Mazda po jedan u timu da je ekstra talentovan a jedan igrac ne moze iznijeti cijelu se zone. Eventualno par utakmica.
Najjebeniji su forum strucnjaci.
Jovic nije ni punu godinu proveo sa ovim igracima a vec neka hajka. Polako... Covjek treba slobodu, mir, razumjevanje. Pravi se frka bez frke. Treba jos da ga otjerate.
Sto se igraca tice sve je to u pet deka samo je vazna priprema i volja. Malo je vanserijskih igraca kod nas. Mazda po jedan u timu da je ekstra talentovan a jedan igrac ne moze iznijeti cijelu se zone. Eventualno par utakmica.
Najjebeniji su forum strucnjaci.
-
- Kontakt:
adilovic.tatomirovic vise mi je za stopera nego bocni dobar u skoku i u duelu a nanije nesto brz i prodoran nteznam da je imao i jedan koristan centarsut,tako da nam treba desni bocni,stopri torlak,zrnanovic ,tatomirovic,dupovac,lijevi bocni beli.vezni sesar,husic,scepanovic,comor i jos jednog dovesti,ostali noga.krilni suljic i husejnovic i tu nam treba jedno pojacanje i u napadu krpic,haskic.
Ako je Jović trener za Sarajevo onda Husref treba preuzeti Bajern .Sramotno je da Sarajevo koje je odigralo prije derbija tri utakmice manje od želje ,nema snage za 70 minuta utakmice .
Koji strucnjaci ,Suljica otjerati? Ja onda nemam pojma o fudbalu,priznajem 

Prema koeficijentu BiH u evropskim takmičenjima imati četiri predstavnika, jednog u ligi prvaka i tri u Evropa ligi, Šampion u LP a drugo i trećeplasirani i osvajač kupa u EL, s obzirom da je šampion i osvajač kupa ista ekipa onda finalista kupa (još ovu sezonu, mislim) ide u EL, a pošto je kod nas finalista kupa drugoplasirana ekipa u šampionatu onda i četvrtoplasirana ekipa ide u EL.hordas_Bec je napisao/la:raja jedno pitanje, hoce li se FKS kao 4.plasirana ekipa kvalifikovati za evropu?
Nadam se da sam objasnio

Možemo i izgubiti u narednoj utakmici, pod uslovom da u gradu na Lištici ne pobjedi gost....
Mada bi morali pobjediti, pošto nam je naredni protivnik ostao dužan od prošle sezone i utakmice na Hasetu...
Haskic - Vidim polemika oko momka a niko da kaze pa momak se zaljubio i sto god da je do sad uradio dobro je .Kratko i jasno hvala bogu pa mu ugovor istice na ljeto kao i Irfanu vrijeme u Bordo Upravi.A Jel to Matko raskinuo s nama kao dobio je danas papire,al fakat neznam jel taj info tacan ?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledajuci s finansijske strane , bolje je da izgubimo u srijedu , pod uvjetom da Siroki ne izgubi.
U golgeterskoj formi
Pandža: Volio bih se vratiti na Koševo
Treba ga sad vratiti usao je u formu.
al' ne mora značiti da će biti i u Sarajevo, do trenera je i postavke igresenci-071 je napisao/la:U golgeterskoj formi
Đorđe Stracevic predsjednik drugostepene komisje: "Sarajevo nece dobiti licencu". 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 10 gostiju.