Bas naprotiv nije los plan Davuda jer pola raje nije dolazilo ne zbog cijena vec zbog tog sto se nije znalo ni gdje te pare idu ..Probisvjet je napisao/la:To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KMastra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja
Utakmice se moraju placati, onaj ko zeli dobro treba da dodje na utakmicu i kada se placa!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
dosije.ba je vlasnistvo onog psihopate mirnesa
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jest, samo sto Danijel Senkic radi za njegaHeller je napisao/la:dosije.ba je vlasnistvo onog psihopate mirnesa

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Umjesto džaba, bolje da bude neka simbolična cijena ulaznica, 2 km npr. svako može izganjat dvije markice, a klub će bar pokriti troškove organizacije utakmice. Tako dobije i navijače, a i neće biti u gubitku. Naravno u slučaju neke jače utakmice, povećati cijenu.Fkr.87 je napisao/la:Bas naprotiv nije los plan Davuda jer pola raje nije dolazilo ne zbog cijena vec zbog tog sto se nije znalo ni gdje te pare idu ..Probisvjet je napisao/la:To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KMastra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja
Utakmice se moraju placati, onaj ko zeli dobro treba da dodje na utakmicu i kada se placa!
Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
Svaka čast, ispunili stadion, zapalili koju baklju, ali se vidi iz navijanja da niste baš nešto(mislim na fukare).
S obzirom da je stadion u samom centru grada,važnost utakmice, a ulaz džaba...nije se ništa manje ni moglo očekivati!
Fukare nikako ne zbrajam u veće navijačke grupe, nisam još zapazio neko veće gostovanje.
Svaka čast, ispunili stadion, zapalili koju baklju, ali se vidi iz navijanja da niste baš nešto(mislim na fukare).
S obzirom da je stadion u samom centru grada,važnost utakmice, a ulaz džaba...nije se ništa manje ni moglo očekivati!
Fukare nikako ne zbrajam u veće navijačke grupe, nisam još zapazio neko veće gostovanje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
mozak je napisao/la:Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.

definitivno pregorio ti mozak
- edo_malesak
Vjerovatno je sva ova zbrka oko kluba imala uticaj i na njih. Mozda su se malo rasuli, ali ne treba sumnjat da su Fukare dobra navijcka skupina i da ce kad se sve ovo smiri i dovede u normalu vratit jaci nego ikad.mozak je napisao/la:Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ok, to je sve što imaš reći!scudetto je napisao/la:mozak je napisao/la:Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
Fukare nikako ne zbrajam u veće navijačke grupe, nisam još zapazio neko veće gostovanje.![]()
definitivno pregorio ti mozak
Samo sam iznio svoje mišljenje.Volio bi kada bi naveo neko jače gostovanje van tuzlanskog kantona, i ev ako imaš da postaviš koju sliku, baš bi volio vidit.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Probisvjet
- Kontakt:
Lijepa slika!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
ocekujte po 5000 KM kazne za ove bakljadeVolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?
Da ne bi bilo da pričam u prazno ...
hocete li dobiti licencu, zna li se sta??
- scootyTM87
- Kontakt:
Haj da te i ja citiram, pa da ti kazem koju. Vi ste zapalili max 30 baklji, dok je na jugu i sjeveru, u toku citave utakmice, i proslave zapaljeno 200+ baklji, samo sto to neke slike ne pokazujuVolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
poredis nas sa vamaburek pita je napisao/la:ocekujte po 5000 KM kazne za ove bakljadeVolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?
hocete li dobiti licencu, zna li se sta??

mi palili cijelu tekmu baklje vi zapalili sve odjednom i to u nizu da izgleda kao da ste puno zapalili a max je bilo 25 kod vas

sem toga kad se boris za opstanak tad se narod digne tad je navijanje najbolje
a ovo za besplatne karte ako tako bude sljedece sezone onda cete sljedece sezone past u drugu ligu sto posto... cuj besplatne karte a od cega ce klub da zivi? nemate sponzora toliko nit ih iko ima da mu netrebaju pare koje zaradi od navijaca, sem toga zapalili ste baklje a klub vam marke nema dakle 5000 skupite sad kad ste imali m uda zapalit da klub neispasta
koji debilizam, takmičiti se ko će više baklji zapaliti
Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Max Allegri
Čelik je već bio osigurao opstanakMig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm

Zadnja izmjena: Pacov, dana/u 21 maj 2012, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti isto kao da preferiras grupnjak.Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E cuj GOSK dao Celiku opstanak a Velez ce dati GOSKU. Koja je logika zivota ti?Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Zar nije GOSKU sigurnije bilo da su juce dobili pa da u Mostar idu maksimalno po bod? I jos uz to dali Celiku koji posljednje kolo igra sa Travnikom, kojem uzgred, nista ne treba. Velez protiv Slobode igrao prijateljsku a eto dace GOSKU 3 boda da naguzi Slobodu. Zeljo moze Leotaru "dati" maksimalno 1 bod i to je to.
Odakle vise izlazite sa tim teorijama zavjere ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eto sve vam se poklapa vas vam sudija sudi x2 ko kucaharry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma Aleckovic ne moze stimati!astra1922 je napisao/la:eto sve vam se poklapa vas vam sudija sudi x2 ko kucaharry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.